Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2348918 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mellfred

Brugge maçını izledim Mignoleti beğendim, tecrübeli olmuş güven veriyor. Kupa maçı olmasına rağmen çok istekli hırslı oynadı şl gruplarına kalırsak tecrübeli kaleci şart saçma sapan adam geleceğine bu seçenekte düşünebilir.
(bu arada belçika hakemleri buradan beter brugge hakkı yendi önce golü vermedi sonra verdi sonra tekrar vermedi resmen komediydi buz gibi goldü, bunu Türkiye'de yapsalar yer yerinden oynardı)
ben brüjün teknik direktörünü beğeniyorum.
bizim kaleciye ihtiyacımız yok
 iki genç, parlatıp satacağımız kalecimiz var zaten
cl’ye katılmak cl’de başarılı olmaktan çok daha kıymetli
kısa vadede cl’ye her sene katılır olursan  cl ayarında takım kuracak bütçen de oluyor zaten

Çevrimdışı mellfred

Arkadaş zaten genelde tutturuyor ama şimdi ligin en zor kısmına giriyoruz. Gs ağlamalara başladı, medya ve hakem camiasındaki tetikçileri mutlaka devreye girecektir. Fener'i de her türlü yarışın içinde tutmaya çalışacaklar zaten bu maçtan belli oldu. Son ana kadar çekişmenin devam edeceğini varsayarsak bana göre en zor fikstür bizde, en kolayı da Fb'de, kupa da devam ediyor işi sıkı tutmamız lazım.
gs’nin ankara’da  puan bırakacağını ben de hissetmiştim.
ancak totem gereği yazmıyorum buralara yazınca ziyan oluyor
hatta fener kazanır kuponu bile yaptım ( para mühim değil ) onları da aldım aşağı
yine malatya maçında babamların ziyaretini de maç sonuna erteleyerek benim sayemde kazandığımızı da ayrıca belirtmek isterim
adamla izleyip kazandığımız maçımız yok
bu sene emeğim büyük

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ben brüjün teknik direktörünü beğeniyorum.
bizim kaleciye ihtiyacımız yok
 iki genç, parlatıp satacağımız kalecimiz var zaten
cl’ye katılmak cl’de başarılı olmaktan çok daha kıymetli
kısa vadede cl’ye her sene katılır olursan  cl ayarında takım kuracak bütçen de oluyor zaten

teknik adamları biraz pısırık geliyor bana, yerler onu burada
kaleci,şl konusunda katılmıyorum şlde başarılı olalım diye kaleci alalım demedim tam tersi çok kötü sonuçlar almayalım diye istedim. Münih maçının kadrosuna bakalım şimdi bu zamanın kadrosuna bu def tandemi ile çıksak daha farklı skor olabilirdi (vida kk olayı yine olmuş varsayarsak) çok örnek verilebilir bazı uefa maçlarında fabri bizi kurtardı resmen ersin aynı şeyi gösterebilir mi hemen bilemiyorum, ben de genc özkaynak oynasın isterim ama işte kötü sonuç görmek istemiyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

gs’nin ankara’da  puan bırakacağını ben de hissetmiştim.
ancak totem gereği yazmıyorum buralara yazınca ziyan oluyor
hatta fener kazanır kuponu bile yaptım ( para mühim değil ) onları da aldım aşağı
yine malatya maçında babamların ziyaretini de maç sonuna erteleyerek benim sayemde kazandığımızı da ayrıca belirtmek isterim
adamla izleyip kazandığımız maçımız yok
bu sene emeğim büyük

:) Ligin bizim için en zor bölümü daha yeni başlıyor, şu anda medyada da 2 maça şampiyon olacağız gibi bir algı var bana göre gereksiz baskı, puan kaybı durumunda moraller bozulacak. Açıkçası İddia oranlarının değişmesi bile benim hoşuma gitmiyor. Rakiplerin fiksturleri bizimkinden daha rahat ve direk ŞL katılımı olduğu için her yolu deneyecekler.

Geyiğimizi yapacağız elbet fakat rehavet ve rakiplere gülmek şu an son ihtiyacımız olan şey, maç maç bakmaya devam etmek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2021, 15:45:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Maklubeci'lerin biran önce saf dışı kalması lazım. Otoban kenarına en 7-8 puan fark ile gitmek lazım. Bu haysiyetsizler son beş haftaya potada girdiğinde gizli güçleri devreye giriyor.  Sivas bugün inş birşeyler yapar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maklubeci'lerin biran önce saf dışı kalması lazım. Otoban kenarına en 7-8 puan fark ile gitmek lazım. Bu haysiyetsizler son beş haftaya potada girdiğinde gizli güçleri devreye giriyor.  Sivas bugün inş birşeyler yapar.

Rıza hocaya güvenirim normalde hatta bu maç fenerle olsa puan alırlar derdim ama geçen hafta bu kadar yaygara kopardıktan sonra karşılarında barcelona olsa bile salmazlar. O yüzden izleyip, ne kendinizi sinirlendirin, ne de boş boşuna küfür edin. Bu haftayı bay geçtim bile ben.

Çevrimdışı Karabay

Korkuyorum bu başakşehir oyuncuları bir maç sonrasında pozisyon kısırlığından harakiri yapacaklar.

Çevrimiçi sEuL

Sivas’in savunmada onemli eksikleri var - Appindangoye ve Goiano gibi. Erdogan’da kart cezalisi, gecen mactan sonraki aglamayida goz onunde bulundurursak surpriz bir sonuc beklemiyorum. Fetoculer alir maci

Çevrimdışı ilhan mansız

gollllllll, hadi sivas başarabilirsin,,

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Ya abi erken sevinmeyelim lütfen. Az sabır azzz.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Bu maçtan bize ekmek çıkmayacak gibi.

Çevrimdışı worns

sivas umduğum sertlikte değil, orta sahaları yol geçen hanı.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2021, 19:24:31 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

Linnes'e kart yok mu bu lobiciler dan-dun girelim bize kart gösteremezler kafasıyla çıkmış, iğrenç bir camia. Kartı da Gradel gördü, rezalet...
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2021, 19:35:33 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Linnes'e kart yok mu bu lobiciler dan-dun girelim bize kart gösteremezler kafasıyla çıkmış, iğrenç bir camia. Kartı da Gradel gördü, rezalet...
Komik...

https://twitter.com/GOLALOOO6/status/1368601126069800971

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

tokat ve fırça yediği için sarı gören gradel...
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup