Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349690 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

bende hep mızmızlanıyorum ya! 4 gün önce ki haber!

Çevrimdışı Erman1903

Göz göre göre insanlarla alay ediyorlar.

inanan insan çok neden alay etmesinler ki bizim taraftarları bile kandırıyorlar.

Rıza bizden 6 puan, şu anki teknik adamımız Sergen Hocamız evimizde 3 puan aldı.

B. Korkmaz, Gs’ye karşı çıktığı 6 maçı da kaybetti. O. Buruk, 14 maçta 10 mağlubiyet aldı. Hamza Hamzaoğlu ise 6 deplasman maçını da kaybetti.

Sonra satıldı yine maç şöyle böyle dendiğinde adımız mızmız oluyor yorum yapmaya korkuyor insan.

Çevrimdışı Erman1903

inanan insan çok neden alay etmesinler ki bizim taraftarları bile kandırıyorlar.

Eski kaptanımız Rıza bizden 6 puan, şu anki teknik adamımız Sergen Hocamız evimizde 3 puan aldı.

B. Korkmaz, Gs’ye karşı çıktığı 6 maçı da kaybetti. O. Buruk, 14 maçta 10 mağlubiyet aldı. Hamza Hamzaoğlu ise 6 deplasman maçını da kaybetti.

Sonra satıldı yine maç şöyle böyle dendiğinde adımız mızmız oluyor yorum yapmaya korkuyor insan.

Galatasaray gelenekten böyle olan bir takım. Bir şey sürekli oluyorsa o iş tesadüf değildir. Bazı arkadaşlar takımımızdan alışık olmadıkları için rakiplerimizden de beklemiyorlar, ben de eskiden onlar gibi düşünüyordum. İşin aslı öyle değil, hiç masum değiller. Pişkinliklerini pisliklerini örtmekte kullanmakta da uzman olmuşlar.

Ben yapamıyorum ama senin gibi bazı kişilerin de bunları çıkıp söylemesi, unutturmaması gerekiyor o yüzden çekinme derim.

Galatasaray gelenekten böyle olan bir takım. Bir şey sürekli oluyorsa o iş tesadüf değildir. Bazı arkadaşlar takımımızdan alışık olmadıkları için rakiplerimizden de beklemiyorlar, ben de eskiden onlar gibi düşünüyordum. İşin aslı öyle değil, hiç masum değiller. Pişkinliklerini pisliklerini örtmekte kullanmakta da uzman olmuşlar.

Ben yapamıyorum ama senin gibi bazı kişilerin de bunları çıkıp söylemesi, unutturmaması gerekiyor o yüzden çekinme derim.

, :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı Fenerbahçe'ye gidiyormuş. Başarılı olma ihtimali yok Fenerbahçe için çok büyük hata olur. Bizim için iyi maaşından kurtulacağız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Abdullah Avcı Fenerbahçe'ye gidiyormuş. Başarılı olma ihtimali yok çok büyük hata olur.
"büyük takımda yapabilirim" adlı çalışmasına imza atamayacak

bunu takıntı haline getirmiş olma olasılığı çok yüksek

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

"büyük takımda yapabilirim" adlı çalışmasına imza atamayacak

bunu takıntı haline getirmiş olma olasılığı çok yüksek
Başarılı olması çok zor çünkü güven kırılması yaşadı. Ama başarılı olursa da çok dizimizi döveriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Başarılı olması çok zor çünkü güven kırılması yaşadı. Ama başarılı olursa da çok dizimizi döveriz.
fb'de hiiiiç tutunamaz adamlar aşırı sabırsız

ve dizimizi döveceğimizi sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde kazan kaynıyor. Kovulan kovulana ama isimler sadece yer değiştiriyor  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1234209166681690113

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dizimizi dövmeyiz kesinlikle.. Zaten Sergen sonrasında oynadigimiz futboldan sonra Abdullah Avcı' nın ne kadar kötü oldugunu anladık.

Yaşım gereği 2004 yîlîndan bu yana hatırlıyorum Besiktas' ı. Bu 16 yılda en kötü teknik direktörümüzdü kesinlikle. Herhangi bir şey oynamıyorduk cünkü. Anlamsız yan paslar, akan oyunda gol atamayan bir takım, ic sahada oynanan macların ozellikle ilk yarılarinda gol atmayi gectim rakip ceza sahasina giremeyen ilginc bir oyun oynatıyordu. Galibiyet serisi yaptigimiz dònem oldu ama tamamen şansa ve bala yapmistik.  Rakiplerin sacma hataları, son dakika golüyle falan yani. Yoksa yine top oynamıyorduk.

Ne olursa olsun bize uzak olsun.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rıza bizden 6 puan, şu anki teknik adamımız Sergen Hocamız evimizde 3 puan aldı.

Sen her mactan sonra yazıyorsun ama böyle şeyleri. Örnegin Mehmet Özdilek' te mesela Td olarak bize mac kazanamadı diye biliyorum. Yani bu durumda bize şike yapmış mı oluyor?

