Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3754889 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bari bi ajansa falan yazdıralım bizim şu alman kıvancı da dizi reklam falan kiralama ve maaş parasını çıkarırız en azından.

Adam safi zarar, sanırım maç sırasında akşam kimle takılsam nereye gitsem hangi pozisyonu denesem derken kendini pozisyondan pozisyona sokup nasıl gol yenmez diye ders veriyor bize.

ilk geldiğinde bir bir yiyordu sonra iki iki şimdi de kesmedi heralde üç üç yiyor hemde takım 3-0 önde iken.

bi tane kalas koysaydık kaleye fener maçında o üç golden biri gelir kalasa çarpardı en fazla maç 3-2 biterdi.

karyus efendi oynuyor ama futbol değil bizim piskolocimizle oynuyor.
Senol gunes kaleciden anlamaz kalecilik mi yapmis hayatinda

Çevrimdışı Akil Emre

-LJAJIC GELECEK SEZON...-

"Ljajic gelecek sezon da bizimle olacak gibi gözüküyor. Kontratındaki bazı maddeler var, o maddeler tutarsa alınacak. Karakterli bir çocuk. Takımımızda görmek istiyoruz. Kulüpler ekonomik olarak daralacaklar seneye. Biz de %30-40 daralmak durumundayız"

-KAGAWA İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE KARAR VERECEĞİZ-

"Kagawa biraz daha oynasın, Beşiktaş'a alışsın, biz ona alışalım, önümüzdeki süreçte karar vereceğiz. Tüm takımlar için de geçerli bu, kulüpler bütçe itibarıyla daralacaklar. Bizim kadro mühendisliğini tekrar masaya yatırmamız lazım. Şu an tek konsantrasyonumuz lig."

Kuculecegizden daralicagiza tiransfer olduk. Boyle konusulmaz kamu onunde.
Kadro muhendisligini masaya yatiracakmis, simdi ne nereye yatar diye iki kelime etsem gene nopost yoyecez, muhendislik falan yapmayin arkadas siz, beceremezsin.
Kagavaya bakacakmis, kagava da sana bakacak yahu

Bu konusmalarin buyuk ihtimal gercegi donusu su
Seneye layic kalmaz kagava da kacar adim mars
Vida satilir burak satilir ikarus geri iade
Kadro degerin de 30-40 milyon olur bulgar ligi takimi gibi

Bu kafalarin besiktasi getirdigi yer burasidir
Koylu zihniyeti ile sonradan gorme manevralari ile akildan yoksun bilimden ilimden yoksun yonetim boyle olur, topculara diyoruz buranin oyuncusu degil, kucuk takim oyuncusu diye yoneticiler de besiktasin yoneticisi degil, herifler besiktas kucuk olsun bizim olsun modunda, buna yetersizlik₁ denir

2-3 sene once yazmistim
Bakin dedim sirketler neden adam cikarir cunku isler iyi giderken herkes rahatlamistie, salmistir, tembellesmistir gider bir suru adam alirlar normalde riske girmeyecekleri islere atilirlar bu islerin basina yanlis adamlari koyarlar sonra kiriz ortaminda isci cikartmaya baslarlar.
Bu yonetim de boyle

Para yok diyor, ulan ben mi yaptim mantar tiransferleri
Mitro negredo larin lens medel pepe vida love 8 tane adam sunlara verilen paralar nedir. Paran yoksa alma kardesim odeyemeyeceksen maasini alma
Yiyemeyecegin falakanin altina yatma dedik

Beceriksizler ordusu yonetmeye calisiyor besiktasi, dedik bunlari hepsini dedik
Unal aysal gssi olmasin dedik

Zamaninda umut gunerin arkasindan falan kosan adamlar simdi besiktas yoneticisi ile kufurlesiyor

