Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2357607 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

terim çıldırmış istediği adamlara bak

kendi başarısı için kulübü batırmaya razı vay be
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Galatasaray Real Madrid maçı öncesi twit atmış adam, bunda bir şey yok.

Herif hayatında bırak Süper Ligi, PTT 1. lig maçına bile çıkmamış daha önce.

3. lig kalecisi, normal yani bu golleri yemesi.

aynen normal bir olaydı bu.

Daha önce ferthat vardı kalelerinde oda normaldi ?

2006 yılında kaleci atacağı yeri eliyle gösteriyor necati oraya atıyor o da gençler kalecisi o da normaldi.

Mustafa kaplan daha önce ankaragücü başındayken 6-0 yenilmiş gs'ye bugün yine 6-0.Geçen sene vodafone parkta 4-0 yendikten sonra haftaya gs ile maçımız var burağın kart görmesi gerekiyordu haftaya cezalı duruma düşecekti diyecek kadar normaldi.

Bunlar normal biz anormaliz.Savunduğunuz şeylere dikkat edin bence.

Biz farklı kazanırsak hakkımızladır ama gs, fb farklı kazanırsa haketmemiştir, rakip hediye etmiştir? Bu mudur yani? Ayrıca gençlerbirliği' ne karşı iç sahada bu sezondan önce en son 2000 yılında yenilmişiz. Demek ki o 20 sene de bize hırslı hazırlanmamış gençlerbirliği.

Yapmayın ne olur. Gerçekten çok komik oluyor.

sen bizle dalga filan mı geçiyon ?

Bizi bu şikeci camia ile bir mi tutuyon sözlerine dikkat et bence.Hangi forumda olduğunu şaşırıyorsun bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çocuk her takım için atmış good bye liverpool var bizim içinde sosyal medya da biri birşry atıyor ortaya herkes peşine araştırmadan.
Çocuk yeteneksiz başka da bir şey aramaya gerek yok.
Hocaları müptezelin teki o ayrı

Ligin ikinci yarısında daha da fazla göreceğiz bunları.

Anadolu takımlarında parasını alamadığı için ayrılan ya da oynamak istemeyen yabancılar olacak

Çoğunun dar kadroları var zaten, 3. lig ayarında kadroları izleyeceğiz.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Galatasaray Real Madrid maçı öncesi twit atmış adam, bunda bir şey yok.

Herif hayatında bırak Süper Ligi, PTT 1. lig maçına bile çıkmamış daha önce.

3. lig kalecisi, normal yani bu golleri yemesi.

Ek olarak bizim Liverpoolu eledigimiz mac sonrasi da Bye bye Liverpool yazmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

aynen normal bir olaydı bu.

Daha önce ferthat vardı kalelerinde oda normaldi ?

2006 yılında kaleci atacağı yeri eliyle gösteriyor necati oraya atıyor o da gençler kalecisi o da normaldi.

Mustafa kaplan daha önce ankaragücü başındayken 6-0 yenilmiş gs'ye bugün yine 6-0.Geçen sene vodafone parkta 4-0 yendikten sonra haftaya gs ile maçımız var burağın kart görmesi gerekiyordu haftaya cezalı duruma düşecekti diyecek kadar normaldi.

Bunlar normal biz anormaliz.Savunduğunuz şeylere dikkat edin bence.

Ben teknik direktörü, 15 sene önceki maçları falan konuşmuyorum.

Benim dediğim 23 yaşında gariban bir çocuğu itham etmeye gerek yok, adam hayatında daha ilk defa Süper Lig maçına çıkmış. Daha önce PTT 1. ligde bile maçı yok adamın.

Belli ki yeteneği sınırlı, muhtemelen de heyecanlı olduğu için hatalı goller yemiş.

mustafa kaplan gelecekten geliyor 6-0.

3 hafta oynayan adam sakat sakat gs maçı öncesi riske atılmıyor kalecileri.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1347947892473004039
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 22:12:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ek olarak bizim Liverpoolu eledigimiz mac sonrasi da Bye bye Liverpool yazmış.
Millet saracak yer arıyor, başka bir şey değil.

Çocuğun işi gücü yok, hayatında çıktığı ilk lig maçında maç satacak. Şaka gibi.

Ben teknik direktörü, 15 sene önceki maçları falan konuşmuyorum.

Benim dediğim 23 yaşında gariban bir çocuğu itham etmeye gerek yok, adam hayatında daha ilk defa Süper Lig maçına çıkmış. Daha önce PTT 1. ligde bile maçı yok adamın.

Belli ki yeteneği sınırlı, muhtemelen de heyecanlı olduğu için hatalı goller yemiş.

