Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Yusuf Berberoğlu ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2344685 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Savaş

Galatasaray kongre üyesi ve Rusya takımlarından Krasnodar'ın 2. başkanı olarak da spor dünyasında yer alan Bahattin Demirbilek.....

Oyun ortada gibi, görelim bakalım neler olacak..

Çevrimdışı mourinho1903

Galatasaray kongre üyesi ve Rusya takımlarından Krasnodar'ın 2. başkanı olarak da spor dünyasında yer alan Bahattin Demirbilek.....

Oyun ortada gibi, görelim bakalım neler olacak..

Seneye bedelsiz olarak GS'ye kiralanir artik. Biz de marka degeri vs diye kafa utuleriz, baskanimiz da orada sus diye durur iste.

Çevrimdışı can1903

Seneye bedelsiz olarak GS'ye kiralanir artik. Biz de marka degeri vs diye kafa utuleriz, baskanimiz da orada sus diye durur iste.
350 milyon tl vermiş adam. Yönetici ekibi vasıflı adamlar olsa bence büyük şans bizim için maddi güç olarak elinden geleni yapıyor ama yanındakileri seçemiyor maalesef. Başkanların bu yönetici arkadaşları yakıyor başını genelde.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonunda olacaklar belli. Kim bilir oyuncuya kaç milyonlar teklif ettiler ki Rusya'ya gitmedi. Bu ülkede en karanlık yapılardan birisi futbol. Çok güzel para aklıyorlar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1364920636099944452

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüzü kestikleri için gram umurumda değil. Umarım uzun sürede hiçbir takım gidemez. İlahi adalet tecelli etti. Artık iyi oynamayanın beleş para kazanıp har vurup harman savuracak parası olmayacak. Önümüzü kesenler kına yakabilirler  :bandit:

https://twitter.com/futbolarena/status/1365243173912608770

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Batalim valla zerre seyimde olmaz. Bizim misyonumuz degil ulke futbolunu kurtarmak. Kendi basarimiza, kendi kulubumuze bakalim. Milli takimin da, ulke futbolunun da cani cehenneme.
O kadar ulke futbolunu dusunuyorlarsa en basta su zemine, hakemlere ve yerden kalkmayan sahtekar futbolculara care bulsunlar. Marka degeri diye kafa utulerler, ama futbolu cirkinlestiren
ne varsa rant ugruna yuceltirler. Biz kendi isimize bakalim yeter.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Batalim valla zerre seyimde olmaz. Bizim misyonumuz degil ulke futbolunu kurtarmak. Kendi basarimiza, kendi kulubumuze bakalim. Milli takimin da, ulke futbolunun da cani cehenneme.
O kadar ulke futbolunu dusunuyorlarsa en basta su zemine, hakemlere ve yerden kalkmayan sahtekar futbolculara care bulsunlar. Marka degeri diye kafa utulerler, ama futbolu cirkinlestiren
ne varsa rant ugruna yuceltirler. Biz kendi isimize bakalim yeter.

Zaten hep bunu düşündüler. Bir biz alemin "safı" gibi avrupayı düşündük. Ben Türkiye milli maçlarnı bile izlemiyorum. Yani bana benim milli takımımmış gibi gelmiyor. Gereksiz balon abartmalarıyla mutlu olsunlar. Hala avrupa fatihi len gs kafasında devam edip, Beşiktaşın yakın zamanda getirdiği puanlar sayesinde bu seviyelerde olduklarını unutsunlar. Özet beter olsunlar hele hele bu sene şampiyon olursak o zaman cidden hiç umrumda olmaz, hem seneye rahat bir lig izleriz.

Çevrimdışı mourinho1903

Zaten hep bunu düşündüler. Bir biz alemin "safı" gibi avrupayı düşündük. Ben Türkiye milli maçlarnı bile izlemiyorum. Yani bana benim milli takımımmış gibi gelmiyor. Gereksiz balon abartmalarıyla mutlu olsunlar. Hala avrupa fatihi len gs kafasında devam edip, Beşiktaşın yakın zamanda getirdiği puanlar sayesinde bu seviyelerde olduklarını unutsunlar. Özet beter olsunlar hele hele bu sene şampiyon olursak o zaman cidden hiç umrumda olmaz, hem seneye rahat bir lig izleriz.

Sunca yildir futbol izliyorum, adil bir milli takim ortami yakaladigimiz bir donem neredeyse hic olmadi. Belki Lucescu ve S.Gunes'in tekrardan geldigi ve leyjoner agirlikli oynadigimiz 5-10 maclik donemi sayabilirim.
Ama onun disinda milli takim hep rant kaynagi oldu. FB ve GS topculari kayrildi, Avrupa'da oynayip o formayi dibine kadar hak edenler alinmadi. O.Toprak, Nuri Sahin ilk aklima gelenler.
Sadece Besiktas uzerinden soylemiyorum, Trabzonspor ve Anadolu takimlari icin de gecerli bu.
En basit ornegi Caner'in bizdeyken surekli oynadigi donemde milli takimda kesilmesi, FB'ye donup 3-5 mac iyi oynadiginda aniden butun medyada milli takim seslerinin yukselmesi ve adamin aninda milli takima alinmasi. Bu arada bunlar olurken Ridvan da alinmiyor milli takima, oyle bir utanc verici durum var. Bunlari yapan da bizim efsane dedigimiz Senol Gunes.
Ama Senol Gunes'le alakasi da yok. Milli takimin basina kim gelse hep ayni isimler uzerinden gitti. Milli takima karsi herkes bu kadar nefret besliyorsa ve kimse gonulden desteklemiyorsa oturup bir dusuneceksin.
Halbuki iyi bir jenerasyonumuz var. Burak, Arda, Caner gibi antipatiklerden ve dinazorlardan arinmis guzel bir milli takim yaratma sansin var ve o sansi kullanmiyoruz.

Ugurcan/Altay
Zeki
Merih
Caglar
Ridvan
Okay/Mahmut/Taylan
Irfan Can/Berat
Suat Serdar/Kenan Karaman
Cengiz
Hakan
Cenk Tosun

Suna benzer bir 11/yapi kurabilecekken hala antipatik dinazorlarla ugrasiyoruz. Hala Burak, Caner vs tartismalari oluyor.
Daha Mert Cetin, Mert Muldur, Halil Dervisoglu vs duruyor hatta.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 12:32:27 mourinho1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Çat attı agucu oyuncusunu. Neden? Haftaya mac var hocamsaraysporla

Çevrimdışı mourinho1903

Bu aksam salya sumuk aglayacak liderspor'lu taklidi yapip spoiler'i vereyim simdiden.

Ingaaaaaa Muslera cok iyi. Lideriz. Ingaaaaaaaa hakemler bunlari tutuyor. Lideriz. Ingaaaaaaa rakip cok sansli biz sanssiziz ama lideriz.
Lider degiliz ama lidermisiz gibi cek panpa. Dur azcik daha aglayim ingaaaaaaaaa. Besiktas super oynuyor rakipler berbat, ama tum maclari aliriz, GS'yi de orada paramparca ederiz
diyebilecek kadar basak sahibi olmadigim icin simdiden aglayim da sene sonu sampiyonluk giderse dis minnaklara sucu atayip rahatlayim. Bu baglamda bir kere daha ingaaaaaaaaa.
Lidermisiz gibi yaz panpa.

Çevrimdışı mourinho1903

Örnek uygulama  :)

https://twitter.com/futbolarena/status/1365585648871223296

Besiktas'in toplu halde bu uygulama icin siki bir lobi, baski yapmamasi icin hicbir neden yok. Bu baski yapildiginda kimlerin yabanci hakemlere karsi cikacagini da hepimiz tahmin edebiliyoruz herhalde.
Bunu yapip kimin ne oldugunu gostermek icin daha guzel bir firsat yok, hele ki ANC kulupler birligi baskaniyken her turlu yaparsin bunu. Ortam hazir. Hatta BJK-FB, GS-BJK ve GS-TS maclarinin yabanci hakem tarafindan yonetilmemesi icin ne gibi bir gerekce olabilir ki? Hicbir gerekce yok. Cik koru camia'nin hakkini, ak kara ortaya ciksin iste.

Çevrimdışı tuncaboylu

Önümüzü kestikleri için gram umurumda değil. Umarım uzun sürede hiçbir takım gidemez. İlahi adalet tecelli etti. Artık iyi oynamayanın beleş para kazanıp har vurup harman savuracak parası olmayacak. Önümüzü kesenler kına yakabilirler  :bandit:

https://twitter.com/futbolarena/status/1365243173912608770
Aslında baştan beri Ali Koç'un istediği bu.

