Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753655 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yine konu değişti... Ben 'Şenol Güneş'in fotoğrafta olduğunu iddia ediyorsun, kimi Şenol Güneş'e benzettin de yanıldın' demiyorum ki... O fotoğrafta Şenol Güneş'in olmadığını sen de biliyorsun, ama varmış gibi bir cümle kuruyorsun. İnsanlar da arıyorlar 'allah allah nerde acaba' diye...

Fotoğraf paylaşmadan 'adamlar milli takıma oyuncu bakıyor' deseydin, bu bir iddia olurdu. Fotoğrafı paylaşınca 'yanıltma' olmuş oldu. Şimdi fotoğraftan bağımsız 'Şenol Güneş milli takıma adam bakıyor' diyorsun, onun da net bir kanıtı yok. Tabi ki doğru olabilir. Şeref Abimiz hayatında hiç maça gitmemişse, ilk kez şimdi, Şenol Güneş'in milli takımdaki yardımcısı sıfatıyla gidiyorsa, amacı pek tabii ki bu olabilir. Ama bu görevi ona Beşiktaş yönetimi de vermiş olabilir, 'sezon sonuna kadar bize Süper Lig'den iyi yerli oyuncu bak' diye... Ben 'hayır Beşiktaş'a oyuncu bakıyor' diyebilir miyim? Diyemem. Çünkü kanıtım yok. 'Şenol Güneş o sırada pidecideydi' de diyemem, çünkü o konuda da kanıtım yok. Öyleyse hiçbir şey dememem daha doğru olur.

Söylemek istediğim, bir şeyi kuyruğundan yakalar yakalamaz hemen üstüne anlamlar yükleyip büyüttüğümüzde, hem insanlara zarar veriyoruz, hem de görenleri galeyana getirmiş oluyoruz. Şenol Hoca'yı teknik konularda sabaha kadar eleştirebilirsin, ben de saygıyla dinlerim. Katıldığıma katılırım, katılmadığıma katılmam, tartışmak istediğim noktada kendi fikirlerimi paylaşmak amacıyla araya girerim. Ama şu 'algı yönetimi' ve 'linç' meselesine fena takmış durumdayım.

Takım bir maçı kaybediyor. Oyunculardan birinin 'gülümserken' fotoğrafını buluyorlar, 'ooo, takım maçı kaybetti, beyefendimizin keyfi yerinde' yazıveriyorlar. Yüz bin kişi de adamı hain ilan ediyor. Bunlar sevimsiz şeyler.

Fotoğrafta Şenol Güneşin olmadığını bildiğim halde, ve bunu sizin de bildiğinizi, gördüğünüzü bildiğim halde neden fotoğrafta Şenol Güneş varmış gibi konuşayım? Bunun için deli falan olmam gerekmez mi? Yani senin su-i zan'ına göre sizleri kandırmaya çalışıyorum onu anladım da, var olmayan birşey üzerinden mi kandırmaya çalışıyorum? E bu delilik?

Kalanında yazdıklarını göz taraması ile süzdüm. Uzun şeyler okumayı sevmiyorum internette artık. Söyleyeceğim tek şey şu. Ben birşey delillendirmeyi amaçlamıyorum. Konuşurken de hiçbirşeyi delillendirmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Forumdaki üyelerin %95'i Bilic'in westham ile anlaştıktan sonra Beşiktaşı salladığı, sattığı ve ihanet ettiği konusunda hemfikir. Ortada bir delil veya delil parçacığı bile yok. Olması da gerekmiyor. Böyle düşünmekte özgürler. Ben de aksini düşünmekte özgürüm. Aynı şekilde Haziran ayında Milli takımın başına geçecek olan Şenol Güneşin yardımcısını bizim 33. ve 34. hafta maç oynayacağımız Trabzon ve Kasımpaşa takımlarının aralarında yaptığı maça göndermesi benim için bu ikilinin şimdiden "milli takım için zihnen ve fiziken" mesai harcamaya başladığı konusunda ikna edici bi durum. Ve yine bana göre duygularını karıştırmayan her mâkul insan için de ikna edici bir durum. Sen böyle düşünmeyebilirsin. Tıpkı benim Bilic konusunda farklı düşündüğüm gibi. Ee günün sonunda sorunumuz ne? Konuları sürekli kişiselleştirip bu forumda Beşiktaştan başka herşeyi konuşmamız dışında, sorun ne?

Çevrimdışı levitate

bu foto yönetimin başkanın beşiktaşı boşladıgı tezimin ispatıdır!!!
beşiktaşı son 1.5 yıldır anç ve birkaç futbolcu dışında umursayan yok bence

herkes çıkar peşinde ne hallere düştük yav :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yönetim maalesef kendi ihtirasının peşine düşmüş durumda. Beşiktaşın çıkarları ikinci plana düşmüş durumda. Ergin Aslanın da söylediği gibi yönetim tepki odağını Şenol hocanın üstünde toplamaya çalışıyor. Bilinçli taraftarlar mevuzuyu bilse de yönetim kalabalık çoğunluklara oynuyor. Kalabalıkların Şenol Güneşe şimdiye kadar çok fazla bir tepkisi yoktu ama artık olacak. Yönetimin de seçim öncesi mumla aradığı şey bu.

eğer buna rağmen yönetimi kaybederse komik olur

umarım millet uyanır ve kuvvetli adaylar çıkar acilen değişim lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Yahu şeref çiçek abdullah avcı için oyuncu izlemeye gitmiyor şenol güneş'in yardımcısı haliyle de onun izni ve isteğiyle gitmiştir yani evet gitmekteki amacı milli takımsa adamlar oyuncu izliyor. Bu niye polemik oldu onu anlamadım kendi yedek kulübesinde duran adamı tanımıyor daha bizim taraftar niye gittiğini sorgulamak yerine bunu buraya koyan tepki görüyor ilginç. Beşiktaş'a oyuncu transferi için izlemeye gittiğine kargalar güler tarkan sezon başından beri orada şimdi mi akıllarına gelmiş oyuncuyu izlemek sezon sonu gidecek ekibin raporuyla niye transfer yapacağızki biz? Bırakalım rahat rahat milli takımlarına oyuncu baksınlar Beşiktaş bir sezonu daha heba etmiş kimin umrunda hocası milli takımla imzalamış yönetimi desen tüm derdi seçim olmuş taraftara üzülüyorum sadece.

