Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2348103 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

GS winner'ligini 16. haftada bizim gibi konusturmaz, 33. haftada konusturur. Sampiyonluk macina gittin mi oraya seni eli bos gonderir daha su gectigimiz kisa donemde 2 kere yaptigi gibi, sezon sonu bos bos kalirsin oyle.
Sen daha 16. haftada GS'yi yendin diye sevin. Onu Abdullah Avci da yapiyordu.
Biz 2017' de 9 kişi fener' den son dakika golü yiyip kazanamamıştık. Aynı sezon sampiyonlukta cekistigimiz basaksehir' den 18 dakikada 3 gol yemiştik.

Aynı sezon sampiyonlar liginde üst tura çıkma maçında grup sonuncusundan 6 tane yemiştik vs vs vs..

Maalesef winner değiliz. Olamıyoruz.

Çevrimdışı goktasoktay

Sen de alsaydin hakemle? Lobi yapsaydin? Limitlerle oynasaydin? Seni tutan mi var?
Ne oyunu kuralina gore oynayabiliyorsun, ne de hirsiz'a hirsiz diyemiyorsun, gram cesaretin yok.
Adamlar Eyupspor'a 500 bin euro'ya oyuncu satiyor, Mesut Ozil'i 6 ay bedavaya oynatiyor, sen de yap?
Seni tutan mi var? Yapamiyorsan, ustune sesini de cikartamiyorsan, vur enseme al lokmami kafasinda takiliyorsan 3. oldugunda hakem-makem diye aglamayacaksin.
Onur? Şeref? Haysiyet? vs. nerde peki bu yazdıklarını yapınca? Sen çok yanlış takımı tutuyorsun. Yol yakınken o “winner” camialardan birine doğru yönel derim. Zira biz BEŞİKTAŞı ne formadaki renginden ne oynadığı futboldan ne de getirdiği yıldız oyunculardan dolayı sevdik. Bizim hayattaki duruşumuz, bakışımız ve düşüncemiz bellidir. Sanki bunların yaptıklarını yetkili merciler görmüyor, bilmiyor öyle mi? Bu kadar saf olmayın. Peki bu durumda kimi kime şikayet edeceksin? Siyasi baskıyla bize kupa maçını oynatmak istediler, duruşumuzu bozmadık, sonra ödediğimiz diyetleri hatırlamıyorsun galiba? Oturduğun koltuktan atıp tutmak kolay.
Yönetimin hataları var kabul ama velev ki biz bunların yaptığı yollara girsek, emin ol tabuta son çiviyi çakmış oluruz. Bir de o açıdan bakmalı. Çünkü bizi kurtaracak bir lobimiz ya da borçlarımızı silecek, ne bileyim, para verip aldığı araziyi tekrar geri verecek tanıdıklarımız yok. Doğru olmak, dürüst olmak yanlış bir şey değil. Aksine olması gereken. Maalesef bir “Recep İvedik” zihniyeti ile, bunları değersizleştiren, çok ses çıkaranın haklı sanıldığı bir topluma evrildik. O yüzden hakkımız yendiği zaman ensesine vur lokmasını al pozisyonunda görünüyor olabiliriz. Bu tamamen toplumun yozlaşmasından kaynaklanıyor emin ol.
Şu sözü bilmiyorsan hatırlatayım:
“Şerefinle oyna, Hakkınla kazan”

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Onyekuru ve Muslera seviye atlattı resmen adamlara.. puan falan kaybetmez bunlar.

Çevrimdışı can1903

En ciddi rakip Galatasaray basa basa söylüyorum, Erol hoca falan değil.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Sinan23

Yeminle aglicam ya şaka gibi penaltı şaka gibi gol. Nereden nereye.