Kimsenin Avrupa gelirleri olmasın, hatta mümkünse yayın gelirleri de olmasın; tüm kulüplerin tek gelir kaynağı başkanın ve çevresindekilerin cebinden verdiği para olsun.

Herkes 20 harcarken bu basiretsiz 40 harcayarak başaramadı, şimdi herkes 5 harcarken 20 harcayarak başarırım diye planlıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında baştan beri Ali Koç'un istediği bu.

Kimsenin Avrupa gelirleri olmasın, hatta mümkünse yayın gelirleri de olmasın; tüm kulüplerin tek gelir kaynağı başkanın ve çevresindekilerin cebinden verdiği para olsun.

Herkes 20 harcarken bu basiretsiz 40 harcayarak başaramadı, şimdi herkes 5 harcarken 20 harcayarak başarırım diye planlıyor.

Bu kafayla isterse 100 harcasın. Hİç bir şey olmaz onlardan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kafayla isterse 100 harcasın. Hİç bir şey olmaz onlardan  :tabe:
Öyle diyemeyiz işte.

3 kere olmaz, 4 kere olmaz; 5.'de olur bir şekilde.

City de ilk para harcamaya başladığında olmadı, 3-4 sene sonra şampiyonluklar gelmeye başladı.

Paranın büyük etkisi olan bir branş futbol, onun başkanı 100 verirken seninki 10 verirse, diğer gelirler olmadan her zaman yarışamazsın. 2 kere geçsen, 3'te geçilirsin.

Ali Koç'un sıkılıp gitmesi lazım, 3-4 sene daha devam ederse can sıkmaya başlayacak

Çevrimdışı levitate

antalya-başakşehir maçı tam bir futbol şöleni
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle diyemeyiz işte.

3 kere olmaz, 4 kere olmaz; 5.'de olur bir şekilde.

City de ilk para harcamaya başladığında olmadı, 3-4 sene sonra şampiyonluklar gelmeye başladı.

Paranın büyük etkisi olan bir branş futbol, onun başkanı 100 verirken seninki 10 verirse, diğer gelirler olmadan her zaman yarışamazsın. 2 kere geçsen, 3'te geçilirsin.

Ali Koç'un sıkılıp gitmesi lazım, 3-4 sene daha devam ederse can sıkmaya başlayacak

Sen X bir başkanda futbol aklı görüyor musun? Bana bunu söyle. Ben görmüyorum. Sadece paraları ve egolarıyla sistemin içindeler. Beyinsiz uçan kuş gibiler. Hatayla doğru yolu bulma şansları var ama çok düşük ihtimal bu. (Saha dışı faktörleri işin içine katmıyorum. Hakem satın alan zaten maçı kazanıyor bir şekilde.)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bize karşı da böyle oynayacak Başakşehir. Kupa ve lig maçımızın olacak olması da sıkıntı olacak. Umarım o zamana kadar sistemi oturtmazlar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1365672114062307331

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

heyecanlandırma. kaydediyorum, akşam izleyeceğim. vatana, millete hayırlı bir maç oluyordur umarım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

heyecanlandırma. kaydediyorum, akşam izleyeceğim. vatana, millete hayırlı bir maç oluyordur umarım.

Aslında şu maçın tanıtımı şu şekilde olmalı.
Uyku probleminiz mi var ?? Hiç dert etmeyin açın handegsportsu mışıl mışıl uyuyun.

Çevrimdışı levitate

0-0 biten lecce-cagliari maçına sonunda iyi bir alternatif geldi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bize karşı da böyle oynayacak Başakşehir. Kupa ve lig maçımızın olacak olması da sıkıntı olacak. Umarım o zamana kadar sistemi oturtmazlar.

https://twitter.com/buzzspor/status/1365672114062307331
sistem yok ki, günü idare etmeye çalışıyorlar

bir tane atsak yeter başak zaten kaleye gelemez
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Caner denen çirkin kararkter nazım sangare ile yumruklaşmaya varan kavga sebebiyle kadro dışı kalmış

Şu adama 3 sene nasıl tahammül ettik gerçekten büyük camiayız.

Hocanın yaptığı en iyi şeylerden biri bunu takımdan göndermek oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

0.07 gol beklentisi...
bipbipbupbup