Lig çok iyi de, kendisini izletiyor da kaçak yayınlara kaldık. Adalete inansa herkes parayla kullanır. Lig kalitesi yerlerde, üstüne saha dışı konuşuluyor sürekli. Biz hala VAR'ı konuşuyoruz. Ülkede futbol üçüncü, dördüncü plana atılmış. Bu ligi izlemek için kimse para vermez. Ligin izlenirliğini arttırmaları lazım. Sonra bu anlaşmalarda kurallar var. Bu kurallara uymayan bir yayıncıyı göndereceksin tazminat alıp
Her şey TFF'ye bağlanıyor. Bence çözüm basit: TFF lağvedilsin. Kulüpler Birliği profesyonellerle anlaşsın ve düzgün bir sistem kurulsun.
İzlenirliğin alakası var ama ben tutup aylık 150 lira vermem TV yayınına. Tövbe ettim en son 2012 de aldım. Girerken hiç bir evrak istemediler. Bir kimlik ile bütün işlemlerin tamam. Çıkmak istediğin zaman yok fax yok bilmem ne.
Birde Bursa da şöyle bir durum var a mahallesine b Mahallesi'ndeki Digitürk bayisi bakıyor. B mahallesine de a Mahallesi'ndeki bayi bakıyor. Saçma sapan işler. Borcum yok iken 2012 150 lira daha fazla para ödedim. Lanet olsun dedim vereyim de kurtulalım. 2 sonra bizim olması gereken kutuyu da benden istemeleri ayrı komedi.
Neyse para vermek için hizmet lazım. Oda yok.