Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741875 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Maurizio

tribünler; hoca ve yönetim tepkisi verirken, takımı toplayıp orta noktaya getirtmek nedir yahu.
tepki sana geliyor, kendine kalkan yapar gibi futbolcuları niye getiriyorsun
mourinho'nun çıkıp tek başına tribünlerin önüne çıkışını hatırlıyor musunuz, öyle olmalı. takımı bu işe karıştırmayın maçtan önce ben çıkıcam ne söyleyecekseniz bana söyleyin dedi ve yaptı mourinho. şenol güneşin yaptığı absürd bir şey oldu.

Çevrimdışı 38life

Hoca taraftara saldırmaya başladı. "Serkan demek ki seyircilerin attığı şutları kurtarmış. Ya bu takım bugün rakibini ezdi geçti ya."

Gerçekten inanılır gibi değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunları boşver, bana bugün Quaresma'nın 27 tane orta açmasının sebebini anlat.

27 orta be, 27. Tek başına 27 orta yapmış herif. Bir futbolcu bir maçta kaç kere topla buluşur zaten?

Top ortalama 55-60 dakika sahada kalır, her 2 dakikanın 1'inde orta yapmış adam.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu bana değil yönetime soracaksın tuncaboylu.

Töre kadro dışı babel'i gönderdin 31 yaşında ki lens'i aldın 5.5 milyon €'ya onuda mecburi sol kanada atıyorsun.

Kenarda messi oturuyor olsa hoca oynatmasa sizden önce ben hesap sorarım zaten.(messi işin espirisi 1 tane kanat oynuyabilen adamada razıyız sol kanada santrafor oynayan 19 yaşında genç güveni koyuyoruz)

Sor yönetime bizi de neden 35-36 yaşında ki adama mahkum bıraktınız de sevgili yönetim de.Bu saatten sonra kazanacağı hiç bir başarı kalmamış 90+ da maç 2-2 ken robana yapan işi sadece show olan adama neden bırakdınız diye yönetime seslen ne cevap verecekler bende merakla bekliyorum...

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2019, 22:06:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:04:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
oyuncu kendisi geldi sanki alın beni dedi zorla oyuncu ıslıklayınca bütün işler çözülüyor bitti karius düzeldi tamamen!

Tam bir orta doğu zihniyeti.

:lol: :lol: :lol:

İstemiyorsa gelmesin kardeşim zorla almıyoruz. Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum derdi.
Almasakta farkeden bisey olmazdı 3. Kaleciydi suanda l'poolda.
Parasını alıyosa işini dört dörtlük yapacak bu kadar basit.
Personel-iş veren mantıgı. Gerçi bu zihniyet ile bizim camiaya müstehak .

Çevrimiçi tolga1903

kimi oynatsın peki mustafa ?

Haftaya guti takımın başında diyelim kimi oynatsın ?

Bi kere de neden Quaresmanın yerine adam alınmadı diyin yav.

Yahu "babel'in yerine oyuncu istemiyorum" sözü bana mı ait? İsteseydi de alınmayınca başka yerlere tepki gösterilseydi kagawa'yı bile istediğinden emin değilim zira kendi istese "oyuna kagawa girince rakiple 10'a 10 kaldık" gibi skandal açıklama yapmazdı. Bak istememesinin haklılık payı var yok orasında değilim önce oyuncu ücretlerini ödeyin diye açıklaması da var ama kusura bakma kenar oyuncusu isteseydi ve "talep ettim ama maalesef maddi şartlar elvermedi" deseydi başka şey konuşurduk. Ayrıca güven ve lens gayet iyiyken takımı satıp 2 maç cezası bittikten sonra herhangi bir yaptırımla karşılaşmayan oyuncuya her maç 90 dk tahammül ediyorsa tepkiyi hakediyor.

Çevrimdışı 38life

kimi oynatsın peki mustafa ?

Haftaya guti takımın başında diyelim kimi oynatsın ?

Bi kere de neden Quaresmanın yerine adam alınmadı diyin yav.

