Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2360500 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

yalan yok ben mert hakanı daha çok beğeniyordum
fakat karakter bakımından ağır sıkıntısı varmış kendisinin o bide yasinin
yasin gerçi yine yaş ve fizik vs bakımından bunları yapmaması normald
ama mert hakan ben sivasın 2-3 maçını izlemiştim emin olun böyle adam değildi o geride yakaladıkları pozisyonları falan pasları atmıştı bile önde dolaşan biriydi bu maç resmen kaçtı ayranım dökülmesin kafama bir şey gelmesin hesabı

ama emreye helal olsun çıktı adam gibi top oynadı
hepsinden daha korkusuz ve cesurdu o hakan arslan ve fernandao
üçü gerçekten maçın hakkını verdi
emre uygun fiyatta bize gelsin derim ama ben emre iyi mi kötü mü anlamadım
beleşe uygun fiyata gelicekse gelebilir aslında

+1903

emre tutmaz mert çok işe yarardı

amaaa bu maçtan sonra diyorum ki aman gelmesin

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

+1903

emre tutmaz mert çok işe yarardı

amaaa bu maçtan sonra diyorum ki aman gelmesin
Gotsin gssine

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yavrum benim smackdown'da yok böyle hareketler :D

https://twitter.com/fatihync1/status/1236716958558507008

buda çok iyi niyetli bir arkadaşmış
cami yaptırmış
rakipte tahrik etmiş
aaaaaaaaaaaaaa
bizim elneny bir tek şeytan bu ligte

Çevrimdışı MUSTAFA_

yavrum benim smackdown'da yok böyle hareketler :D

https://twitter.com/fatihync1/status/1236716958558507008
Çok değil 2 hafta önce aynısını derbide Deniz Türüç yaptı diye direk kırmızı kart yemişti. Başka bir şey söylemeye gerek yok...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

dün dedim abi vidaya da verilmesi lazımdı kart diye.

Dün ki maçta tolgay 2.ci sarıdan atıldı.

Hadi onu geçtim zaten sarachide iyice belli etti artık.

Daha ona gelinceye kadar her pozisyonun faul ofsayt diye kesilmesi vs onlara girmedim bile.

Haftaya bizim maçta da aynı şeyler olacak hatta daha kötüleri olacak.
Aslında bu Var protokolüne uymamaları ofsayt olaylarındaki, ağır renkli eyyamı. Çok tipik. Ben de kızıyorum ama önüne geçemiyosun. Sinir sahibi yapıyo, başka bişey değil.
Bize güçlü oyun lazım. Ancak o zaman önümüze geçemiyorlar. 15-16 sezonunda golü attığımızda kim arkasına yaslanıp keyifle maçı izlemiyodu? Golü bulduğumuz anda maç bitiyordu çünkü gerisini de çok rahat getiriyorduk. Gomez karşı karşıya kalınca da arkama yaslanıyordum, yapıştırdı ooh diye. İstatistik tutan ya da bilen vardır, ilk golü bulduğumuz maçların kaçında puannkaybetmişiz? Ayrıca o yıl derbilerde de çok iyiydik. Sonuç olarak o takımı bozmasaydık, maaşları bu seviyelere getirmeseydik şu an ligde rekabet bitmişti tam anlamıyla.
Kendi kafamıza sıktı giden başkan. Maalesef gerçekler böyle. Biz çıkıp oyunumuza bakalım, burak da geçen sene yapılanın acısını çıkarsın, işte ona fırsat. Haftalardır ne oynadığı belli değil.
Umudum artık sergen hocada. Ben inanıyorum ki çok başarılı olacak, yeter ki yönetim arkasında dursun, isteklerini yerine getirsin. Sergen zeki bir hoca. Sene sonu iyi bir temizlik yapılıp, nokta transferlerle başarılı olabiliriz..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aynı fikirdeyim. Asıl olan oyundur.
Burada şartlıyorlar kendilerini. Düşün daha 1 hafta var maça ama hakem diyorlar şimdiden. Eğer futbolcular ve hoca da bu kafadaysa geçmiş olsun şimdiden. Şimdi Gs önümüzdeki haftalarda Trabzon, Başakşehir, Alanya takımlarıyla oynayacak daha. Ama göreceksin cursedofdragon o maçlardan önce ve sonra da maçı gs' ye satacaklar falan diyecek. Çünkü kendisini şartlamış. Başka görüşü yok. Kendisi üst üste 2 kere şampiyon olunca bizi Barcelona zanneden kişilerden. Bak bunu yazdım yine bana kızacaklar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok değil 2 hafta önce aynısını derbide Deniz Türüç yaptı diye direk kırmızı kart yemişti. Başka bir şey söylemeye gerek yok...

