Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Burada bazıları maç içerisinde Karius isliklaniyor diye taraftara kızmıştı. Hoca maç sonu öldürmüş.

Hoca'ya da iki çift laf edin bari.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Adami kalkan yApiyorlar
Senol gunes olmasa tepki kime gelecek

Dünkü çocuk mu şenol güneş abi senin gördüğün kalkan olma durumunu kendi de görmüyor mu ne bu yönetimi koruma çabası diyelim o zaman buna getireceğin yorum nedir? Abi milli takım olayı açıklandığı an bırakacaktı bu adam tribünde yuhalanacak istifaya davet edilecek adam değil açıkçası zoruma gidiyor bu muameleyi görmesi ama gerekeni de yapacaktı bu kadar basit. "Kovsalar da gitmem" demeçlerinden 1.5 saatlik anlaşılamayan "milli takıma neden imza attım" konulu açıklamaları kendi hatası. Bırakmadığı her gün yönetime göğüs germeye devam ediyor hiç de mecbur olmadığı halde.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Burada bazıları maç içerisinde Karius isliklaniyor diye taraftara kızmıştı. Hoca maç sonu öldürmüş.

Dememiştir, Şenol Bey der mi hiç öyle şeyler. Hiç bir oyuncusunu basın önüne atmaz milli takım hocası

Çevrimdışı Orhan_

Adami kalkan yApiyorlar
Senol gunes olmasa tepki kime gelecek

Tepki herkese gidiyor zaten. Hem de her mecrada.

Çevrimdışı mylife1903

2-2 den sonra Medel vurdu ya bir tane kız takımına alıştırma şutu antremanda öyle atmış ona ki denedi de karşı da kaleci vardı onu akıl edemedi.
Ya baya kurtardi serkan sonra kagava ayak dibine cakinca ozurup kaldi

Çevrimdışı cursedofdragon

abicim teknik direktörlük sadece 11 yapmak değildir bir sürü şeyi var

bkz. united mourinho'yu kovdu, solskjaer  çok farklı 11'ler çıkarmıyor ama takımı görüyorsun adamlar geleni geçeni dağıtıyor, moraller son seviyede

hatta futbol dışında bunun nba'de örneğini verebilirim. minnesota timberwolves aynı şeyi yaptı, çok başarılı değiller ama adamlar kenetlendiler, mutlular ve iyi oynuyorlar

bi guti geçince izleyelim takımı ondan sonra yorum yapalım. şu 11'i dizecek demesi kolay, önemli olan takımdaşlık nasıl, iyi oynuyormuyuz bunlara bakmak lazım öncelikle

onların kadroları iyi o yüzden.Bende fener örneğini vermiştim bu konu hakkında.

Fenerde cocu kötü hoca bu kadro bu kadar kötü oynamaz dediler onu gönderdiler yerine yardımcısı koman'ı getirdiler yine kötüydü.

Koman'da kötü ersun daha iyi dediler aha işte yine halleri orta da devre arası o kadar oyuncu da aldılar yine kötüler.

Bazı şeyler değişmez siz bunun farkında değilsiniz.Kadron kötüyse sürekli hoca yersin değişen bir şey olmaz.

Çevrimdışı Orhan_

:D...
Ben üstüme alınmak istedim bir an ama hocaya o kadar çok şey söyledim ki alınamadım.

Çevrimdışı caner.eryigit

O kadar olay oluyor bir ton mevzu var camianın başı nerede????valla yazık billa yazık...

Çevrimdışı 38life

tamam aynı oyuncuları gelecek sene yeni hocaya da vericeğiz transfer yapmayıp görelim bakalım o kanatta pektemek ile ne yapıyor!

Quaresma'dan daha fazla zarar verirler diyorsun yani?

Çevrimdışı caner.eryigit

Hocam top çevirip durma söyle neyse açıkla.böyle yaparak daha çok zarar veriyorsunuz koskoca camiaya.
Şu geldiğimiz noktaya bak birilerinin EGO’ları uğruna koskoca camia nelerle uğraşıyor...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:33:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar olay oluyor bir ton mevzu var camianın başı nerede????valla yazık billa yazık...

