dün dedim abi vidaya da verilmesi lazımdı kart diye.
Dün ki maçta tolgay 2.ci sarıdan atıldı.
Hadi onu geçtim zaten sarachide iyice belli etti artık.
Daha ona gelinceye kadar her pozisyonun faul ofsayt diye kesilmesi vs onlara girmedim bile.
Haftaya bizim maçta da aynı şeyler olacak hatta daha kötüleri olacak.
Aslında bu Var protokolüne uymamaları ofsayt olaylarındaki, ağır renkli eyyamı. Çok tipik. Ben de kızıyorum ama önüne geçemiyosun. Sinir sahibi yapıyo, başka bişey değil.
Bize güçlü oyun lazım. Ancak o zaman önümüze geçemiyorlar. 15-16 sezonunda golü attığımızda kim arkasına yaslanıp keyifle maçı izlemiyodu? Golü bulduğumuz anda maç bitiyordu çünkü gerisini de çok rahat getiriyorduk. Gomez karşı karşıya kalınca da arkama yaslanıyordum, yapıştırdı ooh diye. İstatistik tutan ya da bilen vardır, ilk golü bulduğumuz maçların kaçında puannkaybetmişiz? Ayrıca o yıl derbilerde de çok iyiydik. Sonuç olarak o takımı bozmasaydık, maaşları bu seviyelere getirmeseydik şu an ligde rekabet bitmişti tam anlamıyla.
Kendi kafamıza sıktı giden başkan. Maalesef gerçekler böyle. Biz çıkıp oyunumuza bakalım, burak da geçen sene yapılanın acısını çıkarsın, işte ona fırsat. Haftalardır ne oynadığı belli değil.
Umudum artık sergen hocada. Ben inanıyorum ki çok başarılı olacak, yeter ki yönetim arkasında dursun, isteklerini yerine getirsin. Sergen zeki bir hoca. Sene sonu iyi bir temizlik yapılıp, nokta transferlerle başarılı olabiliriz..