Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742216 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Aynı Hoca duruyor yerinde. Aynı olmayan yöneticiler. Bir de her şeyi bilen taraftarımız oldu. Hocanın dediği şey belli. Önce maaşları ödeyin diyor. Demesi en kolay onu gönderin bunu satın transfer yapın diye. Avcı dediğinde yapıyorlar. Alırken de soruyorlar, danışıp alıyorlar. Oğlunun yerine birilerini denemiyor mu antrenmanlarda Hoca? Dorukhan oynasa daha faydalı olurmuş? Hoca denememiş mi hiç Dorukhan'ı orada?  Birileri bir şeyler ortaya atıyor sonra tüm taraftar o algının peşinde gidiyor.
maçları izlemiyormusun malatya deplasmanı ile kayseri deplasmanı arasında fark ne sağda lens solda güven basıyordu ilerde sonra antalya maçında ilk kiliti gökhan penaltı alarak açtı o topu da ona lens attı quaresma olsa o topu hayatta açmazdı orta yapardı bunun tartışmasına bile girilmez ne yaptıda quaresma formayı aldı kırmızı karttan sonra adam 35 yaşında bize ne getirecek cidden siz muhalefet yapmak için yapıyorsunuz yoksa taktik manada bişe konuştuğunuz yok yönetim kötüymüş transferi tekstilci yapıyormuş kagawa adem mirin falan getirelerde bunlardı şenol güneşle 10 yıl sözleşme imzalayalım o zaman 2 şampiyonluk için adamın performansı düşşede düşmesede ne güzel dünya kafası milli takımda işte fener maçından sonra adam odaklanamıyor

Çevrimdışı tangaz

Benim dediğime gelmişsin işte.

Hoca ilk sene bundan kötü kadroyla tarihin en pahalı kadrosunu kuran Fenerbahçe'ye karşı şampiyon oldu, şimdi daha iyi kadroyla mütevazi Başakşehir'den 13 puan fark yedi.

Değişen tek şey hoca işte, neyi kabul etmiyorsunuz anlamıyorum.

Başakşehir'in transferlerini Avcı'ya sunulan imkanlardan bahsettiğin için yazdım.

Lens'i Quaresma'nın cezası biter bitmez kenara çekmesini kasıkla açıklayamazsın.

Erzurum maçında kırmızı gören Quaresma'yı sırtına dokunarak yollayan adamın, Lens'i maç ortasında bağıra çağıra azarlamasını baldıra bağlayamazsın.

Güven'e dönelim. Burada kimse Güven'i Neymar olarak görmüyor. Ama kendisi Quaresma yerinr oynarken sahadaki oyunun daha organize olduğunu, sahadaki diğer oyuncuların beden dilinin daha olumlu olduğunu görüyor.

Neden o zaman bu ısrar? 3 ay sonra gideceksin, al Quaresma'nı de götür ve bize Güven'i oynat. Hiç bir şey için yapmıyorsan, yeni görevin için yap. Milli takıma da faydalı olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nere değişen tek şey hoca? yönetim değişti kadro sürekli değişti tribün değişti çoğu maç yarısı zor doluyor

para mevzusuna gelirsek bir de şöle algı var camiada sanki şampiyon olurken paralar tıkır tıkır ödeniyormuydu die soru soruluyor ve para bahane edilmesin o zaman da gecikiyordu şampiyonluk vardı hocadan hocadan deniyor. atlanan nokta şu gelirler kısıtlıyken oyuncular anlayış gösterir ama sen rekor gelir elde ettiğin sene ödemeleri böle aksatırsan huzur kaçar bu biraz patronun zarar ediyoruz maaşlara enflasyonun altında zam yapacaz deyip sonra gidip arabasını yüksek modelle yenilemesine benziyir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi yaço58

Aynı Hoca duruyor yerinde. Aynı olmayan yöneticiler. Bir de her şeyi bilen taraftarımız oldu. Hocanın dediği şey belli. Önce maaşları ödeyin diyor. Demesi en kolay onu gönderin bunu satın transfer yapın diye. Avcı dediğinde yapıyorlar. Alırken de soruyorlar, danışıp alıyorlar. Oğlunun yerine birilerini denemiyor mu antrenmanlarda Hoca? Dorukhan oynasa daha faydalı olurmuş? Hoca denememiş mi hiç Dorukhan'ı orada?  Birileri bir şeyler ortaya atıyor sonra tüm taraftar o algının peşinde gidiyor.
antremanda hocayla beraber denediniz heralde bi baklava dizilimiyle çıkıp efsane maç oynamıştık 2016-17 sezonu al sana kanatlar kötüyse orta sahalarla oynarsın çözüm üretirsin algı değil biz gerçekler üzerinden konuşuyorz adem sarı görünce maç sonu benmi eleştirdim adam eleştirdi ama quaresma üst üste 2 kırmızı gördü laf yok lensi nasıl azarladı ben bi kere quaresmaya yaptığını görmedim sebeplerini siz söyleyin çok biliyorsunuzya adam artık milli takımın hocası bizim içinse önemli olan 2.olmak o yüzden bunu yapan conte olsada eleştirilir önemli olan 2. olmamız çünkü eğer olamazsak seneye görcem ben mali sıkıntıyı o zamanda diceksiniz hoca gitti bakın bu haldeyiz diye kimse beşiktaşın üstünde değildir asıl algı yapanlar quaresma oynamalı diyenler ne kadar beşiktaş düşmanı varsa medyada onlara göre quaresma oynamalı