Hoca da gitti, hoca konusu renkli algisini yiyen taraftara ders olsun diyecem ama lucescu konusunda dersini almamisti kimse. Ben severim kaos ortamini zaten bunlarin yasanacagi da belliydi. Tarihin boyle tekrar ettigi baska bir ulke yok dunyada, akildan uzak olunca boyle oluyor
Malzeme cok olacak mayisa kadar, insallah bazi yonetici arkadaslar ile yolumuz kesisir avrupada, hal hatir sorariz kendilerine, edebiyat falan konusuruz, futbol konusulmaz bunlarla
Ziya pasadan gelsin

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

30-40 daralacaz nedemek ya
Yaw fbli soylese 20 sene sosisli yumurta yaparim
Abi yine duygularıma tercüman olmuşsun, koskoca başkan takım küçülecek dermi , zaten devre arası maliyetleri yolladın bu kafayla 2 milyon maaş alan takımın 2 yabancısını yollar, pektemek gibi adamlarla 1 milyondan sözleşme yapıp takımı rahatlattığını falan düşünür.
Başkanın başarıyla alakası kalmamaış zaten muhalefet yok kafasına göre takılıyo, artık keyfi yerindeyse morali yüksekse bişeyler yapar çok üzerine gitmeyelim, tüm yöneticiler yoruldu, hele basın sözcümüz takımımızın hakkını korurken boğazını üşütmesi beni çok üzdü
Son olarak dün gs için söledikleri , YD için ve yusuf abisi için yaptığı teşekkür, şenol güneşin arkasından yalandan durma vs.. , kendini bitirdi. Stad için teşekkür ederim sayın başkana mayısta Çebinin aday olmasını bekliyecem kendi adıma yoksa 3 sene daha neler yapar çok fikir sahibi olduk.

Çevrimdışı mylife1903

Abi yine duygularıma tercüman olmuşsun, koskoca başkan takım küçülecek dermi , zaten devre arası maliyetleri yolladın bu kafayla 2 milyon maaş alan takımın 2 yabancısını yollar, pektemek gibi adamlarla 1 milyondan sözleşme yapıp takımı rahatlattığını falan düşünür.
Başkanın başarıyla alakası kalmamaış zaten muhalefet yok kafasına göre takılıyo, artık keyfi yerindeyse morali yüksekse bişeyler yapar çok üzerine gitmeyelim, tüm yöneticiler yoruldu, hele basın sözcümüz takımımızın hakkını korurken boğazını üşütmesi beni çok üzdü
Son olarak dün gs için söledikleri , YD için ve yusuf abisi için yaptığı teşekkür, şenol güneşin arkasından yalandan durma vs.. , kendini bitirdi. Stad için teşekkür ederim sayın başkana mayısta Çebinin aday olmasını bekliyecem kendi adıma yoksa 3 sene daha neler yapar çok fikir sahibi olduk.

Yaptiklari yapacaklarinin teminati

Zamaninda gokhan suzeni sezerciki falan aliyorlardi bonservis verip tivitirdan niyanki aliyorlardi sonra parayi bulunca gelistiler lense 5.5 falan bonservis verdiler, ne fb sevdasiymis arkadas. Daha caner gg falan var tabi

Bu sene sonu ise alper, tolga cigerci, sener ve ismael hamlesi bekliyorum
Adriye alacaklarina karsilik cenaze yapacaz sonra yerine 2.5 milyon bonsla ismael

Burak cine gidip rvo da getirilirse sasirmam
Ismarl pirlanta gibidir, askerligini yaaabdi geldi

Çevrimdışı f_madida

-LJAJIC GELECEK SEZON...-

"Ljajic gelecek sezon da bizimle olacak gibi gözüküyor. Kontratındaki bazı maddeler var, o maddeler tutarsa alınacak. Karakterli bir çocuk. Takımımızda görmek istiyoruz. Kulüpler ekonomik olarak daralacaklar seneye. Biz de %30-40 daralmak durumundayız"

-KAGAWA İÇİN ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE KARAR VERECEĞİZ-

"Kagawa biraz daha oynasın, Beşiktaş'a alışsın, biz ona alışalım, önümüzdeki süreçte karar vereceğiz. Tüm takımlar için de geçerli bu, kulüpler bütçe itibarıyla daralacaklar. Bizim kadro mühendisliğini tekrar masaya yatırmamız lazım. Şu an tek konsantrasyonumuz lig."

