Kendin söylüyorsun abi, alanyanın kadrosuna bak, avcıdan daha kötü mü kadro?? Ama adam herkese kök söktürdü. Ne elinde wakayemesi ne beratı ne bir kalecisi var. Avcının patlayacağı çok belliydi, şimdiden tsliler çıldırmaya başlamış. Neyse bizden uzak olsun da ne halleri varsa görsünler.
Ts berbat futbol oynuyor, ölü fb bile ezerek yendi, gsde yener. 1-0 at yen taktiği falan olmaz.
Beter olsunlar, başta avcı, bu hafta başkanın açıklamasından sonra alanya 4.olsun istedim.
Alanyanın kadrosu bence gayet iyi bir kadro
Tek eksikleri babacar mıdır nedir o adamla olmaz.
Mesela geçen sene bizim kadroda çok kanserli hücre vardı onlar tek tek temizlendi
Gidince takım rahatladı. Bu sene de gözüme kestirdiğim 2 tane kendini takımdan üstün gören oyuncu var.
Töre ve Mensah bunlara derhal yol vermemiz lazım.
Trabzona gelince sol bekleri çok kötü. 1.ligde oynatılmaz o derece kötü. Berat ve Bakesetas gelmese orta sahaları da baya kötüydü baker mıdır nedir çok laubali ve taktik disiplini sıfır.
Bu defolara rağmen iyi puan topladılar.
Alanyanın orta sahası baya iyi berkayı çok beğeniyorum. Salih de toparladı. Efecan ve davidsona zaten diyecek bir şey yok çok iyi oyuncular. Caulkerı da biz alacağız sanırım.