Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2369315 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle hemen oldum havalarına girmeyeceksin. Sen elindeki en iyi oyuncunu oynatmıyorsun, haftaya önemli bir maç var diye.Sırf Beşiktaş maçında kendni gösterebilmek için çağdaş oynatmamış. Sen önce bu maçtan 3ü al sonra diğer maçlara bakarsın. Böyle çakarlar işte, ligin en zayıf ekiplerinden biri ezdi Alanyayı.

İnşallah bu maçı oynamak isteyipte göztepenin taktiğinden dolayı oynayamamışlardır. Eğer öyleyse önemli ipuçları bulabilir bizim ekip. Aksi halde alanya kendini hiç yormadı.
Göztepe bile bu kadro ile 18 puan toplamış. Bu bizim çok puan kaybı yaptığımızı gösteriyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Irkçılık ırkçılıktır abi. Rengi mezhepi falan mı olması lazım ayrımcılık ırkçılık için ??? İnsan rengini seçemediği gibi doğduğu yeri veya olacağı şehri de seçemiyor.

ben de sen gibi düşünüyorum sadece tespitte bulundum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Göztepe bile bu kadro ile 18 puan toplamış. Bu bizim çok puan kaybı yaptığımızı gösteriyor  :tabe:

bir maçımız eksik ilk 6 takım arasında o maça 3 puan yazsak zirveyle eşit gibiyiz diğer taraftan gençler maçı kayıplar arasında beklenmeyen kayıp hanesine yazar diğerleri ise gerek hakem gerek oyun nedeni ile olası kayıplardı antalya maçında penaltımızın verilmediği antep maçında da momentum bize dönmüşken en kötü beraberlik kokarken kalecinin haksız atıldığı ivmenin döndüğü atlanmasın antalya maçında 2 antep maçında ise en az 1 puanımızın gaspetildiği gerçeği ortadadır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir maçımız eksik ilk 6 takım arasında o maça 3 puan yazsak zirveyle eşit gibiyiz diğer taraftan gençler maçı kayıplar arasında beklenmeyen kayıp hanesine yazar diğerleri ise gerek hakem gerek oyun nedeni ile olası kayıplardı antalya maçında penaltımızın verilmediği antep maçında da momentum bize dönmüşken en kötü beraberlik kokarken kalecinin haksız atıldığı ivmenin döndüğü atlanmasın antalya maçında 2 antep maçında ise en az 1 puanımızın gaspetildiği gerçeği ortadadır.
Kaç senedir sezon başında kaybettiğimiz puanları kazansak diye hayal kuruyoruz. Umarım bu sene kaybebileceğimiz maçları da kazanıp bir şekilde telafi ederiz. 2-3 puanla şampiyonluk kaçsın istemiyorum artık  :tabe: Hakem işine girersek şu anda biz lider, Alanya ikinciydi veya maç eksiği ile ikinciydik. Sadece bizim aleyhimize ile kalsa işi yine iyi. Rakiplerimize her hafta puan hediye ediliyor. Her maça en az 1 penlatı 1 kırmızı kartla 12 kişiye karşı 10 kişi ile başlıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

korana insanların psikolojisini bozdu beyinlerde bir gerileme söz konusu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

https://twitter.com/demarkesports/status/1337154903798673410

zamanında bizi düşünmeyenler şampiyonlar liginde iken kına yaksın beter olsunlar  :bandit:

Şampiyon olan nah gider play-off geçer  :money:

Çevrimdışı Sinan23

Haftaya feto spor la Karagümrük maçı var. Muhtemelen Karagümrük kazanırdı. Hakem 2 ortasaha oyuncusunu boş yere attı. Öyle 2. Sarı mı olur. Colugun çocuğundan çıkar umarım.

Karagümrük'te kırmızı kart gören Badou Ndiaye ve takımın en golcü ismi Sabo, önümüzdeki hafta Galatasaray maçında forma giyemeyecekler.

kayseri-ts berabere bitti avcıdan bir halt olmayacağını hoca moca olmadığını dile getirmeye devam edeceğim.

Bu adamın futbol ile ilişkisi kesilmesi gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kayseri-ts berabere bitti avcıdan bir halt olmayacağını hoca moca olmadığını dile getirmeye devam edeceğim.

Trabzon'dan ayrılırsa parasının tamamını bizden alacaksa ayrılmasın. Bunu bilmeden konuşmamak lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

feneri bitirelim derken türk futbolunu bitirdiniz
bipbipbupbup

Trabzon'dan ayrılırsa parasının tamamını bizden alacaksa ayrılmasın. Bunu bilmeden konuşmamak lazım  :tabe:

Benim avcı için hoca moca değil dememin bununla ne alakası var ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim avcı için hoca moca değil dememin bununla ne alakası var ?
Avcı umurumda değil. Biz dah fazla zarar görmeyelim diyorum. Bunun neresini anlamadın  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

fenerin ne kadar dandik bir takım kurduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu XDDD
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

fenere nasıl koyduysak artık bellerini doğrultamıyorlar  :D

Çevrimdışı tangaz

böle giderse karbonat erolu şutlarlar kısa sürede

Çevrimdışı sEuL

Kacinci kez oldu atamadi GG’yi. Ama neyse zaten 10 kisi oynatiyor takimi...

Çevrimdışı tangaz

sıkıcı kabız futbol oynatan tüm hocaların lisansı iptal edilmeli

pepdullahın kariyer süslü cümlelerden ibaret kurduğu cümlelerin yarı süsünde futbol oynatsaydı ligin içinden geçerdi

Çevrimdışı tangaz

aynen

+ ozanın yaptıgına faulü verdi ki doğruydu sarıyı da çekmeliydi 3.gol öncesi duran topta

3 oldu çıkarması güç oldu :D  :evillol:

Sergen yalçın burda herkesin yeri dolar  :bandit:

İyi ki gitmiş caner,gökhan onların sayesinde rosier,rıdvan gibi adamları izliyoruz :D

fenerin ne kadar dandik bir takım kurduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu XDDD

:D :evillol:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı ilhan mansız

fener tam bir çöpler takımı, bir tane kayda değer topçuları yok,,