Kuculecegizden daralicagiza tiransfer olduk. Boyle konusulmaz kamu onunde.
Kadro muhendisligini masaya yatiracakmis, simdi ne nereye yatar diye iki kelime etsem gene nopost yoyecez, muhendislik falan yapmayin arkadas siz, beceremezsin.
Kagavaya bakacakmis, kagava da sana bakacak yahu

Bu konusmalarin buyuk ihtimal gercegi donusu su
Seneye layic kalmaz kagava da kacar adim mars
Vida satilir burak satilir ikarus geri iade
Kadro degerin de 30-40 milyon olur bulgar ligi takimi gibi

Bu kafalarin besiktasi getirdigi yer burasidir
Koylu zihniyeti ile sonradan gorme manevralari ile akildan yoksun bilimden ilimden yoksun yonetim boyle olur, topculara diyoruz buranin oyuncusu degil, kucuk takim oyuncusu diye yoneticiler de besiktasin yoneticisi degil, herifler besiktas kucuk olsun bizim olsun modunda, buna yetersizlik₁ denir

2-3 sene once yazmistim
Bakin dedim sirketler neden adam cikarir cunku isler iyi giderken herkes rahatlamistie, salmistir, tembellesmistir gider bir suru adam alirlar normalde riske girmeyecekleri islere atilirlar bu islerin basina yanlis adamlari koyarlar sonra kiriz ortaminda isci cikartmaya baslarlar.
Bu yonetim de boyle

Para yok diyor, ulan ben mi yaptim mantar tiransferleri
Mitro negredo larin lens medel pepe vida love 8 tane adam sunlara verilen paralar nedir. Paran yoksa alma kardesim odeyemeyeceksen maasini alma
Yiyemeyecegin falakanin altina yatma dedik

Beceriksizler ordusu yonetmeye calisiyor besiktasi, dedik bunlari hepsini dedik
Unal aysal gssi olmasin dedik

Zamaninda umut gunerin arkasindan falan kosan adamlar simdi besiktas yoneticisi ile kufurlesiyor

Hoca da gitti, hoca konusu renkli algisini yiyen taraftara ders olsun diyecem ama lucescu konusunda dersini almamisti kimse. Ben severim kaos ortamini zaten bunlarin yasanacagi da belliydi. Tarihin boyle tekrar ettigi baska bir ulke yok dunyada, akildan uzak olunca boyle oluyor
Malzeme cok olacak mayisa kadar, insallah bazi yonetici arkadaslar ile yolumuz kesisir avrupada, hal hatir sorariz kendilerine, edebiyat falan konusuruz, futbol konusulmaz bunlarla
Ziya pasadan gelsin

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

30-40 daralacaz nedemek ya
Yaw fbli soylese 20 sene sosisli yumurta yaparim

:claps: :claps: :claps:

Kagawa icin surecte karar verecekmis, yahu baskan cocuk mu kandiriyorsun. Kagawa'nin ve klubunun keyfine bagli desene iste, neyin kararini vereceksin. Karar verebilecek gucte bir pozisyonun olsa zaten bonservisiyle, opsiyonuyla alir getirirdin. Abou'yu, Mario'yu nasil tutamadiysan bu da oyle gidecek iste, acik acik soyle de milletin akliyla dalga gecme.

Bir de bu daralma isinden daral geldi artik. Biz FFP'den cikiyorduk degil mi? FFP'de olan fener/gs milyonlarca avroluk transferler yapiyor, ceza meza da aldiklari yok, sozum ona FFP'den cikan Besiktas daralma pesinde. Daral daral bu gidisle Alanyaspor ayarinda bir takim olacak zaten, Sergen de daha rahat yonetir.