Güven, Ljajic, Kagawa ve hatta Mustafa. Hiçbiri Quaresmadan daha fazla zarar veremez Beşiktaşa. İmkanı yok.

Dediklerinde sonuna kadar haklısın.

Galatasaray'ın çok zor bir fikstürü var, muhtemelen tonla puan kaybedecekler. Bugünkü 3 puan onları geçmek adına çok önemli.

Ama ikinci olan takımın CL ön elemelerine inanmıyorum ben, onu da söyleyeyim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz 2.ci olabilirsek seri başı olarak katılacağız diye biliyorum.

Çevrimdışı mylife1903

acaba uzaktan şut çekenler soyunma odasında kırbaç cezası falan mı alıyor?   

niye kimse vurmuyor şu topa abi
Antremanda karyusu gorunce vuruyorlardir

Çevrimdışı 38life

haftaya guti göztepe maçına çok farklı bir 11 çıkartıcak!

Karius

Gökhan      Mirin         Vida         Adriano

Dorukhan    Atiba

Lens                  Kagawa             Ljajic

Burak

Baya farklı oldu.

Teknik direktörlüğü ilk 11 dizmek zannetmek...  :) Buyüzden pek diyaloğa girmek istemiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz 2.ci olabilirsek seri başı olarak katılacağız diye biliyorum.
Evet seri başı olarak katılacağız. Zaten katılamamak gibi bir şey düşünmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Bazı arkadaşlar çok duygusal, olaylara duygularıyla yorum yapıyorlar. Bu onları mantıksız şeyler söylemek zorunda bırakıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Takım resmen sahipsiz. Bugün sadece kaliteli ayaklar aldırdı maçı hem hocaya hem geri kalan yetersizlere rağmen ... Herkes hocaya laf ediyor evet kadro tercihi yanlış evet müdahaleler yanlış da bu kaçırılan pozisyonlar defanstan şişirilen rezil toplar pas atamayan topa vuramayan adamlar zamanlamayı bilmeyen kaleci adam kaçıranlar vs bunların bu takımda yeri yok yetersizler gidip oraya iş yapacak adamlar gelmedikçe daha çok hoca harcar bu takım...
Taraftar da dAgildi
Zaten semtin gobegindeki sitadi doldurAmiyorsun
Ona islik buna islik hocaya yonetime islik
Yahu mac bitsin
Bugun hocaya yonetime bagrildi yarin sitad dolunca hocaya yinetime deztek gelince kavga mi cikacak

Boyle havalanan tarFtar olmaz yahu ayiptir
Hep o sosyal medyada sisiren mallar yuzunden

Yahu 7-8 atacagin mac olmus bu kadroyla daha nolcek kaleci geleni almis 90da koyup gecmisin gayet normal lig maci

Çevrimdışı Orhan_

"Seyircinin attığı şutları iyi kurtardı Serkan." Şenol Güneş

Ne demek istiyor ki?

Niye bu kadar sinirlisin?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Antremanda karyusu gorunce vuruyorlardir

2-2 den sonra Medel vurdu ya bir tane kız takımına alıştırma şutu antremanda öyle atmış ona ki denedi de karşı da kaleci vardı onu akıl edemedi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

:lol: :lol: :lol:

İstemiyorsa gelmesin kardeşim zorla almıyoruz. Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum derdi.
Almasakta farkeden bisey olmazdı 3. Kaleciydi suanda l'poolda.
Parasını alıyosa işini dört dörtlük yapacak bu kadar basit.
Personel-iş veren mantıgı. Gerçi bu zihniyet ile bizim camiaya müstehak .

