Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2370559 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim anlattığımı anlamıyorsun filtreden geçmiyor boşver.

15 senedir biri şampiyonlar ligine gidemiyor diyorum fener diğeri 40 maçta 2 kez kazanmış diyorum avrupa da gs güçsüz takım güçlü takım farketmiyor maç kazanamadı. sen nelerden bahsediyorsun biz en son katıldığımız da nağmalup lider çıktık diyorum.Ondan önce ki sene şampiyonlar liginden elendik ancak 3.cü olduk avrupada çeyrek final oynadık diyorum bizi onlarla bir tutma diyorum farklı şeyler çıkartıyorsun.gs,fb için üzülmeye devam edebilirsin ben Beşiktaş o kategoriye sokmuyorum.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1324076100801204225

Ben anlıyorum da senin de filtreden geçmiyor sanırım dostum.

Neyse ben geçmişte gruptan çıkmışız veya şampiyonlar ligine en son katıldığımızda şunu yapmıştık falan da kalmayacağım. Bugün niye avrupadan elendik yarın avrupa veya şampiyonlar ligine gidersek nasıl en iyisini yapabiliriz diye düşünmeye devam edeceğim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Son 10 yıl

Bunu yapmak senin dediğin gibi gs-fb ile farklı kategoriye sokmaz bizi. Tam tersi aynı kategoriye sokar onu anlatmaya çalışıyorum. Tamam 10 senede iyi puan aldık okey, fakat 3 seneden beri kötü gidişatın açıklaması nerede ??? Uefa kupamız var bizim diyen gsden ne farkımız kalıyor ??? Geçmiş başarılarla övünmek iyidir fakat geçmişte kalmak kötüdür, kaç seneden beri uefada bir şey yapamıyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım.

Ben anlıyorum da senin de filtreden geçmiyor sanırım dostum.

Neyse ben geçmişte gruptan çıkmışız veya şampiyonlar ligine en son katıldığımızda şunu yapmıştık falan da kalmayacağım. Bugün niye avrupadan elendik yarın avrupa veya şampiyonlar ligine gidersek nasıl en iyisini yapabiliriz diye düşünmeye devam edeceğim.

Sen yazdığın mesajın sorguladığın şeyin bile farkında değilsin ?

Konu buraya nasıl geldi psg,man united,leipzig bu takımlara karşı biz oynasak 5-6 yiyip geri dönerdikden geldi değil mi ? Sadece biz değil fb,gs'de dedin.

Olay nasıl şenol güneşe nasıl bağlandı  :lol:

Şenol hoca konusunu defalarca açıkladım takımda oturmuş bir düzen vardı ama eksik olan özgüven ve büyük takım olduğunu unuttuydu. Bu eksik noktaları cuk diye kapatıp şampiyon yaptı Şenol hoca.  Avrupada başarılar gelince de herkes şenol hocanın hakkını veriyordu. Hadi herkes demiyelim ama çoğu insan veriyordu. Hem öyle olmasa bile başarılı birisine başarılı demek ayıp olmamalı bence. Adam geçen sene şampiyon yaptı bu sene de ölüm grubu gibi bir gruba düştü, kabul edelim biz gs fb ts veya hangi takım olursa olsun bu takımlardan her maç 5er yiyip dönüyorduk. Rio aveyi bile yenemedik yahu başarıyı takdir etmek bizi küçültmez tam tersi bizi de başarmak için kamçılar. Bunlar yapılabiliyormuş demek veya neyi doğru yaptılar da bu hale geldiler diye konuşmak daha doğru bence.

Bende en son şampiyonlar liginde gruplara kaldığımız da porto,monaco,leipzig gibi takımların olduğu gruptan nağmalup lider çıktığımızı daha öncesinde yine gruplara kaldığımız da napoliyi evinde filan yendik avrupada çeyrek final oynadık dedim.Fb 15 senedir gidemiyor gs son 2 sene gittiğinde gruplarda tecavüze uğradı diyorum 40 maçtır 2 galibiyetleri var zaten bizim gs,fb ile aramızda ki fark bu diyorum.

Son 3 senedir ne yaptık diyorsun son 3 senedir gs 2 kez şampiyon oldu 1 kez başak katıldı gs tecavüze uğradı başak fena idare etmiyor olan biten bu.Biz en son şampiyonlar liginde gruplarda ne yaptığımız bir önceki sayfada bıraktım nağmalup lider ve avrupada çeyrek final.Bizi bu kategoriye koyamazsın.

Bu konu hakkında son mesajım konuyu kapatıyorum kendi adıma sen kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin.

Umarım bu sefer filtreden geçer dostum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Leicester City-braga maçı bakılır cengiz ünder ilk 11.

23:00'da maç 5 dk sonra.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece Dorukhan çağırılmış yine  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sadece Dorukhan çağırılmış yine  :tabe:

güven ersin u21 de demi  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alt ligde Menemenspor sonrası Adana Demirspor da devre dışı kaldı. Bu sene liglerin tamamlanması imkansız gibi görünüyor.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1324988408264011776

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

jevtovic iyi topçu, bizde iş görürmüş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Jevtovic çok fena çaktı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hahaha 2. golde geldi.
Kravets güzel attı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Geçen hafta hakem kurtardı Feneri  bu hafta Konya işi hakeme bırakmadı :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emre abisiyle Erolün birbirine girmesi 2-3 maç puan kaybına bakar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

demiştim size :D

geçen senenin benzeri yaşanır fb için
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adil Demirbağı çok beğendim. Burada bir arkadaş önermişti yanılmıyorsam @Erman1903 olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adil Demirbağı çok beğendim. Burada bir arkadaş önermişti yanılmıyorsam @Erman1903 olabilir.
Adana Demirspor'da oynuyordu önerdiği zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adana Demirspor'da oynuyordu önerdiği zaman  :tabe:

Aynen o zaman önermişti, adam oldukça iyiymiş.