Tek umudumuz baskanin TFFye gecmesi ve klubun basina da ANC'nin gelmesi. Bunun otesinde Besiktas icin gunesli gunler gorulebilecek bir senaryo yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi murat

başkan 3 yıllık sözleşme önereceğiz hocaya ama sözleşme önerilmemiş.şenol güneş kovulmadan gitmem ama milli takıma sözleşme imzalamış.mayısta açıklanacaktı ama sözleşme yıldırım demirören yapıldığı için istifa etmeden açıklanmak zorunda kalıyor.başkan sözleşme teklif etmediği için mi hoca milli takıma gitti yoksa hoca milli takıma gittiği için mi sözleşme teklif edilmedi sonuç olarak hayırlı oldu.milli takım uçar kaçar artık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gökhan Töre neden kadro dışı?

Neler yaptığını bilseniz tarzında değil de tam olarak şu sebepten diyebilecek biri var mı?

Çevrimiçi levitate

Neler yaptığını bilseniz tarzında değil de tam olarak şu sebepten diyebilecek biri var mı?
şu ana kadar iki iddia gördüm

-yöneticilerden birine selam vermemiş (bunu nedense çok söylüyorlar)
-hocayla arası bozukmuş

ama adam hala dönmek istediğini falan söylüyor bakalım ne olacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

şu ana kadar iki iddia gördüm

-yöneticilerden birine selam vermemiş (bunu nedense çok söylüyorlar)
-hocayla arası bozukmuş

ama adam hala dönmek istediğini falan söylüyor bakalım ne olacak

donsun bence, nasil olsa daraliyoruz...ucuz bir rakama imzalayacaksa oynasin.

Çevrimiçi levitate

+1903

birkaç maç oynasa en kötü almanya'da birine satarsın azıcıkta olsa kar edilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Sezon başı imPARAtorla imza töreninde görürsün arkadaşı

Çevrimdışı mylife1903

Renklilerden birine imzalamistir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herhalde bundan sonra maç başı puan ortalamamız 1'e falan düşer.. Başkan koltuğunu koruyacak diye yazık ediyor Beşiktaşımıza.. Şenol hoca gitmiş zihnen burada değil artık hala ne isi var takımın başında?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Herhalde bundan sonra maç başı puan ortalamamız 1'e falan düşer.. Başkan koltuğunu koruyacak diye yazık ediyor Beşiktaşımıza.. Şenol hoca gitmiş zihnen burada değil artık hala ne isi var takımın başında?
Tam kafamızı kaldırıyoruz hemen çelme takıyor renkliler yıllardır başkan da yönetim de tepkisiz.. Herkese abi çekiyor. Bu kadar silik yönetim istemiyorum artık. Tarihimizin en pasif yönetimi budur herhalde..

Çevrimdışı Maurizio

şu saatten sonra şenol güneşin görevde kalmasının hiç bir mantığı yok, faydası da yok.
kalan sürede en azından gutiyi görürüz. şenol güneş milli takımına odaklansın, aman kafası meşgul olmasın burayla..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilic'in lig devam ederken West Ham United ile anlaştığı sezonun bir benzerini yaşıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Bilic'in lig devam ederken West Ham United ile anlaştığı sezonun bir benzerini yaşıyoruz...
orada hala yarıştaydık o zaman çok koymuştu

şimdi iddiamız yok rahatız yav olan oldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

orada hala yarıştaydık o zaman çok koymuştu

şimdi iddiamız yok rahatız yav olan oldu
Bana bu daha çok koydu. Devre arasında değişim yapıp seneye ön hazırlı yapabilirdik. Şimdi seneye sıfırdan...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Takım aslında iyi oynamak istiyor ama hocaya ve oyunculara büyü yapmışlar.Özellikle hocaya yaklaşık 40 maçlık bir büyü yapmışlar yoksa gerçekten iyi adam ben seviyorum hem bizi şampiyon yaptı ondan önce biz şampiyon olamıyorduk. Zaten en önemli şey şampiyon olmak değil mi futbolda ? Nasıl oynadığının bir önemi yok . Hoca iyidir hoca iyidiiir.
Şenoooool Güneeeeşşşşş
The great gig in the sky

Çevrimdışı f_madida

Tam kafamızı kaldırıyoruz hemen çelme takıyor renkliler yıllardır başkan da yönetim de tepkisiz.. Herkese abi çekiyor. Bu kadar silik yönetim istemiyorum artık. Tarihimizin en pasif yönetimi budur herhalde..