Hadi hadi bana mı öğretiyon bu türkiye ligini buna ancak kadir inanır.

kendinden biliyon ne dolaplar döndüğünü savunulcak bir yanı yok  ne gençlerbirliğinin ne kalecilerinin 2006'da gençlerbirliği kalecisi atacağı yeri gösteriyor diyorum gs şampiyonluğa giderken ferhat olayı var diyorum kalkmış bugün ki kaleci genç toy diyon aynen 23 yaşında biz 19 yaşında ki kaleci ile oynuyoruz 2.ci yarı atladı zıpladı ilk yarı uykudaydı herhalde.

Böyle ayakları bir tek gs'liler yer sende yemişsin bziede yedirmeye calısıyon.

Millet saracak yer arıyor, başka bir şey değil.

Çocuğun işi gücü yok, hayatında çıktığı ilk lig maçında maç satacak. Şaka gibi.

ne oldu ya birden aşka geldin @tuncaboylu ?

Neyi savunuyon tam olarak ?

Bu ligde ilk defa böyle bir olay görüyormuşsun gibi niye şaşırıyon ? Muğdat diye bir adam var  halen oynuyor işte kaçıncı şikesi bu sayısı unuttum.

Amerikayı yeniden keşfe mi çıktın ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sen bizle dalga filan mı geçiyon ?

Bizi bu şikeci camia ile bir mi tutuyon sözlerine dikkat et bence.Hangi forumda olduğunu şaşırıyorsun bence.
Ben bir tutmuyorum. Biz nasıl farklı yendiysek onların da farklı kazanabileceğini yazıyorum. Senin kanıt diye gösterdiğin şeylere bak. 7 sene önce avrupa maçı öncesi yapılan paylaşım. Gökhan ve Necati arasındaki durum ise daha komik. Şike yapılıyor olacak ve bu herkesin gözü önünde yapılacak öyle mi?

Aşırı fazla nefret mantıklı düşünmeni engelliyor.

Ben bir tutmuyorum. Biz nasıl farklı yendiysek onların da farklı kazanabileceğini yazıyorum. Senin kanıt diye gösterdiğin şeylere bak. 7 sene önce avrupa maçı öncesi yapılan paylaşım. Gökhan ve Necati arasındaki durum ise daha komik. Şike yapılıyor olacak ve bu herkesin gözü önünde yapılacak öyle mi?

Biz farklı yeniyorsak bileğimizin hakkıyla yeniyoruz.Bizi bu şikecilerle bir tutma bir daha söylemicem.gs'yi övmek istiyorsan sabahtan akşama kadar gel buraya öv ancak bizi işin içine katma.

Ne zaman gs'yi kötülesem burda bitiyorsun.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 22:20:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

seninde galatasaraya olan sevdan sanırım mantıklı düşünmeni engelliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu ligde ilk defa böyle bir olay görüyormuşsun gibi niye şaşırıyon ? Muğdat diye bir adam var  halen oynuyor işte kaçıncı şikesi bu sayısı unuttum.

Ya Gülhan kardeşim hocaları sıkıntılı adam eyvallah ta kaleci için boşuna yazıp çiziyorsun.
Bence kaçırdığın konu adamları hocası suç olmasına rağmen mukavelesi devam eden oyuncuyu ayartmaya çalışıyor bitmesine daha 6 ay olmamasına rağmen bunu da kendi takımında ki o oyuncu ile arası iyi olan oyuncuları da kullanıyor yetmiyor alalen isim verip kendi yönetimini de taraftarın önüne atıyor ve yine mağdur hep mağdur dünya ya böyle bir adam gelmemiştir hep kayrılmak isteniyor.
Yrn şu hatay maçına kazasız geçelim de şunlara bir yerleştirirsek zevkten 1 ay uyuyamam

Çevrimdışı tuncaboylu

Genç bir kaleciyi savunuyorum, bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Kaleci şikesi bugünkü gibi yapılmaz, maç zora girdiğinde gol yer (Ferhat'ın yaptığı gibi.)

Çocuğu sosyal medyada insanların önüne atmak ayıp bir şey.

+1903  :claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Gülhan kardeşim hocaları sıkıntılı adam eyvallah ta kaleci için boşuna yazıp çiziyorsun.
Bence kaçırdığın konu adamları hocası suç olmasına rağmen mukavelesi devam eden oyuncuyu ayartmaya çalışıyor bitmesine daha 6 ay olmamasına rağmen bunu da kendi takımında ki o oyuncu ile arası iyi olan oyuncuları da kullanıyor yetmiyor alalen isim verip kendi yönetimini de taraftarın önüne atıyor ve yine mağdur hep mağdur dünya ya böyle bir adam gelmemiştir hep kayrılmak isteniyor.
Yrn şu hatay maçına kazasız geçelim de şunlara bir yerleştirirsek zevkten 1 ay uyuyamam

Biz onlara sokunca, orası fena karışacak.

