Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2344986 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Çağrı Öz

Neeee  maç eksiği ile lider olmak mı  :steamed:
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2021, 22:17:31 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı levitate

mohamed tepeyi terketti hehe
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan23

Vatana millete hayırlı olsun. Biraz averaj yapsaydık Ankaragücü

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2021, 21:02:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gese 3-2 alır.

Alır derken tersten alır manasında demek istedim.,

Çevrimdışı Çağrı Öz

Skorlara aldanıyorsunuz. Şu an bu takımın her maç potansiyel bir puan kaybetme durumu var. Göstere göstere geliyor ama henüz takımını bulmadılar. İlk yarının başındaki Fenerbahçe'ye benzer bir düşüş evresindedir.

Şurda yazılanlardan sonra işi gücü bırakıp maça bakayım dedim, ikinci yarı açar açmaz Erzurum üç net gol pozisyonu kaçırdı kapattım. Bu takımda sevimsiz bir şeyler var, Fener'den de aynı hissiyatı alıyordum adını koyamıyorum ama birkaç haftaya aslına rücu eder.

Erzurum galibiyetlerinden sonra yazmıştım. Bu ligin ciğerini biliyorum ciğerini!

Çevrimdışı tuncaboylu

Winner takıma soktular mı ne?

Kötü futbol bir yerde patlar, lig sonucusuna yenilirsin böyle.

Çevrimdışı Erman1903

Mustafa Muhammed, Onyekuru ve Gedson gerçekten nokta atışı transferler. Biri penaltı atar, diğeri kendini atar öteki de Mensah'ın az daha ikili mücadeleye gireni. Bizim taraftar dahil herkes boşa şişirip havaya soktu bu tipleri.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NE KADAR GÜZEL BİR AKŞAM  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Hakem kırmızıdan sonra, ankaragücünün aleyhine 100 tane faul çaldı. FT'nin 10 kere atılması lazımdı.

Doğrular olunca nasıl kuduruyolar kulübede
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muslera tek başına maç alamamış bu sefer. Neyse kaleci farkından az gol yediler diyelim biz ona da kimse kızmasın  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

osuruk surat kaybetmiş :ishock: :D :D

Trabzon fener maçındaki fener galibiyeti bu yüzden kritik bulmuştum. Fener ne kadar zirveden uzaklaşmazsa o kadar bizim için iyi. Trabzon zaten orda maçı salacak onlara, ama fener en azından lobiyle falan bunlara bir zarar vermeye kalkışır. En azından yaralamaya çalışsın.

Mustafa Muhammed, Onyekuru ve Gedson gerçekten nokta atışı transferler. Biri penaltı atar, diğeri kendini atar öteki de Mensah'ın az daha ikili mücadeleye gireni. Bizim taraftar dahil herkes boşa şişirip havaya soktu bu tipleri.

Abi ciddi şekilde mustafa ve gedson hakkında ne düşünüyorsun ???

Çevrimiçi tolga1903

Bunların yenilmesi çok çok önemli haftalardır ekstra galibiyet alıyor leş futbol oynasalar da rezil anadolu takımları ve biraz da kalecileri sayesinde tepede duruyorlardı şimdi önce gaziantep maçını kazanıp sivas ve rıza hocaya bakacağız. Vinner safsatası bir yana üst üste 8 maç kazanıp geldiler buraya umarım bugünkü mağlubiyetle karışır defolur giderler aşağılara doğru zira bu kadar iğrenç yalancı hakeme oynayan bir takımın hakkı buralar değil.

Çevrimdışı Erman1903

Abi ciddi şekilde mustafa ve gedson hakkında ne düşünüyorsun ???

Benim twitter hesabı var orada lige gelen tüm transferleri inceledim oynamadan önce.

Mustafa için yazdıklarım: #Galatasaray'ın transferi Mustafa Muhammed'in farkı Diagne aksine atılan uzun topları toplama/vuruş yapma ve kutu içi bekleme yerine modern ısı haritası. Ayak-kafa vuruşu düzgün ama liginin iyilerinden olsa da oyun rakamları vasat. Tarzı fark yaratabilir ama çok daha iyiler var.

#Galatasaray'a galibiyeti getiren Mustafa Muhammed için daha iyisi olabilirdi deyişimi Aboubakar ile olan hücum istatistiği ile anlatayım. C seviye bir ligin baskın takımında gayet averaj rakamları var Mustafa'nın. O fiyatlara B liglerde daha iyi oynayan biri bulunabilirdi pekala

Oyuncu Diagne'den sonra takıma çok faydalı olabilir, istatistiklerini de yükseltebilir lakin bu 2 sezonluk oyun hacminin ortalama üstünde olmadığını değiştirmez. İstatistik her şey manasına gelmiyor, oyuncunun kendine ait özellikleri var lakin henüz onları yüzdeli kullanamamış.

Gedson: #Galatasaray'ın transferi Gedson Fernandes: İyi dribblingci ve ikili mücadeleden çekinmeyen potansiyel 8 numara. 90 dakikada ort. 8-9 mücadelede %55+başarı bu tip oyuncu için gayet iyi. Değerli paslar atabiliyor ama henüz bu alanda dikkate değer hacim yok-şutları başarılı değil.

Bana göre bu sezon yaptıkları en iyi transfer Diagne'yi göndermek oldu, çünkü Ceza sahasında beleşçi gibi takılmak dışında oyuna katkısı olmayan bir futbolcu, gol atmadığında bomboş adam takımı 10 kişi oynatıyor.

Çevrimdışı mrred

Gedson nedir arkadaş adam uçurtma gibi futbolcu nasıl olmuş çok ilginç

Bizim ligde parça parça yerler onu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gs nin orta sahası helva gibi yumuşacık
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İyi vuruş olunca muzlerayı gördük
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Muslera tek başına maç alamamış bu sefer. Neyse kaleci farkından az gol yediler diyelim biz ona da kimse kızmasın  :ebebe:

Bugün yeterince aldı zaten adam daha napsın :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Gedson nedir arkadaş adam uçurtma gibi futbolcu nasıl olmuş çok ilginç

Bizim ligde parça parça yerler onu

Ben bu tip orta saha kültürü olmayan orta sahaları sevmiyorum. İşte çalım atıyor, potansiyel var ama verim ve hacim yok.