Çevrimdışı tuncaboylu

eğer buna rağmen yönetimi kaybederse komik olur

umarım millet uyanır ve kuvvetli adaylar çıkar acilen değişim lazım
Hayal kurmaya gerek yok.

Ali Koç'un tüm serveti (700 milyon dolar) Fenerbahçe'nin borcunu kapatmaya yetmiyor. Adam geldiğinden beri 150 milyon dolar para gömdü, serveti geçen seneye göre %20 azaldı(Kaynak Forbes) ama Fenerbahçe'de ekonomik anlamda en ufak düzelme olmadı.

Şu ekonomik şartlarda, şahsi reklamını yapmak dışında şov amaçlı ortaya çıkanlar hariç kimse başkanlığa aday olmaz. Takımların ekonomik durumu fecaat, gelecekleri karanlık (ya da en iyi cümleyle belirsiz).

Popüler transfer yapamaz, başarı şansa bağlı. Gelen kim olursa feda gömleğini giyecek. O da ilk 2-3 senelik döneminde tüm eleştirileri alacak, parasını ve vaktini harcayıp üstüne laf ve küfür işitecek.

Kısacası başta dediğim gibi hayal kurmaya gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Fotoğrafta Şenol Güneşin olmadığını bildiğim halde, ve bunu sizin de bildiğinizi, gördüğünüzü bildiğim halde neden fotoğrafta Şenol Güneş varmış gibi konuşayım? Bunun için deli falan olmam gerekmez mi? Yani senin su-i zan'ına göre sizleri kandırmaya çalışıyorum onu anladım da, var olmayan birşey üzerinden mi kandırmaya çalışıyorum? E bu delilik?

Kalanında yazdıklarını göz taraması ile süzdüm. Uzun şeyler okumayı sevmiyorum internette artık. Söyleyeceğim tek şey şu. Ben birşey delillendirmeyi amaçlamıyorum. Konuşurken de hiçbirşeyi delillendirmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Forumdaki üyelerin %95'i Bilic'in westham ile anlaştıktan sonra Beşiktaşı salladığı, sattığı ve ihanet ettiği konusunda hemfikir. Ortada bir delil veya delil parçacığı bile yok. Olması da gerekmiyor. Böyle düşünmekte özgürler. Ben de aksini düşünmekte özgürüm. Aynı şekilde Haziran ayında Milli takımın başına geçecek olan Şenol Güneşin yardımcısını bizim 33. ve 34. hafta maç oynayacağımız Trabzon ve Kasımpaşa takımlarının aralarında yaptığı maça göndermesi benim için bu ikilinin şimdiden "milli takım için zihnen ve fiziken" mesai harcamaya başladığı konusunda ikna edici bi durum. Ve yine bana göre duygularını karıştırmayan her mâkul insan için de ikna edici bir durum. Sen böyle düşünmeyebilirsin. Tıpkı benim Bilic konusunda farklı düşündüğüm gibi. Ee günün sonunda sorunumuz ne? Konuları sürekli kişiselleştirip bu forumda Beşiktaştan başka herşeyi konuşmamız dışında, sorun ne?

Hayır, deli olman gerekmez. 'Fikrini güçlendirmeye ve daha ikna edici kılmaya çalışıyor olman' yeterli.

Pide örneğini de şaka olsun, millet gülsün, ya da sen rencide ol diye vermedim. 'Adamlar (Ahmet ve Mehmet) pide yemeye gitmişler' dersen ve fotoğrafta sadece Ahmet'i pide yerken görüyorsak, 'Mehmet nerde' diye sorarız. Doğal tepki, sen de olsan sorardın... Demek ki ifadede yanlışlık var. 'Hayır yok' demek anlamsız.

'Şenol Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek, milli takıma oyuncu bakıyor' deseydin, bu da bir iddia olurdu, ama en azından ifadede bir yanlışlık olmazdı, çünkü fotoğrafta sadece Şeref Çiçek var.

Ayrıca 'kişiselleştirmeyle' de ilgisi yok gerçekten. Ben 'bizi kandırıyorsun' falan da demedim. Sadece fikirlerimizi daha objektif ve yapıcı şekilde tartışmamız gerektiğini düşünüyorum, bunu paylaştım. 'Bilic Beşiktaş'a ihanet etti' lafı da çok ağır mesela bence. Böyle düşünme hakkın tabi ki sonuna kadar var ama, bunu herkesin kabul ettiği, kanıtı olan bir şeymiş gibi paylaşmak bence hoş değil, yapıcı da değil, faydalı da değil...

Yarın Bilic gelirse 'oo, hain geldi' mi diyeceğiz. Bu kadar kolay olmamalı insanları suçlamak, etiketlemek.

Büyük bir ihtimal değil ama, Şeref Çiçek'in, Şenol Güneş'in haberi bile olmadan o maça gittiğini düşünsene bir an için... Bunu öğrensen, utanmaz mıydın? Ben olsam utanırdım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

