Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2348752 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mellfred

aklın yolu bir ts’nin hedefte kalması her halükarda lehimizedir

Çevrimdışı mrred

Sene sonuna kadar TS nin yarışta kalması gerekiyor

Bizim rakibimiz GS ve son derbi onların sahasında oynanacak

Seyirci olursa kesin kaybederiz hakemi baskı altına alırlar

Fakat seyirci olmazsa şanslar eşit
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fener 1-0 geride ve lemos direk kırmızı yedi  :lol:

Çevrimdışı celiker1

Fener 1-0 geride ve lemos direk kırmızı yedi  :lol:
Başakşehir ile lig maçları ve VAR'a gidip %100 kırmızı vermeyen adına hakem denilen tetikçi aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor.Fb o maçta daha ilk yarıdan 3 lük olup üzerine Kasımpaşa-Alanya maçlarınıda alamaz ve dağılırdı iddaa ediyorum.
Hayatta Beşiktaş

Fener her maçını alsada ciddi rakip değil dedim burada.
Rahat olun, fenerde sıkıntı değil hatta iyi bile oldu gs rahat rahat at koşturmasın son haftalara kadar.
Erolda kaldı. Hayırlı oldu böyle olması.

Bu yüzden burda dedim gs maçını kazansınlar diye.
Ama onu bile yapamadılar. Trabzon ve alanya geçer bunları.
Sezon sonu bu mesajımı alıntılarsınız.

Çevrimdışı celiker1

Başakşehir çok kötü takım olmuş.Hücum yönü yok gibi.Bir tane duzgun hucum yapsalar atacaklar.Uzatmaya gitsede bari Fener'i dinlene dinlene şey edebilseler!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Fener 1-Başak 2  Uzakma dakikalarında dk. 95    "Bir kaleci takımını rezilde eder vezirde eder" demiş bir bilen  :halay: Fener'i tüm kötu oyununa rağmen kaleci Altay tuttu şu ana kadar ligde.Net en az 5 maça etmiştir kurtarışlarıyla.Yerine bugün oynayan Harun'un kaleciliği net belli ediyor  kaleci farkını
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2021, 22:59:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

55’ten itibaren kupa macini actim arada izliyorum. Az once Mert Hakan girdi oyuna, acaba Mesut kadroda var mi diye Mackolik’ten baktim, adam 46’da oyuna dahil olmus

Çevrimdışı celiker1

Kupa maçının son 3 dakikası Fenerbahçe'li oyuncuların sahtekarlıkları :s20: Nefretimsiniz :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Boşa koşturdu enayiler 120 dk :)

Çevrimdışı levitate

fener mağlubiyeti kadar komik bir şey yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Kupa maçının son 3 dakikası Fenerbahçe'li oyuncuların sahtekarlıkları :s20: Nefretimsiniz :akuma:
Hafta boyunca aglamaya devam ederler. Oyunculari rakip oyuncunun ayagina basiyor birde ayagi parcalanmiscasina bagirip penalti bekliyorlar yedek klubesi dahil beter olsunlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe'nin elendiği iyi oldu, Konyaspor'u geçersek derbi muhabbetine stresli bir maç daha oynamaya gerek yoktu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cagdas hoca cok iyi calişmiş gs'yi, hizli kontra ataklardan musleraya yerden cekilen şutlarla devreyi 2-0 önde kapattilar, yillardir diyorum, muslerayi yerden atilan şutlarla yoklayacaksin, en büyük defosu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Marcao'nun içinden geçmişler  :D

https://twitter.com/golaloo/status/1359567255147864069

İyi gözünü boyadılar herkesin transferlerle. Alanya doğru analiz etmiş top oynatmadılar salatacılara, sakin sakin gollerini attılar. 15-20 dk'dir izlediğim kadarıyla Salih fena oynamıyor-golünü de attı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi gözünü boyadılar herkesin transferlerle. Alanya doğru analiz etmiş top oynatmadılar salatacılara, sakin sakin gollerini attılar. 15-20 dk'dir izlediğim kadarıyla Salih fena oynamıyor-golünü de attı.
Maçı izlemedim ama izleyenler Salih'i baya beğenmiş. Golü de iyi atmış. Adı bizimle geçiyor ama alacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok komik hakemlerimiz var. Bu pozisyon VAR'da incelense de verilmezdi.

https://twitter.com/lkaseltzer/status/1359584791520288769

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Derbi oynamadan, 3 maç kazanarak kupa alma şansı geçti elimize.

Çevrimiçi Sinan23

Hakemlere bakın ligin kaderiyle nasıl oynuyorlar. Doberman (...) suspus. 10 dakika vermeliydi diyor hala (...) Normal şartlarda o defans oyuncusu 3-4 maç ceza almaliydi. Çok zor bu hakemlerle.

Sergenden sonra fatih terimi 2 defa mat etti Çağdaş Atan.
Helal olsun, büyük hoca olacak. Fener'i de edicekti ama aşırı şanssızdı.
2 hafta sonra tekrar mat etsin de şu fatih terimi bi görelim  :lol:
Avcının erol bulutun hoca sayıldığı yerde çağdaş atan hoca oğlu hocadır.

Ama 3-0dan sonraki laubalilikleri çok kötüydü. Bunu çözmesi lazım. Eğer ligtede gs karşısında böyle laubali oynarlarsa skoru bulduktan sonra bu sefer şans yanlarında olmayabilir (2.yarı için konuşuyorum).

Ama aynı zamanda adam gsnin şifrelerini verdi. Kasımpaşa değilde hatay deplasman olsaydı onda da yenilirdi bu gs. Yedlin tahmin ettiğimiz gibi hızı dışında hiç bir şey yok. İstemiyordum iyi ki gsye gitmiş.

Çevrimdışı bjkozy

Bu trabzonda can sikmaya basladi. Herifler basimiza bayern munich kesildi