Klasik Avcı işte hoca falan değil yada şöyle söyleyeyim küçük takım hocası işte
Takım top mu oynuyor ? 6 maçtır 1-0 kazanıyor , Bizdeyken de soyeledim Aykut kocaman dan ne farkı var ? İkisi de defans yapıp 1-0 a oynatıyor işte
bizle oynattığı 6 maçlık seride bile bundan kat kat daha iyi oynamamıza rağmen, burda adamı truva ilan etmeyen mi dersin neler söylendi bile

Tamam futbol skor oyunu okey, her maçı mükkemel oynayamazsın buna da okeyim. Ama bir iki maçta iyi maç çıkar be kardeşim. avcı değil uğurcanın kazancı bütün maçları. son dakikalarda inanılmaz toplar kurtarmış diğer maçlarda. Bizim en kötü maçımız bile bu sene bunların en iyi maçından 10 kat daha iyidir.
ts eddie hüseyin çimşirden sonra mourinho gibi geldi adamlara. Fakat patlamaları 1 maça bakar. fbde buna yakın oynuyor. skoru alayım falan. o yüzden haftaya fenerbahçeyi bir adım önde görüyorum. çünkü daha kaliteli oyuncuları var.
Herkes ts ne kadar eksiği var bla bla dedi de başakkta 10 küsür adam yoktu. futbol şansı ve kaleci şansına yanına alan werdi werdi siyah kundura avcı reis umarım "gs-fb" maçlarını yener ve üsterinde tamamlar.