Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2374779 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mert Hakan hak etmiyor kesinlikle. Sırf FB'de oynuyor diye çağrılırsa çağrılır. Ligdeki son maçlardaki formu ile milli takıma çağrılması saçmalık. Ligin sonunu çok kötü oynadı.
Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hak edilmiş bir mağlubiyet. Saçma kadro tercihi ile sorumlusu belli.

https://twitter.com/demarkesports/status/1301619679774076930

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

hakettiğimiz bir mağlubiyetti. :)

Çevrimdışı tangaz

bu topların acil değiştirilmesi lazım bu ne yaa böyle top havada rüzgarda süzülen yaprak gibi gidiyor kalecilere de yazık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Antalya Sidney Sam'i almış. Çok tehlikeli adam, paylaşmıştım tecrübeli kanatların ismi geçtiği sırada...

Çevrimiçi Sinan23

Seneye solbekimiz moubandje. Alanya eski formuna dönerse iyi adam almış. Fileli bir sol bek. Julian Jeanvier Kasımpaşa, Sidney Sam Antalya, Lennon Kayseri. Hepsi dipte oyuncular. Ama son zamanlarda Anadolu takımlarında iyi iş yapıyor bu dip oyuncular.
Ricky van Wolfswinkel ve Eric Maxim Choupo-Moting kulüpsüz şuan.

Çevrimdışı Erman1903

Seneye solbekimiz moubandje. Alanya eski formuna dönerse iyi adam almış. Fileli bir sol bek. Julian Jeanvier Kasımpaşa, Sidney Sam Antalya, Lennon Kayseri. Hepsi dipte oyuncular. Ama son zamanlarda Anadolu takımlarında iyi iş yapıyor bu dip oyuncular.

Sidney Sam performansı çok iyiydi bu sezon.

Çevrimiçi Samet Ç

Antalya Sidney Sam'i almış. Çok tehlikeli adam, paylaşmıştım tecrübeli kanatların ismi geçtiği sırada...
Seneye peşinde koşarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Wolfswinkel 'in adı Samsunspor'la geçiyordu bir ara
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 10:14:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Seneye peşinde koşarız.

Ben neye üzülüyorum biliyor musun, elin Antalyaspor'u, Anadolu takımları böyle adamlarla 1+1 imzalıyor. Biz Welinton - N'Sakalalarla 3 yıl sözleşme yapıyoruz.

Nasıl bir mahkum zihniyetse artık...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben neye üzülüyorum biliyor musun, elin Antalyaspor'u, Anadolu takımları böyle adamlarla 1+1 imzalıyor. Biz Welinton - N'Sakalalarla 3 yıl sözleşme yapıyoruz.

Nasıl bir mahkum zihniyetse artık...
Ben 2+1 yıl imzaladık diye biliyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

transfermarktta böyle yazıyor..

30.06.2023

Transfer hakları %50 ile Beşiktaş JK ve Tottenham Hotspur'a ait.

Bonservis : 4.5 milyon €.

Çevrimdışı MUSTAFA_

transfermarktta böyle yazıyor..

30.06.2023

Transfer hakları %50 ile Beşiktaş JK ve Tottenham Hotspur'a ait.

Bonservis : 4.5 milyon €.
Sen olayı anlamamışsın. Biz Welinton ve Nsakala'dan bahsediyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kimi 3 yıl diyor kimi 2+1 artık tam olarak bilemiyorum. Anadolu takımları 1 yıllık mukavelelere bizden çok daha ucuza imza attırabiliyor, hem de globalde isim yapmış adamlara demek istediğim o.

Welinton'u falan ülkesinde tanıyan yoktur, bu yaşına kadar 1 lira bonservis kazandırmamış adama 2 tane genç oyuncu veriyoruz falan çok garip işler. (Ben Fatih'i beğenmiyorum orası ayrı mesele de koyarsın Necip yerine rotasyona para yapar, bak senin Ahmet Gülay'a 3 numarayı veriyor adamlar kendine rakip yarattın asılacaklar bizim maçlarda falan. Bu transfer döneminde Alanya'ya bir vizyon verdik. Hedefleri bizim yerimizi almak bundan sonra.)

Bütün antikalıklar bizde... Kendi oyuncumuza sakat der, başkasının 2 senedir doğru düzgün top oynamayan adamına öyle demeyin falan yaparız,

Tamam almayacaksın ama gözlüklü çocuğun kontratına %50'sine 4,5M opsiyon koyduruyorsun, yahu insan biraz dikkat eder git tamamına 7,5-8 koydur da göze batmasın Premier'den gelen N'Koudou üzerinden sürekli eski yönetimi eleştiriyorsun aynı şey için. Hayat böyle ters işler yapanlara her zaman tokat vurur. Transferi bilmiyorsun anladık onu da bari biraz hayata dair ilmin olsun, hiç mi yaşamadın...

Yahu geçen sezonun ortasından beri belli Gönülün gideceği, 3-5 tane 500Bin Euro değerde adam var hepi-topu bari aralarından kimi beğendiğine karar vermiş ol. Al veya alma.

Bir başka potansiyel sakat Töre için açıklamalar yapıyoruz falan, ne olursa olsun adam o takımın sözleşmeli oyuncusu kaldı ki hiç bizim camiaya yakışmayan hareketler falan yaptı buradayken. Piyasada Rezan Çorlu gibi bir adam var gündemimize bile girmez, biz tanıdık adamlar için menajerleri falan görevlendiriyoruz iş çözsünler diye.