Tamam Gs' nin eskilerin ne oldunu biliyoruz ama sürekli böyle şeyler söylemek dogru degil. Bir kere bu Genclerbirligi taraftarina ayıp oluyor. Şimdi mesela bir Fb' li birisi bize dese ki " Siz 2009-2010 sezonu son haftasında Bursaspor' a bilerek yenildiniz " dese kabul eder miyiz bòyle bir sey?

Sen her mactan sonra yazıyorsun ama böyle şeyleri. Örnegin Mehmet Özdilek' te mesela Td olarak bize mac kazanamadı diye biliyorum. Yani bu durumda bize şike yapmış mı oluyor?

Tamam Gs' nin eskilerin ne oldunu biliyoruz ama sürekli böyle şeyler söylemek dogru degil. Bir kere bu Genclerbirligi taraftarina ayıp oluyor. Şimdi mesela bir Fb' li birisi bize dese ki " Siz 2009-2010 sezonu son haftasında Bursaspor' a bilerek yenildiniz " dese kabul eder miyiz bòyle bir sey?

Her maçtan sonra yazdığımı ispat eder misin ? Benim yazdığım şey hakemler.Ayrıca istediğimi yazarım neden rahatsız olduğunu anlayamadım okumak istemiyorsan okumadan geçersin.Halen mehmet özdilek filan diyorsun dostum.2010'dan beri son 10 yılda hamza,okan buruk,bülent korkmaz vs. toplam bu hocaların gs'ye karşı aldıkları maç galibiyet sayısı 2 idrak edemiyormusun bazı şeyleri görmüyormusun  yada görmezden gelmek istiyorsun ? Bu sene rıza çalımbay bizi 2 maçtada yendi sergen 1 maçta yendi 9 puan bıraktık sadece bu sezon! gs 10 senede 6 puan bırakıyor aklın kesebiliyor mu ? Bu arada yanlış biliyorsun mehmet özdilek bizi yendi hatta şenol güneş ile tartışmıştı maç sonu.Sen bu olanları normal diye yorumluyorsan ya Türkiye ligine uzaksın yada çok iyi niyetlisin.

Ben istediğimi söylerim neden rahatsız olduğunu anlayamadım okumak istemiyorsan okumadan geçebilirsin yada engelleyebilirsin mesajlarımdan rahatsız olduysan.Gençlerbirliği eski başkanı kim ilhan cavcan şuan başında kim var oğlu takımın başına sürekli kim geçiyor gs'li teknik direktörler gs'ye karşı kazanıyorlar mı ? Verdiğin örnek o kadar saçma ki kusura bakma fener kendi evinde ts'yi yense kendisi şampiyonluğunu ilan edicek zaten biz müneccin miyiz fenerin ts'yi yenemeyeceğini bilip bursaya maçı satıyoruz.Bursa deplasmanında yenilmek abeste iştigal mi ? Ayrıca onu diyecek adama şunu söylerim merak etme kadıköyde bursa 2-0 dan gelip 3-2 feneri evinde yendi gitti o zaman sizde mi şike yaptınız derim merak etme.

Ben hepsinin cevabını veririm bizi tarihimiz de hile hurda şike hülle olmaz da savunduğun camianın mazisi pek bizim ki gibi değil ama...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abdullah Avcı Fenerbahçe'ye gidiyormuş. Başarılı olma ihtimali yok Fenerbahçe için çok büyük hata olur. Bizim için iyi maaşından kurtulacağız.

Bunu hiç demek istemezdim ama yürüsün gitsin. İnşallaaah gider. Avcı hocayı ben çok severdim bu forumda seven nadir kişilerdendim ama fb maçı açıklamalarından sonra  kalemini kırmıştım onun. fbye o zaman ışık yakmıştı avcı hocada gitmek ister zaten ama taraftar baskından izin vermez buna ali koç. inşallah verir gerçi de.

Çevrimdışı mylife1903

Kabul ederiz tabi
Hatta bursanin hali yoktu kendi kalemize attik Golleri deriz
Kendilerini atsinlar balkondan

Çevrimdışı mylife1903

Bunu hiç demek istemezdim ama yürüsün gitsin. İnşallaaah gider. Avcı hocayı ben çok severdim bu forumda seven nadir kişilerdendim ama fb maçı açıklamalarından sonra  kalemini kırmıştım onun. fbye o zaman ışık yakmıştı avcı hocada gitmek ister zaten ama taraftar baskından izin vermez buna ali koç. inşallah verir gerçi de.
Aykut basariliydi fbde avci da basarili olur da fbnin tarftari gene bolunur
Aykut fark atsa kufur edenler vardi oynattigi futboldan
Fb de farkli camiadir
Bekleyip gormek lazim, ligin dominant takimlarindan birine gidecek sonucta adam

biri yenilen takımın hocası biri yenen.

sturidge ts ile sözleşmesini fesh etmiş.