Çevrimdışı mourinho1903

Onur? Şeref? Haysiyet? vs. nerde peki bu yazdıklarını yapınca? Sen çok yanlış takımı tutuyorsun. Yol yakınken o “winner” camialardan birine doğru yönel derim. Zira biz BEŞİKTAŞı ne formadaki renginden ne oynadığı futboldan ne de getirdiği yıldız oyunculardan dolayı sevdik. Bizim hayattaki duruşumuz, bakışımız ve düşüncemiz bellidir. Sanki bunların yaptıklarını yetkili merciler görmüyor, bilmiyor öyle mi? Bu kadar saf olmayın. Peki bu durumda kimi kime şikayet edeceksin? Siyasi baskıyla bize kupa maçını oynatmak istediler, duruşumuzu bozmadık, sonra ödediğimiz diyetleri hatırlamıyorsun galiba? Oturduğun koltuktan atıp tutmak kolay.
Yönetimin hataları var kabul ama velev ki biz bunların yaptığı yollara girsek, emin ol tabuta son çiviyi çakmış oluruz. Bir de o açıdan bakmalı. Çünkü bizi kurtaracak bir lobimiz ya da borçlarımızı silecek, ne bileyim, para verip aldığı araziyi tekrar geri verecek tanıdıklarımız yok. Doğru olmak, dürüst olmak yanlış bir şey değil. Aksine olması gereken. Maalesef bir “Recep İvedik” zihniyeti ile, bunları değersizleştiren, çok ses çıkaranın haklı sanıldığı bir topluma evrildik. O yüzden hakkımız yendiği zaman ensesine vur lokmasını al pozisyonunda görünüyor olabiliriz. Bu tamamen toplumun yozlaşmasından kaynaklanıyor emin ol.

Haha romantik edebiyat baslamis yine. Neyse, fazla soze gerek yok. Sana gore efendilik, bana gore enayilik.
Dogru durust olmak guzel birsey, hak yemek iyi birsey degil. Ama hak yememek kadar hakkini yedirmemek de onemli.
Oyunu kurallarina gore oynamiyorsan en azindan kurallarina gore oynamayani uyarip sikayet edebilmelisin.
Onu da edemiyorsan loser olmaya, sonsuza dek basari anlaminda 3. olmaya mahkumsun.

Çevrimdışı haluk.m

Adamlar transfer yaptı ve gelen oyuncuları maç kazandırıyor, biz transfer yaptık karantinada bekliyor.

Kusura bakmayın bu şeref, haysiyet gibi değerlerin arkasına sığınılacak bir şey değil iş bilmezlik (...)
Biz sustukça  daha çok üstümüze oynarlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar pozisyona girmeden gol atıyor valla şaka gibi offline

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu şey değil mi ya.. Ligi lider götürüp götürüp sonra yine 3. bitiren romantik Beşiktaş taraftarı düşüncesi..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şeref, haysiyet falan degil.. çıkacaksın topunu oynayacaksın. Hakem falan hikaye. Hakem golü vermezse bir daha atacaksın.

Çevrimdışı mourinho1903

Onyekuru ve Muslera seviye atlattı resmen adamlara.. puan falan kaybetmez bunlar.

Kaybetmeyecek tabii. Birazdan yine baslar bizimkiler sans bal hakem vs demeye. Hakem penaltiyi da verdi, olmuyor iste.
Iste bu yuzden winner diyorum, zihniyet diyorum, bizim camia'ya da loser diyorum.
Adamlar Muslera'ya onca teklifi reddetti, kalmasi icin her sene 4.5 milyon euro para oduyor garanti. Kac tane sampiyonluk aldi herif. Muslera olmasaydi su an skor 0-2 idi.
Sen hangi super yildizi tuttun? Gomez gitti, Sosa gitti, Talisca topukladi. Hepsi tek tek gitti. Bir Atiba kaldi iste kala kala, tursusunu kurduk.
Sol kanatta Arda var, E.Kilinc oynar vs demediler getirdiler Onyekuru'yu. 2 macta 3 gol, simdiden 6 puan aldi iste. Basaksehir maci bitmedi gerci, ama gidisat belli.
20 macin 2 tanesini getirdi bile adam. Biz de yarin gobegimiz catlayana kadar ugrasir dururuz eldekilerle 3 puan icin, ne diyim.
Kac tane yazi yazdim surda rakipler transfer yapacak, Muslera donecek vs diye, sagolsun beni bir FBli bir GSli yaptilar. Bu gunlerin gelecegi belliydi zaten.
Onlemimizi almak yerine sacma sapan suni bir liderlik uzerinden ego kastik. Yine loser'ligimiz tuttu maalesef.

Çevrimdışı ferdi1903

Biz olamiyorsak zaten gs olur, fener falan hikaye, adamlarin ara transferde aldi adam geldi 2 macda 3 gol daha ne dim

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gusül şart arkadaşlar, bu nasıl şanstır bir haftadır

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Boş boş konuşmana gerek yok, bütün sezon kötü oynayarak şampiyon olamazsın.

