Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3740161 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

böyle kalecin varken zor maç kazanırsın

tolganın parasını vermiyormuyuz  hocayı kovamayan yönetim tolgayı affetsin kaleye gecsin ben kalemizde böle kötü kaleci gördüğümü hatırlamıyorum şurumnu mu ne vardı o bile daha iyiydi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2019, 21:01:46
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şu skor kimseyi aldatmasın!!!

Global futbol dünyasında koskoca Beşiktaş'ın kaptanı Necip ise , Q7 gibi adamı amaçsızca oynatan sığ kafalı bir hoca basımızda iken bize herşey müstahak.  :s20:

Seni hiç iyi hatırlamıcam Milli takım TD'si.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Takım resmen sahipsiz. Bugün sadece kaliteli ayaklar aldırdı maçı hem hocaya hem geri kalan yetersizlere rağmen ... Herkes hocaya laf ediyor evet kadro tercihi yanlış evet müdahaleler yanlış da bu kaçırılan pozisyonlar defanstan şişirilen rezil toplar pas atamayan topa vuramayan adamlar zamanlamayı bilmeyen kaleci adam kaçıranlar vs bunların bu takımda yeri yok yetersizler gidip oraya iş yapacak adamlar gelmedikçe daha çok hoca harcar bu takım...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç başında beklediğim şey gerçekleşmiş olabilir  :tabe:

Şenol Güneş tribünlere el sallıyor.

Erman Özgür: "Bir veda gibi geldi..."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş neyin artistliğini yapıyor şuan anlayan var mı? Eğer bu bir vedalaşma hareketi ise eyvallah, saygım var ona. Ama değilse nedir şu hareket? Tribünler futbolcuları (bazılarını) alkışlamak istiyor. O gidip gitmeyin gelin diyip kendi yanına çekiyor ve tribünleri alkışlamaya başlıyor. Ve tribünlerin ıslıkları eşliğinde alkışlamaya, şova devam ediyor. Ne bu şimdi? Ayıp değil mi bu? Herşeyden önce oyunculara karşı büyük ayıp.

Çevrimdışı tangaz

böyle kalecin varken zor maç kazanırsın

tolganın parasını vermiyormuyuz  hocayı kovamayan yönetim tolgayı affetsin kaleye gecsin ben kalemizde böle kötü kaleci gördüğümü hatırlamıyorum şurumnu mu ne vardı o bile daha iyiydi

adam gol yemeye doymuyor bugün 2 hatalı gol daha yedi özellikle ilk goldeki hatası bana şl finalinindeki batırışını anımsattı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takım resmen sahipsiz. Bugün sadece kaliteli ayaklar aldırdı maçı hem hocaya hem geri kalan yetersizlere rağmen ... Herkes hocaya laf ediyor evet kadro tercihi yanlış evet müdahaleler yanlış da bu kaçırılan pozisyonlar defanstan şişirilen rezil toplar pas atamayan topa vuramayan adamlar zamanlamayı bilmeyen kaleci adam kaçıranlar vs bunların bu takımda yeri yok yetersizler gidip oraya iş yapacak adamlar gelmedikçe daha çok hoca harcar bu takım...
Maalesef bu futbola özgü bir durum değil  :tabe: Tüm şubelerde böyle bir sorun mevcut. Seçim tarihini hiç olumlu bulmuyorum. Seçim yaklaştığı için hamle yapmaktan çekiniyorlar. Şu seçimi atlatmadan bir değişiklik bekleyemiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hoca milli takıma ilk olarak Necip i davet etmezse kırılırım, bu ne arkadaş adam saatli bomba karius desen kolsuz maça geliyor, q7 orta açmadan duramıyor. Hoca bıraksın önümüze bakalım, q7 , lens, karius, pektemek ve neciple yollar ayrılsın, takımı ljaiç ve kagawaya göre kuralım artık.

:claps: ben buraktan da vaz geçmem onu da 11 de tutalım  kovulacakların başına da karyusu yazalım karyusun verdiği zararı quaresma lens iklisiinin toplamı vermemiştir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı ozankarakoc

Renklilerin taraftarlarını, özellikle de Fenerlileri hep çok aptal bulmuşumdur. Beşiktaş taraftarının da zekasıyla övünmüşümdür. Son yıllarda ciddi bir düşüş olsa da, en mantıklı taraftar hala Beşiktaş taraftarıdır diye düşünüyordum. Bugün vazgeçtim.

