Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2370581 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu anlaşmada çakallık kokuyor. Bizimle sözleşmesi olan senelerde neden az para alıyor? Böyle insanları kulüpten uzak tutmak lazım.

https://twitter.com/buzzspor/status/1326114279431475201

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu anlaşmada çakallık kokuyor. Bizimle sözleşmesi olan senelerde neden az para alıyor? Böyle insanları kulüpten uzak tutmak lazım.

kalanlarını bizden alacak çünkü.En ufak hakkım varsa haram zıkkım olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

kalanlarını bizden alacak çünkü.En ufak hakkım varsa haram zıkkım olsun.
Bence adama değilde yönetime et hakkını haram.

Beni işten çıkarsalar bende tazminatımı çatır çatır alırım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bence adama değilde yönetime et hakkını haram.

Beni işten çıkarsalar bende tazminatımı çatır çatır alırım.

adama etmiyorum ki zaten yönetime ediyorum.

Onun bir suçu yok böyle adamları Beşiktaşın başına hoca diye getirirlerse olacağı bu.

Çevrimdışı tangaz

elin renkli çakalını getirip başımıza hoca yaparsan olacağı budur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

adama etmiyorum ki zaten yönetime ediyorum.

Onun bir suçu yok böyle adamları Beşiktaşın başına hoca diye getirirlerse olacağı bu.
Ben yanlış anladım o zaman. Valla kendimi FM ye verdim mutluyum. Ne zaman bu yönetim gider o zaman dönerim. Bizim takımdan ziyade lig beş para etmez hal aldı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Göztepe: İki futbolcumuz ve bir teknik heyet personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmıştır.

Her yerden covid fışkırıyor halen maçlar devam ediyor.Hepimizin ölmesini istiyorlar herhalde.

FTA Antalyaspor: 3 futbolcumuz ve 1 personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmıştır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon bitseydi. Neden bu kadar erken davranmışlar ki? Ayrıca şartları görmek lazım.

https://twitter.com/demarkesports/status/1328670776040583168

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftanın düdükleri belli oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşımıza gelirken attığı taklaların yaptığı şirinliklerin (halk arasında yalakalık da denir) bir seviye üstüne çıkmış sırtımızdaki kambur pepdullah bey. inşallah bir daha semtimize uğramaz bu gibi zayıf karakterli profiller.

adamın antalyada söylediklerini birinci ağızların birinden öğrendim antalyada atmadığı takla kalmamış artık huzuru istiyorum bir senedir çekmediğim kalmadı vbvb gibi söylemlerle bize de bir ton çamur atmış antalyada sonra ankaradaki sahiplerinden emir gelince tası tarağı toplamış trabzona gitmiş hadi buraya kadar neyse bir derece denebilir eywallah ama dün imza töreninde söyledikleri o vıcık vıcık ifadeler neydi öyle zaman tünelinde kısa bir yolculuğa çıkıp bize imza töreninde attığı taklaları copy paste yapıvermiş (ucuz adam bari pr.cılarına yeni metin hazırlatsaydın bedavadan milyonları indiriyorsun azcık paraya kıyaydın) trabzondan teklif alınca artık gerisi önemsizmiş gece rüyalarına giriyormuş uyuyamıyormuş heyecandan vbvb ne kadar tanıdık değil mi? birde utanmadan dingin denizleri değil dalgalı denizleri seçtim die antalyaya da bok atmış yahu senin antalyada imza masasından nasıl kalktığını sağır sultan bile duydu. neresinden baksan rezillik ilkesizlik vıcık vıcık ifadeler...

sayın başkanımız iyi ki bu herifi kovmuş keşke geldiği dakika kovsaymış. haftalardır pepdullahın karakteri ile alakalı söylemlerde bulunuyorum dünki imza töreni bir kere daha haklı çıkarmış beni.

Tanrı böle karakter yoksunu figürleri inşallah bir daha semtimize sokmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

milli takımda caner erkin show

oraya bi rıdvan baba lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hatasından bağımsız nazım bayağı kötü topçu

iyi ki almamışız
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

mert’in yediği 2. golü ersin yese kıyamet koparılırdı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Filozofumuz Şenol hocayı kaybedeceğiz bu gidişle. Saçma sapan kadro tercihleri yapmaya devam ederse sonunu yakınlaştırır. Fatih Terim pusuda bekliyor.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1329176858781511684

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Macaristan'in 8 numarali orta saha oyuncusu, sanirim ismi Nagy - muazzam bir sekilde takimini rahatlatti mac boyunca. Her sikistiklarinda oyunu cok iyi bir sekilde acti ve takimini orkestra sefi gibi yonetti.

Hakan daha once hic gormedigim kadar kostu bir seyler yapmaya calisti ama ilerdeki diger oyuncularimiz (Cenk, Kenan, Irfan, Yusuf) cok yetersiz kaldilar. Hele hele Yusuf - 2. yarida oyuna girmesine ragmen ne top tutabildi nede yanindaki arkadasina pasini aktarabildi - nasil oynuyor Fransa'da sasiyorum.

Bu arada Ugur Meleke'yi dinliyordum gecen gun ve Mert'i elestiriyordu gereksiz yere topu ayaginda fazla tutmasindan ve riskli paslarindan dolayi. Bunun bize birgun pahaliya mal olabilecegini Mert'in uyarilmasi gerektigini soyluyordu. Daha bir hafta olmadan Mert'in sacma sapan pasi ile C grubuna dustu milli takim. Bunu yorumcular goruyorda teknik heyetteki direktorler ve antronerler nasil goremiyor diyecegim ama burasi Turkiye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Şu fenere verilen penaltıya bak. Bu kadar da göze sokulmaz arkadaş. Şu ortamda uğraştırmadan kupasını versinler sarı civcivlerin, kararı almışlar çoktan..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu fenere verilen penaltıya bak. Bu kadar da göze sokulmaz arkadaş. Şu ortamda uğraştırmadan kupasını versinler sarı civcivlerin, kararı almışlar çoktan..

Kör göze parmak sokuyorlar. Her maç penaltı her maç rakibe kırmızı. Bu sene lig izlenmez. Maçı izlemiyorum ama videosu önüme düşüyor. Komik  :tabe:

https://twitter.com/GOLALOOO6/status/1330143938271993859

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Kör göze parmak sokuyorlar. Her maç penaltı her maç rakibe kırmızı. Bu sene lig izlenmez. Maçı izlemiyorum ama videosu önüme düşüyor. Komik  :tabe:

https://twitter.com/GOLALOOO6/status/1330143938271993859
Ben artık gülemiyorum da. Günah yaa. İzleme boşver, sinir sahibi oluyosun. Tarife belli gerçekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben artık gülemiyorum da. Günah yaa. İzleme boşver, sinir sahibi oluyosun. Tarife belli gerçekten.

Yakında bizim maçları da izlemeyi bırakacağım bu gidişle. Susan yönetim gördüm ama bunlar kadarını görmedim.

Beşiktaş Tarihi
★★★