yazayım burda konuştuğum hoca yönetim değil. hocayı eleştirdiğim konuların yönetimle bir bağlantısı yok
forvet alınmamış bu oyunu quaresmaya teslim etmesinimi açıklıyor hoca elinden geleni yapar
eldekilerden yüzde yüz demiyorum en azından yüzde elli verim alır olmaz olmuyor hoca ne yapsın derim o zaman
benim sorum kadro kalitesi değil mevcut kadronun yapması gerekeni yapıp yapamadığı o dediklerin ikinci planda konuşulacak şey
başkan mikanosa gitmişmiş gider başkanmı gidip pazarlık yapacak tek tek oyuncularla görüşecek bunları başkan yapacaksa
o kadar insana ne gerek var başkanın yapacağı şey bir telefonla çözülüyor bunu mikanossdada yapsa kulüpdede yapsa aynı şey.
bunu gündeme getirmek bile komik.kulübün başkanı ne gerekiyorsa o şekilde davranır 3 yıl stad devam ederken hiç mikanos adı duydunmu stadda yatıp kalktı o zaman bu gerekliydi bu şekilde davrandı. patronlar ayak peşinde koşmaz senin iş yerinde yaptığın işi
gelip patronunmu yapsın diye bekliyorsun Beşiktaş başkanı bu kulübün patronu sadece yapılmasını ister ekiplerde yapar bunu mikanosdaykende söyler. çok anlamsız saçma sapan bir eleştiri bu. Başkanın bir oyuncunun ayağına gidip pazarlık yapmasınımı istiyorsunuz yanlış olan bu.
sağ bek diyorsun hala bunu elinizde kart olarak kullanıyorsunuz bu takımın sağ bek sorunu yokki. gereksiz para harcamamışlar işde
takımın en fazla forma giyen oyuncusu katkısıda yadsınamaz quaresma oynamadıkca Gökhan mevkisinde büyüyor.
stoper gitmişken yerine stoper bakılmamış altı ay öncesinden vidanın alınmasını yatak altınamı süpürelim iki stoper vida ve
pepe var elinde yedek roco var tosiç kalsa bile vida pepenin arkasında yedek olacak elinde oynatabileceğin medel roco necip
varken tosiçin yerine altı ay öncesinden transfer yapılmışken ne eleştirisi hem gideceği belli olan oyuncunun yerini dolduramadın diyorsun
hemde stoper diyorsun nerden biliyorsun tosiçin gideceği devre arası belli olmadığını onun yerine hemen vida alındığını
altı ay önce yapılınca çözüm olmuyormu
talisca gideceği belli neden yedeklenmedi diyorsun bu kolaymı iyi birini altı ay öncesinden yedekleyebilirmisin
hiç birşeymi yapmadılar bilemezsin teklif edip peşinde koşup yapamadıklarını rapormu etmeliler kagawa diyor
yazın istediler olmadı diye demek birşeylere çabalanmış. çaba verilir olmazla hiç çaba gösterilmedi demek aynı şey değil
birde büyük oyuncularla konuşup bekle diyemezsin beklemezler. her an devreye senden daha iyi bir kulüp girer öncelik olur
on numara bulamazsa suçlarsın geç buldu diye değil.
negredo love elindeyken gönderemedinde nasıl göndereceksin adamların elinde sözleşme var sözleşme fesih etsen parasını ödeyeceksin bu seferde ondan suçlanacaklar.
yönetimi eleştirelim ama ipe dokunan şeyler olsun kolayca çürütülecek konularda yönetim eleştirisi olmaz.
temlikler konusunda eleştirelim en korktuğum konu bu ama takım söz konusu olduuğunda yönetim eleştirmeden önce eleştirilecek şeyler var forvet yok diyordunuz şimdi var ama 7 maçın sadece ikisinde gol atmış diğer 5 maç ne olacak 7de 2 yapan
forvet 50 gol atsa ne işe yarar sorun forvetmiymiş iyi bir forvet var arkasında bir değil iki tane çok iyi on numara var
şimdi suçu kime atacağız yönetimemi kagawa yı çıktığı daha ikinci maçında gömdü hoca güveni gömdü ertesi maç 11 yazdı
bunlardadamı yönetim suçlu ben neyi iddia ettim sorun forvette değil dedim bu takım pozisyona giremiyor dedim quaresma oynamyınca merkezden oynuyoruz takım bir maçta 8-10 pozisyon üretiyor ama hoca hala quaresmaya yer açmaya çalışıyor lens belki kötü ama
oynadığında takım daha iyi oynuyor bulensden kaynaklanmasa bile quaresma oynadığında takımın pozisyona bile girememesinimi tercih ediyorsun. burda çok konuştum merkez orta saha yok diye topu kanatlara açıp orta açmak tek opsiyonumuz
taliscaya kafa atmayı öğreten bir hocamız var hemde dünyanın en iyi ayaklarından birine iyi olanı kullanmak yerine şapkadan tavşan çıkartmaya uğraşan bir hoca merak ediyorum acaba ljajic ve kagawayada kafa atmayı öğretiyormudur.
bu bahsettiklerim yönetim sorunu değilki direk hoca sorunu bunları görüp ama yönetim şöyle böyle demek mazeret üretmektir
bu takım kötü olabilir istediğimiz kıvamda olmayabilir bu zaten böyle ama bu takım sahasında antalyaya yenilmeyecek
yeniliyorsa bunun tek suçlusu hoca olur bu takım gol attığı anda dağılmayacak gol atana kadar herşey iyi oyuncular iyi sonrasında dağıldığımızda yönetimmi kötü bu takım şl gruplarından na mağlup çıkarken iyi takım ama ligde çuvallayınca yönetimmi suçlu oluyor
takım başarısız olsa bende sizinle birlikte yönetimi suçlarım takımın kalitesini düşürdü diye
ama bu takım başarısız olsa şl de onu yapmasının imkanı yok şl de şans faktörü yoktur şansa bir gol atabilirsin bir maç kazanabilirsin ama gruptan na mağlup lider çıkmak için kaliteye ihtiyacın var ve takım kaliteli olduğunu şl de gösterdi demekki yönetim işini yapmış ligde başarısız oluyorsa kime soracağım heleki ilk yarı şampiyonluğu bırakıyor ikinci yarı esip geçiyorsa yönetimmi suçlayalım takım kötüyse ikinci yarı o puanları nasıl topladı kötü kötüdür kötüden iyi çıkaramazsın ama iyiyi kötü hale getirirsin
şimdi özete gelelim ya bu takım iyi şl de esti yada bu tamamen şansdı takım kötüydü şanssa bunu hocaya mal edemeyiz
ama şans değilse ligdeki kötü gidişin hesabını yönetimemi soralım.
Beşiktaşın büyüklüğü küçüleceğiz söylemini kaldırmaz ben feda söyleminde karşıydım sizden farkım sürekli tekrarlamamak
ben koymam gereken her seferinde tepkimi koydum burda Metin Beşiktaş yönetimine yakışmıyor diyen ilk insanım bunu dediğimde Beşiktaş şampiyon bile olmamışdı. bunu sürekli tekrarlamamak onları övdüğüm anlamı taşımaz. yönetim listesi
açıklandığındada bu yönetim Fikret Ormanın sonu olur diyende benim açıklandığı anda söyledim. ne yapayım her dakika bunumu konuşayım ne yapayım mylife ın yaptığı gibi altı sene önceki sezer transferinimi eleştireyim kötü olanları alıp iyi yaptıklarını görmezdenmi geleyim. ben her zaman söylüyorum madde madde almam bütüne bakarım kar zarar hesabı yaparım yolda yaşadığın fırtınalar değil
geminin limana gelip gelmemesi önemli getirirken yarada alır hasarda oluşur ama bunlar onarılır bütün önemli
benim yönetime bakış açım bu bir baba çocuğuna oyuncak alıyorsa iyi baba alamıyorsa kötü baba olmaz önemli olan o çocuğun
nasıl büyütülüp hayata kazandırıldığıyla alakalı bunu özel okullarda okutarakta yapabilirsin devlet okulundada yapabilirsin hiç birini
yapamayıp evdede yetiştirebilirsin bunlar imkan dahilinde ama hiç bir seçenek iyi yada kötü diye tanımlanmaz özel okullarda yetişip hırsızda olabilir yada evde eğitir ama doğru insan başarılı insan yetiştirirsin.
başkan Beşiktaşı boşladımı evet bencede boşladı ama bu boşlayışı geçmişinde yaptıklarını yok etmiyor ancak son bir seneyi değerlendirerek bunu konuşabiliriz mayısda kongre var onun dışında yapacak birşey yok bunun kararını kongre verecek
ama konumuz bu değil hocanın taraftrı kandırmasını konuşuyoruz işi yönetime getiriyorsunuz taraftarın gözünün içine baka baka yalan söylemesi yönetiminmi suçu
ben yön değiştirmiyorumki dört sene önce hoca hakkında fikrim neyse şimdide o şampiyon olurkende aynı şeyleri söylüyordum bugünde aynı şeyleri söylüyorum fikrim hiç değişmedi. Fikret orman başarılı başkankende sözlerim aynıydı bazı şeyler ters gitti diye bahaneler uydurmuyorum. birşeyleri bunlara örnekleyip üstünü kapatmaya çalışmıyorum. bu gün hoca ile alakalı yaşananların olacağını 4 senedir söylüyorum zaten bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok zaten görünüyordu. ama gelen şampiyonluklar üstünü kapatıyordu.yönetim iyiyken böyle değilken böyle olmuyorumki çok netim her zaman net oldum takımın bu hale gelmesindeki en büyük etken hoca bunu yönetim başarılı kabul edilirkende söyledim şimdi yönetime neden atayım suçu yönewtimi eleştireceksek buyrun tutarlı konularda eleştirelim ama eleştirmek için bahane üretmeyelim bunun anlamıda olmaz sonucuda olmaz.
Ya hocanın kafasının takımda olmadığını anlamak için şu savunma sorununa bakmak yeterli zaten.