Daha yazılacak, daha önce yazdığımız 50 kalem iş var buna benzer ama artık yoruldum. Bitsin şu transfer dönemi daha fazla tahammül edemiyorum bu amatörlükleri izlemeye, başlasın şu lig'de önümüzü görelim artık.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 13:47:38 Erman1903 ]

Sen olayı anlamamışsın. Biz Welinton ve Nsakala'dan bahsediyoruz  :tabe:

Ben n'kouou diye okumuşum  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimi 3 yıl diyor kimi 2+1 artık tam olarak bilemiyorum. Anadolu takımları 1 yıllık mukavelelere bizden çok daha ucuza imza attırabiliyor, hem de globalde isim yapmış adamlara demek istediğim o.

Welinton'u falan ülkesinde tanıyan yoktur, bu yaşına kadar 1 lira bonservis kazandırmamış adama 2 tane genç oyuncu veriyoruz falan çok garip işler. (Ben Fatih'i beğenmiyorum orası ayrı mesele de koyarsın Necip yerine rotasyona para yapar, bak senin Ahmet Gülay'a 3 numarayı veriyor adamlar kendine rakip yarattın asılacaklar bizim maçlarda falan. Bu transfer döneminde Alanya'ya bir vizyon verdik. Hedefleri bizim yerimizi almak bundan sonra.)

Bütün antikalıklar bizde... Kendi oyuncumuza sakat der, başkasının 2 senedir doğru düzgün top oynamayan adamına öyle demeyin falan yaparız,

Tamam almayacaksın ama gözlüklü çocuğun kontratına %50'sine 4,5M opsiyon koyduruyorsun, yahu insan biraz dikkat eder git tamamına 7,5-8 koydur da göze batmasın Premier'den gelen N'Koudou üzerinden sürekli eski yönetimi eleştiriyorsun aynı şey için. Hayat böyle ters işler yapanlara her zaman tokat vurur. Transferi bilmiyorsun anladık onu da bari biraz hayata dair ilmin olsun, hiç mi yaşamadın...

Yahu geçen sezonun ortasından beri belli Gönülün gideceği, 3-5 tane 500Bin Euro değerde adam var hepi-topu bari aralarından kimi beğendiğine karar vermiş ol. Al veya alma.

Bir başka potansiyel sakat Töre için açıklamalar yapıyoruz falan, ne olursa olsun adam o takımın sözleşmeli oyuncusu kaldı ki hiç bizim camiaya yakışmayan hareketler falan yaptı buradayken. Piyasada Rezan Çorlu gibi bir adam var gündemimize bile girmez, biz tanıdık adamlar için menajerleri falan görevlendiriyoruz iş çözsünler diye.

Daha yazılacak, daha önce yazdığımız 50 kalem iş var buna benzer ama artık yoruldum. Bitsin şu transfer dönemi daha fazla tahammül edemiyorum bu amatörlükleri izlemeye, başlasın şu lig'de önümüzü görelim artık.
Kesinlikle sana katılıyorum. Sadece bizim istediğimiz oyunculara bile bu kadar yüksek bedeller ödemek akıl alır gibi değil. Yarın arkalarına teneke bağlayıp göndereceğimiz isimler bunlar. Zaten yabancı kuralı da bu yüzden getirilmeye çalışılıyor. Anadolu takımları daha vizyoner başkanlar tarafından yönetiliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Messi mücbir sebep maddesi varsa her türlü Barcelona tek kuruş kazanamadan ayrılır  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1301860428998488065

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Heerenveen daha  önce burda yazdığım Jesper Karlsson’u alıyormuş 1,5-2,5 m arası bi fiyat konuşuluyor geçen sene de bizim ilgilenip almadığımız Ejukeyi 2 milyona almışlardı bu sene  CSKA’ya  11,5 milyon Euro ‘ya sattılar adamlar biliyor bu işi.

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 17:22:14 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle sana katılıyorum. Sadece bizim istediğimiz oyunculara bile bu kadar yüksek bedeller ödemek akıl alır gibi değil. Yarın arkalarına teneke bağlayıp göndereceğimiz isimler bunlar. Zaten yabancı kuralı da bu yüzden getirilmeye çalışılıyor. Anadolu takımları daha vizyoner başkanlar tarafından yönetiliyor.

Anadolu kulüpleri ustaca değil ama kurnazca yönetiliyor kardeşim, biz ikisi de değiliz...

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada karıştırmışım Keita Endo Union Berlin'e transfer olmuş. Stuttgart başka bir Endo almış orta sahaya o da iyi adam.

Dürümcü boşa çıktı ister misiniz bize gelsin  :ebebe:

Uzak dursun tabi ki şaka bir yana.

"Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim, bugün ilk kez arma öptüm. Bu içimden geldi"

[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 18:15:36 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Messi dramayı çok kötü bitirdi  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1301913367020548104

Seneye sözleşmesi bitiyor  :)

Direk boşa çıkacak bedava ayrılacak barcelona da kafa yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye sözleşmesi bitiyor  :)

Direk boşa çıkacak bedava ayrılacak barcelona da kafa yok :D
Zaten mutlu değilim demiş. Ötesi yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Zaten mutlu değilim demiş. Ötesi yok.
Messinin takımdan büyük olduğu başkan istifa edince daha da çok ortaya çıkacak, malesef istemeye istemeye yine kupasız bir sezon geçecek. Seneye bedava city gidip 2-3 yıl daha onu izleyebilmek benim için bir lutüf olacak.