Fatih çakaldır, istediği isimleri yönetimin alamayacağını bilmiyor mu?

Ama kötü sonuçlar gelince, ben istedim yönetim almadı diyip, yönetimi taraftarın önüne atacak.

Genç bir kaleciyi savunuyorum, bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Kaleci şikesi bugünkü gibi yapılmaz, maç zora girdiğinde gol yer (Ferhat'ın yaptığı gibi.)

Çocuğu sosyal medyada insanların önüne atmak ayıp bir şey.

sadece kalecide sıkıntı var diyen oldu mu sana ? ayrıca genç değil 23 yaşında.Biz 19 luk ersinle oynuyoruz.İlk yarı 4 tane yedi 2.ci yarı atladı zıpladı ilk yarı uykudaydı 2.ci yarı uyandı herhalde.

Gençlerbirliği camiası komple sıkıntı diyoruz hocasından başkanına.

Maç öncesi yazdık bunları averaj kastıracaklar diye.

Nasıl biliyoruz geleceğimi görüyom ? Medyum mu oldum ?

Kör olmayanlar görür kör olanlar göremez.

farketmez mustafa kaplan var o da gs'li.

İlhan cavcav döneminde de çalışmış bir hoca.

Gençlerbirliğinin başına gs'li den başkasını getirtmezler.

Oğlu babasından bayrağı devraldı.

+

>ilhan cavcavın oğlu var başkan olarak gençlerin başında.Zamanında babası gs şampiyon olsun diyen hasta gs'li,kalecileri ferhat elini çeken.
>Teknik direktör olarak mustafa kaplan var gs'ye sürekli yatan hiç maç kazanamamış.
>gençlerin oyuncularında gariplikler görebiliriz.

gs'ye averaj kastırırlar.F.t'ye hoş geldin hediyesi.Sonra gazı ver aslan yarışta bende varım dedi Beşiktaş'a göz dağı verdi.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 22:32:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Göksel gümüşdağ ariflerin hakanların çantacısıydı Bi zamanlar gümüşdağ ilk önce var kayıtları ile alakalı mahkeme celbini göstersin samimiyetini görelim.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sadece kalecide sıkıntı var diyen oldu mu sana ? ayrıca genç değil 23 yaşında.Savunduğunuz şey kaleci değil ayrıca.

Geçen hafta konya maçından önce de yazdın. O maçı da gs farklı alacaktı. Ne oldu? O maçı da gs kazansa yine şike diye yazıp duracaktın.

Bak bu oyunda bir taraf diğer tarafı yenebilir. Eğer sen " biz yenersek hakkımızla ama rakipler yenerse şike" dersen bu mantıklı olmuyor. Geçen sezon ankaragücü gs deplasmanında 2-0 dan 2-2 yaparken de hocaları mustafa kaplandı. Neden o maçı satmadı o zaman?

Biz rize' ye 6 attık. 2 sezon önce de 7-2 ve 4-1 yenmiştik. Ve rize kalecisi hep Gökhan Akkan' dı. Şimdi birisi yazsa Gökhan Akkan Beşiktaş' a maç satıyor yazsa senin mantığına göre haklı o zaman? Şimdi sen yine ezbere cevapla bizi onlarla bir tutma yazacaksın ama bu mantıklı cevap olmuyor. Ben bizi onlarla bir tutmuyorum. Senin düşüncenin yanlış olduğunu yazıyorum.

Bu kadar fazla nefret gerçekten doğru değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Mantıklı düşünmek; biz süperiz, diğerleri iğrençtir ise evet mantıklı düşünmüyorum.

Geçen hafta konya maçından önce de yazdın. O maçı da gs farklı alacaktı. Ne oldu? O maçı da gs kazansa yine şike diye yazıp duracaktın.

Bak bu oyunda bir taraf diğer tarafı yenebilir. Eğer sen " biz yenersek hakkımızla ama rakipler yenerse şike" dersen bu mantıklı olmuyor. Geçen sezon ankaragücü gs deplasmanında 2-0 dan 2-2 yaparken de hocaları mustafa kaplandı. Neden o maçı satmadı o zaman?

Biz rize' ye 6 attık. 2 sezon önce de 7-2 ve 4-1 yenmiştik. Ve rize kalecisi hep Gökhan Akkan' dı. Şimdi birisi yazsa Gökhan Akkan Beşiktaş' a maç satıyor yazsa senin mantığına göre haklı o zaman? Şimdi sen yine ezbere cevapla bizi onlarla bir tutma yazacaksın ama bu mantıklı cevap olmuyor. Ben bizi onlarla bir tutmuyorum. Senin düşüncenin yanlış olduğunu yazıyorum.

