Ben anlıyorum da senin de filtreden geçmiyor sanırım dostum.
Neyse ben geçmişte gruptan çıkmışız veya şampiyonlar ligine en son katıldığımızda şunu yapmıştık falan da kalmayacağım. Bugün niye avrupadan elendik yarın avrupa veya şampiyonlar ligine gidersek nasıl en iyisini yapabiliriz diye düşünmeye devam edeceğim.
Sen yazdığın mesajın sorguladığın şeyin bile farkında değilsin ?
Konu buraya nasıl geldi psg,man united,leipzig bu takımlara karşı biz oynasak 5-6 yiyip geri dönerdikden geldi değil mi ? Sadece biz değil fb,gs'de dedin.
Olay nasıl şenol güneşe nasıl bağlandı 
Şenol hoca konusunu defalarca açıkladım takımda oturmuş bir düzen vardı ama eksik olan özgüven ve büyük takım olduğunu unuttuydu. Bu eksik noktaları cuk diye kapatıp şampiyon yaptı Şenol hoca. Avrupada başarılar gelince de herkes şenol hocanın hakkını veriyordu. Hadi herkes demiyelim ama çoğu insan veriyordu. Hem öyle olmasa bile başarılı birisine başarılı demek ayıp olmamalı bence. Adam geçen sene şampiyon yaptı bu sene de ölüm grubu gibi bir gruba düştü, kabul edelim biz gs fb ts veya hangi takım olursa olsun bu takımlardan her maç 5er yiyip dönüyorduk. Rio aveyi bile yenemedik yahu başarıyı takdir etmek bizi küçültmez tam tersi bizi de başarmak için kamçılar. Bunlar yapılabiliyormuş demek veya neyi doğru yaptılar da bu hale geldiler diye konuşmak daha doğru bence.
Bende en son şampiyonlar liginde gruplara kaldığımız da porto,monaco,leipzig gibi takımların olduğu gruptan nağmalup lider çıktığımızı daha öncesinde yine gruplara kaldığımız da napoliyi evinde filan yendik avrupada çeyrek final oynadık dedim.Fb 15 senedir gidemiyor gs son 2 sene gittiğinde gruplarda tecavüze uğradı diyorum 40 maçtır 2 galibiyetleri var zaten bizim gs,fb ile aramızda ki fark bu diyorum.
Son 3 senedir ne yaptık diyorsun son 3 senedir gs 2 kez şampiyon oldu 1 kez başak katıldı gs tecavüze uğradı başak fena idare etmiyor olan biten bu.Biz en son şampiyonlar liginde gruplarda ne yaptığımız bir önceki sayfada bıraktım nağmalup lider ve avrupada çeyrek final.Bizi bu kategoriye koyamazsın.
Bu konu hakkında son mesajım konuyu kapatıyorum kendi adıma sen kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin.
Umarım bu sefer filtreden geçer dostum.