Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Yusuf Berberoğlu ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2367350 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı goktasoktay

ilk yarı bitmeden kovulur diye düşünüyorum.
Ne kadar geç uyanırlarsa o kadar iyi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

haftaya başak tarafından hezimete uğrayınca gönderirler  :lol:

Denizli önde 1-0 alanya karşısında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Denizli önde 1-0 alanya karşısında.

hakemler ayar veriyor alanya arayı açıp gitmesin diye.

Çevrimdışı Erman1903

Mustafa Yumlu çıkıyordu ucuz iyi istatistik yapanlarda sürekli 🙂, izlediğim süre itibariyle Salih'i beğenmedim, bir uzaktan frikik hariç. İlk yarı nası oynadı bilmiyorum.

Mustafa Yumlu çıkıyordu ucuz iyi istatistik yapanlarda sürekli 🙂, izlediğim süre itibariyle Salih'i beğenmedim, bir uzaktan frikik hariç. İlk yarı nası oynadı bilmiyorum.

salihi bende hiç beğenmiyorum.
Bizim oğuzhanın bir alt modeli.
düşünün yani.Defansı falan çok eksik.

Çevrimdışı Erman1903

salihi bende hiç beğenmiyorum.
Bizim oğuzhanın bir alt modeli.
düşünün yani.Defansı falan çok eksik.

Valla çıktı zaten ileride geride tüm topları Bakasetas alıyor, tzevellas ve Siopis arkasını topluyor. Bu da paşa gibi ayağına top bekler halde dolanıyor. Önemli anlarda hep 2. 3. Planda. Almayalım bence, daha istekli canlı birileri bulunur. Oynasın Alanyasında, biz bu N'Sakala Welintonu da almayacaktık paşa paşa oynayacaklardı, neyse işte...

Valla çıktı zaten ileride geride tüm topları Bakasetas alıyor, tzevellas ve Siopis arkasını topluyor. Bu da paşa gibi ayağına top bekler halde dolanıyor. Önemli anlarda hep 2. 3. Planda. Almayalım bence, daha istekli canlı birileri bulunur. Oynasın Alanyasında, biz bu N'Sakala Welintonu da almayacaktık paşa pasa oynayacaklardı, neyse işte...

Kesnlikle almayalım zaten, salih sırf ismi Türk ve biraz yaratıcı diye öyle. Berat alınabilir mesela. İlla türk bir orta saha alınacaksa. weliltonu olan kaybeder bunu alanya maçında da gördük. son 4 maçında 3 mağlubiyet 1 galibiyet aldılar o da bize rezalet cidden. İşin rezalet boyutu gititkçe artıyor.

rıza dan sonra çağdaşta başımıza 2.ci rıza oldu herhalde.

tek atımlık kurşunu vardı bize attı herhalde rıza da aynı sını yapıp bizden sonra bir daha kendine gelemiyor.Çağdaşta öyle olacak herhalde.

tek atımlık kurşunu vardı bize attı herhalde rıza da aynı sını yapıp bizden sonra bir daha kendine gelemiyor.Çağdaşta öyle olacak herhalde.

Geç abi onu. rıza denen arkadaş yok hakemler yok bilme ne diye falan haftalarca laf eden bilmem ne adam. Çağdaş maç öncesi adam gibi sergen hocaya teşekkür etti maç sonu etti hiç bir kızgınlık hiç bir pislik yapmadan tertemiz yendi ve uzatmadı da 251251240 defa yendik de demedi veya daha ilk haftadan beşiktaşı yeneceğiz yok bilmem ne falan da demedi. Bizim salaklığımız gidip adamlara göz göre göre şah mat olduk. Sen adama free 3 puan verirsen adam alır tabi. Ekmeğine yağ sürdük resmen.

Geç abi onu. rıza denen arkadaş yok hakemler yok bilme ne diye falan haftalarca laf eden bilmem ne adam. Çağdaş maç öncesi adam gibi sergen hocaya teşekkür etti maç sonu etti hiç bir kızgınlık hiç bir pislik yapmadan tertemiz yendi ve uzatmadı da 251251240 defa yendik de demedi veya daha ilk haftadan beşiktaşı yeneceğiz yok bilmem ne falan da demedi. Bizim salaklığımız gidip adamlara göz göre göre şah mat olduk. Sen adama free 3 puan verirsen adam alır tabi. Ekmeğine yağ sürdük resmen.

ben oyundan bahsediyorum geçen hafta ki iştahlı oyununda eser yoktu alanyanın o önde basmalar ciğersiz gibi 40 dakika koşmalar.

Bu hafta oyuncular inme gelmiş herhalde.

Bu arada bizi de saçma sapan penaltı golü ile yendiler şah mat lık bir durum yok kötü oynarken bile gol yemiyorduk.

