Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2371632 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mrred

Trondseni bu sene herkes dikkatli izlesin
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

İvanildo Fernandes kiralık gelmiş 300 bin vermişler tutmamış gitmiş
Advidaj bonservis vermemişler sonra kendi gitmiş
Da costa bonservis vermemişler hala oynuyor
Edgar Ie bonservis vermediler başka takıma kiraladılar
Manoel kiralık gelmiş kiralık ücreti yok
Housseini hala oynuyor 500 bin vermişler şu an ki piyasa değeri 2 milyon
Zargo Toure 350 bin bonservis verip bedelsiz bırakmışlar
amiri bedelsiz gelmiş bedelsiz bırakmışlar

Bu oyuncular bakımından totalde zararda değiller.

Transfermarkt'a bakarsan, zararda değiller. Bu adamlara imza paraları, menajer paraları, maaşlar, bonuslar verilmedi mi?

Neyse, zaten bahsettiğim konu o değil. Trabzonspor ucuza iyi adam alıyor efsanesi çıktı medyada, bakıyoruz ki 10 adamdan 2'si iyi çıkmış.

Esas ucuza iyi adamlar alan takım Alanyaspor, ama Turkuaz grubu Trabzonspor yalamakla meşgul.

Çevrimdışı mrred

İmza parası filan da mı verilmemiştir ? :) Obi mikel,Sturidge'in maaşını filan biliyor musun ödeyemedikleri için gittiler :) Bizi ilgilendirmiyor ama gözünüzü boyamışlar transfer de başarılı filan değiller 100 tane oyuncu alıyorlar 2 tanesi iyi çıkıyor işte.Aldıkları oyuncuları direk kiralık gönderiyorlar yada devre arası gönderiyorlar.Bizi neden işin içine kattığını anlamadım bize iyi diyen olmadı ki eski yönetimin naneleri. :)
Yahu alırken para vermiyorlar tutmayınca gönderiyorlar operasyonun onlara toplam maliyeti 3 ü geçmez diyorum . Bizim de böyle ucuz verim alabileceğimiz oyuncular bulmamız lazım diyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş dışında Türkiye'de kimseyi izlemem. Belki bizim maçta oynarsa ve ayağına top gelirse bakarız  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Transfermarkt'a bakarsan, zararda değiller. Bu adamlara imza paraları, menajer paraları, maaşlar, bonuslar verilmedi mi?

Neyse, zaten bahsettiğim konu o değil. Trabzonspor ucuza iyi adam alıyor efsanesi çıktı medyada, bakıyoruz ki 10 adamdan 2'si iyi çıkmış.

Esas ucuza iyi adamlar alan takım Alanyaspor, ama Turkuaz grubu Trabzonspor yalamakla meşgul.

Trondseni bu sene izleyelim bakalım ondan sonra karar verelim bence.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizimkiler alsa dümdüz söverdim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş dışında Türkiye'de kimseyi izlemem. Belki bizim maçta oynarsa ve ayağına top gelirse bakarız  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Trondseni bu sene izleyelim bakalım ondan sonra karar verelim bence.
25 yaşına kadar Norveç milli takımının resmi maçlarda formasını giyememiş, ortalama bir orta sahaya benziyor.

Maliyetini de bilmiyoruz. Belki epey bir bonservis verilecek. (Baktım, 1 milyon Euro'ymuş bonservis) Az da değil.

Neyinden etkilendin bu transferin?

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 23:56:50 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Erman1903

Bu oyuncular ortalama 1 sezon falan oynamış hepsine toplasan 3 milyon euro para verilmemiştir. Nereden bakarsan bak kötü değil sadece lens vida ljajice 35 milyon falan harcamış olcaz

En azından doğruyu yapmaya çalışıyorlar. Son iki yıldır bariz bir gelişme, çaba var. O iki oyuncu tercihi çok net değil ama bek oynayan orta saha orjinli olmasına rağmen güzel performans vermiş. Diğeri de Sorloth'a yedek yapacakları, tutarsa para kazanmak istedikleri oyuncu. Bizden daha pozitif bir düşünceleri var, en azından gizlilik içinde yürütüyorlar ikisinin de ismi hiç çıkmadı. Looser olabilirler ama işi öğrendiler, menajer topçuları peşinde koşmuyorlar bizim gibi.

Bir tarafta Sörloth bir tarafta Balotelli. Bilmeyen bizi laz takımı sanır.

Çevrimdışı mrred

En azından doğruyu yapmaya çalışıyorlar. Son iki yıldır bariz bir gelişme, çaba var. O iki oyuncu tercihi çok net değil ama bek oynayan orta saha orjinli olmasına rağmen güzel performans vermiş. Diğeri de Sorloth'a yedek yapacakları, tutarsa para kazanmak istedikleri oyuncu. Bizden daha pozitif bir düşünceleri var, en azından gizlilik içinde yürütüyorlar ikisinin de ismi hiç çıkmadı. Looser olabilirler ama işi öğrendiler, menajer topçuları peşinde koşmuyorlar bizim gibi.

Katılıyorum en azından az hata yapma çabası var.
Bir şey deniyorlar
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu geçen sene Sturridge ve Mikel'den 7-8 milyon Euro vurgun yediler, bizim Balotelli'den bin beter.

