Ben 2+1 yıl imzaladık diye biliyorum 
Kimi 3 yıl diyor kimi 2+1 artık tam olarak bilemiyorum. Anadolu takımları 1 yıllık mukavelelere bizden çok daha ucuza imza attırabiliyor, hem de globalde isim yapmış adamlara demek istediğim o.
Welinton'u falan ülkesinde tanıyan yoktur, bu yaşına kadar 1 lira bonservis kazandırmamış adama 2 tane genç oyuncu veriyoruz falan çok garip işler. (Ben Fatih'i beğenmiyorum orası ayrı mesele de koyarsın Necip yerine rotasyona para yapar, bak senin Ahmet Gülay'a 3 numarayı veriyor adamlar kendine rakip yarattın asılacaklar bizim maçlarda falan. Bu transfer döneminde Alanya'ya bir vizyon verdik. Hedefleri bizim yerimizi almak bundan sonra.)
Bütün antikalıklar bizde... Kendi oyuncumuza sakat der, başkasının 2 senedir doğru düzgün top oynamayan adamına öyle demeyin falan yaparız,
Tamam almayacaksın ama gözlüklü çocuğun kontratına %50'sine 4,5M opsiyon koyduruyorsun, yahu insan biraz dikkat eder git tamamına 7,5-8 koydur da göze batmasın Premier'den gelen N'Koudou üzerinden sürekli eski yönetimi eleştiriyorsun aynı şey için. Hayat böyle ters işler yapanlara her zaman tokat vurur. Transferi bilmiyorsun anladık onu da bari biraz hayata dair ilmin olsun, hiç mi yaşamadın...
Yahu geçen sezonun ortasından beri belli Gönülün gideceği, 3-5 tane 500Bin Euro değerde adam var hepi-topu bari aralarından kimi beğendiğine karar vermiş ol. Al veya alma.
Bir başka potansiyel sakat Töre için açıklamalar yapıyoruz falan, ne olursa olsun adam o takımın sözleşmeli oyuncusu kaldı ki hiç bizim camiaya yakışmayan hareketler falan yaptı buradayken. Piyasada Rezan Çorlu gibi bir adam var gündemimize bile girmez, biz tanıdık adamlar için menajerleri falan görevlendiriyoruz iş çözsünler diye.
Daha yazılacak, daha önce yazdığımız 50 kalem iş var buna benzer ama artık yoruldum. Bitsin şu transfer dönemi daha fazla tahammül edemiyorum bu amatörlükleri izlemeye, başlasın şu lig'de önümüzü görelim artık.