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 ve @tangaz reisler affınıza sığınarak hakkınızda tespit yapacağım. Birşey farkettim, çoğunluk neyi savunuyorsa tam tersini savunuyorsunuz  :) mesela geçen seneye kadar hepimiz külübü öve öve bitiremezken siz tam tersini yaptınız. Şimdi aldık küreği yanınıza geldik "hoop bi dakka" diyorsunuz. :biggrinking:

@Karabay

saol dostum bu iletinle hakkımızı teslim etmişsin bugünleri görmüşüz işte o günlerde

durumumuz ise şimdi tüm ev alev almış yanarken adamın karısına çocuklar nie sinemadan geç döndü die hesap sorması gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bırakın şu tekstilci yönetici goygoyunu, Erdal Torunoğulları'nın mesleği ne?

Fikret Orman hep aynıydı, ilk iki üç sene şansı yaver gitti, son iki senedir gitmiyor.

Negredo bize gelmeden kaç maç oynamışmış, Gomez kaç maç oynamıştı? Sana gelirken Fiorentina'da harikalar mı yaratıyordu.

Hala diyorsun ki yüzeysel bakıyorsun. Arkadaşlar, herif kırmızı kart görüyor nedensiz yere, neyine yüzeysel bakıyorum? Antrenmanda istiyorsa 1000 tane mekik çeksin, bana gol lazımken saçma sapan atılıp duruyor. Ve adam forvet. O maçı kaybettiriyor, önündeki maçlarda kadronu zayıflatıyor.

Asrın kadrosu falan da demiyorum, ama şu anda hocanın elinde muteber bir kadro var. İlk seneki kadrosundan çok daha iyi, üstelik orada stadı bile yoktu.

Neymiş, kadro değişiyormuş.

Şampiyon olduğumuz ilk seneki kadro kendi kadrosu bile değildi, sene başında 6 adam alındı, sene ortasında 2 stoper ve bir kaleci adam geldi. İstediği adamlar da alınamadı, Ozan Tufan, Volkan Şen vs.

Ee nasıl Şampiyon olduk stadsız? 33 maçta nasıl 79 puan aldık? Kadroda o kadar sakar adam varken ne oldu, büyü mü yaptık?

Erdal Torunoğulları tavacı. Ek meslek olarak scoutluk yapmıyordu. Erdal Torunoğulları'nı yönetime sokan Fikret Orman. Bu konuda bir eleştirin olacaksa başkana olsun .

Fikret Orman, Caner 6 maç ceza aldığında,,  takım yaz kampında maaşlarını alamaz Hocaya yakınırken yattan foto atıyor muydu ilk üç senesinde?

Gomez'i almak risktir. Negredo gibi çift santraforlu düzende yardımcı santrafor oynayan kendine fazla pozisyon yaratamayan ne Türkiye Ligine ne de senin takımına uyacak olan adamı almak, 4.35 milyon maaş vermek nedir?

Evet yüzeysel bakıyorsun çünkü sadece Quaresma'ya bakarak yorumluyorsun. Takımın geneline bak. Bu arada  Quaresma'nın  da avukatı değilim. Gelmesini istemezken burada 'Ben Quaresma'yı eleştirenleri ignore ediyorum. Taam mı . Bakın ben böyle yapıyorum' deyip cins bir tiple de bu forumda muhattap olmuşluğum var. Bu vatandaş sonradan  da Quaresma şöyle kötü böyle takıma zarar veriyor demeye başladı. İşte böyle futbol gurusu taraftarımız da var bizim.

