Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Yusuf Berberoğlu ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2367381 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana uyar
Yalnız diğer sinsileri göz ardı etme. Aradan sıyrılıverirler. Dikkat etmek lazım

asıl dikkat etmemiz gereken o fedöncüler abi zaten. :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

abdullah avcı'nın son açıklamalarından @tangaz abiye 2 yıllık malzeme çıkar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Eğer doğruysa güzel transfer. Yakında Leipzig görür :tabe:

https://twitter.com/bayburtlu6999/status/1340938488355704833

İyi olmuş, renklilerden birine gitseydi canım sıkılırdı.

Çevrimdışı Erman1903

abdullah avcı'nın son açıklamalarından @tangaz abiye 2 yıllık malzeme çıkar

Karbonatı cebinde taşır yalnız, ben tahmin ediyordum daha iyi olacağını bizde çok ders aldı.

Çevrimiçi murat

Geçen hafta ligin en formsuz takımına oyun ve skor olarak teslim olduk, hala Çağdaş, Rıza falan diye bahane aramaya gerek yok.

alanya son 4-5 maç formsuz önüne gelene yenilmiş bir bizi yenmişler ve bunu iştaha bağlıyoruz. bizimkiler neden iştahsızdı onu neden sorgulamıyoruz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Karbonatı cebinde taşır yalnız, ben tahmin ediyordum daha iyi olacağını bizde çok ders aldı.

hepsi aynı abi. altı üstü bir rizeyi yendi o da hiç birşey oynamadan, penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir şeyle yendi. ne karbonattan ne de pepdullahtan büyük takım hocası olmaz.gerçi trabzon büyük takım değil benim gözümde, sadece zorlu bir rakip( o da ayıp olmasın diye).

Çevrimdışı Erman1903

hepsi aynı abi. altı üstü bir rizeyi yendi o da hiç birşey oynamadan, penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir şeyle yendi. ne karbonattan ne de pepdullahtan büyük takım hocası olmaz.gerçi trabzon büyük takım değil benim gözümde, sadece zorlu bir rakip( o da ayıp olmasın diye).

İşte kötünün iyisi ben zaten ona en ağır eleştirileri yaptım zamanında.

İşte kötünün iyisi ben zaten ona en ağır eleştirileri yaptım zamanında.

ama şu gerçek eğer geçen sene hüseyin yerine bunu getirselerdi şuan şampiyonlardı.
bunların en büyük sorunu gol yemekti iyi kötü bu adam gittiği yerde gol yeme oranını azaltıyor.

Çevrimdışı Erman1903

ama şu gerçek eğer geçen sene hüseyin yerine bunu getirselerdi şuan şampiyonlardı.
bunların en büyük sorunu gol yemekti iyi kötü bu adam gittiği yerde gol yeme oranını azaltıyor.

Kardeşim her şey ise yarayacağı yerde değerlidir. Hüseyin ve su yolladılkları yardımcı antrenör sonrası takımda sisteme dair bir şey kalmadı darmaduman oldular. Onun için iyi ortam ben Fener için de iyi olur diyordum. İyi olur derken çok iyi olur demiyoruz, işe yarar. Temeli atarsın sonra başka hoca getirirsin. 1 sezondan fazla o adamın vereceği bir şey olmaz yarışmacı takıma. Böyle berbatken getirip etinden sütünden faydalanacan 😁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kardeşim her şey ise yarayacağı yerde değerlidir. Hüseyin ve su yolladılkları yardımcı antrenör sonrası takımda sisteme dair bir şey kalmadı darmaduman oldular. Onun için iyi ortam ben Fener için de iyi olur diyordum. İyi olur derken çok iyi olur demiyoruz, işe yarar. Temeli atarsın sonra başka hoca getirirsin. 1 sezondan fazla o adamın vereceği bir şey olmaz yarışmacı takıma. Böyle berbatken getirip etinden sütünden faydalanacan 😁
Bir de bizden parasının büyük kısmını alıyorken ucuz fiyata alacaksın. Bence Trabzon'da da kovulursa daha torpil olmadan uzun süre büyük takımlara gidemez. Yabancı takımlar bile fazla barındırmaz. Kafayı sistemlerle bozmuş ama başarı getirmiyor bu sistemler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Muslera pubis sakatlığına yakalanmış. Hiçkimsenin sakatlanmasını istemeyiz fakat bu sakatlık çok pis bir sakatlık dönüşü zor olur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