Şu rezil futbolu biz oynasak, 50 paragraf eleştiri yazısı hazırlıyordun.

Kaliteli ayaklarıyla maç kazandıracak İrfan Başakşehir'e kaç maç kazandırmış?

Altay kim, Gustavo varken geçen sene varken kaçıncı olmuşlar?

Bravo Abicim ben yazmadım sen yazmışsın .

Çevrimiçi tolga1903

Şu sosyal medyadaki gs fb maçlarını izleyip izleyip "en iyi biz oynuyoruz" diyen fenomen tayfa zarar veriyor bu takıma. İyi oynamıyor dediğin takımlar maç kaybetmiyor berabere bile kalmıyor direk kazanıyor herifler sen iyi oynaya oynaya ts'ye geçilme başka bir şey istemiyorum. Üçü arasında en kırılgan takım da bizde taraftar da bizde camia da bizde birinin kalecisi altay diğerinin muslera en az 3'er maç daha kazandırır bu herifler bizimki ise şükür daha görmedik. İyi oynuyoruz değil iyi oynayarak kazanmak zorundayız şunu anlamalı artık insanlar senin salt iyi futboluna kimse 3 yazmıyor ama bu leşogluleş fener 4 puan önüne geçti. Bu avuntudan vazgeçmezsek iyi oynamadan kaybetmeye başladığımızda ilk bu kitle vuracak hocaya yönetime ben böyle bir yarışta biraz da oyunu tutmayı becerebilen 1 0 öndeyken rakibin 3v2 kontra yakalayamadığı takım görmek istiyorum yeter.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kaybetmeyecek tabii. Birazdan yine baslar bizimkiler sans bal hakem vs demeye. Hakem penaltiyi da verdi, olmuyor iste.
Iste bu yuzden winner diyorum, zihniyet diyorum, bizim camia'ya da loser diyorum.
Adamlar Muslera'ya onca teklifi reddetti, kalmasi icin her sene 4.5 milyon euro para oduyor garanti. Kac tane sampiyonluk aldi herif. Muslera olmasaydi su an skor 0-2 idi.
Sen hangi super yildizi tuttun? Gomez gitti, Sosa gitti, Talisca topukladi. Hepsi tek tek gitti. Bir Atiba kaldi iste kala kala, tursusunu kurduk.
Sol kanatta Arda var, E.Kilinc oynar vs demediler getirdiler Onyekuru'yu. 2 macta 3 gol, simdiden 6 puan aldi iste. Basaksehir maci bitmedi gerci, ama gidisat belli.
20 macin 2 tanesini getirdi bile adam. Biz de yarin gobegimiz catlayana kadar ugrasir dururuz eldekilerle 3 puan icin, ne diyim.
Kac tane yazi yazdim surda rakipler transfer yapacak, Muslera donecek vs diye, sagolsun beni bir FBli bir GSli yaptilar. Bu gunlerin gelecegi belliydi zaten.
Onlemimizi almak yerine sacma sapan suni bir liderlik uzerinden ego kastik. Yine loser'ligimiz tuttu maalesef.
Asıl looser senin gibi taraftarlar Gs ve Fbyi gözünde durmadan büyütüyorsun yazık!
Fb kaç tane son maçta şampiyonluk verdi, Gs winner takım ama Avrupa’da rezil olmaya doyamadı.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı yigiter38

Yarın ne yapıp edip maçı almamız lazım...aksilik Antalya Son 5 hafta 2 Beraberlik 3 Galibiyet ile Namaglup gidiyor...Allah korusun bir Puan kaybı çok şeyleri alır götürür bizden.
GS maçı bitmedi daha,ben berabere biteceğini tahmin ediyorum.

Çevrimiçi Sinan23

Winner musleranin Avrupa'da gol ortalaması 6. Adamın taktığını vereyim. Adam hangi köşede vurucaksa oradaki 4 metreyi kapatıyor. Türkiye'de herkes o 4 metreye vuruyor. Avrupa'da vurmuyor. Bu gözle izleyin. Aslında atması kolay ama kaliteli adam için. Gomez de vurunca yiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Asıl looser senin gibi taraftarlar Gs ve Fbyi gözünde durmadan büyütüyorsun yazık!
Fb kaç tane son maçta şampiyonluk verdi, Gs winner takım ama Avrupa’da rezil olmaya doyamadı.

