Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369115 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sana demedim ki ben tangazı alıntıladım. O beni alıntılıyor ve devamlı avcıyı konu ediyor. Ben de ona cevabını verdim. Sen de beni alıntıladın. Avcıya laf sokmak için karakterini ortaya sürersen o zaman sana o orta parmağı sorarlar. Gerçekleri kabul etmek lazım. Futbolcuyken kendi taraftarına orta parmak gösteren bir hocamız var.

pepdullahın karakteri ayrı seviyedir kimse çıkamaz kolay kolay o seviyelere adam antalyayla pazarlık yapıyor anlaşıyor imzaya gidiyor imza masasında telefon geliyor yularını tutanlar bunu arıyor masadan kalkıp teseye imzaya gidiyor antalyada huzuru seçtim die söyler sonra teseye gider ben durgun denizi değil hırçın dalgalı denizi seçtim die yalakalık yapar hey maşallah karakter fışkırıyor mübarek aynı karakter maaşı belirlerken bizden para aldığı yılları düşük tutar sonraki seneyi yüksek yazdırır vbvb daha sayayım mı karakterini pepdullahın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

12. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

12. hafta sonunda oluşan puan durumu  :tabe:

alanya hariç 2 takım hakem kıyağı ile oradalar normalde 2.ci biziz.

hande sümertaş gs tribününde yerini almış.

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2020, 19:10:03 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Millet harıl harıl Türk oyuncu transferi için hazırlık yapıyor en başta da bu mafya bozuntusu terim. Kenan Karamanı alcaklar sanırım. Cenk Tosuna çok iyi alternatif olabilirdi aslında. Bizde Salih Uçanla ilgileniyormuşuz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Millet harıl harıl Türk oyuncu transferi için hazırlık yapıyor en başta da bu mafya bozuntusu terim. Kenan Karamanı alcaklar sanırım. Cenk Tosuna çok iyi alternatif olabilirdi aslında. Bizde Salih Uçanla ilgileniyormuşuz.
Salih Uçan'ı da senelerdir istiyoruz ama bir türlü bize gelmiyor. Ben sıcak bakmıyorum. Ancak seneye yabancı kuralı gelirse iyi bir alternatif olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

edin terzic dortmund teknik direktörlüğüne getirilmiş, bilic’i şutlamışlar

Çevrimdışı levitate

edin terzic dortmund teknik direktörlüğüne getirilmiş, bilic’i şutlamışlar
boşuna kovmuşlar o kadroyla kimse bişey yapamaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

huylu huyundan vaz geçmiyor. luzır her yerde luzırdır. pepdullah 2.lig takımlarına elenme geleneğini dalgalı denizlerde de sürdürüyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/roargs1/status/1339283462319169538

şu pozisyona bile penaltı verilmemiş ama hakemler pırlanta biz kötü oynuyoruz

Çevrimdışı tangaz

tam 4 sezondur 2.lig takımlarına kupadan elenmek

müthiş bir başarı

istikrar abidesi pepdullah 

Çevrimdışı tangaz

sabah radyosopru dinliyorum maç sonu pepdullahın açıklamaları yorumluyorlardı bu arkadaş ben durgun denizleri değil dalgalı denizleri seçtim diyerek söz verip yüzüstü bıraktığı antalyaya aklı sıra laf atıyor teseye ise  şirinlik ve yalakalık yapıyordu klasik karakterli duruşundan küçük bir bukle sunuyordu. maç sonu kadroyu gömmüş yönetimi gömmüş tese de kadro mühendisliği oyuncular yetersiz falan filan sallamış epey yorumcularda hani sen dalgalı denizi severdin şimdi deniz tuttmu midem bulandı mı diyorsun die vuruyorlardı suratının ortasına kürekle...

tam 4 sezondur 2.lig takımlarına kupadan elenmek

müthiş bir başarı

istikrar abidesi pepdullah

hoca moca değil abi zamanında çok söyledik yarım sezon bu çapısızı izlemek zorunda kaldık.

Orman sağolsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe 3. kalecisiyle çıkacak ve Antep formda. Puan almaları zor bence.

Karagümrük de epey eksik var ama Olimpiyat stadında sürpriz olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe 3. kalecisiyle çıkacak ve Antep formda. Puan almaları zor bence.

Karagümrük de epey eksik var ama Olimpiyat stadında sürpriz olabilir.

bakalım altaya 2 maç ceza çıkacak mı çıkarsa başak maçındada oynayamayacak takipçisi olmak lazım

Çevrimdışı tangaz

hoca moca değil abi zamanında çok söyledik yarım sezon bu çapısızı izlemek zorunda kaldık.

Orman sağolsun.

alt lig takımına elendi hemde rakip 30 dk 10 kişi mücadele ederek eledi bunu

gerçekten hoca moca değil süslülaflarla milleti afyonluyor ormanıda afyonlamıştı herif zaten kurdugu süslü ccümlelerin yarısı kadar top oynatsa klopu filan geçer o derece göz boyama ustası

Çevrimdışı tuncaboylu

bakalım altaya 2 maç ceza çıkacak mı çıkarsa başak maçındada oynayamayacak takipçisi olmak lazım
O hareketin cezası 1 maç oluyor diye biliyorum.

Çevrimdışı tangaz

O hareketin cezası 1 maç oluyor diye biliyorum.

direkt kırmızının (şayet bariz hakem hatası yoksa) 2 den az olmaması şiddete göre artması gerek die düşünüyorum

Çevrimdışı levitate

sabah radyosopru dinliyorum maç sonu pepdullahın açıklamaları yorumluyorlardı bu arkadaş ben durgun denizleri değil dalgalı denizleri seçtim diyerek söz verip yüzüstü bıraktığı antalyaya aklı sıra laf atıyor teseye ise  şirinlik ve yalakalık yapıyordu klasik karakterli duruşundan küçük bir bukle sunuyordu. maç sonu kadroyu gömmüş yönetimi gömmüş tese de kadro mühendisliği oyuncular yetersiz falan filan sallamış epey yorumcularda hani sen dalgalı denizi severdin şimdi deniz tuttmu midem bulandı mı diyorsun die vuruyorlardı suratının ortasına kürekle...
https://twitter.com/nocontextturfut/status/1338770947436908545
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup