Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2370728 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Tüm zamanların en büyük topçusu idi huzur içinde uyusun ışığı bol olsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

“diego armando maradona” gelmiş geçmiş en heyecan verici isimdir belki de
hızlı yaşadı çabuk göçtü

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Covid-19 testi pozitif çıkan Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Covid-19 testi pozitif çıkan Yılmaz Vural yoğun bakıma kaldırıldı..

İkinci defa yakalanmış. İnsanlar bir defa yakalanınca bitecek sanıyorlar herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

İkinci defa yakalanmış. İnsanlar bir defa yakalanınca bitecek sanıyorlar herhalde  :alala:

Benimde 2.ci.

Evden çıkmadan 2 kere yakalandım hayatta ki en şanssız insanlardan biri olabilirim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benimde 2.ci.

Evden çıkmadan 2 kere yakalandım hayatta ki en şanssız insanlardan biri olabilirim.
Geçmiş olsun. Dikkat etmeye devam et. Üçüncü çeşidi ölümcül olabilir. Hala hepimiz tehlikedeyiz. Bunu insanlara anlatmaları lazım. Bir yakalanan bir daha yakalanmayacağım sanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Geçmiş olsun. Dikkat etmeye devam et. Üçüncü çeşidi ölümcül olabilir. Hala hepimiz tehlikedeyiz. Bunu insanlara anlatmaları lazım. Bir yakalanan bir daha yakalanmayacağım sanıyor.

İnsanların dikkat etmesi gerekiyor 1 kere yakalandım bir daha yakalanmam gibi bir durum söz konusu değil.Her yakalandığın da kalıcı bir hasar bırakıyor vücutta.

Çevrimdışı tangaz

akşam pepdullahın tesesi ligin sonuncusuna karşı tek pozisyona girmeden maçı bitirmiş bana bi yerlerden tanıdık geliyor bu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

akşam pepdullahın tesesi ligin sonuncusuna karşı tek pozisyona girmeden maçı bitirmiş bana bi yerlerden tanıdık geliyor bu
1 haftada olamaz bu.. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

izledim maçı abi baştan sona tek isabetli şutları frikikti o da gol oldu :D

Kaleye şut bile atamadılar kaleye yaklaşamıyordu bile ts :D

Bir iç çektim içime sıkıntı oturdu bizim maçlar aklıma geldi üzüldüm ts için :D  :evillol:

Bi de buna şöyle iyi hoca böyle iyi hoca zaman lazım bilmem ne lazım dediler ya ona çok gülüyorum.

ts yavaş yavaş kıvama geliyor bol bol defanstta pas "0" hücum :D

Çevrimdışı tangaz

izledim maçı abi baştan sona tek isabetli şutları frikikti o da gol oldu :D

Kaleye şut bile atamadılar kaleye yaklaşamıyordu bile ts :D

Bir iç çektim içime sıkıntı oturdu bizim maçlar aklıma geldi üzüldüm ts için :D  :evillol:

Bi de buna şöyle iyi hoca böyle iyi hoca zaman lazım bilmem ne lazım dediler ya ona çok gülüyorum.

ts yavaş yavaş kıvama geliyor bol bol defanstta pas "0" hücum :D

ligin açık ara en kötü takımı a.gücü ezmiş bunu hele 2.devre tek kaleye çevirmişler  benim aklıma bu çapsızla geçen sene ankarada 0-0 berabere kalıp neredeyse tek pozisyonla bitirdiğimiz rezil oyun geldi. kabus dolu günlerdi tanrıya şükür kurtulduk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

ligin açık ara en kötü takımı a.gücü ezmiş bunu hele 2.devre tek kaleye çevirmişler  benim aklıma bu çapsızla geçen sene ankarada 0-0 berabere kalıp neredeyse tek pozisyonla bitirdiğimiz rezil oyun geldi. kabus dolu günlerdi tanrıya şükür kurtulduk

Biz kurtulduk da adama aşık olan çok insan var halen :D  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

Mokan muruk mocam ne yaptın :D

Okan bu sene motive edemez takımını lige daha çok puan kaybederler ama Avcı bence fena yerde bitirmeyecek.

Çevrimdışı tangaz

Okan bu sene motive edemez takımını lige daha çok puan kaybederler ama Avcı bence fena yerde bitirmeyecek.

oynadıkları şey pardon oynamadıkları oyunu görmedin sanırım  :evillol:

hem artık çokomel reis de yok  :kop:

Çevrimdışı tangaz

bu karaoğlan ağır geyseli rize nüfusunun yarısına kart vermiş 45 dk.da

avcıdan da bir cacık olmaz oynadıkları rakipler güçsüz 2 tane isabetli sut 2 gol 2 maç 6 puan şans bir yere kadar.

evlerinde ki maçta rakip biraz daha becerekli olsa 2-1 3-1 öne geçip kazanacaktı.

avcının da hoca moca olmadığını göreceğiniz günler gelecek inanıyorum ben.

rize-gs macını izliyorum komik bir penaltı kararı ve rizenin bütün oyuncuları sarı kart gördü.ilk yarı bitti.

bu ligden bir halt olmaz.