35 yaşındaki Sosa'ya 5 milyon Euro bonservis + 3 sene boyunca senelik 3.5 milyon Euro maaş verdiler.

Öyle çok ucuza kadro kurup şampiyonluğa oynayan bir takım değiller yani.

Sörloth körün attığı taş misali tuttu bu sene.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yahu geçen sene Sturridge ve Mikel'den 7-8 milyon Euro vurgun yediler, bizim Balotelli'den bin beter.

35 yaşındaki Sosa'ya 5 milyon Euro bonservis + 3 sene boyunca senelik 3.5 milyon Euro maaş verdiler.

Öyle çok ucuza kadro kurup şampiyonluğa oynayan bir takım değiller yani.

Sörloth körün attığı taş misali tuttu bu sene.

Trabzon hayranı değilim, biz de her sezon kazık yiyoruz. 3-5 bir şeyler var kadrolarında, bizde Atiba harici bir tane adam yok Beşiktaş 11'inin topçusu diyebileceğimiz. Onları kendimize denk görmeyeceğiz, bu şekilde yol alamayız. Tutturduğu bir taneyi görüp kendi halimizi kabullenmeyecek, bize düşenin 5 tane tutturmak olduğunu bileceğiz bu işin başka yolu yok.

Çevrimiçi Sinan23

Ts Edgar Ie yi neden kiralık gönderdi anlamış değilim. Defans ve sağ bek oynayaniliyor. Lille deyken severdim. Teknik değil ama defansı süper.

Çevrimdışı Erman1903

Ts Edgar Ie yi neden kiralık gönderdi anlamış değilim. Defans ve sağ bek oynayaniliyor. Lille deyken severdim. Teknik değil ama defansı süper.

Stoper için kafa topu, bek için teknik kapasitesi eksik bulunmuştur herhalde.

Çevrimiçi tolga1903

Bu oyuncular ortalama 1 sezon falan oynamış hepsine toplasan 3 milyon euro para verilmemişdir. Nereden bakarsan bak kötü değil sadece lens vida ljajice 35 milyon falan harcamış olcaz

Hiçbiri nkudu'ya verilen 5 kadar canımı acıtmıyor ya. Sonraki satış kârının yüzde 50'si verilmek üzere 5 milyon euro. Şu an 5'e stoper ve defansif orta sahasını çözer bu takım üzerine de genç oyuncu falan getirir.

Çevrimdışı ALDENYX

Gecen senede seri icin lemina icin oyle diyorlardi... gorev adami ts de herkez gol atacak onlar oyle sewiyo.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Leipzig ile 2 sene öncesine kadar aynı yerdeydik adamları yendik 2 maçta adamlar her sene şampiyonlar liginde biz nerelerdeyiz şimdi yarı final çeyrek final oynuyorlar.

Doğru yönetilmek böyle bir şey işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Leipzig ile 2 sene öncesine kadar aynı yerdeydik adamları yendik 2 maçta adamlar her sene şampiyonlar liginde biz nerelerdeyiz şimdi yarı final çeyrek final oynuyorlar.

Doğru yönetilmek böyle bir şey işte.
Adamlar başarısız olmayı göze alarak hedeflerinin peşinde koşabilecek bütçeye sahipler. Biz yüklü borçla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca ülke şartları da malum. Ben artık Avrupa takımları ile aynı klasmanda olduğumuzu düşünmüyorum. Klişe olacak ama aradaki makas çok açıldı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Alanya sessiz sedasız beleşe Almanya 3.ligden Merkez orta saha Aldı Efkan Bekiroğlu bakalım nasıl performans gösterecek 10 gol 3 Asistle oynamış bu sezon  , çok merak ettiğim bir oyuncu. Videolarda gördüğüm  kadarıyla dikine oynayan şutu olan çalım atabilen bir oyuncu yaşıda henüz 24. Alanya’nın Scoutları iyi çalışıyor maşallah 3 büyükler seneye sulanır diye düşünüyorum bu oyuncuya.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 14:53:45 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Alanya sessiz sedasız beleşe Almanya 3.ligden Merkez orta saha Aldı Efkan Bekiroğlu bakalım nasıl performans gösterecek 10 gol 3 Asistle oynamış bu sezon  , çok merak ettiğim bir oyuncu. Videolarda gördüğüm  kadarıyla dikine oynayan şutu olan çalım atabilen bir oyuncu yaşıda henüz 24. Alanya’nın Scoutları iyi çalışıyor maşallah 3 büyükler seneye sulanır diye düşünüyorum bu oyuncuya.

Daha önce paylaşmıştım bu oyuncuyu, seneye de bunun peşinden koşarız diye. Çok güzel şutu var adamın.

Çevrimdışı kaan1903

Daha önce paylaşmıştım bu oyuncuyu, seneye de bunun peşinden koşarız diye. Çok güzel şutu var adamın.
Keşke bizimkiler alsaydı hazır bonservisi elindeyken  rotasyon da kullanılırdı. Belki ilk 11 bile zorlardı. Neyse artık yapacak birşey yok seneye Alanya’nın kapısını zorlarız kısıtlama da gelirse. :)