Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2346186 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Erman1903

Artık son virajlara giriyoruz gibi hissediyorum. Kırılma noktalarındayız. Kayıpsız geçersek meşaleleri hazırlayın. O yüzden artık kenetlenme zamanı. Winner reyizi bile aramıza alalım sinerjiyi yükseltmemiz lazım. Cumartesi kazanırsak rüzgarı arkamıza alıyoruz inşallah.

O görüşten birilerinin olması da iyi hem rakibi rehavete sokar hem camia işi sıkıya alır. Daha 14 maçımız var yol uzun, önümüzdeki 5 maçlık süreç çok önemli. Yine savaş modunu açmamız gerekiyor şu son maç biz de puan kaybı yaşayabilirdik biraz odaklanmamız ve tak tak vurmamız lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Bizim maçta otobüsü çeken Ersun fener maçında açık oynuyor hatta defans çıkarıp forvet alıyor çıkan oyuncu sarı kartlı ama hava toplarinda fenere geçit vermiyordu bunun adı hatır şikesi değilde nedir.

Bİzim maçta yerden kalkmayan Antalyalı oyuncular bu maçta yere yatmıyor acaba kimden talimat aldılar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim maçta otobüsü çeken Ersun fener maçında açık oynuyor hatta defans çıkarıp forvet alıyor çıkan oyuncu sarı kartlı ama hava toplarinda fenere geçit vermiyordu bunun adı hatır şikesi değilde nedir.

Bİzim maçta yerden kalkmayan Antalyalı oyuncular bu maçta yere yatmıyor acaba kimden talimat aldılar.
Çok değil daha 3 gün önce Başakşehir maçında tek şutla maçı tamamladılar. Dediğin gibi olması muhtemel. Ancak FB'nin durumuna bakınca da 2-3 gol atarım diye düşünmüş de olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

mezut ab 6 hafta yokmuş

Bir başka deyişle sezonu kapattı yani, onsuz daha iyi oynuyorlar ama Koç-Emre ikilisi için sonun başlangıcı da olabilir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

mezut ab 6 hafta yokmuş

Fener sonuna kadar yarışta kalacak demek ki. İyi olmadı bu.

Çevrimdışı levitate

Bir başka deyişle sezonu kapattı yani, onsuz daha iyi oynuyorlar ama Koç-Emre ikilisi için sonun başlangıcı da olabilir.
fener taraftarı çok zeki değil, 2 gaz haberle görevlerine devam ederler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Fener sonuna kadar yarışta kalacak demek ki. İyi olmadı bu.
ozan-irfan-pelkas pamuk gibi orta saha gelen geçen tokatlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Burada fener hakkında neden gereksiz korkuluyor anlamıyorum? O kadar beceriksiz ve ruhsuzlar ki hakemler bu kadar desteklemesine rağmen 1 maç eksiğimizle önlerindeyiz. Bir de bizim sahada maçımız var.

Bizim asıl rakibimiz belli, dünde aşırı olaylar döndüler. Artık işimiz çok daha zor, yönetim susmaya devam etsin.

İddaa ediyorum, fenerbahçe bizi yense bile vodafone'da yine de ligi bizim önümüzde bitiremez. Şu takımı ciddiye bile almayın, istiyorsa 20 maç kazansınlar takmayın bu kadar. Asıl rakibe odaklanın.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Brugge maçını izledim Mignoleti beğendim, tecrübeli olmuş güven veriyor. Kupa maçı olmasına rağmen çok istekli hırslı oynadı şl gruplarına kalırsak tecrübeli kaleci şart saçma sapan adam geleceğine bu seçenekte düşünebilir.
(bu arada belçika hakemleri buradan beter brugge hakkı yendi önce golü vermedi sonra verdi sonra tekrar vermedi resmen komediydi buz gibi goldü, bunu Türkiye'de yapsalar yer yerinden oynardı)
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

fener taraftarı çok zeki değil, 2 gaz haberle görevlerine devam ederler

Koyun bir kitle fakat Ali Koç istemeyenlerin sayısı gittikçe artıyor, şampiyon olamazlarsa o kalabilir ama Emre ve avenesini kesin postalarlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

Dün söylediğim gibi devam ediyor maçlar.

Fener Konya'da puan bırakır havlu atar. G.saray Sivas ve Kayseri maçlarının birinde ya da ikisinde puan bırakır kulüp karışır.

Cumartesi günü ligin gizli finaline çıkıyoruz. Hadi bakalım.
Kahin falanmisin kardes? Dediklerin cikti valla

Çevrimdışı Erman1903

Kahin falanmisin kardes? Dediklerin cikti valla

Arkadaş zaten genelde tutturuyor ama şimdi ligin en zor kısmına giriyoruz. Gs ağlamalara başladı, medya ve hakem camiasındaki tetikçileri mutlaka devreye girecektir. Fener'i de her türlü yarışın içinde tutmaya çalışacaklar zaten bu maçtan belli oldu. Son ana kadar çekişmenin devam edeceğini varsayarsak bana göre en zor fikstür bizde, en kolayı da Fb'de, kupa da devam ediyor işi sıkı tutmamız lazım.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2021, 05:01:17 Erman1903 ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ozan-irfan-pelkas pamuk gibi orta saha gelen geçen tokatlar
Gustavo sezonu mu kapattı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer doğruysa kedi olalı bir fare tutmuşlar  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1367804816819421186
Söyledikleri neyi layıkıyla uyguluyorlar da, bunu uygulayacaklar?

Galatasaray'ın sahası bozuk diye, o haftaki derbiyi Olimpiyat'a alabilecekler mi mesela?

Hikâye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon, GS'nin PAF takımıdır. Bunu biz değil kendileri söylüyor.

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1367502073034665994

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Koyun bir kitle fakat Ali Koç istemeyenlerin sayısı gittikçe artıyor, şampiyon olamazlarsa o kalabilir ama Emre ve avenesini kesin postalarlar diye düşünüyorum.
aziz'i de istemiyorlardı göndermeleri 5 yıl sürdü, ali koç'u da zar zor yollarlar

emre'de camianın evladı kontenjanindan devam eder, günah keçisi erol olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Gustavo sezonu mu kapattı?

antremanlara başlamış ama ozan-irfan oynatacaklar galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene şampiyonluk için çırpındıkları son sene olacak. Sonra belki düzene girebilir.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1367917978310893572

Beşiktaş Tarihi
★★★