Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369292 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Keyifler yerinde mi :)

tam değil yarın profilinde ki adam gol yada goller atarsa kazanırsak daha mutlu olacağız :D

fener tam bir çöpler takımı, bir tane kayda değer topçuları yok,,

klasik bizim geçen senelerde ki halimiz abi işte :D

bol bol caner erkin ortası başka bir şey yok  :tabe:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

böle giderse karbonat erolu şutlarlar kısa sürede
Ya bi dur kardeşim. Nerde kaldı istikrar şimdi. Hem abisi de var. Biraz sabır lütfen. Daha güzel günler gelecek febe için.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/blstonejk/status/1337823048351805441

istifa sesleri başlamış bile, gs ile başağı aradan çıkarıp saçmalamazsak önümüz açık
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Ya bi dur kardeşim. Nerde kaldı istikrar şimdi. Hem abisi de var. Biraz sabır lütfen. Daha güzel günler gelecek febe için.

bende karşıyım gidişine sezonu tamamlamalı kesinlikle, hem büyük futbol adamı pepdullahın talebesi kendisi eminim ondan öğrendiği şeyler vardır takımı döndürtecekir istikrar önemli psikolocik vitor neden gitti hala anlamış değilim :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu erol pepdullahıın talebesiydi de mi  :evillol:

içinde klavuz karga geçen bi söz vardı neydi  :alala:

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Gökhan Gönül ve Caner Erkin güzellemeleri yapanlara anlam veremiyordum. Yahu bek oyuncusundan dayanıklılık olacak adamlar gelmiş 35 yaşına hala bunlar en iyi bekler yalanını yutan fener taraftarına yazık. Bir ara bizim taraftarda bu vasatlara hayrandı. Futbol sadece asist yapmak ya da gol atmak değildir

Tisserand hava toplarında vasat
Gökhan koşamıyor
Caner koşamıyor
Cisse koşamıyor

Bu takım bu oyuncuların ilk 11 oynadığı hiçbir maçta favori falan olamaz. Geçen sene yaşadığımız atletizm ve dinamizm sorununu fener bu sene yaşıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Caner erkin denen disiplinsiz kendini bir şey sanan iğrenç kararkterli bir adamı takımına alırsan sonuçlarına katlanırsın. Şu caner iğrencinden Burak çakalından kurtulduğumuza o kadar seviniyorum ki. Beşiktaş takımında karakteri zayıf adamın yeri yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Caner erkin denen disiplinsiz kendini bir şey sanan iğrenç kararkterli bir adamı takımına alırsan sonuçlarına katlanırsın. Şu caner iğrencinden Burak çakalından kurtulduğumuza o kadar seviniyorum ki. Beşiktaş takımında karakteri zayıf adamın yeri yok.

katılıyorum, karakter önemli

pepdullahı sırf karakteri kötü die bile göndermek gerekirdi sportif batırışına bile gerek yoktu

tek bildiği orta açmak olan defansı olmayan rakip takım arkadaşlarına bile el kol çeken takımın motivasyonunu düşüren biri için bile üzüldük işler kötü giderken  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

katılıyorum, karakter önemli

pepdullahı sırf karakteri kötü die bile göndermek gerekirdi sportif batırışına bile gerek yoktu

Neden Sergen Yalçın gibi kendi taraftarına hareket mi çekmiş ?
The great gig in the sky

taraftara sinirlenip orta parmak gösterince ne oluyor ki Beşiktaş'lılığımı düşüyor  :alala: Daha mı az Beşiktaşlı oluyor artık o saatten sonra ?

Hiç mi abi,kardeş kavga etmiyor ? Ben abimle bir çok kez ettim abime küfür ettim abim bana etti hatta yumruklaştık bir orta parmaktan daha fazlası ne oldu şimdi abim abilikten ben kardeşlikten mi düştüm ?

Bir orta parmak üzerinden yürünmesi çok entrasan bir şeyler aranması daha entrasan...

Çevrimdışı mrred

taraftara sinirlenip orta parmak gösterince ne oluyor ki Beşiktaş'lılığımı düşüyor  :alala: Daha mı az Beşiktaşlı oluyor artık o saatten sonra ?

Hiç mi abi,kardeş kavga etmiyor ? Ben abimle bir çok kez ettim abime küfür ettim abim bana etti hatta yumruklaştık bir orta parmaktan daha fazlası ne oldu şimdi abim abilikten ben kardeşlikten mi düştüm ?

