Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Samet Demir ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2371507 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Avcı antalyaspora gidiyormuş anlaşırsa bizden aldığı parayı almaya devam edecek mi  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı antalyaspora gidiyormuş anlaşırsa bizden aldığı parayı almaya devam edecek mi  :alala:

Bizden aldığı parayı alamazsa üstünü tamamlayacağız diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çok güzel emeği geçenlerin emeğine sağlık  :claps: Bu adamı bizim başımıza musallat ettiler  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok güzel emeği geçenlerin emeğine sağlık  :claps: Bu adamı bizim başımıza musallat ettiler  :s20:
Daha dur mevcut yönetim 3 tane oyuncuyu kızağa çekti ve paralarını ödüyor. Ruiz belası çözülecek. Daha çok zarar edeceğiz. Ama bunlardan eski yönetimler kadar mevcut yönetim de suçlu olacak. Özellikle bu seneki kötü sonuçlar tüm okları üzerlerine çevirecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Daha dur mevcut yönetim 3 tane oyuncuyu kızağa çekti ve paralarını ödüyor. Ruiz belası çözülecek. Daha çok zarar edeceğiz. Ama bunlardan eski yönetimler kadar mevcut yönetim de suçlu olacak. Özellikle bu seneki kötü sonuçlar tüm okları üzerlerine çevirecek.

Oyuncuyu kızağa çekmeseler oynatmak zorundalar oynatsan oyuncular oynamıyor.Oynatmasan git desen gitmiyorlar bir daha böyle parayı nerden bulacağız diyorlar.

Ben bur da yeni yönetim de suç göremiyorum.Bende dedim eldekileri göndermeden alırsan eldekiler elinde kalırsa ne yapacaksın diye olsun alınsın dendi şimdi alındı mevcut yeni gelenleri oynatabilmek için eski yabancıların lisansları donduruldu suç yönetime kaldı.

Bütün suç eski yönetimde.

Kurtulduk gibi görünüyor  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1322554947423117312
maaş ne kadar verilecek eğer üstünü biz tamalayacaksak önemli kısım o.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuyu kızağa çekmeseler oynatmak zorundalar oynatsan oyuncular oynamıyor.Oynatmasan git desen gitmiyorlar bir daha böyle parayı nerden bulacağız diyorlar.

Ben bur da yeni yönetim de suç göremiyorum.Bende dedim eldekileri göndermeden alırsan eldekiler elinde kalırsa ne yapacaksın diye olsun alınsın dendi şimdi alındı mevcut yeni gelenleri oynatabilmek için eski yabancıların lisansları donduruldu suç yönetime kaldı.

Bütün suç eski yönetimde.
Oynamıyorlar demek çok saçma. Bu oyunculardan birisi son maçında 100 dakika oynadıktan sonra diğeri sezonun başından beri en çok süre alan oyuncuyken kadro dışı bırakıldı. Oynamıyor demek saçma geliyor. İstenileni veremiyor demek daha doğru. Bunlara takım bulamayan yönetim de hatalıdır. En azından menajerlerine pay vererek gönderebilirlerdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

maaş ne kadar verilecek eğer üstünü biz tamalayacaksak önemli kısım o.
Sözleşmesinin son 1.5 senesi kaldı. Her türlü bütçemizde yer açılacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oynamıyorlar demek çok saçma. Bu oyunculardan birisi son maçında 100 dakika oynadıktan sonra diğeri sezonun başından beri en çok süre alan oyuncuyken kadro dışı bırakıldı. Oynamıyor demek saçma geliyor. İstenileni veremiyor demek daha doğru. Bunlara takım bulamayan yönetim de hatalıdır. En azından menajerlerine pay vererek gönderebilirlerdi.