Krizi yönetemedik, yönetemiyoruz, bundan sonra da yönetebileceğimizin kimse garantisini veremez. Yönetimde köklü bir revizyon şart  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Mikanos?
Usa?
London?

Çevrimdışı cursedofdragon

Epl'de 3. Kaleci olmak bişey değildir Gülhan örnek: Fabri.
Islıklandı Vida araya girdi kendine geldi adam .
Örneklerin alakasız Kagawa dahil herkes üzerine düşeni yapsa zaten bu olmaz.
Sorunda burda Karius- Querasm ve Hoca işini yapmıyor.
Eğer benden beklenen hedefleri performansı veremezsem tabiki yöneticim gelip hesap sorabilir
İşimi doğru yapmazsam sonuclarını az cok tahmin edebilirim.
Biraz profesyonel olmalıyız cok duygusalız maalesef

Epl liginde oynamaktan bahsediyorum yedekte olsa adam sorun yapmaya bilir bundan bahsediyorum.Adamı buraya getirdin o da kabul etti diye ıslıklayamazsın beğenmiyorsan gönderirsin.
Islıklayınca kendine gelmez bi oyuncu nerede görülmüş bu ? Alkışlarsın moral verirsin daha çok o zaman kendine gelir.Karius kendine mi geldi ısklayınca ? Vida,Adriano destek verin alkışlayın dedi senin dediğin gibi olsa ıslıklayın daha fazla kendine gelsin derlerdi.Sen o kaleciyi ıslıklayınca diğer oyuncularda düşüyor.Bunu gören kagawa burda kalmayı aklından siliyor.Maçı izleyen yabancı bir oyuncu geleceği varsa gelmekten vazgeçiyor.
Hangi örneğim alakasız yazarsan bende öğrenirim ?
Hesap sormak ayrı bir şey ? Bir yanlış yaptığında gelip senin tartaklarsa hakaret ederse senin modun daha çok düşer mi yoksa yükselir mi ?
Profesyonellik ıslıklamak,küfür etmek değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Japonlar bile görmüş olayı  :D Japon bir hazır olamadı , hazır oldu sakatlandı. Şanssızlık...

Japon gazetecinin 'Japonya'da Kagawa'nın ilk 11'de oynamasını istiyorlar. Ljajic'le beraber, sağda Lens...' yorumuna Güneş: "Bak ne güzel. Bana böyle gelin. Dedikoduyla gelmeyin." (Gülerek)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Krizi yönetemedik, yönetemiyoruz, bundan sonra da yönetebileceğimizin kimse garantisini veremez. Yönetimde köklü bir revizyon şart  :tabe:
Nereye yonetiyorsun kirizi
Kaos basladi artik
Bu tunelden cikis 2023

Çevrimdışı 38life

Yönetime bir top daha atıldı. Neden kadro dışı kaldığı açıklanmadığı için bilmiyoruz. Onun için yorum yapamıyorum.

Şenol Güneş: “Karius tutmadı. Şu an Tolga olsa kesin oynatırdım.”