Bir orta parmak üzerinden yürünmesi çok entrasan bir şeyler aranması daha entrasan...
Entresan falan değil. Gerçeği ortaya koyuyoruz. Gerçeklerden rahatsız olmanız entresan.

İnsanlara karaktersiz yaftası yapıştırmadan önce kendimize bakmak lazım.

Siz avcıya sırf parasını istiyor diye karaktersiz derseniz o zaman size bu hareketin hesabını sorarlar.
The great gig in the sky

Entresan falan değil. Gerçeği ortaya koyuyoruz. Gerçeklerden rahatsız olmanız entresan.

İnsanlara karaktersiz yaftası yapıştırmadan önce kendimize bakmak lazım.

Siz avcıya sırf parasını istiyor diye karaktersiz derseniz o zaman size bu hareketin hesabını sorarlar.

Hangi gerçekler ?

Ben avcı için karaktersiz diye bir şey demedim benim avcı için tek dediğim şey var hoca moca değil bakkal dükkanı bile işletemez.Benim takıldığım avcıya laf edilince neden sergenin orta parmağını öne sürdüğün ?

Çevrimdışı mrred

Hangi gerçekler ?

Ben avcı için karaktersiz diye bir şey demedim benim avcı için tek dediğim şey var hoca moca değil bakkal dükkanı bile işletemez.Benim takıldığım avcıya laf edilince neden sergenin orta parmağını öne sürdüğün ?
Sana demedim ki ben tangazı alıntıladım. O beni alıntılıyor ve devamlı avcıyı konu ediyor. Ben de ona cevabını verdim. Sen de beni alıntıladın. Avcıya laf sokmak için karakterini ortaya sürersen o zaman sana o orta parmağı sorarlar. Gerçekleri kabul etmek lazım. Futbolcuyken kendi taraftarına orta parmak gösteren bir hocamız var.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2020, 16:14:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Caner bizde oynarken hanımıyla yasak ilişki yaşamış arkadaşın şarkısını çaldılar. Ve caner o takıma gitti. Gerçekten mide bulandırıcı. Profesyonellik evet olmalı da bu kadar da değil. Ama yeri gelelim her maç bağıran çağıran caner bizim maçta sakinleştirmeye çalıştı bize hiç saygısızlık yapmadı.

Tam tersi karakterli iyi gözüken gökhan gönül ise bütün pislikler yaptı.

Ama ben sana katılmıyorum abi, bence caner nskaladan daha iyi bek, gökhanda yedek durabilirdi. Yani o kadar tü kaka yapılacak adamlar değil. Nazımdan falan hala daha iyi bek.

Çevrimdışı Erman1903

Fenerin sıkıntısı kadro değil, adam olana çok bile o kadro bu lig için. Lakin Emre öyle biri değil, Erol da oterite sağlayamıyor.

Parayla saadet, çok başlılığın olduğu yerde başarı olmaz.

Borussia Dortmund, Lucien Favre ile yolların ayrıldığını; takımı sezon sonuna kadar Edin Terzic'in çalıştıracağını açıkladı!

Sergenden sonra istediğim en çok kişi.

Çevrimdışı levitate

Borussia Dortmund, Lucien Favre ile yolların ayrıldığını; takımı sezon sonuna kadar Edin Terzic'in çalıştıracağını açıkladı!

haydaa hiç beklemiyordum

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Onemli bir yere gelecegi belliydi aslinda, Avci ile yollarimiz ayrildiginda acaba olur mu diye dusunmustum ama TR'de takip eden hicbir klup yoktur heralde. Basarili olursa zaten buralara bir daha yolu dusmez, merakla bekliyorum performansini.

Çevrimdışı sEuL

Takip eden arkadaslar var mi bilemiyorum ama son zamanlarda Gunay Guvenc dikkatimi cekmeye basladi. Gercekten kendisini gelistirdi mi yoksa ben mi iyi maclarina denk geliyorum anlamadim. Tek basina cok esktra puanlar aldirdi Gazisehir'e bu sene izleyebildigim maclarinda - biz ise aman kalecilerimiz hata yapmasin normal golleri yesinler diye dua ediyoruz.

Çevrimdışı tangaz

sergen yalçın kendi taraftarına hareket çekmedi bunu genele yapılmış bir hareket gibi gösterme orada kendine küfreden bir guruba karşılık vermedir bunun adı.