Oynamıyorlar derken süre bulamıyorlar anlamında değil oyunu sabote ediyorlar yada yetenekleri kısıtlı bundan bahsediyorum.Takım bulamıyorlar değil takım bulunuyor ancak oyuncular kabul etmiyorlar sebebi ; "Bir daha böyle bir maaşı hiç bir yerde bulamayız". Oyuncu gitmek istemedikten sonra elinden hiç bir şey gelmiyor.Bunlara yüksek maaş veren uzun süre sözleşme imzalayan yönetim suçludur benim gözümde yeni yönetimi bu konuda suçlayamıyorum...

Sözleşmesinin son 1.5 senesi kaldı. Her türlü bütçemizde yer açılacak.

Bardağın diğer tarafı bosu bosuna 1.5-2 milyon € haybeye para vereceğiz.

€'nun 10'a dayanadığı şu günlerde yazık günah...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Antalya kaç yılında kurulduysa sembolik o kadar maaş alır. (19XX)
Gerisini biz tamamlarız.
Antalyanın fırıldak başkanı bu tip işleri sever.

Beşiktaş'ı bitirelim derken Türk futbolunu bitirdiler hiç acımıyorum.

Beter olun.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kurtulduk gibi görünüyor  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1322554947423117312

Arkadaşlar bende mi salaklık yoksa kaçırdığım bir şey mi var ???
Maaş konusunda avukatı her türlü ödeyecek başka takımla anlaşsa da ödeyecek tarzı bir şey demedi mi ??
Yani bizi artık ilgilendirmiyor bu adam.
Biz her türlü o parayı vermeyecek miyiz, neden bu kadar önemli maaş muhabbeti ?

Rezil bir lig her sene ayrı tiyatro.

Hakem feneri kazandırmak için elinden geleni yapıyor bütün takdir haklarını fenerden yana kullanıyor.

Jahovic kırmızı gördü öncesin de canerin gökaya faulü var es geçildi.

O kadar kollanmaya rağmen o kadar transfere rağmen fener rezil durumda.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2020, 21:03:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

enner walencianın sarı kartı direkt kırmızı bu VAR neden çağırmıyor hakemi sorsan fener süper oynuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Rezil bir lig her sene ayrı tiyatro.

Hakem feneri kazandırmak için elinden geleni yapıyor bütün takdir haklarını fenerden yana kullanıyor.

Jahovic kırmızı gördü öncesin de canerin gökaya faulü var es geçildi.

O kadar kollanmaya rağmen o kadar transfere rağmen fener rezil durumda.

aa öyle deme fener 15-20 transfer yaptı hocası da yeni ama çatır çatır top oynuyorlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

VARdaki davarda bi sıkıntı var ennerin taban girişine orta hakemi çağırmazken naldonun ele temasında penaltıyla alakası yokken hakemi zorla çağırdı allahtan orta hakem vermedi

Çevrimdışı MUSTAFA_

VARdaki davarda bi sıkıntı var ennerin taban girişine orta hakemi çağırmazken naldonun ele temasında penaltıyla alakası yokken hakemi zorla çağırdı allahtan orta hakem vermedi
Mete Kalkavan olunca şaşıramadım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

bu kaçıncı penaltı bu sene fenerin?  :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle saçma sapan kararlarla şampiyon olup hava atar bunlar şimdi. Lig zaten izlenmiyor. Bundan sonra da izlemeyiz olur biter.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

fener berabere götürdüğü puan kaybedeceği her maç hakemler penaltı çaltı her maç böle oldu sorsan iyi top oynuyor derler üstelikte beşiktaşlı geçinenler der bunu

Çevrimdışı MUSTAFA_

FB'yi kurtarma operasyonu olarak değiştirsinler ligin adını. Ülke futbolunu bitirip hileli hurdalı lig yaparsanız liginizi kimse izlemez. Amatör lig seviyesine düşene kadar devam... Bizim yöneticiler de sussunlar anca  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Katarlılara kızamıyorum para vermiyorlarmış ya haklılar futbol filan oynandığı yok.

Eyyam var şike var teşvik var.

Oyun namına bir şey yok.

Böylesine rezil bir ligi kim izlesin.