Adam nerden bilsin buranın orta doğu zihniyetinde olduğunu beğenmediysen oyuncuyu geri gönderirsin 2.cilik şansın devam ederken oyuncuyu ıslıklayınca kazandın mı sen şimdi ? Bunu gören kagawa'da sezonu sonu kalır demi yada bizim maçı izleyen yabancı futbolcularda bize gelirler ?
EPL'de 3.cü kaleci olmakta bir iştir.Ayrıca 3.cü kaleci olucaktın zaten ıslıklanmaya ses çıkarma mı diyorsun ? Bu nasıl bir zihniyet yav ? Adam maç içinde 2-3 kez tribünlere baktı acaba gerçekten beni mi ıslıklıyorlar diye.Adamın yetenekleri kısıtlıda olabilir gönderirsin almazsın bu kadar zor değil.
Adamlar bizim kölelerimiz değil senin küfürünü,ıslığını çekmek zorunda değil dünyanın hiç bir yerinde yok böyle bir olay beğenmiyorsan gönderirsin bu kadar basit.
İşveren sana gelip ne biçim çalışıyorsun püh sana senin gibi elamana yazıklar olsun dedikten sonra aynı performansta çalışırmısın ?
Aynen bu düşünce  yapısı müstehak hiç bir oyuncu gelmesin biz oyuncu filan haketmiyoruz.Türkiye genelinde konuşuyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Senol Gunes'i  Besiktas'in basinda tutan yönetimin Besiktas'a saglayacagi hicbir katki kalmamistir. Ihanet degilse bile gaflettir. Lig ikinciliğinin bu kadar onemli olduğu bir sezonda bu gafletin icine düşmenin izahı yok. Yahu vallahi inanılır gibi degil. Kadro olarak bence halen ligin en iyisiyiz, oyun olarak herkesten daha iyiyiz, fakat Senol Güneş gibi bir olu topragi var ve yönetim adami kovamiyor.  Cildirmamak elde degil.
Adami kalkan yApiyorlar
Senol gunes olmasa tepki kime gelecek

tribünler; hoca ve yönetim tepkisi verirken, takımı toplayıp orta noktaya getirtmek nedir yahu.
tepki sana geliyor, kendine kalkan yapar gibi futbolcuları niye getiriyorsun
mourinho'nun çıkıp tek başına tribünlerin önüne çıkışını hatırlıyor musunuz, öyle olmalı. takımı bu işe karıştırmayın maçtan önce ben çıkıcam ne söyleyecekseniz bana söyleyin dedi ve yaptı mourinho. şenol güneşin yaptığı absürd bir şey oldu.

adam belki veda ediyordu son kez onuda mı çok gördünüz ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adami kalkan yApiyorlar
Senol gunes olmasa tepki kime gelecek
Şenol Güneş eleştirilmek istemiyorsa "Beni istemeyen yöneticiler var." cümlesinin öznelerini açıklamalı. Ben bunları devre arası duymuşken hoca isimler gizli olarak açıklamak için milli takım ile imzanın duyurulmasını beklemesi de kendi hatası. Bazı şeyleri üstünü kapatmadan açıklamaya başlamalı hedef tahtası olmak istemiyorsa.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

haftaya guti göztepe maçına çok farklı bir 11 çıkartıcak!

Karius

Gökhan      Mirin         Vida         Adriano

Dorukhan    Atiba

Lens                  Kagawa             Ljajic

Burak

Baya farklı oldu.
abicim teknik direktörlük sadece 11 yapmak değildir bir sürü şeyi var

bkz. united mourinho'yu kovdu, solskjaer  çok farklı 11'ler çıkarmıyor ama takımı görüyorsun adamlar geleni geçeni dağıtıyor, moraller son seviyede

hatta futbol dışında bunun nba'de örneğini verebilirim. minnesota timberwolves aynı şeyi yaptı, çok başarılı değiller ama adamlar kenetlendiler, mutlular ve iyi oynuyorlar

bi guti geçince izleyelim takımı ondan sonra yorum yapalım. şu 11'i dizecek demesi kolay, önemli olan takımdaşlık nasıl, iyi oynuyormuyuz bunlara bakmak lazım öncelikle
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 22:21:07
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Epl'de 3. Kaleci olmak bişey değildir Gülhan örnek: Fabri.
Islıklandı Vida araya girdi kendine geldi adam .
Örneklerin alakasız Kagawa dahil herkes üzerine düşeni yapsa zaten bu olmaz.
Sorunda burda Karius- Querasm ve Hoca işini yapmıyor.
Eğer benden beklenen hedefleri performansı veremezsem tabiki yöneticim gelip hesap sorabilir
İşimi doğru yapmazsam sonuclarını az cok tahmin edebilirim.
Biraz profesyonel olmalıyız cok duygusalız maalesef