gs harici herkese kırmızı...

Çevrimdışı Erman1903

içine mi doğdu yoksa olacak olanı mı söylüyorsun abi :D

Bana göre oyun bizim yeneceğimizi gösteriyor kardeşim. Terim ve Abdürrahim'in gideceğini ise sezon başından beri söylüyorum.

Bak gör, bizim maçtan sonra ortalık karışır. Ft'nin Türk futbol sahnesinden inişine, Sergen'in zirveye doğru çıkışına ön ayak olacak düşüncesindeyim.

İki adamlarının atılmadığı maçta sihirbaz Terim, şiir gibi top oynadık, hakem hakkımızı yedi edebiyatı yapmaları falan hep buna işaret ediyor.

Haftaya herkes gerçek sihirbazın kim olduğunu görecek.

Çevrimdışı mrred

Burada şartlıyorlar kendilerini. Düşün daha 1 hafta var maça ama hakem diyorlar şimdiden. Eğer futbolcular ve hoca da bu kafadaysa geçmiş olsun şimdiden. Şimdi Gs önümüzdeki haftalarda Trabzon, Başakşehir, Alanya takımlarıyla oynayacak daha. Ama göreceksin cursedofdragon o maçlardan önce ve sonra da maçı gs' ye satacaklar falan diyecek. Çünkü kendisini şartlamış. Başka görüşü yok. Kendisi üst üste 2 kere şampiyon olunca bizi Barcelona zanneden kişilerden. Bak bunu yazdım yine bana kızacaklar.
Karşı tarafı olduğundan büyük sanmak ya da zaten ne yapsak kazanamayız düşüncesi bizi ileri götürmez. Oyunumuzu geliştirmemiz lazım. Bizim oyunumuz ilk şampiyonluktan sonra devamlı geriye gitti. Bunun sebepleri giden oyuncuların yerlerinin doldurulmaması, hocanın tercihleri ve yönetim acizliğidir. Hepsinin payı var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Karşı tarafı olduğundan büyük sanmak ya da zaten ne yapsak kazanamayız düşüncesi bizi ileri götürmez. Oyunumuzu geliştirmemiz lazım. Bizim oyunumuz ilk şampiyonluktan sonra devamlı geriye gitti. Bunun sebepleri giden oyuncuların yerlerinin doldurulmaması, hocanın tercihleri ve yönetim acizliğidir. Hepsinin payı var.
Katılıyorum. Ah o 15-16 sezonu aah. Şiir gibiydi bizim için. Silindir gibi geçiyordu takım rakiplerin üstünden. Golü yiyen takım kaybedeceğini nasıl da kabulleniyordu. Zaten o psikolojiyle gol yememeye çalışıyordu rakipler. Yersek biteriz..umarım sergen hoca bizi tekrar o seviyeye çıkarır. Yönetim de aynı hataları heralde yapmaz zira aynı hatayı iki kere yapmazsın diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

(...)

