Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2340339 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı goktasoktay

Mikelin yaptığı da net kırmızı

Çevrimiçi levitate

Mikelin yaptığı da net kırmızı

sarı yemiş bizim maçta yok oley
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

haftaya bu hamsileri yenelim.

Bu kadar kollanmaya rağmen zar zor kazanabildi.

Çevrimdışı ferdi1903

ikinci yari sivas dahami iyi oynadi banami öle geldi göz ucuyla takip ettim ikinci yariyi

ikinci yari sivas dahami iyi oynadi banami öle geldi göz ucuyla takip ettim ikinci yariyi

daha iyiydi de farketmez ne kadar iyi olursa olsun cücü izin vermezdi vemredi zaten.

Fatihe yapılan penaltı vardı vermedi.Sivasın golünü iptal etti.Yataberenin attığı 2.ci gole bir şey bulamadı artık bulsa onuda iptal edecekti.

Bütün takdir haklarını ts'den yana kollandı.

Haftaya damatla gelsinler bizim stata yoksa çıkamazlar o stattan.

sarı yemiş bizim maçta yok oley

çok savunma cezası kalkabilir  :ebebe: :D

Çevrimdışı ferdi1903

daha iyiydi de farketmez ne kadar iyi olursa olsun cücü izin vermezdi vemredi zaten.

Fatihe yapılan penaltı vardı vermedi.Sivasın golünü iptal etti.Yataberenin attığı 2.ci gole bir şey bulamadı artık bulsa onuda iptal edecekti.

hic bisey olmaz biz kendi kendimize bi sekilde yeniliyoruz. basaksehir maci cok iyi örnek

damada falan gerek yok bizdeki beceriksizler haleder o isi

Çevrimdışı goktasoktay

Çevrimdışı mylife1903

2011 yilinda besiktas macinda ofsaytten gol yemeseydim bugun kazancaktik

Riza

hic bisey olmaz biz kendi kendimize bi sekilde yeniliyoruz. basaksehir maci cok iyi örnek

damada falan gerek yok bizdeki beceriksizler haleder o isi

içerde yenilmeyiz.Deplasmanda başaktan biz daha iyi oynamamıza rağmen abuk sabuk 1  gol yeyip yenildik.

Ts bir halt oynamıyor hakem kollaması ile devam ediyorlar.

Hamsileri yeneriz haftaya vodafone parkta hakemlere ve damata rağmen.

Damatı da getirsinler vodafone parka.

Çevrimdışı mylife1903

Mikele sariyi cakti
Ts aglar simdi
Onu da ertelemesinler

Çevrimdışı mylife1903

içerde yenilmeyiz.Deplasmanda başaktan biz daha iyi oynamamıza rağmen abuk sabuk 1  gol yeyip yenildik.

Cakari insallah da nasi gol atacaz bu kaleciye
Merte atamadik
Penalti falan sonra kontradan nekodu yapistirsa
Karyus 1 tane yer herhalde
Onu insallah 90+5te falan yer de zaman kalmaz ikinciyi yumurtlamaya yoksa 2-2 gibi ahlar vahlar icinde

Mikele sariyi cakti
Ts aglar simdi
Onu da ertelemesinler
erteleyebilirler haksız diye :D

Cakari insallah da nasi gol atacaz bu kaleciye
Merte atamadik
Penalti falan sonra kontradan nekodu yapistirsa
Karyus 1 tane yer herhalde
Onu insallah 90+5te falan yer de zaman kalmaz ikinciyi yumurtlamaya yoksa 2-2 gibi ahlar vahlar icinde

kolay gol yiyorlar atarız da karius tutarmı bilmiyorum ne olursa olsun şu hamsileri yenelim :D

Maçın hakemi muhtemelen halil umut meler olacak içime doğuyor :D

Çevrimdışı ferdi1903

bende onu diyorum bir sekilde yenilmeyi beceririz.

hem ts yenipte ne olacak? yine gs nin sampiyonlugunumu izlemek istiyorsunuz?

bugün gs sayet yenerse ki yenecek, haftaya en 1 alirsa gaza gelirler

Bir şekilde kazanırız bence hakeme rağmen damata rağmen :)

Valla biz avrupaya gitmemiz lazım 3.cü olmak 4.cü olmak için hatta şampiyonluk şansımız devam ettiği sürece kazanmalıyız.

ts illa şampiyon olmak istiyorsa damattan biraz daha yardım istesin ertlenene maclarını kazansın kendi maclarını kendi kazansın.

bu ts nin ertelenen macı neden oynatılmıyor puan kaybı mı bekleniyor ?

