Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2374317 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Buraya yaz da milli takım iyice gümlemiş. Bu oyunla hiç bir takımı yenemeyiz. Macaristan tek kale oynuyor.

milli takım bitmiş bugün beraberlik mucize olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

milli takım bitmiş bugün beraberlik mucize olur.
Bu kadro milli takım kadrosu olamaz. Kanatlar ve orta saha hiç çalışmıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bu kadro milli takım kadrosu olamaz. Kanatlar ve orta saha hiç çalışmıyor.

Ahmed kurucu orda olmuyor.Hakan çalhanoğlundan bıktık btık.Burak da kıpırdamıyor.Orta saha kaan ayfan var herhalde irfan can mahmutu filan arıyoruz.

İşimiz zor kısacası...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmed kurucu orda olmuyor.Hakan çalhanoğlundan bıktık btık.Burak da kıpırdamıyor.Orta saha kaan ayfan var herhalde irfan can mahmutu filan arıyoruz.

İşimiz zor kısacası...
Mert Hakan ve Emre de hiç iyi top oynamıyorlar. Bu milli takım seçicileri torpil geçeceğiz diye formsuz oyuncuları toplamış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Cengiz-Cenk-Dorukhan-Irfan-Zeki bence as olacaktirlar tekrardan. Sakatliklari ve sezon başı geçince. Eski forma kavuşuruz bence tekrardan.

Mert Hakan ve Emre de hiç iyi top oynamıyorlar. Bu milli takım seçicileri torpil geçeceğiz diye formsuz oyuncuları toplamış.
Bizden bir tane oyuncu almadılar terim de almıyordu galibiyet yüzü göremiyordu şenol hocanın aynı şeyler başına gelebilir  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizden bir tane oyuncu almadılar terim de almıyordu galibiyet yüzü göremiyordu şenol hocanın aynı şeyler başına gelebilir  :tabe:
Milli takım böyle oynayacaksa gram umurumda olmaz. Kimseye de bu oyunu izletemez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Milli takım böyle oynayacaksa gram umurumda olmaz. Kimseye de bu oyunu izletemez.

çok çok kötü milli takım izleyeyim dedim pişman oldum..

Çevrimdışı MUSTAFA_

çok çok kötü milli takım izleyeyim dedim pişman oldum..
Sırplar ve Ruslar bizi hacamat eder bu gidişle. Ljajic'i herkes görür o zaman  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sırplar ve Ruslar bizi hacamat eder bu gidişle. Ljajic'i herkes görür o zaman  :ebebe:

ruslar 2-0 yeniyor.

pazar günü de sırplar bizi yener.

:kar:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ruslar 2-0 yeniyor.

pazar günü de sırplar bizi yener.

:kar:
Biz Uluslar Ligi'nde C klansmanına düşeriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne attı yaw
Hak etmiştik. En azından güzel gol izledik. Maç aşırı sıkıcı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

atan arkadaş 1-2 seneye leipzig'de yaz bi yere :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Su milli takim hazirlik maçları aşırı sıkıcı oluyor. Eleme maci olsa hadi neyse. Bana gereksiz geliyor nedense. Sıkışık fiksturleri iyice sıkıştırıyor. Zaten elemeler 12 14 mac oluyor. Bir de bu hazırlık maçları. Kulupler icin bosuna sakatlik riski.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Normal. Red Bull Salzburg oyuncusu  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Potansiyeli çok büyük gerçekten. Bir tanede direkten dönmüştü. Macar Taliscasi  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Su milli takim hazirlik maçları aşırı sıkıcı oluyor. Eleme maci olsa hadi neyse. Bana gereksiz geliyor nedense. Sıkışık fiksturleri iyice sıkıştırıyor. Zaten elemeler 12 14 mac oluyor. Bir de bu hazırlık maçları. Kulupler icin bosuna sakatlik riski.
Bizden hiç oyuncu almamasına sevinmiştim. Zaten alacak oyuncu da yok. Dorukhan ve Oğuzhan bu form durumu ile giremez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Potansiyeli çok büyük gerçekten. Bir tanede direkten dönmüştü. Macar Taliscasi  :D
ama bu savunma yapabiliyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

burak çok kötü
Kim ne derse desin ben gitmesini mantıklı buluyorum. Uzun maratonu kaldıramazdı. Mantıksız gelen daha pahalı bir oyuncu getirmemiz olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bizden hiç oyuncu almamasına sevinmiştim. Zaten alacak oyuncu da yok. Dorukhan ve Oğuzhan bu form durumu ile giremez.
Ozellikle oguzhanin kendini bulma doneminde gitmemesi daha iyi. Iyi bir sezon gecirip marttan sonra dunya kupası elemeleri ve sampiyonada oynasa çok daha iyi. O bolge kalabalik ama. Okay-Dorukhan-Ozan-Irfan-MertHakan-Hakan-Yusuf.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2020, 23:37:29 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozellikle oguzhanin kendini bulma doneminde gitmemesi daha iyi. Iyi bir sezon gecirip marttan sonra dunya kupası elemeleri ve sampiyonada oynasa çok daha iyi. O bolge kalabalik ama. Okay-Dorukhan-Ozan-Irfan-MertHakan-Hakan-Yusuf.
Mert Hakan hak etmiyor kesinlikle. Sırf FB'de oynuyor diye çağrılırsa çağrılır. Ligdeki son maçlardaki formu ile milli takıma çağrılması saçmalık. Ligin sonunu çok kötü oynadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★