Yahu "babel'in yerine oyuncu istemiyorum" sözü bana mı ait? İsteseydi de alınmayınca başka yerlere tepki gösterilseydi kagawa'yı bile istediğinden emin değilim zira kendi istese "oyuna kagawa girince rakiple 10'a 10 kaldık" gibi skandal açıklama yapmazdı. Bak istememesinin haklılık payı var yok orasında değilim önce oyuncu ücretlerini ödeyin diye açıklaması da var ama kusura bakma kenar oyuncusu isteseydi ve "talep ettim ama maalesef maddi şartlar elvermedi" deseydi başka şey konuşurduk. Ayrıca güven ve lens gayet iyiyken takımı satıp 2 maç cezası bittikten sonra herhangi bir yaptırımla karşılaşmayan oyuncuya her maç 90 dk tahammül ediyorsa tepkiyi hakediyor.

Daha halen neyden bahsediliyor yav renkli medya da çıkan haberlere itibar ediyorsunuz.

Basın toplantısında adam adriano giderse yerine adriano ayarında adam isterim dedi Babel giderse yerine adam isterim dedi.

İzlemesek bizi de kandıracaksınız renkli medyanın haberleri ile.

Aynen kagawa gibi bir oyuncuyu istemedi ? Yönetim messiyi alalım dedi hatta hocanın veto ettiği konuşuluyor!

Fizik olarak iyi durumda olmadığı için demiş olmasın ?

İstese alınıyor mu ? Adam demba ba,aboubakar,cenk istiyorum dedi.Negredo-love-larin verildi bari burağı alın dedi geçen sene gidildi negredo alındı şampiyonluk kaçtı belki de burak alınmadığı içni geçen sene.

2 senedir sağ bek alınmıyor hocanın sağ bek istemediği aklın kesiyor mu senin ?

Mecbursun mecbur oyuncu yok yaptırım yapabilmen için kenarda oyuncun olması lazım elinin güçlü olması lazım.Quaresma laubali oynadığında hop Quaresma sen geç kenara bakayım diyebielceğin bir oyuncun olması lazım kenarda bizim o kanatta mecbur Quaresma öbür kanatta 19 yaşında ki santrafor genç cocuğu sol kanada koyuyoruyz kanat yaratmaya çalışıyoruz.

Aynı hoca şunları söyledi ama ;

maaş dengesini bozmayın ? Bozuldu
Maaşları düzgün zamanında ödeyin ? Ödenmedi,geç ödendi.
kadroyu bozmayalım koruyalım ? Korunmadı 10 oyuncu gitti her sene 10 oyuncu geldi.

Güven, Ljajic, Kagawa ve hatta Mustafa. Hiçbiri Quaresmadan daha fazla zarar veremez Beşiktaşa. İmkanı yok.

tamam aynı oyuncuları gelecek sene yeni hocaya da vericeğiz transfer yapmayıp görelim bakalım o kanatta pektemek ile ne yapıyor!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetime bir top daha atıldı. Neden kadro dışı kaldığı açıklanmadığı için bilmiyoruz. Onun için yorum yapamıyorum.

Şenol Güneş: “Karius tutmadı. Şu an Tolga olsa kesin oynatırdım.”

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yediğimiz goller takım savunmasıyla ilgili değilmiş arkadaşlar.  Dağılalım lütfen.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Teknik direktörlüğü ilk 11 dizmek zannetmek...  :) Buyüzden pek diyaloğa girmek istemiyorum.

Merak etme senin bildiklerin benim bildiklerimin yarısı kadardır.

Sıkışınca 2'li diyologlara girmek istemiyorum deyip kaçmam ben.