2015-16'daki şampiyonluktaki kadroda oyuncular kaç sene beraber oynamış, kadro sene içinde sürekli bozulmuş mu, oyuncular paramı alamıyorum gibi sebeplerden yakınmış mı, takımı sabote edecek kaç adam varmış. Hatta yabancı sınırı gibi dış etkenleri de sayabiliriz. O zamanın şartları ile şimdinin şartları farklı. Aradaki farkı Hocaya indirgemekle de anlaşılmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

nere değişen tek şey hoca? yönetim değişti kadro sürekli değişti tribün değişti çoğu maç yarısı zor doluyor

para mevzusuna gelirsek bir de şöle algı var camiada sanki şampiyon olurken paralar tıkır tıkır ödeniyormuydu die soru soruluyor ve para bahane edilmesin o zaman da gecikiyordu şampiyonluk vardı hocadan hocadan deniyor. atlanan nokta şu gelirler kısıtlıyken oyuncular anlayış gösterir ama sen rekor gelir elde ettiğin sene ödemeleri böle aksatırsan huzur kaçar bu biraz patronun zarar ediyoruz maaşlara enflasyonun altında zam yapacaz deyip sonra gidip arabasını yüksek modelle yenilemesine benziyir.

Tribün mü değişti?

İlk sene stad bile yoktu, neden bahsediyorsun?

Para mevzuusu da bahane değil, Serdar Aziz'in içeride 3 milyon Euro alacağı varmış işte. Herifin 1.5 senelik maaşı.

Dediğim gibi bahane üretmeye gerek yok. Hoca geçen sene ligi, bu sene takımı tümüyle boşladı.

Bunun siz de farkındasınız, ama bunu kabul edince yönetimi eleştiremeyeceğinizi düşünüp kabul etmiyorsunuz.

Oysa yönetimin eleştirilecek başka 40 tablne şeyi var, bu gerçeği kabul edin onlara başlayalım.

Çevrimdışı tangaz

Yoo nankör falan değilim.

Hocanın ilk 2 sene yaptıklarını sizden çok ben takdir ettim, bu adamı size karşı ben savundum.

Şimdi bakıyorum, yönetime çakmak için hoca aşığı kesildiniz.

Hoca son 1.5 senedir kafaca ligden koptu. Onun sebebi de millî takımdan gelen teklif.

Geçen sene başında adamın kafasına girdiler. Beşiktaş'la milli görevdeyim dedi, CL'ye odaklandı. Gruptan çıktık, Allah razı olsun. Ama o esnada ligdeki kayıplar yüzünden şampiyonluk gitti.

Siz o zaman bu yüzden hocayı eleştirirken, ben savundum. Çünkü o bize büyük bir eşikti. 20 senelik gruptan çıkamama travmasını giderdi. Hala da diyorum, elleri dert görmesin.

Ama artık savunulacak bir tarafı yok. Avrupa'da ön elemede Lask mıdır nedir, saçma takıma eleniyorduk, zor kurtulduk. Sonra gidip kendi sahamızda Malmö ile berabere kalamayına elendik.

Hadi dedim lige odaklanalım, orada da yokuz. İki maç iyi gitse, üçüncü maç yine orta gole dönüyor.

gruptan çıktık da noldu başımız göğe mi erdi? borç azalmadı büyüdü kadro yetersiz ve yaşlı tiplerle doldu. biz eleştirirken sadece hocayı değil yönetimin tercihlerini de eleştiriyorduk. gruptan çıkmanın zamanı değil önce 4-5 sene üst üste şampiyon olalım kasaya ekstradan 40ar milyonu koyalım kadroyu her yıl 2 kişi 2 kişi gençleştirip üstüne koyalım sonra gruplardan çıkıp ötesini kovalayalım doğru planlama budur diyorduk. bu kadro 2 seneye kalmaz patlar diyorduk dediklerimizin hepsi de çıktı işte şimdi borç büyüdü temlikler filan konuşuluyor ve 3-4 senede anca düzelecek bir yapıyla baş başa kaldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

antremanda hocayla beraber denediniz heralde bi baklava dizilimiyle çıkıp efsane maç oynamıştık 2016-17 sezonu al sana kanatlar kötüyse orta sahalarla oynarsın çözüm üretirsin algı değil biz gerçekler üzerinden konuşuyorz adem sarı görünce maç sonu benmi eleştirdim adam eleştirdi ama quaresma üst üste 2 kırmızı gördü laf yok lensi nasıl azarladı ben bi kere quaresmaya yaptığını görmedim sebeplerini siz söyleyin çok biliyorsunuzya adam artık milli takımın hocası bizim içinse önemli olan 2.olmak o yüzden bunu yapan conte olsada eleştirilir önemli olan 2. olmamız çünkü eğer olamazsak seneye görcem ben mali sıkıntıyı o zamanda diceksiniz hoca gitti bakın bu haldeyiz diye kimse beşiktaşın üstünde değildir asıl algı yapanlar quaresma oynamalı diyenler ne kadar beşiktaş düşmanı varsa medyada onlara göre quaresma oynamalı
gs ile oynadığımız maçı diyorsan o maçta Talisca cezalıydı ve Quaresma oynuyordu o maçta. Çözüm üretmeyen Hoca nasıl olup üretmiş maçta? Madem o çözüm hep yarıyormuş da Hoca aptal mı kendi ayağına sıkmış? Hadi şimdi çözüm üret kanatlar kötüyse. Sezon içinde değiştir sistemi. Bekliyorum önerini. Forumda yazmakla gerçekte uygulamaya benzemez. Uygulamasını geçtim forumda yazmaya kalkışırken bile hata üstüne hata yaparsın. Ama madem sen bulmuşsun yolunu o zaman yaz burada çözümünü. Bunu yapan Conte olursa eleştirilir. Sen Conte'ye , Şenol Güneş'e yaptıklarının aynısını yap bakayım önce. Hala şurada çocuklar gibi yok Lens şöyle yok Quaresma böyle. Almasaydın, transfer etmeseydin en baştan. Şenol Güneş mi transfer etti bunları?

