Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2336597 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sosa resmen sörlothun ağzının içine top atıyor.
Sosa Hüseyin Cimşir'i şampiyon hoca yapacak.
Fakat daha önce de başka bir Trabzonluyu yapmıştı alışkın böyle şeylere
TD:Albayrak
Hüseyin Çimşir orda kukla. Karaman dinlemedi damatı adamı şutladılar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Özledim  :uyucam:

Bu ligde hala fark yaratıyor bizde oynadığında daha 29 yaşında falandı.
Neyi kaçırdığımızı sen düşün
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ligde hala fark yaratıyor bizde oynadığında daha 29 yaşında falandı.
Neyi kaçırdığımızı sen düşün

kendisi yaptı ama biraz daha para kotarmak için milan filan dedi gerçi bizim şanssızlıgımız darbe oldu gomez ve sosa kaçtı. :s20:

gitmeselerdi şuan çok farklı olurduk.

Çevrimdışı mrred

TD:Albayrak
Hüseyin Çimşir orda kukla. Karaman dinlemedi damatı adamı şutladılar.
Sahada oynanan oyunda kimin katkısı var
Hocanın mı yoksa oyuncuların mı ?
Onu soruyorum
Herkes TD lere çok anlam yüklüyor. Adamların elinde karakter abidesi olan iki oyuncu var biri Sörloth diğeri Sosa
Bu oyuncular hem karakterli hem iyi oyuncular.
Şimdi TS şampiyon olunca hoca mı yapmış olacak ? Onu soruyorum
Aynı şey bizim de başımıza geldi. Sosa Gomez gitti sallandık. Aboubakar Talisca geldi toparladık onlar gidince de sallandık demek ki alamet hocada mı oyuncuda mı ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Sosa karaktersizlik yaptı. Okuyorum burda, para verseydik, tutsaydılar falan yazanlar var. Balık tavsiye ediyorum. Hafızaya iyi gelir. Adam Milana gitmek için arkamızdan iş çevirdi. Onu da beceremeyip görüntü verince milan bize bonservis ödemek zorunda kaldı. Adam italyaya gitmek istiyordu o dönem. Ne yapılacaktı? Evet hala iyi topçu, hala iş yapıyor ve ts ye çok katkısı oluyor kabul ama gidişi bizden çok kendi isteğiydi. Keşke kalsaydı. O, gomez, fabri vs. Hepsi de gitmek istedikleri için gittiler. Gitmek isteyeni tutamazsın. Tutsan da mutlu olmaz...

Çevrimdışı mrred

Herkes Ünal Karaman gidince TS düşer demedi mi ?
Eee ne oldu ?
The great gig in the sky

Onu soruyorum
Herkes TD lere çok anlam yüklüyor. Adamların elinde karakter abidesi olan iki oyuncu var biri Sörloth diğeri Sosa
Aynı şey bizim de başımıza geldi. Sosa Gomez gitti sallandık. Aboubakar Talisca geldi toparladık onlar gidince de sallandık demek ki alamet hocada mı oyuncuda mı ?

keramet iyi oyuncu ve onları oynatabilecek hoca da bence 2'sinin de olması gerekiyor  :tabe:

Çevrimdışı mrred

Yahu Yardımcı TD ile adamlar şampiyonluğa gidiyor!!!!
Şaka gibi

The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Onu soruyorum
Bu biraz yumurta mı tavuk mu muhabbetine benzemiş. Her ikisi de önemli dostum. Gülhana katılıyorum, ts o kadar çok alanda kollanıyor ki, başında kimin olduğu şu an önemli değil sanırım. Normal şartlarda bu durum aynı değildir..

Çevrimdışı mrred

keramet iyi oyuncu ve onları oynatabilecek hoca da bence 2'sinin de olması gerekiyor  :tabe:
Hüseyin Cimşir hocaysa
Abdullah Avcı 2351231 kez falan hocadır.
Adam Yardımcı TD

Ama Trabzon akıllılık yaptı hocasına sahip çıktı işi uzatmadı herkes kenetlendi oyuncular da salamadı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu biraz yumurta mı tavuk mu muhabbetine benzemiş. Her ikisi de önemli dostum. Gülhana katılıyorum, ts o kadar çok alanda kollanıyor ki, başında kimin olduğu şu an önemli değil sanırım. Normal şartlarda bu durum aynı değildir..

Kollama falan ben bilmem sahadaki oyuna bakıyorum adamlar takır takır oynuyor işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Hüseyin Cimşir hocaysa
Abdullah Avcı 2351231 kez falan hocadır.
Adam Yardımcı TD

Ama Trabzon akıllılık yaptı hocasına sahip çıktı işi uzatmadı herkes kenetlendi oyuncular da salamadı
Sen teknik taktik anlayan adamsın. Yaptığın analizleri zevkle takip ediyorum. Ben çok sık yazmam ama sıkı bi takipçiyim. Biraz kaliteli oyuncuların biraz da ünal karamanın mirası olamaz mı? Bi de böyle düşün

Çevrimdışı goktasoktay

Şu sorloth bizde olsa kaç puanda olurduk?

Çevrimdışı mrred

Bizim santrafor geçen seneye kadar hırsızlıkla suçlanan karakter abidesi Burak ve hemen sinen Ljajic iken sol bek koşamayan Caner iken hangi hoca gelse takım küme düşer
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herkes Ünal Karaman gidince TS düşer demedi mi ?
Eee ne oldu ?
İyi oynuyorlar ama arkadan ittirmede var. Sorloth bu maçta ve bizim maçta oynamasa çok şey değişirdi.
Forvetin ne kadar önemli olduğunu biz biliyoruz geçen senenin ilk yarısıyla yaşadıklarımızla ve bu sezon Burak’ın performansıyla.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Kollama falan ben bilmem sahadaki oyuna bakıyorum adamlar takır takır oynuyor işte

onlar oynuyor zaten onlara ittirme ufak önemli olan diğer rakiplerin önü kesiliyor :)

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Dakika 50 sosanın 5. top çalması sanırım
Ljajice bak bir de buna bak.
Çıldırmamak elde değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Dakika 50 sosanın 5. top çalması sanırım
Ljajice bak bir de buna bak.
Çıldırmamak elde değil
Sosa çok iyi oyuncuydu. Yeri dolmayanlardan biri maalesef.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

fatihe yapılan net penaltıydı ayağına basıldı ve sivasın net golü yendi!

Çevrimdışı ferdi1903

Yahu Yardımcı TD ile adamlar şampiyonluğa gidiyor!!!!
Şaka gibi

gs olacana ts olsun

Çevrimdışı goktasoktay

fatihe yapılan net penaltıydı ayağına basıldı ve sivasın net golü yendi!
Ayağa temas var. Golde de bence göğsünden sekmiş evet. Ele hiç temas yok.

Çevrimdışı ferdi1903

başak olsun ts'ye de gıcıgım ben.

ozaman söle yazayim gs olmasinda kim olursa olsun