1.5 sene santrafor muhabbeti yapıldı, ama şu anda ligin en çok gol yiyen 9. takımıyız. İçeride 3, deplasmanda 2 gol attığımız maçları zar zor berabere bitirebiliyoruz.

Savunma işi teknik heyetin konsantrasyon işidir. Hocanın ilk iki senesinde ligin en az yan top golü yiyen takımlarından biriydik, şimdi golün her türlüsünü yiyoruz.

Savunma oyuncularımız mı kötü de, Başakşehir'in 3 katı gol yedik? Adamlar kalede Mert'le, savunmada Epureanu, Da Costa, Attamah gibi adamlarla 11 gol yemiş, sen Karius, Vida, Adriano, Gönül gibi adamlara rağmen topu ağlarından çıkarmaktan yoruluyorsun.

Hocanın kafası sene başından beri milli takımda. Yönetim niye hakemleri konuşmuyormuş? 7-8. haftada konuştular, VAR'da penaltılarımız verilmeye başlandı o günden beri. Ama kardeşim, sen de leblebi gibi gol yiyorsun; idmanlarda savunma namına ne çalışılıyor belli değil.

Bari önümüzdeki sezon için hazırlıklar yapılsın artık, hocayla vedalaşalım. Hem önümüzdeki iki milli maça odaklansın o da.

Çevrimdışı mylife1903

Ya hocanın kafasının takımda olmadığını anlamak için şu savunma sorununa bakmak yeterli zaten.

1.5 sene santrafor muhabbeti yapıldı, ama şu anda ligin en çok gol yiyen 9. takımıyız. İçeride 3, deplasmanda 2 gol attığımız maçları zar zor berabere bitirebiliyoruz.

Savunma işi teknik heyetin konsantrasyon işidir. Hocanın ilk iki senesinde ligin en az yan top golü yiyen takımlarından biriydik, şimdi golün her türlüsünü yiyoruz.

Savunma oyuncularımız mı kötü de, Başakşehir'in 3 katı gol yedik? Adamlar kalede Mert'le, savunmada Epureanu, Da Costa, Attamah gibi adamlarla 11 gol yemiş, sen Karius, Vida, Adriano, Gönül gibi adamlara rağmen topu ağlarından çıkarmaktan yoruluyorsun.

Hocanın kafası sene başından beri milli takımda. Yönetim niye hakemleri konuşmuyormuş? 7-8. haftada konuştular, VAR'da penaltılarımız verilmeye başlandı o günden beri. Ama kardeşim, sen de leblebi gibi gol yiyorsun; idmanlarda savunma namına ne çalışılıyor belli değil.

Bari önümüzdeki sezon için hazırlıklar yapılsın artık, hocayla vedalaşalım. Hem önümüzdeki iki milli maça odaklansın o da.

Adamin adi mert diye mi kucumsuyorsun yoksa ibbde oynuyor diye mi?
Adam bizim kalecinin yedigi gollerin %70ini yemez hatta yarisini ligdeki bir tane bile kaldci yemez belki kasimpasanin italyan kalecisi yer baya baya kova burcu o

Gecen de yapildi aynisi. Adamin adi samil biraz karizmasi yok diye hemen samil falan oynuyor

Istedigin kadar organize ol ramos pepe oyna kaleci bedenen burda ruhen gece kulubunde oldukca 3 atsan 3 yersin

Kaleci pirofil olarak dogrudur. Zaten boyle olmasa livirpulun ilk11 oyuncusunu alamayiz, fabri de gitmek istedi ona da kabul de bu cocuk bu kafayla devam ederse ikinci ligde bile forma giyemez

Sikandal goller yiyor adam, kaleyi bulan gol oluyor. Tolga oynasa bu kadar gol yemezdi

Organozasyon isi falan bi yere kadar katiliyorum ama bu adam kaleci 30mden de yiyor tingir mingir da yoyor her turlu yiyor hoc doymuyor artik 2 porsiyon yiyir.