Çevrimiçi levitate

aylar sonra kupon yaptım gs kaybederse benden bilin :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903

Artık bu dönemde romantikliği komple bırakmamız lazım, burası vahşi doğa bütün her şey mübah bu yolda arkadaşlar. yoksa yine gs şampiyonluğu izleriz.

biz zaten malatyaya kendi evimizde kaybedince şampiyonluğu verdik. gs yıllar boyunca hem saha içi hem saha dışı korunmadı mı yahu. sinsiler bunlar hep birbirlerine kırdırıp böyle şampiyonluk alırlar. biraz akıllı olalım. evet tsdende hazetmiyoruz ama çıkıp yine fatih terimin o çok bilmiş yüzünü o kibirden boğulmuş gs taraftarını mı istiyorsunuz ???? bırakın yahu istiyorsa şampiyonluk kupasını cumhurbaşkanı,içişleri vs bütün herkes ts stadında kaldırsın. gs kaç yıldır böyle şampiyonluk alıyor bir senede bu lazlar alsın. bizim için bu sene geçti gelecek seneyi düşünmeliyiz. gs oyuncu maaşı çok şişik ayrıca ffpdeler şampiyonlar ligine katılamadıkları anda patlarlar.

Ha ben yine tekrarlıyorum bana soracak olursanız şampiyon başakşehir olacak bu sene. fakat geçen sene devlet başağı şampiyon yapıcak dedik dedik noldu, gs ağladı o kadar sonra kupayı kaldırdı başak devlet vs diye bir şey konuşmayıp, ali koça laf atmaya başladılar devlet baba bilmem ne diye. son haftaya kadar gsnin moralini yerine getirecek sonuçlar olmamalı. başakta tsde zirvede gitsinler puan kaybetmesinler. fotoğrafa geniş açıdan bakın, bu hafta acı çekmemek için gelecek yıllar acı çekmeyi göze almayın.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şuandan itibaren ts ve başağa karşı çıkacak olan her beşiktaşlı ve fbli istemeden de olsa gsnin şampiyonluğuna katkıda bulunacaklar. emin olun gs bizim yerimizde olsaydı güle oynaya bu maçı salardı.

+1903

Artık bu dönemde romantikliği komple bırakmamız lazım, burası vahşi doğa bütün her şey mübah bu yolda arkadaşlar. yoksa yine gs şampiyonluğu izleriz.

biz zaten malatyaya kendi evimizde kaybedince şampiyonluğu verdik. gs yıllar boyunca hem saha içi hem saha dışı korunmadı mı yahu. sinsiler bunlar hep birbirlerine kırdırıp böyle şampiyonluk alırlar. biraz akıllı olalım. evet tsdende hazetmiyoruz ama çıkıp yine fatih terimin o çok bilmiş yüzünü o kibirden boğulmuş gs taraftarını mı istiyorsunuz ???? bırakın yahu istiyorsa şampiyonluk kupasını cumhurbaşkanı,içişleri vs bütün herkes ts stadında kaldırsın. gs kaç yıldır böyle şampiyonluk alıyor bir senede bu lazlar alsın. bizim için bu sene geçti gelecek seneyi düşünmeliyiz. gs oyuncu maaşı çok şişik ayrıca ffpdeler şampiyonlar ligine katılamadıkları anda patlarlar.

Ha ben yine tekrarlıyorum bana soracak olursanız şampiyon başakşehir olacak bu sene. fakat geçen sene devlet başağı şampiyon yapıcak dedik dedik noldu, gs ağladı o kadar sonra kupayı kaldırdı başak devlet vs diye bir şey konuşmayıp, ali koça laf atmaya başladılar devlet baba bilmem ne diye. son haftaya kadar gsnin moralini yerine getirecek sonuçlar olmamalı. başakta tsde zirvede gitsinler puan kaybetmesinler. fotoğrafa geniş açıdan bakın, bu hafta acı çekmemek için gelecek yıllar acı çekmeyi göze almayın.

gs ilk malatyayı yensinde.

Çevrimdışı mylife1903

Bi sinerci zinciri yapalim
Birazdan tore saplayacak

Bi sinerci zinciri yapalim
Birazdan tore saplayacak

gs bu macı 99-9 kazanır.