Çevrimdışı Erman1903

İyi ya da kötü çok abartmamak lazım bir şeyler deniyorlar işte oluyor olmuyor kötü ligin üstlerindeler çok tesadüf eseri değil ama Pektemek falan var yani öyle düşün bu ligin boyu belli. Çağdaş biraz son maç basın toplantısında gereksiz şov yaptı bence ama bunun haricinde Rızalık bir durumu yok tecrübesi az doğaldır.

Çevrimdışı Erman1903

ben oyundan bahsediyorum geçen hafta ki iştahlı oyununda eser yoktu alanyanın o önde basmalar ciğersiz gibi 40 dakika koşmalar.

Bu hafta oyuncular inme gelmiş herhalde.

Bu arada bizi de saçma sapan penaltı golü ile yendiler şah mat lık bir durum yok kötü oynarken bile gol yemiyorduk.

Buna adamları kendine rakip etmek, iştahlandırmak diyoruz. Transfer olma isteği falan bir sürü faktör var bu işin fitilini biz ateşledik.

Buna adamları kendine rakip etmek, iştahlandırmak diyoruz. Transfer olma isteği falan bir sürü faktör var bu işin fitilini biz ateşledik.

hayır biz buna "Beşiktaşa yatmadık demek için takımı 2 kat iştahlandırmak" diyoruz.Rızadan biliyoruz.Sadece bizim maçta mı rakip takım oyuncusunu izleyip alıyoruz oyuncu alırken sezon boyu devam eden oyuncunun istatistiğine bakaraktan alıyoruz.

Rakipler de bu durum nasıl oluyor okan gibi mesala 10 kez gs ile karşılaşmış 1 galibiyet.Hamza hamza oğlu gibi mesala kupayı vermek 20 kez karşılaşmış 0 galibiyet gibi.

Bizde ise durum tam tersi.Şifo mehmet,çağdaş,rıza hepsi bize 4 kat daha fazla hazırlık şampiyonluk maçı edası ile geçen maçlar sonrası düşüş.alanya geçen hafta oynadığı şu oyunu bu hafta oynasa yada her hafta oynasa şampiyon zaten.

Çevrimdışı Erman1903

hayır biz buna "Beşiktaşa yatmadık demek için takımı 2 kat iştahlandırmak" diyoruz.Rızadan biliyoruz.Sadece bizim maçta mı rakip takım oyuncusunu izleyip alıyoruz oyuncu alırken sezon boyu devam eden oyuncunun istatistiğine bakaraktan alıyoruz.

Rakipler de bu durum nasıl oluyor okan gibi mesala 10 kez gs ile karşılaşmış 1 galibiyet.Hamza hamza oğlu gibi mesala kupayı vermek 20 kez karşılaşmış 0 galibiyet gibi.

Bizde ise durum tam tersi.Şifo mehmet,çağdaş,rıza hepsi bize 4 kat daha fazla hazırlık alanya geçen hafta oynadığı şu oyunu bu hafta oynasa yada her hafta oynasa şampiyon zaten.

Ya ne istatistiğinden bahsediyorsun kardeşim bunlar Sergen hocanın öğrencileri istatistiğine falan mı baktığını zannediyorsun. Emin ol bu N'Sakala Welinton Mensah Töre bu oyuncuların böyle olacağını bilseydi kendisi de almazdı. Öyle veya böyle adamları hirslandırdın bir hırslanan varsa bir de hırslandıran var.

Öncelikle adamların başkanını bu oyuncular mezsusunda rahatsız ettin o da geldi senin takımını içten yıktı, yok yere adama hem vizyon verdin hem takımını iskartalarından kurtardın. Bunun adı strateji bilmemektir, o adam bu işleri emin ol bizim kulüptekilerden iyi biliyor aç ne okuduğuna bak, vurdu darbeyi.

Çağdaş, oyuncular, diğer dış faktörler sonradan gelir.

Ya ne istatistiğinden bahsediyorsun kardeşim bunlar Sergen hocanın öğrencileri istatistiğine falan mı baktığını zannediyorsun. Emin ol bu N'Sakala Welinton Mensah Töre bu oyuncuların böyle olacağını bilseydi kendisi de almazdı. Öyle veya böyle adamları hirslandırdın bir hırslanan varsa bir de hırslandıran var.

Öncelikle adamların başkanını bu oyuncular mezsusunda rahatsız ettin o da geldi senin takımını içten yıktı, yok yere adama hem vizyon verdin hem takımını iskartalarından kurtardın. Bunun adı strateji bilmemektir, o adam bu işleri emin ol bizim kulüptekilerden iyi biliyor aç ne okuduğuna bak, vurdu darbeyi.