Gözünde büyütmeyeceksin bunları ama şu gerçeği de görmek lazım bu ikisi kolay kolay kaybetmeyecek bundan sonra. Hem kurdukları kadrolar hem maçlarındaki hakem davranışları hem de pandemi nedeniyle zorlu anadolu maçlarını boş stadlarda daha az stresli oynamaları bir sürü etken var. Biz mi evet gerçekten içlerindeki göze hoş gelen futbol namına bir şeyler sunan tek ekibiz ama bizim de onlar gibi kayıpsız gitmemiz lazım gs en zor deplasman dediğin gaziantep trabzon ve malatya'dan 3 puan çıkardı hiçbir halt da oynamıyor ama kazanabiliyor adamlar sürekli biz iyiyiyiz demek takımı da rehavete sürükler

Çevrimdışı mourinho1903

Vallahi Avrupa bizi coktan asti, orasi oyle. Biz gidince ne yapiyoruz ona da bakmak lazim. Su 20 yillik yakin gecmiste Avrupa'da 2-3 tane basarili sezonumuz anca var zaten.
Son 2 sene biz gidip ne yaptik? Adamlar gidince birsey yapamasa bile sampiyon olacak, 30 milyon euro'yu kasaya koyup farki acacak. Sen 3'un 5'in hesabini yaptigin icin daha da geriye duseceksin, daha da kuculmek zorunda kalacaksin.
FB kac tane sampiyonluk verdi tabii, ama hala sampiyonluk sayisinda bizim onumuzde. Hala bizden iyi kadro kuruyor. Bizim hayal bile edemeyecegimiz Mesut'u tak diye getiriyor.
Biz Cenk'le 200-300 bin euro'nun pazarligini yaparken basiyor 8 milyon euro Irfan Can'i rakibinin elinden aliyor.

Ha, diyeceksin ki Ali Koc'un gucu vs. Eyvallah, Ali Koc'un babasi kim? Ali Koc'un harcadigi para icin yarim milyon dolari asti diyorlar (sponsorluklar vs dahil), ki dogru olabilir de.
En azindan cerezlik para harcamadigi ortada. Rahmi Koc? Her sene cerez parasina Beko formasi sponsorlugu disinda ne var? Ha, birde Birakmam Seni kampanyasinda bagisladigi 10 milyon tl.
O 10 milyon tl icin utanmasa adama tapacaktik. Bir kisi de birader sen dalga mi geciyorsun, 1 milyon euro senin icin kurus degerinde, oglun yarim milyar dolar harciyor sevdigi takima, sen hayirdir demiyor.
Tuncay Ozilhan'i vs gectim zaten.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Winner musleranin Avrupa'da gol ortalaması 6. Adamın taktığını vereyim. Adam hangi köşede vurucaksa oradaki 4 metreyi kapatıyor. Türkiye'de herkes o 4 metreye vuruyor. Avrupa'da vurmuyor. Bu gözle izleyin. Aslında atması kolay ama kaliteli adam için. Gomez de vurunca yiyor.
musleranın sağ ayak dinine vurulup gol olmayan top yoktu bir ara , sakatlıktan bu kadar iyi gelmesinin sebebi özgüven başka birşey değil

Çevrimdışı goktasoktay

Günün sonunda bizi romantik ilan ettiler iyi mi. Aslında yaşın da küçük değil ama demek ki bazı değerleri öğrenmek yaşla olmuyor. Polyanna gibi olmak nasıl doğru değilse, senin gibi çok negatif olmak da doğru değil. Bir de bu dilinize pelesenk olmuş winner loser olayı nedir? Bunlar renkli kavramları. Mourinho ve şükrü, tekrar söylüyorum; bu kadar winner takım hayranıysanız onları destekleyin. Yok biz renkli değiliz diyorsanız, renkli seviciliğinden vazgeçip Beşiktaşımı destekleyin.

Çevrimdışı goktasoktay

Winnercılar, sizinkiler bi tane daha attı. Hadi iyisiniz..

Çevrimiçi Sinan23

Guliano ile dink tutulurmu. Sike mi yapiyon Aykut.