Çevrimdışı tuncaboylu

Erdal Torunoğulları tavacı. Ek meslek olarak scoutluk yapmıyordu. Erdal Torunoğulları'nı yönetime sokan Fikret Orman. Bu konuda bir eleştirin olacaksa başkana olsun .

Fikret Orman, Caner 6 maç ceza aldığında,,  takım yaz kampında maaşlarını alamaz Hocaya yakınırken yattan foto atıyor muydu ilk üç senesinde?

Gomez'i almak risktir. Negredo gibi çift santraforlu düzende yardımcı santrafor oynayan kendine fazla pozisyon yaratamayan ne Türkiye Ligine ne de senin takımına uyacak olan adamı almak, 4.35 milyon maaş vermek nedir?

Evet yüzeysel bakıyorsun çünkü sadece Quaresma'ya bakarak yorumluyorsun. Takımın geneline bak. Bu arada  Quaresma'nın  da avukatı değilim. Gelmesini istemezken burada 'Ben Quaresma'yı eleştirenleri ignore ediyorum. Taam mı . Bakın ben böyle yapıyorum' deyip cins bir tiple de bu forumda muhattap olmuşluğum var. Bu vatandaş sonradan  da Quaresma şöyle kötü böyle takıma zarar veriyor demeye başladı. İşte böyle futbol gurusu taraftarımız da var bizim.

2015-16'daki şampiyonluktaki kadroda oyuncular kaç sene beraber oynamış, kadro sene içinde sürekli bozulmuş mu, oyuncular paramı alamıyorum gibi sebeplerden yakınmış mı, takımı sabote edecek kaç adam varmış. Hatta yabancı sınırı gibi dış etkenleri de sayabiliriz. O zamanın şartları ile şimdinin şartları farklı. Aradaki farkı Hocaya indirgemekle de anlaşılmaz.

Bu takım ilk seneki transferlerini yaparken de aynı yönetim formasyonu vardı. Fikret Orman o dönem futbol profesörü çalıştırıp, şimdi tekstilci koymadı oraya.

Başkan o zaman şanslıydı, şimdi değil. Bunun başkana bir eleştiri olduğunu anlaman için ne yapmam lazım?

İlk sene Gomez şöyle böyle değildi, fark o sırada Quaresma'nın krallığını ilan etmemiş olmasıydı. Gomez'i şu taktikle 27 tane saçma ortaya kafa vurmak için beklet, 5. maç gider Quaresma'nın ağzını burnunu kırar.

Hala takımın geneline bak diyorsun. Yahu ona sonra bakacağım, neden bu herif kırmızı görüp de cezası biter bitmez kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Bu kadar basit bir soru, takımın geneliyle ne ilgisi var?

Hoca aynı falan değil, görün artık bunu. İlk senesinde de Quaresma vardı ve ortadan oynuyorduk. Şimdi orta gole döndük.

Çevrimdışı tangaz

Tribün mü değişti?

İlk sene stad bile yoktu, neden bahsediyorsun?

Para mevzuusu da bahane değil, Serdar Aziz'in içeride 3 milyon Euro alacağı varmış işte. Herifin 1.5 senelik maaşı.

Dediğim gibi bahane üretmeye gerek yok. Hoca geçen sene ligi, bu sene takımı tümüyle boşladı.

Bunun siz de farkındasınız, ama bunu kabul edince yönetimi eleştiremeyeceğinizi düşünüp kabul etmiyorsunuz.

Oysa yönetimin eleştirilecek başka 40 tablne şeyi var, bu gerçeği kabul edin onlara başlayalım.

sen daha tribünün değiştiğinin bile farkında değilsin...