yok ya bize ilk geldiğinde ne dediyse aynısını demiş

skor olarak şanslı şimdilik bi ara patlarlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bir de bizden parasının büyük kısmını alıyorken ucuz fiyata alacaksın. Bence Trabzon'da da kovulursa daha torpil olmadan uzun süre büyük takımlara gidemez. Yabancı takımlar bile fazla barındırmaz. Kafayı sistemlerle bozmuş ama başarı getirmiyor bu sistemler.

İşte hali kötü takımların toparlanması için olur, Şenol. G gibi kurt tarz Hoca'dan sonra, hele de şampiyonluk falan gibi hedeflerle hiç olmaz.

Çevrimdışı Erman1903

yok ya bize ilk geldiğinde ne dediyse aynısını demiş

skor olarak şanslı şimdilik bi ara patlarlar

Patlayabilirler de yine çok kötü olmazlar bu sezon, zaten dipten aldı. Bizdeki gibi fiyasko durumuna düşeceğini sanmam bu sezon, öyle bir beklenti falan yok kendisinden fena götürmüyor şimdilik hakkını vermek lazım çoğu kişi bu puanları beklemiyordu Ts'den.

Hüseyin'den sonra Einstein gibi falan gelmiştir onlara 😆
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 17:13:45 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Eğer doğruysa güzel transfer. Yakında Leipzig görür :tabe:

https://twitter.com/bayburtlu6999/status/1340938488355704833
+1903

Insallah dogrudur, bunlardan bize oyuncu dusmez zaten. Yurtdisina gitsinler yoksa sacma takas yollariyla FB’ye yada GS’ye gidicek Bursa’li cocuklar.

Ali disindada son donemde dikkatimi ceken Batuhan Kor, Burak Kapacak ile Burak Altiparmak var. Umarim Lille falan izleyip goturur tum bu cocuklari

Çevrimdışı MUSTAFA_

13. haftanın ardından oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

fedöncü kartam imPARAtor 3 ayrı madden sevk edilmiş.

36,41 ve 50.ci maddelerden sevk edilmiş kaç maç ceza alacağını göreceğiz kaç maça düşürecekler.

Hoş bu imPARAtor kenarda olsun olmasın farketmiyor hakemler son gaz kollamaya devam bu fedöncüleri aynı tezgahı kaç oldu yaptığı.

@Erman1903 abi dediğim gibi gs maçı var tsnin. bu hafta snou yanılmıyorsam. yenip moral alsın pepdullah hocamız ve ts. pepdullah hoca bizdeyken de başakşehirdeyken de saplamıştı gsye. tsde de saplar inşallah.

DHA: Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevine son verildi.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 abi dediğim gibi gs maçı var tsnin. bu hafta snou yanılmıyorsam. yenip moral alsın pepdullah hocamız ve ts. pepdullah hoca bizdeyken de başakşehirdeyken de saplamıştı gsye. tsde de saplar inşallah.

Saplasın valla, itibarı baya toparlanmış olur. Yapmadığı bir iş değil neden olmasın :)

Saplasın valla, itibarı baya toparlanmış olur. Yapmadığı bir iş değil neden olmasın :)

Bugün maçı var abi trabzonun. Hatayı yensinler de hem puan olarak yukarı taşısınlar kendilerini hem de oyuncuların özgüveni bir gelsin. gs maçına oyuncular hem puan hedefi olarak hem de özgüvenli olarak çıkabilsin. gsde kart sınırın da çok oyuncu var, taylan falan filan.