Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

COB ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2374388 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu sene 42 hafta olacağını da hesaba katarsak epey garip bir lig olacak. kadrolar vs de onu gösteriyor. kalitesini bilemem ama epey kırıcı-sert bir lig olacağı kesin. herkes bol bol puan kaybeder.
Herkes 80 puan üstünde olacak diyor şampiyonluk barajı ama ben altında kalabileceğini düşünüyorum kadrolara ve sıkışık fikstüre bakınca. Özellikle Ocak ayı tatil olmaması ve 7 maç oynanılarak geçilecek olması büyük puan kayıplarının yaşanacağının göstergesi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Herkes 80 puan üstünde olacak diyor şampiyonluk barajı ama ben altında kalabileceğini düşünüyorum kadrolara ve sıkışık fikstüre bakınca. Özellikle Ocak ayı tatil olmaması ve 7 maç oynanılarak geçilecek olması büyük puan kayıplarının yaşanacağının göstergesi.

bence yüksek puanlar zor görülür. bir takım belki alır başını gider o zaman yüksek puan görürüz diyeceğim ama o potansiyelde bir takım da göremiyorum. üst grup takımlarının geneli çok puan kaybedecektir. geçen bir kaç sene bile kayıp ortalaması çok artmıştı. bu sene fikstür yoğunluğu ve alt gruptaki takımların takviye yapmaya devam etmesi-üst gruptaki takımların borç problemi nedeniyle pek bir şey yapamaması durumlarına bakınca bu eğilim devam eder.

ha 40 maç oynanacak zaten 80 çok bir puan değil artık. maç başına 2 puan demek. eskiden maç başına 2 puanla şampiyonluğu geçtim 3. ancak olunuyordu. şimdilerde 2 puan ortalaması 1.lig gibi 1.lik 2.lik getirmeye başladı. bu sene 80 alan kesin şampiyon olur, alan da çıkmayabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Malatyaspor Benjamin Tetteh'i almak üzereymiş, geçen sene 10 milyona Galatasaray'a çakacaklardı.

Belli ki piyasası dibe düşmüş, biz araya girip alalım. 33 yaşındaki geberik adamların peşinden koşacağımıza Tetteh gelsin. Hem ucuza oynar, hem tutarsa iyi para kazanırız.

Çevrimdışı bjk4ever

Garay, Subotic, Babacar, Tetteh, Niasse baya saglam oyuncular aliyor (veya pesinde kosuyor) Anadolu takimlari.

Çevrimdışı tuncaboylu

Denizlispor Subotic'i almış.

Maliyetinin Welinton'dan az olduğundan emin olabiliriz.

Pandemiden dolayı ne oyuncular kulüpsüz kalmış takım ararlarken, biz kimlerle uğraşıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Denizlispor Subotic'i almış.

Maliyetinin Welinton'dan az olduğundan emin olabiliriz.

Pandemiden dolayı ne oyuncular kulüpsüz kalmış takım ararlarken, biz kimlerle uğraşıyoruz.

subotiçi ben almazdım şahsen daha doğrusu o riske girmezdim diyeyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın bizim limitlere o kadar taktı ki sevgili başkanımız Ahmet NurÇebi yüzünden asıl görmesi gereken şeyi görmezden geliyorlar. FB anlaşmayı yeiştiremezse kadrosu bu  :tabe:

https://twitter.com/footbalista_/status/1301411604542652416

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Ulen biz alsak demediğinizi bırakmazsınız ha 33 yaşında ki adamları aldık :D
Garay'ı iyi kitlemişler, 6 ay önce çapraz bağ yırtmış.

Subotic ve Babacar iyi transferler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bernard ya da fraser

https://twitter.com/demarkesports/status/1301470947053101057

performans verirse büyükler koşar seneye peşinde.

gs geçen sene 8 milyon falan veriyordu galiba bu çocuğa

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/demarkesports/status/1301470947053101057

performans verirse büyükler koşar seneye peşinde.

gs geçen sene 8 milyon falan veriyordu galiba bu çocuğa

tam anadolu'da coşup büyük takımda patlayacak tarz oyuncu. malatya'da fiziği-kafası yerinde olursa 25 gol atar. millet birbirini yer seneye almak için. sonra gittiği yerde de başarılı olamaz. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

tam anadolu'da coşup büyük takımda patlayacak tarz oyuncu. malatya'da fiziği-kafası yerinde olursa 25 gol atar. millet birbirini yer seneye almak için. sonra gittiği yerde de başarılı olamaz. :)
Açık alan buldukça coşan oyuncuları çok iyi buluyor bu Anadolu takımları. Yarın parlatıp yurtdışına gönderirlerse şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kevin Boli >>> Samsunspor
Samsun bu sene lige çıkamazsa sıkıntı yaşar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Babacarı en sonunda Süper lige getirdiler
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Sidney Sam'i Antalyaspor almış iyi transfer.

Çevrimdışı cursedofdragon

milli maç var buraya mı yazalım :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

milli maç var buraya mı yazalım :)
Buraya yaz da milli takım iyice gümlemiş. Bu oyunla hiç bir takımı yenemeyiz. Macaristan tek kale oynuyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çok isteksiz milli takım. Bitse de gitsek modundalar. Bu arada dorukhan 3 tane mert hakan eder.

Çevrimiçi levitate

mert ve emre'yi renklilere iyi şey yapmışlar
bipbipbupbup