Hakemler bize çok hata yaptılar. Bunu inkar edecek değiliz. Geçen sezon Gs deplasmanında kaybettiğimiz maçta hakem çok hata yaptı. Yediğimiz ilk golde mesela taç bizimdi ama topu Gs' ye verdi ve golü yedik. Ama bakın taç diyorum. Rakip sahada hakemin verdiği yanlış taç atışı kararı yüzünden gol yemeyelim bir zahmet. Konsantre ol ve golü yeme. Burada Aykut Kocaman ile çok dalga geçildi taç atışı konusunda dedikleri yüzünden. Ama dalga geçenler ağızlarından düşürmüyorlar geçen sezon yediğimiz golü.

Çevrimiçi tolga1903

Geçen seneki maçı izlemeye yaşın yetiyor değil mi izledin maçı? Kaç dakika lehine faul bak faul diyorum çalınmadı hatırlıyor musun? Nasıl sindirildin o kariyerinin son maçını yöneten tetikçi tarafından? Nasıl senin olan tacı koşa koşa alıp attılar kontrayla vurdular seni? 3 senedir yeniyorlar bizi birinde dakika 6'da medel'e dirsek atan belhanda'ya sarı gösterildi birinde maçı oynattı adam golü atamayinca penaltı kırmızı gösterdi birinde 30 kusur dakika faul bile vermediler. Hayır kendi adıma kızmıyorum sadece şaşırıyorum nasıl kendini şartlandırma görürsün diye biz burada sergen hocaya mesaj falan atmıyoruz boşuna oynatma takımı falan demiyoruz kendi kendimize konuşuyoruz olacakları söylüyoruz. Her halta hakem demekten ben de hoşnut değilim ama konu gs stadı ve gs maçı ise iş değişiyor. Umarım dediğin gibi olur ve sıfır eyyamla maç yönetilir 1 hafta var zaten akla karayı görmemize. 

Şu gs camiasıdan iğreniyorum ya.

Yenerken hohoho gs yener arkada gs varken korkun hehehehe fb bjk taraftarı çok ağlak kaçacaklar vs falan
1 puan direk kaybedince zorlu çetesi falan filan
ulan görende neler oldu zannedicek
mete kalkavana 1 puan için teşekkür etmeleri gerekirken neler diyorlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Katılıyorum. Ah o 15-16 sezonu aah. Şiir gibiydi bizim için. Silindir gibi geçiyordu takım rakiplerin üstünden. Golü yiyen takım kaybedeceğini nasıl da kabulleniyordu. Zaten o psikolojiyle gol yememeye çalışıyordu rakipler. Yersek biteriz..umarım sergen hoca bizi tekrar o seviyeye çıkarır. Yönetim de aynı hataları heralde yapmaz zira aynı hatayı iki kere yapmazsın diye düşünüyorum...

Yazdığınız gibi o sezon rakipler, herkese karşı atak yaparsam kazanırım diye düşünürken bize karşı önce gol yemeyelim diye düşünürlerdi. Rakibi döve döve gol atardık resmen.

Çevrimdışı levitate

Bana göre oyun bizim yeneceğimizi gösteriyor kardeşim. Terim ve Abdürrahim'in gideceğini ise sezon başından beri söylüyorum.

Bak gör, bizim maçtan sonra ortalık karışır. Ft'nin Türk futbol sahnesinden inişine, Sergen'in zirveye doğru çıkışına ön ayak olacak düşüncesindeyim.

İki adamlarının atılmadığı maçta sihirbaz Terim, şiir gibi top oynadık, hakem hakkımızı yedi edebiyatı yapmaları falan hep buna işaret ediyor.

Haftaya herkes gerçek sihirbazın kim olduğunu görecek.

aaayyyy hadi inş

şu maç içeride olsa tokatlar geçeriz derdim ama deplasman sıkıntı ya

umarım öngörün doğru çıkar haftaya bugün sevinçten kafayı yeriz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

Yenerken hohoho gs yener arkada gs varken korkun hehehehe fb bjk taraftarı çok ağlak kaçacaklar vs falan
Ft ağlamış mı maçtan sonra? İzlemedim. Ne haksızlık yapılmış ki? Yani sivas kendi evinde dayak yedi ama bunlar mı ağlıyor?

