bende onu diyorum bir sekilde yenilmeyi beceririz.
hem ts yenipte ne olacak? yine gs nin sampiyonlugunumu izlemek istiyorsunuz?
bugün gs sayet yenerse ki yenecek, haftaya en 1 alirsa gaza gelirler
+1903
Artık bu dönemde romantikliği komple bırakmamız lazım, burası vahşi doğa bütün her şey mübah bu yolda arkadaşlar. yoksa yine gs şampiyonluğu izleriz.
biz zaten malatyaya kendi evimizde kaybedince şampiyonluğu verdik. gs yıllar boyunca hem saha içi hem saha dışı korunmadı mı yahu. sinsiler bunlar hep birbirlerine kırdırıp böyle şampiyonluk alırlar. biraz akıllı olalım. evet tsdende hazetmiyoruz ama çıkıp yine fatih terimin o çok bilmiş yüzünü o kibirden boğulmuş gs taraftarını mı istiyorsunuz ???? bırakın yahu istiyorsa şampiyonluk kupasını cumhurbaşkanı,içişleri vs bütün herkes ts stadında kaldırsın. gs kaç yıldır böyle şampiyonluk alıyor bir senede bu lazlar alsın. bizim için bu sene geçti gelecek seneyi düşünmeliyiz. gs oyuncu maaşı çok şişik ayrıca ffpdeler şampiyonlar ligine katılamadıkları anda patlarlar.
Ha ben yine tekrarlıyorum bana soracak olursanız şampiyon başakşehir olacak bu sene. fakat geçen sene devlet başağı şampiyon yapıcak dedik dedik noldu, gs ağladı o kadar sonra kupayı kaldırdı başak devlet vs diye bir şey konuşmayıp, ali koça laf atmaya başladılar devlet baba bilmem ne diye. son haftaya kadar gsnin moralini yerine getirecek sonuçlar olmamalı. başakta tsde zirvede gitsinler puan kaybetmesinler. fotoğrafa geniş açıdan bakın, bu hafta acı çekmemek için gelecek yıllar acı çekmeyi göze almayın.