Şenol Güneş'in ve yönetimin istifaya çağrılacağı an, bu maçın 80. dakikası mıdır arkadaş, çıldırdınız mı siz?!

Çocuklar 95 dakika canla başla mücadele ettiler, bin tane pozisyona girdiler, yüzde yüzlük fırsatlar kaçtı, 2 top direkten döndü. Abuk sabuk iki tane gol yendi. Karius hem şanssız hem kötüydü evet, ama çocuğu yuhalayıp bütün maç üstüne gitmenin ne anlamı var? Şenol Hoca'nın tek günahı belki biraz Quaresma'ydı, ki bence uzun zaman sonra ilk kez Quaresma'nın varlığı bu maçta bir nebze iyi oldu. Kötü oynadı, çok anlamsız işler yaptı, kötü ortalar yaptı, ama sağ kanatta en uçtaki varlığı zaman zaman oyunu rahatlatmamızı sağladı. Mirin sakattı, Medel'in boyu 1.50. Stoperde Necip'ten başka çare yoktu, ki o da hava toplarında iyiydi. Uzun toplarda biraz çıldırttı, onun dışında iyi bir maç çıkardı. Sonlara doğru Ljajic çok yoruldu, Kagawa hamlesi doğruydu. Güven hamlesi doğruydu.

'Milli takımla anlaştın, kafan başka yerde, bir an önce git' yaklaşımı yanlış değil, ama bu mudur zamanı? Şu maçın son 10 dakikası mıdır yönetimin istifaya çağrılacağı an? Şampiyonlar Ligi ihtimali devam ederken, ligin bitmesine daha 9 hafta varken, 'tek başına maç kazandırma gücü' olan Beşiktaş taraftarı, takıma maç kaybettirmeye çalışıyor sanki... Duygusallığı saflıkla karıştırmamak lazım artık...
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2019, 21:13:29 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

şu quaresma 2 maç ne yaptıda 180 dk oynadı adam resmen üvey evladı ciddi ciddi onu çııkartmamak için takımı çorba yaptı adam ortadan gelsek burak 2 gol daha atardı ama quaresma ortalıyor serkan yumrukluyor bu adamlar 10 kişi fener karşışında yan toptan gol yemedi hiçmi izlemedin şu güven 10 basar quaresmaya hiç değilse zarar vermez takıma artık bıraksın gitsin milli takıma valla yeter kazandık ama mutlu değilim bu lüks kimde var adem-kagawa-burak bu 3lü abdullah avcının elinde olsa ne olurdu acaba merak ediyorum ama bizim hocaya göre ikisi bir arada oynamayaz eğer bu gece yolları ayırmazsak 2.lik hayal olur valla soğutturdu kendinden bi parantezde orda taraftara quaresma iki hareket yapıyor ooo sesleri adam korner kullancak nasıl bir ilgi var adama kariusu ıslıklıyon bunuda ıslıklasana

Çevrimiçi murat

Necip iki golde de ne yapıyor ben çözemedim özellikle 2. golde son anda durup höh yapıp rakibi korkutmaya çalışıyor gibi geldi.1. gol zaten stoper oynamayı bilmediğinin göstergesi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip iki golde de ne yapıyor ben çözemedim özellikle 2. golde son anda durup höh yapıp rakibi korkutmaya çalışıyor gibi geldi.1. gol zaten stoper oynamayı bilmediğinin göstergesi.
Stoper oynamasını hep yanlış buldum. Mevkisi orta saha ve şu durumu ile orada da oynayabileceğine inanmıyorum. Şu Beşiktaş'ın çocuğu kontenjanından genç oyuncuları kullanmayı seçmeliyiz. Necip artık genç değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes'i  Besiktas'in basinda tutan yönetimin Besiktas'a saglayacagi hicbir katki kalmamistir. Ihanet degilse bile gaflettir. Lig ikinciliğinin bu kadar onemli olduğu bir sezonda bu gafletin icine düşmenin izahı yok. Yahu vallahi inanılır gibi degil. Kadro olarak bence halen ligin en iyisiyiz, oyun olarak herkesten daha iyiyiz, fakat Senol Güneş gibi bir olu topragi var ve yönetim adami kovamiyor.  Cildirmamak elde degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

artık roconun ne denli kötü ötesi bi stoper oldugunu anlamıştır umarım taraftar.

Çevrimdışı 38life

Bugün mü? 4 senedir mi? Sosa - Gomez, Talisca - Aboubakar, Adriano - Atiba, Marcelo... Bu adamlar olmasa Beşiktaş feda sezonlarından daha iyi ne yapabilirdi?