Profesyonel bir teknik direktörün bunu söylemesi kabul edilemez. Hoca kendi kafasında zaten bitirmiş Beşiktaşı. Uzatmaları oynuyor. Kalan haftalarda takımın kalesini Karius koruyacakken çıkıp "Keşke Tolga olsa" anlamında bir açıklama yapmak nasıl bir profesyonellik? Karius zaten psikolojik sıkıntı çekiyor, bi de üstüne sen çıkıp böyle bir açıklama yapıyorsun. Beşiktaşın menfaatini düşündüğünü mü iddia ediyorsun sen şimdi? Bakın Şenol Güneş normalde böyle birşey söylemez. Ama sezon sonu nasıl olsa gideceği için böyle rahat ve sınırsızca konuşmaya başladı.Git artık işte git. Bitti bu iş neyi zorluyorsun? Ama hayır gitmeyeceğine adım kadar eminim. İnadına gitmeyecek. Benim de beklentim sıufır. Gutiye asla fırsat gelmeyecek. Sezon sonu Madride dönecek. Zaten Hoca Gutiye gıcık oluyor. Belki de bu onun intikam alma veya nefret kusma biçimidir. Yardımcı istemem diyip durdu yazın yönetim de gidip 2 tane birden yardımcı getirdi. Sinir olmuş olması çok normal. Bilemiyoruz ki. Kimbilir daha ne iç hesaplaşmalar var. Hoca yönetimin içinden bazı kişilerle fena halde düşman olmuş durumda. "düşman" kelimesini bilerek seçiyorum çünkü son zamanlarda yaptığı açıklamalardan işin o noktaya geldiği çok belli oluyor. Kişisel çatışmalar, inatlaşmalar. herkes birilerine düşman, herkes bişeyler peşinde. olan Beşiktaşa oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Epl liginde oynamaktan bahsediyorum yedekte olsa adam sorun yapmaya bilir bundan bahsediyorum.Adamı buraya getirdin o da kabul etti diye ıslıklayamazsın beğenmiyorsan gönderirsin.
Islıklayınca kendine gelmez bi oyuncu nerede görülmüş bu ? Alkışlarsın moral verirsin daha çok o zaman kendine gelir.Karius kendine mi geldi ısklayınca ? Vida,Adriano destek verin alkışlayın dedi senin dediğin gibi olsa ıslıklayın daha fazla kendine gelsin derlerdi.Sen o kaleciyi ıslıklayınca diğer oyuncularda düşüyor.Bunu gören kagawa burda kalmayı aklından siliyor.Maçı izleyen yabancı bir oyuncu geleceği varsa gelmekten vazgeçiyor.
Hangi örneğim alakasız yazarsan bende öğrenirim ?
Hesap sormak ayrı bir şey ? Bir yanlış yaptığında gelip senin tartaklarsa hakaret ederse senin modun daha çok düşer mi yoksa yükselir mi ?
Profesyonellik ıslıklamak,küfür etmek değildir.
1 oldu 2 oldu
Bu isler aliskanlik haline gelir
Yarin baskasi medeli isliklar
Oburu buraki isliklar

Fb zamaninda boyle topculsr icin hoca gonderirdi o da ayri bir sarmal cikamazsin ordan sonra
Yeniceri ocagi gibi olur

Çevrimiçi tolga1903

Daha halen neyden bahsediliyor yav renkli medya da çıkan haberlere itibar ediyorsunuz.

Basın toplantısında adam adriano giderse yerine adriano ayarında adam isterim dedi Babel giderse yerine adam isterim dedi.

İzlemesek bizi de kandıracaksınız renkli medyanın haberleri ile.

Aynen kagawa gibi bir oyuncuyu istemedi ? Yönetim messiyi alalım dedi hatta hocanın veto ettiği konuşuluyor!

Fizik olarak iyi durumda olmadığı için demiş olmasın ?

İstese alınıyor mu ? Adam demba ba,aboubakar,cenk istiyorum dedi.Negredo-love-larin verildi bari burağı alın dedi geçen sene gidildi negredo alındı şampiyonluk kaçtı belki de burak alınmadığı içni geçen sene.

2 senedir sağ bek alınmıyor hocanın sağ bek istemediği aklın kesiyor mu senin ?

Mecbursun mecbur oyuncu yok yaptırım yapabilmen için kenarda oyuncun olması lazım elinin güçlü olması lazım.Quaresma laubali oynadığında hop Quaresma sen geç kenara bakayım diyebielceğin bir oyuncun olması lazım kenarda bizim o kanatta mecbur Quaresma öbür kanatta 19 yaşında ki santrafor genç cocuğu sol kanada koyuyoruyz kanat yaratmaya çalışıyoruz.

Aynı hoca şunları söyledi ama ;

maaş dengesini bozmayın ? Bozuldu
Maaşları düzgün zamanında ödeyin ? Ödenmedi,geç ödendi.
kadroyu bozmayalım koruyalım ? Korunmadı 10 oyuncu gitti her sene 10 oyuncu geldi.