Amedsporla mac yaptigimizi dusunsene bu sahada cileti gorecek falan maca cikmaz

Çevrimiçi murat

hakkaten şeref hocaymış

yönetim hala neyi bekliyor 3 kuruş paradan kaçmak için yapılacak şey mi bu  :akuma:
şeref hocada mı milli takımla anlaşmış yoksa beşiktaşın rakibi olduğu için mi maçı takip ediyor?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hayal kurmaya gerek yok.
Ali Koç'un tüm serveti (700 milyon dolar) Fenerbahçe'nin borcunu kapatmaya yetmiyor. Adam geldiğinden beri 150 milyon dolar para gömdü, serveti geçen seneye göre %20 azaldı(Kaynak Forbes) ama Fenerbahçe'de ekonomik anlamda en ufak düzelme olmadı.
Şu ekonomik şartlarda, şahsi reklamını yapmak dışında şov amaçlı ortaya çıkanlar hariç kimse başkanlığa aday olmaz. Takımların ekonomik durumu fecaat, gelecekleri karanlık (ya da en iyi cümleyle belirsiz).
Popüler transfer yapamaz, başarı şansa bağlı. Gelen kim olursa feda gömleğini giyecek. O da ilk 2-3 senelik döneminde tüm eleştirileri alacak, parasını ve vaktini harcayıp üstüne laf ve küfür işitecek.
Kısacası başta dediğim gibi hayal kurmaya gerek yok.

Hem basının dediklerine inanmayın diyorsun her fırsatta hem de basında yazan şeylerden çıkarım yapıyorsun. Ali Koç nerede 150 milyon harcamış? Sponsorlar ve krediler cebinden mi gidiyor? Şirketini kullanıyor kişisel servetini kullanmıyor. Holding şirketlerinden sponsor buluyor, holding bankasıyla kredi alıyor vs. Forbes listesinde servetinin azalması senin hep öne sürdüğün TL değer kaybından ve şirket hisse değer düşüşünden. Örnek vereyim az önce baktım Ali Koç 2011 yılında Forbes'a göre 1,1 milyar dolar serveti varmış. 2013'te 1 milyar dolara düşmüş. 6 yıl önceki o kayıp 100 milyon da mı fenere gitmişti?

Çevrimdışı mylife1903

şeref hocada mı milli takımla anlaşmış yoksa beşiktaşın rakibi olduğu için mi maçı takip ediyor?
Ya abi ne rakibi 68. Hafta maci
Adam istanbulda tsnin macina gitmis aksam napam ts maci var gidem izleyem demis belki
Ersun yanalla pavyona gitmemis

Adam bos saatinde gidip hep mac izliyordur bilemiyoruz
Bu eleman da tirabzonlu galiba, gitmis maca

Belki milli takim icin oyuncu izlemeye gitti onu da bilemiyoruz
Ben olsam meyhaneye giderdim

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamin adi mert diye mi kucumsuyorsun yoksa ibbde oynuyor diye mi?
Adam bizim kalecinin yedigi gollerin %70ini yemez hatta yarisini ligdeki bir tane bile kaldci yemez belki kasimpasanin italyan kalecisi yer baya baya kova burcu o

Gecen de yapildi aynisi. Adamin adi samil biraz karizmasi yok diye hemen samil falan oynuyor

Istedigin kadar organize ol ramos pepe oyna kaleci bedenen burda ruhen gece kulubunde oldukca 3 atsan 3 yersin

Kaleci pirofil olarak dogrudur. Zaten boyle olmasa livirpulun ilk11 oyuncusunu alamayiz, fabri de gitmek istedi ona da kabul de bu cocuk bu kafayla devam ederse ikinci ligde bile forma giyemez

Sikandal goller yiyor adam, kaleyi bulan gol oluyor. Tolga oynasa bu kadar gol yemezdi

Organozasyon isi falan bi yere kadar katiliyorum ama bu adam kaleci 30mden de yiyor tingir mingir da yoyor her turlu yiyor hoc doymuyor artik 2 porsiyon yiyir.

Amedsporla mac yaptigimizi dusunsene bu sahada cileti gorecek falan maca cikmaz

Mert kovanın tekidir.

Herif Fenerbahçe'de senelerce yedek kaleci kaldı, oynadığı her maçta saçmaladı.

Oradan gitti Bursaspor'a, oradan da kovuldu.

Menajeri Batur Altıparmak'ın ricası ile Başakşehir'e işe aldılar, şimdi Allah'a emanet oynuyor.

Başakşehir'in kalesine şut gelmiyor, herifler öyle organize bir savunma yapıyor. Senin kalen geçen hanı, 2 tane yiyorsun ama Karius da 4 tane top çıkarıyor.

Karius bu sene Başakşehir'de oynasa, Şenol Güneş'in en az gol yeme rekorunu kırardı.

Çevrimdışı mylife1903

Mert kovanın tekidir.

Herif Fenerbahçe'de senelerce yedek kaleci kaldı, oynadığı her maçta saçmaladı.

Oradan gitti Bursaspor'a, oradan da kovuldu.

Menajeri Batur Altıparmak'ın ricası ile Başakşehir'e işe aldılar, şimdi Allah'a emanet oynuyor.

Başakşehir'in kalesine şut gelmiyor, herifler öyle organize bir savunma yapıyor. Senin kalen geçen hanı, 2 tane yiyorsun ama Karius da 4 tane top çıkarıyor.

Karius bu sene Başakşehir'de oynasa, Şenol Güneş'in en az gol yeme rekorunu kırardı.

Ya birak onur neyi cikarmasi
Kaleyi tutan yuksek toplar bile gol oluyor
4 tane kurtariyormis
Fb macinda kurtaraydi 4 tane

Bildigin kumbara performansi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hem basının dediklerine inanmayın diyorsun her fırsatta hem de basında yazan şeylerden çıkarım yapıyorsun. Ali Koç nerede 150 milyon harcamış? Sponsorlar ve krediler cebinden mi gidiyor? Şirketini kullanıyor kişisel servetini kullanmıyor. Holding şirketlerinden sponsor buluyor, holding bankasıyla kredi alıyor vs. Forbes listesinde servetinin azalması senin hep öne sürdüğün TL değer kaybından ve şirket hisse değer düşüşünden. Örnek vereyim az önce baktım Ali Koç 2011 yılında Forbes'a göre 1,1 milyar dolar serveti varmış. 2013'te 1 milyar dolara düşmüş. 6 yıl önceki o kayıp 100 milyon da mı fenere gitmişti?