Taraftar hep oyunculara yüklenirken benim oyunculara sahip çıkmayı tercih etmemin sebebi de bu zaten. Çünkü Beşiktaş hiçbirşey oynamıyor. Futbol oynamıyor Beşiktaş. Kazanılan maçların neredeyse hepsi oyuncu kalitesi farkıyla kazanılıyor. Sahadaki oyunculardan bazılarının herşeyin içine eden oyuncular olması atılan gollerin ve kazanılan maçların taktik ve sistem sayesinde değil oyuncu kalitesi farkı sayesinde atıldığı gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı kyiv

Bu takımda seneye asla olmaması gerekenler var: Başta kaleci. Seneye lütfen kim başkan seçilecekse inşallah Fikret Ormanın karşısındaki kişi seçilir önce kaleci alsın. Bu takımın kaleciye ihtiyacı var. Burak Yılmaz öyle veya böyle oynar ilk 11 oynar sonradan girer oynar ama oynar. O nedenledir ki TUTAN lazım TUTAN!!!

Çevrimdışı Librarius

Senol Güneşle 3. olmamız bile bir mucize. Bugun bunu daha iyi anladık. Necip gibi bir bombayı göremiyor, Quaresma denen el frenini göremiyor, yeter yahu. Son 10 dakika Quaresma en az 10 orta yaptı peki ne oldu? Yahu 10 degil 50 orta yapsan yine atamazsın. Bunu göremeyene hoca demem ben. Quaresma nasıl 90 dakika sahada kalıyor? Yeter be yeter. Cileden cikardiniz taraftarı.

Çevrimiçi murat

artık roconun ne denli kötü ötesi bi stoper oldugunu anlamıştır umarım taraftar.
necipten de mi kötü?

Çevrimiçi tolga1903

Abi inanılmaz ya bir insan şu maçta ricardo quaresma adlı oyuncuya nasıl tahammül eder ya takımın bu kadar acayip boş alanlar vermesini defansif rezilliğimizi necip'i ısrarla stoper oynatmasını falan geçtim. 2 hafta boyunca güven sol kenar lens sağ kenar takım oturmaya başlamıştı yani ne oldu da tekrardan alıp sokuyorsun takımın içine 90 dakika ya yeminle delirtecek bu adam beni bu ne aşkmış ne sevgiymiş arkadaş vatandaş yapın milli takıma da alsın bu nedir ya.

Çevrimiçi murat

Bugün mü? 4 senedir mi? Sosa - Gomez, Talisca - Aboubakar, Adriano - Atiba, Marcelo... Bu adamlar olmasa Beşiktaş feda sezonlarından daha iyi ne yapabilirdi?

Taraftar hep oyunculara yüklenirken benim oyunculara sahip çıkmayı tercih etmemin sebebi de bu zaten. Çünkü Beşiktaş hiçbirşey oynamıyor. Futbol oynamıyor Beşiktaş. Kazanılan maçların neredeyse hepsi oyuncu kalitesi farkıyla kazanılıyor. Sahadaki oyunculardan bazılarının herşeyin içine eden oyuncular olması atılan gollerin ve kazanılan maçların taktik ve sistem sayesinde değil oyuncu kalitesi farkı sayesinde atıldığı gerçeğini değiştirmiyor.
şenol güneşi şampiyon yapan beşiktaştır, şenol güneş beşiktaşı şampiyon yapmamıştır.

Çevrimdışı 38life

Bu duruma bakınca bazıları Necipe öfkelenir, bazıları da ısrarla Necipi stoper oynatana ve Necipi oynatan hocayı göndermeyen yetkililere öfekelenir.

Çevrimdışı Librarius

Quaresma 27 orta 1 isabet. Yani 26 top kaybı. Bu herif nasıl 90 dakika kalır? Yeter ya vallahi yeter. Hocaya sosyal medyada icimi iyi doktum.

Çevrimiçi murat

Bu duruma bakınca bazıları Necipe öfkelenir, bazıları da ısrarla Necipi stoper oynatana ve Necipi oynatan hocayı göndermeyen yetkililere öfekelenir.
ben hepsine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

şenol güneşi şampiyon yapan beşiktaştır, şenol güneş beşiktaşı şampiyon yapmamıştır.
Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. Ayrıca bize gelirken Şenol Güneş'in kariyerinde şampiyonluk yoktu. Bunu da değerlendirmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★