Bırakın artık işinize gelmeyen her habere "renkli medya" diye çamur atmayı bir haberin yalan mı gerçek mi ayrımını sizin renklimetrenizle yapmak zorunda değil insanlar. Transfer sezonu kapanmadan birkaç gün önce bu "renkli" medya mensuplarını etrafına toplayan şenol güneş değil mi? Hepsi de bir ağızdan transfer istemediğini daha görüşme esnasında yazdılar duydukları an. Hani tekzip yalansa? Bunu seninle o zaman da tartıştık ısrarla babel yerine oyuncu alınacağını yazdın hocanın istemiyorum laflarını eleştirmek işine gelmedi çünkü. Şimdi de "e oyuncu yok quaresma yerine ne yapsın" diyorsun. Adem ljajic de güven de sol kenar oynayabilen oyuncular lens'i ise asıl mevkisinde zaten quaresma olduğu için oynatmıyor. 2 hafta cezalıyken nasıl oynadıysa bu takım öyle devam etseydi çok şey istemedik 27'de 1 isabetli orta nedir hangi teknik direktör müsade eder şuna? Bekini bozuyor yanındakini bozuyor forvetini bozuyor bütün dünya gördü bir şenol güneş'i ikna edemedik "yerine messi kenarda bekliyor ya ondan oynatıyor hoca" diye geçiştirilecek durum değil artık bu neden anlamak istemiyorsun?

Çevrimdışı 38life

Merak etme senin bildiklerin benim bildiklerimin yarısı kadardır.

Sıkışınca 2'li diyologlara girmek istemiyorum deyip kaçmam ben.

Vaaaay. Kralsın   :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Mikanos?
Usa?
London?
Ya abi bunların yaşanacağı çok belliydi bırakacaktı hoca taraftarla başbaşa kalacaktı malum şahısları.adamların resmen paralı gazetecileri var onlar üzerinde çok güzel algı yaptılar ve bu noktaya geldik.
Bunun bir sonra ki evresi dediğin gibi kendi yaptığı stada giremeyecek Başkan...
He başka hesapları varsa Allah bilir ona birşey diyemem.ama kim kendi şahsi menfaatlerini bu camianın önünde tutuyorsa iki yakası bir araya gelmesin!!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:41:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
Beşiktaş kalesine gelen son 13 isabetli şutun 8'i gol oldu.(BeIN Sports)

Çevrimiçi levitate

onların kadroları iyi o yüzden.Bende fener örneğini vermiştim bu konu hakkında.

Fenerde cocu kötü hoca bu kadro bu kadar kötü oynamaz dediler onu gönderdiler yerine yardımcısı koman'ı getirdiler yine kötüydü.

Koman'da kötü ersun daha iyi dediler aha işte yine halleri orta da devre arası o kadar oyuncu da aldılar yine kötüler.

Bazı şeyler değişmez siz bunun farkında değilsiniz.Kadron kötüyse sürekli hoca yersin değişen bir şey olmaz.

kadromuz fener kadar kötü değil abi abartma

vida, burak, ljalic, kagawa, dorukhan, gg, adriano bunlar boş oyuncu mu? fenerden moses ve isla dışında iyi adam sayamam ben. zaten başarısız olmalarının sebebi kadrodan çok, aşırı saçma bir yapılanma içinde olmaları ve ne yapacaklarına karar verememeleri

eksiklerimiz ve boş oyuncularımız çok doğru diyorsun, ama şu takım şampiyonluğa oynardı (dış etkenlere rağmen)

ama her maç diziliş, tercih, kurgu konusunda çok sıkıntılı, b planı olmayan, oyuncuların kişisel yeteneklerine bakan saçma sapan bir takım izliyoruz. doğal olarak sorumlu hoca

yönetimi falanda korumuyorum bu arada

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:44:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ljajic'in opsiyonun kullanılmasına karar vermiş diyorlar Twitterde (E.aytek)
İsabetli bir karar olur.  :super:

⚽ 18 maç
⚽ 5 gol
⚽ 5 asist

🔥 Adem Ljajic / Beşiktaş

Şu adamı Q7 ile kıyaslıyanlar oldu zamanında  :lol:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2019, 22:46:11 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beşiktaş’ın başkanımı var?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!