Bu kadar fazla nefret gerçekten doğru değil.

Ben bazı şeyleri bilerek yapıyorum onun adıda "TOTEM" sen daha forumda yenisin 6-7 senedir forumdayım dün geldin bilmediğin şeyler hakkında yorum yapıyon.

Sen gs'nin bileğinin hakkıyla puan aldığını ne zaman gördün ? Bizi bu camia ile bir tutma diyorum gs'ye sempatin varsa sabah akşam öv,methiyeler düz sabah akşam güzelle ancak bizi bir tutma diyorum.
Bizim aldığımız galibiyetler bileğimizin hakkıyla sen bizim başkanlarda hiç "Beşiktaşın şike yapmadığına kefil olamam" dediğnii duydun mu ? sen hiç bir oyuncumuzun "konuşursam şampiyonluk el" değiştirir dediğini duydun mu ? sen bir terör örgütü ele başının "Beşiktaş himmet ve dua" ile ayağa kaldıracaz dediğini duydun mu ? sen hiç bir hakemin yıllar sonra tv'ye bağlanıp "Verdiğim karar sonrası gs şampiyon olacaktı Beşiktaş" şampiyon oldu dediğini duydun mu ? Şerefinle oyna hakkınla kazan mottosu olan bir camia ile ne olursa olsun nasıl olursa olsun hakem,oyuncu ayarlaması,şike bir şekilde kazan diyen camiayı sürekli bir tutma diyorum hepsi bu.Tekrar tekrar söylüyorum gs'yi ne kadar seviyorsan övüyorsan öv sev Beşiktaş'ı işin içine katma.

[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 22:43:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

sadece kalecide sıkıntı var diyen oldu mu sana ? ayrıca genç değil 23 yaşında.Biz 19 luk ersinle oynuyoruz.İlk yarı 4 tane yedi 2.ci yarı atladı zıpladı ilk yarı uykudaydı 2.ci yarı uyandı herhalde.

Averajın ne önemi var da averaj kastırıyorlar?

23 yaş bir kaleci için genç ve bu adam hayatında PTT 1. lig maçına bile çıkmamış muhtemelen yeteneksiz bir kaleci.

15 sene önceki Gençlerbirliği kalecisiyle ya da Ferhat'la bu çocuğun ne ilgisi var? Genetik mi yani Gençlerbirliği'nde oynamak?

Sosyal medyada nefretini kusup rahatlayanlar yüzünden, arkadaşının yüzüne bakamayacak belki de.

Averajın ne önemi var da averaj kastırıyorlar?

23 yaş bir kaleci için genç ve bu adam hayatında PTT 1. lig maçına bile çıkmamış muhtemelen yeteneksiz bir kaleci.

15 sene önceki Gençlerbirliği kalecisiyle ya da Ferhat'la bu çocuğun ne ilgisi var? Genetik mi yani Gençlerbirliği'nde oynamak?

Sosyal medyada nefretini kusup rahatlayanlar yüzünden, arkadaşının yüzüne bakamayacak belki de.

Averajın bir önemi yok orda ki espiri bol gol atar manasında atmadı mı ? Skor verecektim 5-1 filan diyecektim 6-0 bitti zaten.

23 yaş genç ise 19 yaşında ki ersin ne orta yaşlı mı ? Ersin kaç kere maça çıktı ? Direk geçen sene maça çıkarmadık mı ? Derbi oynamadı mı ? Ersinin heyacanı yok mu ? Ersinin yetenekleri çok mu iyi ? Gençlerin kalecisi ilk yarı rezilken 2.ci yarı yine kurtarışlar yaptı ilk yarı ne yapıyordu ? uyuyormuydu ? Yenilen 4 golde de hatası var ? Neyi savunduğunuzun bile farkında değilsin.

Gençlerbirliği camiası ile alakası var diyoruz anlamakta ısrar ediyorsunuz ? İlhan cavcavı atıyoruz oğlu şuan başta diyoruz.Mustafa kaplanı atıyoruz.Camiadan kaynaklı diyoıruz tıpkı ankragücü daha ne atalım ?

Merak etme parasında tıkırında olanlar yüzsüz olur zaten muğdatın şikesi kaç oldu sayamadım halen oynuyor bak.Zamanında ferhat yaptı oğuzhan yüzüne bakıp "kaça sattın kendini dedi" halen daha yüzsüz gibi gezebiliyor.Onlar sıkıntı yapmıyor sende yapma.

Sende de bu akşam değişik bir savunma mekanizmazı gelişti kaleci ayağına bence neyi savunduğunun farkında değilsin.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 22:54:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★