Cok zor isler bunlar.. Ancak bir Rahmi Koc gibi hic kimseye eyvallahi olmayacak bir adam gelecek ki, hem sermayeyi koysun hem de celme takmaya calistiklarinda guclu bir lobi cikarsin karsilarina. Fikret Orman orta olcekli is adami, ne bir sermayesi var ne bir nufuzu. Serdar Bilgili de boyleydi.

Arada Demiroren yine biraz daha zenginceydi onun da yoneticilikle alakasi yoktu.

Bu sene ligi Basak alirsa onumuzdeki sene fener sampiyon olur, yoksa gs fener arasi gider. Biz kepenk kapattik artik bu cok net.

safak mahmut bilmemne, umut'u metin'i vs. normalde adi sani duyulmayacak adamlar Besiktas ustunden reklamlarini yaptilar kendince.

Çevrimdışı mrred

Adam 3 0 öne geçen takımı bile sahaya sürmüyor siz hala neyin faydasından bahsediyorsunuz. Bu adam resmen camiayı sabote ediyor. Biz sadece çok safız ve iyi niyetliyiz. Bizi kullanarak milli takıma gitti ama 2 senemizi ve daha da önemlisi geleceğimizi berbat etti.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Abi niye niye hala deplasman maçlarına quaresma oynatıyorsun niyeeeeee ne verdi sana bugüne kadar bu adam deplasmanda top kaybından bek kovalamamaktan taç çizgisinde beklemekten başka niye sabote ediyorsun takımı niye öne geçince saçmalıyor bu takım önde basan her takıma corumsporla oynasa bile top kaptırıp gol yiyor bu kadar mı kötü bu oyuncular bu kadar mı pas yapmaktan topu tutmaktan aciz niye böyle oluyor sinir hastası etti bu adamlar beni artık şamil çinaz hasan hüseyin acar kravets umut bulut omurgasına bile mahkum oluyorsunuz defanstan top çıkaramıyorsunuz siz neden böylesiniz neden lanet olsun artık sağlık sorunu yaşayan varsa şu takımın maçlarını izlemesin yeter be.

Çevrimdışı mrred

Sahada futbol namına en ufak bir şey yok. Hala yönetim diyoruz. Önce bir futbol emaresi görelim bizi oyunla kurguyla maça müdahale ile bir kere de utandırsın ondan sonra yönetime gerekeni söyleriz. Sahada bir oyun yok tarif edilir başarıyla uygulanan bir oyun yok. Topu kap direkt hücum yap büyük takım 90 dakika bu oyunu oynayamaz. Yoksa öne geçtiğin her maçta yakalanırsın bu maç 5 lik olmamız gerekiyordu ama adamlar şansız ve beceriksizdi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç hoş olmayan hastag trend topic oldu bu maçtan sonra twitterda. Bakalım neler olacak bu hafta  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Gs Lobisi
Santrafor
Paralar ödenmiyor
Yusuf Namoğlu
Başkan maç sonu bağırmadı çağırmadı
Metin

Eee bir dakka bu bir futbol oyunuydu sahada ne var ?
Kaos plansızlık ve panik
O zaman bu sebeplerin hepsi taça çıkar ve hatta bu sebepler bir süre hocanın kusurlarını taça atmaya yarar ki son 2 yıl böyle oldu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Tiribunden seref tiribunune gidecek yildirimlari topluyor ustune
Secime kadar boyle kalkan olarak tutacaklar
Sonra hoca konusmasin diye de dus edecekler