Çevrimdışı goktasoktay

Evsahibi adam yahu oyle dusun
Gsyi hirpalatmadi mete
Biz olsak bi araba sopa yerdik sivasta
Zaten onu söyledim ya abi, standart renkli maçı hakemi. Normali o artık alıştık da ondan. Ben daha çok bu yüzsüzlüklerine kızıyorum. Bak mesela, duam şudur, fb maçını hakemle ama çok net hakemle kazanalım ama başkan da çıkıp desin ki hakemler böyle maç yönetsin, önümüz açık desin. Çok keyiflenirim çook..

Çevrimdışı mylife1903

Geçen seneki maçı izlemeye yaşın yetiyor değil mi izledin maçı? Kaç dakika lehine faul bak faul diyorum çalınmadı hatırlıyor musun? Nasıl sindirildin o kariyerinin son maçını yöneten tetikçi tarafından? Nasıl senin olan tacı koşa koşa alıp attılar kontrayla vurdular seni? 3 senedir yeniyorlar bizi birinde dakika 6'da medel'e dirsek atan belhanda'ya sarı gösterildi birinde maçı oynattı adam golü atamayinca penaltı kırmızı gösterdi birinde 30 kusur dakika faul bile vermediler. Hayır kendi adıma kızmıyorum sadece şaşırıyorum nasıl kendini şartlandırma görürsün diye biz burada sergen hocaya mesaj falan atmıyoruz boşuna oynatma takımı falan demiyoruz kendi kendimize konuşuyoruz olacakları söylüyoruz. Her halta hakem demekten ben de hoşnut değilim ama konu gs stadı ve gs maçı ise iş değişiyor. Umarım dediğin gibi olur ve sıfır eyyamla maç yönetilir 1 hafta var zaten akla karayı görmemize.
Ne faulu ya
Tac bile veremedi talimatli herif
Oyuncu degisikligi oldu ya maci acele acele baslatti falan
Bizim mac hadi aliskiniz cok gorduk rize maci neydi?

Ft ağlamış mı maçtan sonra? İzlemedim. Ne haksızlık yapılmış ki? Yani sivas kendi evinde dayak yedi ama bunlar mı ağlıyor?

Bu soruyu sormak bile yanlış, sence farklı bi ihtimal var mı abi  :lol:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Rıza Beşiktaş maçı olmadığı için hakemin 'h' sinden bahsetmemiş. Ağlasana Rıza hakem diye, 2 sene önceki Beşiktaş maçı hakem yönetiminden bahset

Çevrimdışı mylife1903

Dogru yapiyorlar
Islerini sansa birakmiyorlar
Sonra her seye okuz gibi bogurecekler sitadta
Adamin   sekiyor top 11 kisi kosuyor herifler penalti diye
Ustelik goruyorlar gene de nolur nolmaz
Deniyor herifler

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O taç kararı yüzünden gol yedik ama rakip yarı sahadaki yanlış taç yüzünden gol yemeyelim bir zahmet. Penaltı, serbest vuruş vs. değil. Taç atışı..

Burada Aykut' la çok dalga geçildi bu taç muhabbeti yüzünden ama o dalga geçenler taç yüzünden yediğimiz golü dillerinden düşürmüyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Rıza Beşiktaş maçı olmadığı için hakemin 'h' sinden bahsetmemiş. Ağlasana Rıza hakem diye, 2 sene önceki Beşiktaş maçı hakem yönetiminden bahset
2 sene az 5 sezon once tosic faulle almisti falan diye baslar
Cok farkli yerde olacaktir der

Riza da ekmek pesinde iste
Bize sallayinca bisi olmuyor
Renkliye sallasa is bulamaz sonra