Averajın ne önemi var da averaj kastırıyorlar?
23 yaş bir kaleci için genç ve bu adam hayatında PTT 1. lig maçına bile çıkmamış muhtemelen yeteneksiz bir kaleci.
15 sene önceki Gençlerbirliği kalecisiyle ya da Ferhat'la bu çocuğun ne ilgisi var? Genetik mi yani Gençlerbirliği'nde oynamak?
Sosyal medyada nefretini kusup rahatlayanlar yüzünden, arkadaşının yüzüne bakamayacak belki de.
Averajın bir önemi yok orda ki espiri bol gol atar manasında atmadı mı ? Skor verecektim 5-1 filan diyecektim 6-0 bitti zaten.
23 yaş genç ise 19 yaşında ki ersin ne orta yaşlı mı ? Ersin kaç kere maça çıktı ? Direk geçen sene maça çıkarmadık mı ? Derbi oynamadı mı ? Ersinin heyacanı yok mu ? Ersinin yetenekleri çok mu iyi ? Gençlerin kalecisi ilk yarı rezilken 2.ci yarı yine kurtarışlar yaptı ilk yarı ne yapıyordu ? uyuyormuydu ? Yenilen 4 golde de hatası var ? Neyi savunduğunuzun bile farkında değilsin.
Gençlerbirliği camiası ile alakası var diyoruz anlamakta ısrar ediyorsunuz ? İlhan cavcavı atıyoruz oğlu şuan başta diyoruz.Mustafa kaplanı atıyoruz.Camiadan kaynaklı diyoıruz tıpkı ankragücü daha ne atalım ?
Merak etme parasında tıkırında olanlar yüzsüz olur zaten muğdatın şikesi kaç oldu sayamadım halen oynuyor bak.Zamanında ferhat yaptı oğuzhan yüzüne bakıp "kaça sattın kendini dedi" halen daha yüzsüz gibi gezebiliyor.Onlar sıkıntı yapmıyor sende yapma.
Sende de bu akşam değişik bir savunma mekanizmazı gelişti kaleci ayağına bence neyi savunduğunun farkında değilsin.