Herifler sermaye arttırımı yaptı, 50 milyon dolarını Ali Koç cebinden verdi.

https://m.aksam.com.tr/spor/fenerbahceye-spkdan-353-milyon-tllik-mujde/haber-780276

O şirketleri sponsor yapıyor Fenerbahçe'ye de, şirketler şahsi şirketi mi? Cebinden koyuyor paranın çoğunu, şirketler paravan.

Toplantılarda o şirketlerin yönetim kurulları ve hissedarları "Neden bu piyasa şartlarında bu paralara Fenerbahçe'ye sponsor oluyoruz?" diye sormayacak mı?

Adamı inek gibi sağıyorlar işte. Var mı sende bunu yapacak adam? Turgay Ciner ve Tuncay Özilhan var işte, onlar da günahlarını vermez. Onlara loca satabilirsen şanslısın.

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 11:29:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya birak onur neyi cikarmasi
Kaleyi tutan yuksek toplar bile gol oluyor
4 tane kurtariyormis
Fb macinda kurtaraydi 4 tane

Bildigin kumbara performansi
Başakşehir olsa, ne Sadık o kafayı vurabilirdi, ne de Hasan Ali'ye o kadar rahat şut imkanı verirlerdi. 4 senedir uzaktan şutlara çözüm bulamıyor şu takım, biz de sürekli kaleci suçluyoruz. Bu sene üstüne yan toplar da geldi.

Şampiyonlar ligi maçlarını görüyoruz işte, frikik dışında uzaktan şut artırmıyor kimse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca geldiğinden beri 4'ü içeride 7 maçta bir tane Başakşehir galibiyeti var.

Barcelona ile 7 kere oynasak ve 1 kere kasansak az kazandık deriz, adam 5 senede Başakşehir'i ve Abdullah Avcı'yı çözemedi. Ama kalecileri iyi, Mert var. Karius'la ancak bu kadar oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir olsa, ne Sadık o kafayı vurabilirdi, ne de Hasan Ali'ye o kadar rahat şut imkanı verirlerdi. 4 senedir uzaktan şutlara çözüm bulamıyor şu takım, biz de sürekli kaleci suçluyoruz. Bu sene üstüne yan toplar da geldi.

Şampiyonlar ligi maçlarını görüyoruz işte, frikik dışında uzaktan şut artırmıyor kimse.

Sen bu ikarusu livirpulda geleni tutan falan mi saniyorsun
Yutup denen mekanizmaya bak
Sanki adam bu golleri sadece bizde yiyor
Livirpul taraftarina sor ikarusu

Topu auta dikip ayak iciyle kornere atan kaleciden bahsediyoruz
Kafasi sahada degil adam sadece bizlik bir olay da degil bu

Sanki vakabayasi de bize gelince boyle oldu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen bu ikarusu livirpulda geleni tutan falan mi saniyorsun
Yutup denen mekanizmaya bak
Sanki adam bu golleri sadece bizde yiyor
Livirpul taraftarina sor ikarusu

Topu auta dikip ayak iciyle kornere atan kaleciden bahsediyoruz
Kafasi sahada degil adam sadece bizlik bir olay da degil bu

Sanki vakabayasi de bize gelince boyle oldu
Yahu Barcelona'nın kalesini senelerce gerizekalı Valdes korudu işte.

Adamlar olayı kaleye gelmeden engelliyor, yoksa sen rakibe 20-25 metreden şut şansı verirsen, zımbalar.

Sen İkarus'u Liverpool'a sorana kadar, Mert'i Bursaspor taraftarına sor esas.

Rakip futbolcu neticede, 20 metreden kaleye vurduğunda güzel bir yere gidebilir o top. 2 sene boyunca Fabri'nin uzaktan şutlarda sağı mı zayıf, solu mu diye tartıştık burada. Şimdi Karius'u tartışıyoruz.  Tartışmadığımız tek şey, bu şutlara neden müsaade ettiğimiz?

Karius gidip Mert gelsin, 3. maç sahaya inip kovalar taraftar.

Savunma organizasyonu teknik direktör işidir, Başakşehir'in geri dörtlüsü ile kalecisi bizde olsa 25 maçta 50 gol yemiştik.

Aykut'un bile becerebildiğini Şenol kac senedir yapamadı işte, son 1.5 senedir gol yemeden kazandığımız maç sayısı o kadar az ki. Ama stoper suçlu, kaleci suçlu, Caner suçlu.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Barcelona'nın kalesini senelerce gerizekalı Valdes korudu işte.

Adamlar olayı kaleye gelmeden engelliyor, yoksa sen rakibe 20-25 metreden şut şansı verirsen, zımbalar.

Sen İkarus'u Liverpool'a sorana kadar, Mert'i Bursaspor taraftarına sor esas.

Rakip futbolcu neticede, 20 metreden kaleye vurduğunda güzel bir yere gidebilir o top. 2 sene boyunca Fabri'nin uzaktan şutlarda sağı mı zayıf, solu mu diye tartıştık burada. Şimdi Karius'u tartışıyoruz.  Tartışmadığımız tek şey, bu şutlara neden müsaade ettiğimiz?

Karius gidip Mert gelsin, 3. maç sahaya inip kovalar taraftar.

Savunma organizasyonu teknik direktör işidir, Başakşehir'in geri dörtlüsü ile kalecisi bizde olsa 25 maçta 50 gol yemiştik.

Aykut'un bile becerebildiğini Şenol kac senedir yapamadı işte, son 1.5 senedir gol yemeden kazandığımız maç sayısı o kadar az ki. Ama stoper suçlu, kaleci suçlu, Caner suçlu.

Su golde de hoca suclu tabi
Adam adama markaj vereydi bizim kaleciye yemezdi

Sanki iki sene sampiyon olurken baska hocaydi
O zamanlarda da ismaelin sucu yoktu gollerde
Adam yan yopa cikamiyor hoca mi cikma evladim diyor

Çevrimdışı Orhan_

şeref çiçek budur paylaşılan fotoda nerede bu adam :alala: soldan 3. filan denmişde o adamın şeref hocayla alakası yok sanki :alala: üstelik şeref hoca 55-60 yaş arası biri bu 3. adam ise daha genç 45 gibi sanki

Estetik mucizesi ve gençleştirici krem abi :D.