Çağdaş, oyuncular, diğer dış faktörler sonradan gelir.

katılmıyorum söylediklerini gözlerim ve beynim geçen hafta ki alanya -Beşiktaş ve bu hafta ki denizli-alanya maçında her şeyi veriyor.

Oyuncuların iştah farkını büyük takıma transfer olmak için bu kadar kastık diye işin içinden çıkılamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen hafta ligin en formsuz takımına oyun ve skor olarak teslim olduk, hala Çağdaş, Rıza falan diye bahane aramaya gerek yok.

Çevrimdışı Erman1903

katılmıyorum söylediklerini gözlerim ve beynim geçen hafta ki alanya -Beşiktaş ve bu hafta ki denizli-alanya maçında her şeyi veriyor.

Oyuncuların iştah farkını büyük takıma transfer olmak için bu kadar kastık diye işin içinden çıkılamaz.

Büyük takıma transfer işin sadece küçük bir kısmı. Başkanı, hocası, futbolcusu hepsi seni rakip görüyorlar ekstra odaklanıyor, ekstra hazırlanıyorlar. Medyası bilmemnesi elli tane faktör var. Bu maçtan sonra kötü gözükmeleri de normal adam kasıyor sana, maçtan sonra gevşeyebilir. Belki düşüşe falan geçer belli olmaz. Çağdaşın hareketler falan ben yardımcı hocaydim, bak Sergeni yendimin hareketleri bunları gerçekten görmüyor musun. Fazla şişindi şimdi aldılar biraz gazını, bu hayat böyle fazla böbürlenmeyecen.

Sonra ne yapar bilemem ama o maçta bizim her şeyin dışında kendi eksiklerimiz vardı öncelikle onlara bakmak lazım o veya bu kişilerin yaptıkları öyle oldu böyle oldu ile hayat geçmez.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 18:52:10 Erman1903 ]

Büyük takıma transfer işin sadece küçük bir kısmı. Başkanı, hocası, futbolcusu hepsi seni rakip görüyorlar ekstra odaklanıyor, ekstra hazırlanıyorlar. Medyası bilmemnesi elli tane faktör var. Bu maçtan sonra kötü gözükmeleri de normal adam kasıyor sana, maçtan sonra gevşeyebilir. Belki düşüşe falan geçer belli olmaz. Çağdaşın hareketler falan ben yardımcı hocaydim, bak Sergeni yendimin hareketleri bunları gerçekten görmüyor musun. Fazla şişindi şimdi aldılar biraz gazını, bu hayat böyle fazla böbürlenmeyecen.

Sonra ne yapar bilemem ama o maçta bizim her şeyin dışında kendi eksiklerimiz vardı öncelikle onlara bakmak lazım o veya bu kişilerin yaptıkları öyle oldu böyle oldu ile hayat geçmez.

Bu sadece bizim hocalarda oluyor diyorum ben arapça mı konuşuyorum anlamıyorum ki gs'nin eski oyuncuları gs'ye maçı salıyor bizde aksine 2-3 kat hırslandırıyor sonra ki haftalarda düşüşe geçiyorlar diyorum.

Ne desek anlaşamıyoruz salla kısır döngünün içine girmeye gerek yok maça geçtim.

Çevrimdışı Erman1903

Bu sadece bizim hocalarda oluyor diyorum ben arapça mı konuşuyorum anlamıyorum ki gs'nin eski oyuncuları gs'ye maçı salıyor bizde aksine 2-3 kat hırslandırıyor sonra ki haftalarda düşüşe geçiyorlar diyorum.

Ne desek anlaşamıyoruz salla kısır döngünün içine girmeye gerek yok maça geçtim.

Eee camia böyle olmuş kardeş biz neyin ne olduğunu biliyoruz Seba başkan gittikten sonra her gelen bu kulübün ayarlarıyla oynadı. Ya köklerine geri döneceksin, ya çok başarılı olacaksın ya da renklilere benzeyeceksin seçim senin.

Erol diyorum ben :D  :evillol:

Bahsi geçen hocamıza ayıp edilmiş. Yazıklar olsun simeone  :lol: :lol:

hiç uyanmasınlar abi karbonat erol arada 1-2 galibiyet alsın göz boyasın acaba olur mu dedirtsin sene sonu boğaz da tekne turu ile bitsin  :bandit:

Çevrimdışı goktasoktay

hiç uyanmasınlar abi karbonat erol arada 1-2 galibiyet alsın göz boyasın acaba olur mu dedirtsin sene sonu boğaz da tekne turu ile bitsin  :bandit:
Bana uyar
Yalnız diğer sinsileri göz ardı etme. Aradan sıyrılıverirler. Dikkat etmek lazım