Çevrimdışı tuncaboylu

gruptan çıktık da noldu başımız göğe mi erdi? borç azalmadı büyüdü kadro yetersiz ve yaşlı tiplerle doldu. biz eleştirirken sadece hocayı değil yönetimin tercihlerini de eleştiriyorduk. gruptan çıkmanın zamanı değil önce 4-5 sene üst üste şampiyon olalım kasaya ekstradan 40ar milyonu koyalım kadroyu her yıl 2 kişi 2 kişi gençleştirip üstüne koyalım sonra gruplardan çıkıp ötesini kovalayalım doğru planlama budur diyorduk. bu kadro 2 seneye kalmaz patlar diyorduk dediklerimizin hepsi de çıktı işte şimdi borç büyüdü temlikler filan konuşuluyor ve 3-4 senede anca düzelecek bir yapıyla baş başa kaldık
Evet değdi, gruptan çıkmak önemli bir eşikti.

Yönetim geçen sene saçma sapan paralar harcamasaydı ve dövize karşı pozisyon alsaydı, bu kadar kötü duruma düşmezdik.

Hocaya 2 şampiyonlik kadar minnettarım gruptan çıkardığı için.

Çevrimdışı tangaz

Evet değdi, gruptan çıkmak önemli bir eşikti.

Yönetim geçen sene saçma sapan paralar harcamasaydı ve dövize karşı pozisyon alsaydı, bu kadar kötü duruma düşmezdik.

Hocaya 2 şampiyonlik kadar minnettarım gruptan çıkardığı için.

hayrını gör gruptan çıkmanın ne diyim o zaman...

o gruptan çıkma şımarıklığının sonuçlarını yaşıyoruz şu anda.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen daha tribünün değiştiğinin bile farkında değilsin...
Stad yoktu stad.

5 bin kişiye oynuyorduk.

İlk seneden bahsediyorum. Bu hoca bizi stadsız, 60 milyon Euro harcayan ve medyadaki borazanlarını kullanan Fenerbahçe'yi geçerek şampiyon yaptı. İsmail Köybaşı ile Tolga ile yaptı.

Aynı hoca mı bu şimdi?

Hocanın bize geldiğindeki motivasyonu Fenerbahçe'yi geçip şampiyon olmaktı. Başardı.

İkinci motivasyonu, Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıydı, onuda başardı.

Şimdiki motivasyonu, milli takımda başarı alarak, zamanında kendini eleştirenleron suratına tokat gibi çarpmak.

Yönetim bunu sene başında farkedip, hocayla yolları ayırmalıydı. Bu sene başında Şenol Güneş'le ayrılıp Avcı'yı getirsek, muhtemelen şampiyon olurduk.

En büyük hataları bu oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

hayrını gör gruptan çıkmanın ne diyim o zaman...

o gruptan çıkma şımarıklığının sonuçlarını yaşıyoruz şu anda.
Şımarıklık olarak görmüyorum, senelerdir zihinlere yerleştirilen "Beşiktaş Avrupa'da başarısız" propagandasını 2 senede yıktık.

Prag-Lazio maçında ksağ alt köşede koca götlü Peruzzi'nin boşa çıktığında yıkılanları hatırla ya da geçen sene Kiev'de Thomson yüzünden içimizin yanmasını.

Şampiyonluk mu? Bir sene o oluyor, bir sene diğeri. Avrupa başarıları kolay kolay unutulmuyor.

Çevrimiçi murat

Bizi sahaya sis bombasi atarak mi biciyorlar
Ya da gs ankarada ankaragucune 8 cekerken
Senin istanbulda oyuncun kirmizi gorurken sis bombasi mi vardi
Hersey meydandaydi

Berabere kalinca cl kazanmis gibi sevinen rakiplerle oynarken sis falan yoktu apacik meydandaydi
Malatyaya sis farli tofaslar verilirken sahaya bisi atilmadi

Boyle devam et abi, senol gunese laf sokacakson diye 30 senedir savunduklatimizi basimiza gelenleri yok say

101. Yilda ne olduki sis mi atildi, bicerdover mi girdi sahaya

98. Dakikada arid yere yatti vahap beyaz caldi bak o macta mesela sis bombasi atilmis olabilir
ben sis bombası derken trabzon fener maçında 1-0 öndeki trabzonspordan bahsediyorum.beraberlik bile yeterken maçı verdiler.şenol güneş koskoca trabzonsporla şampiyon olamadı ona bunu ancak beşiktaş verebilirdi.hocayı çok büyütmeyin gözünüzde.beşiktaş şenol hoca olmasada şampiyon olur ama şenol güneş için beşiktaş ve dengi bir takımda çalışmadığı taktirde şampiyon filan olamaz.ilk kaçırdığı şampiyonluk şenol güneşin eseridir ikincisinde trabzonda masum değil güçlü olan kazandı.

Çevrimdışı tangaz

Stad yoktu stad.

5 bin kişiye oynuyorduk.

İlk seneden bahsediyorum. Bu hoca bizi stadsız, 60 milyon Euro harcayan ve medyadaki borazanlarını kullanan Fenerbahçe'yi geçerek şampiyon yaptı. İsmail Köybaşı ile Tolga ile yaptı.