Hepsinden öte artık milli takım hem Şenol hoca hem de Şeref Çiçek için öncelik. Gitsinler izlesinler tabii. Burada bitirilmeyen kontrat yönetime yazar. Bu iş böyle uzatılmamalı, sündürülmemeli. Ancak işin içinde parayla ilgili mevzular kesin dönüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Su golde de hoca suclu tabi
Adam adama markaj vereydi bizim kaleciye yemezdi

Sanki iki sene sampiyon olurken baska hocaydi
O zamanlarda da ismaelin sucu yoktu gollerde
Adam yan yopa cikamiyor hoca mi cikma evladim diyor
Her kaleci hatalı gol yer.

Bu sezon sırf ligde 32 gol yemişiz sene başından beri, kaç tanesi net kaleci hatası? Hadi fazla fazla sayıp 5 diyelim. 27 tanesi ne?

Bak istatistikler orada, Başakşehir'in rakiplerinin son 4 maçta kaleyi bulan şut sayısı toplam 10.

Maç başına ortalama 2.5. (Onların da nasıl bulduğuna bakmak lazım, belki  bazıları 30 metreden kalecinin kucağına gelmiştir.)

Kalelerinde libero oynasa olsa farkedilmeyecek neredeyse.

Hocanın ilk 2 senesini övdüm zaten, İsmail'le, Beck'le devamlı değişen stoperle ile ligin en az yan top golü yiyen takımıydık. Ama son 1, hatta 1.5 senedir hocanın kafa başka yerde. (Nerede olduğu da belli oldu geçen hafta)

Taraftara sorsan her gelen stoper kötü, her bek arkasına adam kaçırıyor, her kaleci saçma goller yiyor, her oyuncunun kafa başka yerde.

Millet kalede Mert ile, stoperde Mahmut Tekdemir-Epureanu ile 24 maçta 11 gol yiyor. Bu adamların kapasite belli, bizde ilk 21 kişilik kadroya giremezler.

[ Son Düzenleme: 05 Mart 2019, 11:23:32 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Her kaleci hatalı gol yer.

Bu sezon sırf ligde 32 gol yemişiz sene başından beri, kaç tanesi net kaleci hatası? Hadi fazla fazla sayıp 5 diyelim. 27 tanesi ne?

Bak istatistikler orada, Başakşehir'in rakiplerinin son 4 maçta kaleyi bulan şut sayısı toplam 10.

Maç başına ortalama 2.5. (Onların da nasıl bulduğuna bakmak lazım, belki  bazıları 30 metreden kalecinin kucağına gelmiştir.)

Kalelerinde libero oynasa olsa farkedilmeyecek neredeyse.

Hocanın ilk 2 senesini övdüm zaten, İsmail'le, Beck'le devamlı değişen stoperle ile ligin en az yan top golü yiyen takımıydık. Ama son 1, hatta 1.5 senedir hocanın kafa başka yerde. (Nerede olduğu da belli oldu geçen hafta)

Taraftara sorsan her gelen stoper kötü, her bek arkasına adam kaçırıyor, her kaleci saçma goller yiyor, her oyuncunun kafa başka yerde.

Millet kalede Mert ile, stoperde Mahmut Tekdemir-Epureanu ile 24 maçta 11 gol yiyor. Bu adamların kapasite belli, bizde ilk 21 kişilik kadroya giremezler.

Gene mahmut epruyani diye kucumsuyorsunuz adamlari
Senin iyi bir kadron yok ne nicelik ne nitelik olarak
Adamin oyuncusuna neden boh atiyorsunuz
Roko var sende ibbye versen antremana almazlar
Senin takimdan bi adriyano belki vidayi alirlar oraya kagava layic  demiyom kiralik adamlar onlari da alirlar mi tartismali o maliyetlere

Adamlarin kadrosunu yerin dibine sokup bizim kadroyu uzaya cikariyonuz

Fabri gibi tartismali kaleciden verim alirken hoca iyiydi sistem mi farkliydi
Fabriyi kume dusen takima 6 milyona soktuk herifler antremana cikartmiyir
Ayni seyi oynuyoruz fabri daha az sacma gol yiyordu o da bombaciydi da kafasi sahadaydi

Çevrimiçi Necmi

abi 1500 satır hoca gömmüşsün gene bu yazdıklarını defalarca yazdın okuduk zaten sen soruları yanıtlamamışsın. 50 sefer yazınca yönetim eleştirisi sezer öztürk transferi yazıyorsunuz diyorsunda sen her gün aynı şeyi hocaya yapmıyormusun aynı şey işte.

madem sağ bek transferi gereksizdi biz yaz başı neden ilk sağ bek baktın isviçreli milliçocuk lynlu çocuk filan boşuna mı transfer görüşmesi yapıldı haftalarca sonra serkan reçber die biri geldi gençleştreceklerdi başkanla ikisi takımı ama rivayetegöre umut ve şafak elemanı kapının önüne koymuşlar

ffp ffp diyorsun yönetim satmayıp napacaktı diyorsun satmadan alamama şeyi vardı diyorsun her sene mi takımın üstüyle başıyla bu kadar oynanır gesede ffp.de ama adamlar yazın sadece gomisi sattı onunda ffp ile alakası yoktu uefanın gücü bitek bize mi yetiyor

acaba bu denli sirkülasyon oyuncu alışı satışı yönetimden birilerinin menacerlerle ortaklığı filan konulu olabilir mi? hiç bu olasılık aklına gelmiyor mu? bu bir iddia değil itham değil ama midemi bulandıran bir olasılık neden renkliler bu denli sirkülasyon yapmadılar hele hele şampiyon olurken takımları bu denli sirküle etmediler? hiç bu olasılık aklına gelmiyor mu?

