Sen her mactan sonra yazıyorsun ama böyle şeyleri. Örnegin Mehmet Özdilek' te mesela Td olarak bize mac kazanamadı diye biliyorum. Yani bu durumda bize şike yapmış mı oluyor?
Tamam Gs' nin eskilerin ne oldunu biliyoruz ama sürekli böyle şeyler söylemek dogru degil. Bir kere bu Genclerbirligi taraftarina ayıp oluyor. Şimdi mesela bir Fb' li birisi bize dese ki " Siz 2009-2010 sezonu son haftasında Bursaspor' a bilerek yenildiniz " dese kabul eder miyiz bòyle bir sey?
Her maçtan sonra yazdığımı ispat eder misin ? Benim yazdığım şey hakemler.Ayrıca istediğimi yazarım neden rahatsız olduğunu anlayamadım okumak istemiyorsan okumadan geçersin.Halen mehmet özdilek filan diyorsun dostum.2010'dan beri son 10 yılda hamza,okan buruk,bülent korkmaz vs. toplam bu hocaların gs'ye karşı aldıkları maç galibiyet sayısı 2 idrak edemiyormusun bazı şeyleri görmüyormusun yada görmezden gelmek istiyorsun ? Bu sene rıza çalımbay bizi 2 maçtada yendi sergen 1 maçta yendi 9 puan bıraktık sadece bu sezon! gs 10 senede 6 puan bırakıyor aklın kesebiliyor mu ? Bu arada yanlış biliyorsun mehmet özdilek bizi yendi hatta şenol güneş ile tartışmıştı maç sonu.Sen bu olanları normal diye yorumluyorsan ya Türkiye ligine uzaksın yada çok iyi niyetlisin.
Ben istediğimi söylerim neden rahatsız olduğunu anlayamadım okumak istemiyorsan okumadan geçebilirsin yada engelleyebilirsin mesajlarımdan rahatsız olduysan.Gençlerbirliği eski başkanı kim ilhan cavcan şuan başında kim var oğlu takımın başına sürekli kim geçiyor gs'li teknik direktörler gs'ye karşı kazanıyorlar mı ? Verdiğin örnek o kadar saçma ki kusura bakma fener kendi evinde ts'yi yense kendisi şampiyonluğunu ilan edicek zaten biz müneccin miyiz fenerin ts'yi yenemeyeceğini bilip bursaya maçı satıyoruz.Bursa deplasmanında yenilmek abeste iştigal mi ? Ayrıca onu diyecek adama şunu söylerim merak etme kadıköyde bursa 2-0 dan gelip 3-2 feneri evinde yendi gitti o zaman sizde mi şike yaptınız derim merak etme.
Ben hepsinin cevabını veririm bizi tarihimiz de hile hurda şike hülle olmaz da savunduğun camianın mazisi pek bizim ki gibi değil ama...