Aynı hoca mı bu şimdi?

Hocanın bize geldiğindeki motivasyonu Fenerbahçe'yi geçip şampiyon olmaktı. Başardı.

İkinci motivasyonu, Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde başarıydı, onuda başardı.

Şimdiki motivasyonu, milli takımda başarı alarak, zamanında kendini eleştirenleron suratına tokat gibi çarpmak.

Yönetim bunu sene başında farkedip, hocayla yolları ayırmalıydı. Bu sene başında Şenol Güneş'le ayrılıp Avcı'yı getirsek, muhtemelen şampiyon olurduk.

En büyük hataları bu oldu.

sen 5000 kişi ile tribün yaparsın ama 50 bin kişiyle goygoy bile yapamazsın aradaki farkı öğren önce, şuan tribünler geçen sene ortasından beri goygoycu bile değiller. başaksiti stadında oynadık çoğu iç saha  maçını 5bin değil 15binlik tribün desteği de aslanlar gibi arkamızdaydı çarşı daha tribüne dönmemişti goygoycu tayfa değil destekçi tayfa tribündeydi. şunları gayet iyi biliyorsun da gömmek için görmezden geliyorsun. gelinen noktada semtin ortasındaki stadın yarısı boş kalıyor gelenlerde manitasıyla selfi çekiyor çekirdek çitliyor. sahaya etki rakibe hakeme baskı vbvb hak getire.

yönetimin hatası bu sene başı değil 2.şampiyonluk sonrası hocayı değiştirmemekti
yönetimin hatası eldeki assetleri satarken yerine daha yaşlılarını doldurmaktı
yönetimin hatası ffpyi atlatacam die kiralıklarla iş görmekti
yönetimin hatası gençleri kiralarken negredo love lens gibi oyunculara bonservis+yüksek maaş vermekti
yönetimin hatası cenki 20 küsüre satarken yerine 10-12 arası bedelle ilerde 35e satabileceği oyuncuyu koymamaktı
yönetimin hatası takımın omurgasını sürekli değiştirmekti.

Çevrimdışı tangaz

ben sis bombası derken trabzon fener maçında 1-0 öndeki trabzonspordan bahsediyorum.beraberlik bile yeterken maçı verdiler.şenol güneş koskoca trabzonsporla şampiyon olamadı ona bunu ancak beşiktaş verebilirdi.hocayı çok büyütmeyin gözünüzde.beşiktaş şenol hoca olmasada şampiyon olur ama şenol güneş için beşiktaş ve dengi bir takımda çalışmadığı taktirde şampiyon filan olamaz.ilk kaçırdığı şampiyonluk şenol güneşin eseridir ikincisinde trabzonda masum değil güçlü olan kazandı.

şu cümle enteresan değil mi? hocaya 2 de ben sallamış olayım demekten öte değil.

sanki lig tarihi anadolu takımlarını şampiyon yapan hocalarla dolu, zaten beşiktaş ve dengi takımlar şampiyon olabiliyor sadece...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takım ilk seneki transferlerini yaparken de aynı yönetim formasyonu vardı. Fikret Orman o dönem futbol profesörü çalıştırıp, şimdi tekstilci koymadı oraya.

Başkan o zaman şanslıydı, şimdi değil. Bunun başkana bir eleştiri olduğunu anlaman için ne yapmam lazım?

İlk sene Gomez şöyle böyle değildi, fark o sırada Quaresma'nın krallığını ilan etmemiş olmasıydı. Gomez'i şu taktikle 27 tane saçma ortaya kafa vurmak için beklet, 5. maç gider Quaresma'nın ağzını burnunu kırar.

Hala takımın geneline bak diyorsun. Yahu ona sonra bakacağım, neden bu herif kırmızı görüp de cezası biter bitmez kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Bu kadar basit bir soru, takımın geneliyle ne ilgisi var?

Hoca aynı falan değil, görün artık bunu. İlk senesinde de Quaresma vardı ve ortadan oynuyorduk. Şimdi orta gole döndük.

Fikret Orman ilk geldiğinde futbol genelinde genel olarak cahildi. Her şeyi en iyi ben bilirim demiyordu, bilene de danışıyordu. 7 sene sonra geldiği mevcut durum yarı cahil olması. Şimdi ben herşeyi bilirim, ben olmazsam herşey biter demeye başladı. 7 sene öncekiyle şimdiki Fikret Orman farklı.

Gomezli Sosalı takım daha fazla merkezden oynar. Bunlar gitmişken Tolgaylı Oğuzhanlı sorumluk almaktan uzak oyuncuların olduğu takım da kanattan daha fazla oynar. Sistem düzgün olacak da Tolgay Oğuzhan sorumluk alacak takım daha dikine oynayacak.  Olacak olacak bekleyin olacak. Bunu sana değil genel olarak söylüyorum.  Oyuncular farklıyken oyun da farklıydı diyorsun. Sonra da değişimi Hocaya bağlıyorsun. Bu da garip bir bakış açısı.