yönetim bahane üretmez tüm yaz yan gelip yattılar işte abi santrafor bile almadılar üstelik de ffp bitmişken yapmadılar bunu ffp varken transfer yapabilen yönetim yokken nie yapmadı bana kimse bunun açıklamasını yapamaz. burakın arkasında 2 tane harika 10 numara var diyorsun kagawa 45 dk oynadı maç sonu bacağını eline almış işte kendisi hala hazır değilim diyor ama sana göre uçuyor kaçıyor hoca oynatmıyor gömüyor güveni gömmüşse az bile etmiş o çocuk bu gidişle 2 sene sonra orkan çınar moduna bürünür görürsünüz.

sonra burak 2maçta gol attı diyorsun erzurum ve kayseri maçlarında 3 penaltın verilmedi yönetim sus pus olacağına penaltılarımızı çaldırtsaydı burakın da 6 maç 4ünde attıgı 7 gol olurdu. ikinci devre 7de 7 yapacak fırsatımız vardı yönetim yüzünden yapamadık. ben iyi oynarım kötü oynarım gereği ayrıca düşünülür ama yönetim önce takımı dışa karşı koruyacak penaltıları alacak sonra hocayı mı dövüyor oyuncuları falakaya mı yatırıyor bakarız ona ama sonra.
kim söylüyor sağ bek baktığımızı uygun bir tane bulursak alırız diye başkanın açıklaması var onun üstüne benim sağ bekim GG ben onu oynatacağım sağ bek alınsada forma GG nin diyen Hoca açıklaması var. Peki hoca alırsanız oynatmam dediğinde neden alınsın takıma giremeyecek oyuncuya neden para verilsin. Hocanın resmen almayın diye beyanı var.
hoca istemediği için çok uçak kapılarından dönen oyuncular var bunları resmen bilmediğimiz için söyleyemiyoruz sizin gibi basındanda duymuyoruz. Hocanın oyuncu vetolarından yönetime gına geldi.
penaltılara gelince burak gelmeden öncede penaltılarımız verilmiyordu ama hiç böyle koruma yapmadın. ne mağlum penaltıyı burak atacak takımda quaresma gerçeği var. doğmamış bebeğe don biçmeyelim farazi konulardan eleştiri olmaz ben bakıyorum fikstüre 7 maç geçmiş burak geleli bu 7 maçın ikisinde gol atmış 5 inde golü yok. ha faydası yokmu bence beklediğimin üstünde yüksek fayda verdi ben gol atmasınada bakmıyorum haraketli ve alan açıyor o atmasa başkalarının atmasını sağlıyor ben sadece sizin oyuncu performansını attığı golle ölçtüğünüz için söyledim bana göre iyi size göre kötü olması lazım normalde.
burak iyi forvet kötü denemez ama izliyorum maçları hala forveti pozisyona sokmuyoruz bu oyun anlayışıyla bu olacak farklı birşey bekleyemeyiz iki üç maç susar bir maç iki tane atar çünkü top ona akmıyor ama artısı alan açtığı için geriden süpriz golcüler çıkıyor atmasada gole ciddi katkısı var. Ben oyuncuyu attığı golle değerlendirmem maçı kazanalım kim atarsa atsın önemli olan en uçtaki adamın yaptıkları. ben size bunu kaç yıldır söyledim ama anlatamadım. kaldıki burakla birlikte merkez oyununa dönmüş halimiz bu daha doğrusu quaresmanın frenine basılmış hali. önceki oyunumuz olsa bu kadarda olmazdı.
ama kabul edemiyorsunuz bunu kabul etseniz bu sefer sistem tartışmak gerekecek bu güne kadar savunduğunuz herşeyi çöpe atmanız lazım buda olmaz. mesela hoca ne zaman sıkışsa ilk yaptığı topu taşıyan adamları çıkarıp atacak olanları sokmak oluyor ilerde çok adam olunca topun kendiliğinden oraya gideceğini sanıyor kaç defa orta sahayı tamamen boşalttığına şahit olduk.
artık bunları tartışmanın gereği kalmadı. şampiyonluk gitmişdi zaten görünen ikinciliğinde gideceği ondada şansımız çok zayıfladı
bu saatten sonra ne sistemi konuşmanın gereği var nede hoca eleştirmenin. Bu şekilde gidecek gittiği kadar. kendimizi yormaya gerek yok artık.

Çevrimdışı 38life

Yahu şeref çiçek abdullah avcı için oyuncu izlemeye gitmiyor şenol güneş'in yardımcısı haliyle de onun izni ve isteğiyle gitmiştir yani evet gitmekteki amacı milli takımsa adamlar oyuncu izliyor. Bu niye polemik oldu onu anlamadım kendi yedek kulübesinde duran adamı tanımıyor daha bizim taraftar niye gittiğini sorgulamak yerine bunu buraya koyan tepki görüyor ilginç. Beşiktaş'a oyuncu transferi için izlemeye gittiğine kargalar güler tarkan sezon başından beri orada şimdi mi akıllarına gelmiş oyuncuyu izlemek sezon sonu gidecek ekibin raporuyla niye transfer yapacağızki biz? Bırakalım rahat rahat milli takımlarına oyuncu baksınlar Beşiktaş bir sezonu daha heba etmiş kimin umrunda hocası milli takımla imzalamış yönetimi desen tüm derdi seçim olmuş taraftara üzülüyorum sadece.

Bu tavır yüzünden uzaklaştım forumdan zaten. Doğru da yapmışım. Beşiktaş konuşmaya niyetli bi kitle yok burada. Varsa yoksa kişisel polemik. Kişiselleştirilmiş tartışmaya girmeyeceğine yemin etsen, kurana el bassan yine sokuyorlar seni oraya. En doğrusu uzak kalmaya devam etmek. Bir süredir yaptığım gibi birşey söyleyeceğim zaman girip yazıp çıkmak.

Çevrimiçi Necmi

bu foto yönetimin başkanın beşiktaşı boşladıgı tezimin ispatıdır!!!
lig maçlarını izlemek Beşiktaşın yardımcı hocalarının görevi değilmi olmasa bile gidip izleyemezmi :alala:
şeref hocadamı milli takımla anlaştı. Beşiktaşın yardımcı hocasının lig maçı izlemesi
nasıl yönetimin Beşiktaşı boşladığını işaret eder. :alala:
zevk için gidip maç izlemiş olamazmı bunlar ligi bizden daha iyi takip ediyorlar
milli takımamı oyuncu seçiyor bunca zamandır ligde olan adamlar bunun içinmi gidip maç izleyecekler.