Halen Quaresma kart görmüş de neden sadece buna bakıp genele bakmayacağız. Bu takımda tek sorun sadece Quaresma'da mı? Tek sorunlu adam Quaresma mı? Abuk subuk hareket eden tek adam Quaresma mı? Lens 2 senedir rahat rahat fazla kiloları ile takılırken Babel ile gece gezmelerinde iken neredeydi bu taraftar? Saha içinde cici çocuk gibi olursa fazla dert değil taraftar için. Falz kilolu olsun, rahat takılsın yaşamında, maçlarda 2. yarılarda dili dışarıda olsun, fazla göze batmasın. Taraftarımız zaten çözüyor sahaya bakınca. Sadece Quaresma ve Lens mi sorunlu şu takımda? Ortada genel bir sorun var. O genel sorun oyuncuların hareketlerine yansıyor.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman ilk geldiğinde futbol genelinde genel olarak cahildi. Her şeyi en iyi ben bilirim demiyordu, bilene de danışıyordu. 7 sene sonra geldiği mevcut durum yarı cahil olması. Şimdi ben herşeyi bilirim, ben olmazsam herşey biter demeye başladı. 7 sene öncekiyle şimdiki Fikret Orman farklı.

Gomezli Sosalı takım daha fazla merkezden oynar. Bunlar gitmişken Tolgaylı Oğuzhanlı sorumluk almaktan uzak oyuncuların olduğu takım da kanattan daha fazla oynar. Sistem düzgün olacak da Tolgay Oğuzhan sorumluk alacak takım daha dikine oynayacak.  Olacak olacak bekleyin olacak. Bunu sana değil genel olarak söylüyorum.  Oyuncular farklıyken oyun da farklıydı diyorsun. Sonra da değişimi Hocaya bağlıyorsun. Bu da garip bir bakış açısı.

Halen Quaresma kart görmüş de neden sadece buna bakıp genele bakmayacağız. Bu takımda tek sorun sadece Quaresma'da mı? Tek sorunlu adam Quaresma mı? Abuk subuk hareket eden tek adam Quaresma mı? Lens 2 senedir rahat rahat fazla kiloları ile takılırken Babel ile gece gezmelerinde iken neredeydi bu taraftar? Saha içinde cici çocuk gibi olursa fazla dert değil taraftar için. Falz kilolu olsun, rahat takılsın yaşamında, maçlarda 2. yarılarda dili dışarıda olsun, fazla göze batmasın. Taraftarımız zaten çözüyor sahaya bakınca. Sadece Quaresma ve Lens mi sorunlu şu takımda? Ortada genel bir sorun var. O genel sorun oyuncuların hareketlerine yansıyor.

+ başkan ilk geldiğinde etkisi kalitesi tartışılsa da bir sportif direktöre bırakmıştı işi biliç+özen işbirliği ve yönetimin de desteği ile yürüyorlardı gelinen noktada ise "ben yoksam beşiktaş yok olur", "baba parası ile maça gelenler benim yarattıgım ekonominin hesabını bana soruyor" demeye evrilmiştir. kime soracaktık hesabı eyyy almanya die söze başlayıp merkele mi hesap soracaktık...

Çevrimiçi levitate

+ başkan ilk geldiğinde etkisi kalitesi tartışılsa da bir sportif direktöre bırakmıştı işi biliç+özen işbirliği ve yönetimin de desteği ile yürüyorlardı gelinen noktada ise "ben yoksam beşiktaş yok olur", "baba parası ile maça gelenler benim yarattıgım ekonominin hesabını bana soruyor" demeye evrilmiştir. kime soracaktık hesabı eyyy almanya die söze başlayıp merkele mi hesap soracaktık...

ii dedin reis

mylife abi hep derdi "çok fazla ben demeye başladı" diye
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

7 sene öncesinden bahsetmiyorum.

4 sene önce de aynıydı Fikret Orman,  Gomez alınmasa N'doye alınacaktı işte, aynı Fikret Orman.

Geçen sene de Burak alınmayınca Negredo alındı. O zaman şanslıydı, şimdi değil. Bu kadar ortada.

Yahu al işte, Ljajic ve Burak (hatta Kagawa) var hala kanattan oynuyoruz. Göbekten delmeye müsait değil mi bu adamlar?

Oyuncular farklıymış, daha kimi değiştirmemiz lazım Onur, söylesene. Messi ve Neymar ı mı alalım?

Tek sorun Quaresma değilse, o yokken neden göbekten oynayıp iyi pozisyonlar buluyoruz? Oyuncuların hareketlerine yansıyan sadece Quaresma. Millet ona pas vermiyor, onun kafasına vuruyor, maç sonunda gidip topu eline veriyor.

Buhics değil mi, sene başında Ljajic frikikleri iyi atamıyor diye açıklama yapıp Quaresma'ya kullandıran? Her frikikte topun başına gelen, Talisca'ya bile kullandırmayan Quaresma'nın 4 senede kaç frikik golü var da, 3 haftada anladık Ljajic'ten iyi kullandığını?

Takımdaki birinci sorun Quaresma, ikinci Şenol Güneş. Karius falan bundan sonra geliyor.

Çevrimdışı tangaz

ii dedin reis

mylife abi hep derdi "çok fazla ben demeye başladı" diye

öncü sarsıntıları görüp dilimiz döndüğünce karalıyorduk bu günleri hakkını teslim etmek gerek bu konuda en ileri görüşlümüz mylifedı, serhat akkayada az kahrını çekmedi bu tartışmaların en sonunda adam fıttırdı gitti.

Çevrimdışı Librarius

rezervasyon vardı doğru ama sen gelip şef garsona yüksek bahşişi verip o masaya çökerdin

negredo yerine burak olsa biz şampiyonduk puan kaybettiğimiz konyaya geseye filan o golleri itina ile sokuştururdu 17de en kötü 15G 2B le 47 puan toplardık ilk devre de ŞL de yürürken en az 6 puan daha fazlamız olurdu. lig sonunda ikinciye 10 puan fark koyardık

Buna katılıyorum, bu Burak olsa kesin şampiyon olurduk. Maşallah adam ilgin Ronaldo’su kıvamında, ilgin bugını bulmuş her türlü sokuşturuyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi levitate

öncü sarsıntıları görüp dilimiz döndüğünce karalıyorduk bu günleri hakkını teslim etmek gerek bu konuda en ileri görüşlümüz mylifedı, serhat akkayada az kahrını çekmedi bu tartışmaların en sonunda adam fıttırdı gitti.

o bulduğu herşeyi eleştirirdi ama

mitrovic konusunda az tartışmadık :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

7 sene öncesinden bahsetmiyorum.

4 sene önce de aynıydı Fikret Orman,  Gomez alınmasa N'doye alınacaktı işte, aynı Fikret Orman.

Geçen sene de Burak alınmayınca Negredo alındı. O zaman şanslıydı, şimdi değil. Bu kadar ortada.

Yahu al işte, Ljajic ve Burak (hatta Kagawa) var hala kanattan oynuyoruz. Göbekten delmeye müsait değil mi bu adamlar?

Oyuncular farklıymış, daha kimi değiştirmemiz lazım Onur, söylesene. Messi ve Neymar ı mı alalım?

Tek sorun Quaresma değilse, o yokken neden göbekten oynayıp iyi pozisyonlar buluyoruz? Oyuncuların hareketlerine yansıyan sadece Quaresma. Millet ona pas vermiyor, onun kafasına vuruyor, maç sonunda gidip topu eline veriyor.

Buhics değil mi, sene başında Ljajic frikikleri iyi atamıyor diye açıklama yapıp Quaresma'ya kullandıran? Her frikikte topun başına gelen, Talisca'ya bile kullandırmayan Quaresma'nın 4 senede kaç frikik golü var da, 3 haftada anladık Ljajic'ten iyi kullandığını?

Takımdaki birinci sorun Quaresma, ikinci Şenol Güneş. Karius falan bundan sonra geliyor.

takımdaki birinci sorun yönetimin zaafiyetidir, beşiktaşı boşlamasıdır.

başkan taraftara yaptıgı giderin yarısını rakiplere tffye mhkya yapsaydı çok şey değişirdi
bakın geseden örnek veriyorsunuz serdarın 3 milyon alacağı varmış filan die aynı gese son 10 haftadır fegulli belhanda ikilisi tarafından taşınıyor. kim bu adamlar taraftarın yöneticilerin fatoşun tükaka ettiği oyuncular devre arası bu ikiliyi satmak ilk planlarıydı satamadılar elde patlar derken herifler takımı sürüklüyorlar. neden? yönetim satamayınca sırtlarını sıvazladı maaşlarına %10 zam yaptı bu ikisinin adamlar paraları gecikmeli de olsa daha fazla alacağını biliyor gelinen noktada bu bile bir yöneticilik başarısıdır, insan yönetimidir. m.cengiz fikret orman bizden özür diledi die gevrek gevrek konuşuyor taraftarın koltugu kabarıyor gaza geliyor aynı durumda f.orman olsa çıt çıkarmazdı ayıp olur derdi ama taraftara posta koyarken, hocayı fatoşla aldatırken hiç ayıp olmuyor.