Ben cok net yazdim, kadroyu koruyup ustune sagdan soldan yeni transfer de degil, bildigimiz Fabri ve Tosic'i getirseler bu takimi seneye sampiyon yapar diye ama hala mazaret uretildigini iddia ediyorsun.
Mazaret yok, Rezalet var, rezaletin mimari da yonetim. Toz kondurmadigin yonetim.
Negredo-Babel-Vagner gidecekti de neden yazin basinda satilmadi, gonderilmedi? Buna verecek cevabi var mi yonetimin? Yok. Besiktas neden her sene ilk yarilari cope atacak sekilde ligin 4. haftasi geldiginde zorla transfer yapiyor, bunun cevabi var mi? Yok. FFP bahanesiyle yonetim kendini kenara cekiyor, butun plansizligi, basiretsizligi hocanin ustune yikiyor. Aldiklari oyuncular cogu zaman mac formundan uzak geliyor ama yine de ilk mactan ilk 11 baslamazlarsa haftalara boyunca azina geleni yazmak serbest.
hala fabri diyorsun tosiç diyorsun adamlar gitti kendileri istedi ve gitti
ne yapacak yönetim ayaklarına prangamı takacak. yapabileceği en iyi şeyi yapıp
gidişlerini paraya çevirdi.
yönetime toz konduramıyormuşum peki siz Şenol hocaya toz konduruyormusunuz beni
eleştirdiğin şeyi yaptığının farkında değilmisin ben sürekli yönetimi koruyorum sen sürekli Şenol hocayı korumuyorsun öylemi
Güvene gömüp formu düştü deyip ertesi hafta 11 oynatır kagawa girdi on a on kaldık der fener maçına 11 çıkarır
sonrada ikinci yarı geriye yaslanmamızın sorumluluğunu onun üstüne yıkar. kagawa düştü oyundan ama sen çıkartmak için 85 e
kadar niye bekledin o zaman defansa yardım etmiyor diye eleştirdiğin lensi çıkarıp defansda duvar olan quaresmayı koyuyorsun
bende hoca haklı diye savunayım. Neymiş oyuncular kampa yetişmiyormuş doğru haklısın rakipler bizi geçerken oyuncularını lig biter bitmez alıyor değilmi bir eleştiri yapılırken rakiplerede bakılır kime neden geçiliyorsun sorgulanır.
böyle sürer gider. yönetim savunmuyorum sadece Beşiktaş gerçeklerini görüyorum bende isterim lig daha bitmeden gelecek sezonun kadrosu kurulsun oyuncuları belirlensin ama bu para demek bunu yapamayız yapabilecek takımda yok ligde
bunlar iş bilmemezlik değil imkanının olmaması. Birde yarıştığımız rakiplerle aynı şartlarda yarışıyoruz bir şeyin
sende kusur olması için onu rakibinin yapıp senin önüne geçmesi lazım gs gomisi ne zaman almışdı geldi kamp gördümü
çıktı gollerini attı. Ülke şartları bu baba oyuncak alacak parası yok çocuk oyuncakçının önünde alınsın diye kendini yerlere atıyor
baba ne yapacak yoldan geçerken adama bak çocuğuna oyuncak almıyor diye suçlayabilirmisin onun derdi ilk önce
çocuğunun karnını doyurmaktır. Bizim durumumuz bu bunun için yönetim suçlayamam. hoca neden eleştiririm
hadi yeni katılan oyuncuda böyle mazeretin var ama kampa gittiğin oyuncu nerde neden hazır değil ozi neden koşamıyor
bütün takım alınan iki oyuncudan ibaret değil herkes oynarda yeni gelenler düşer tamam dersin yönetim hatalı
ama bunu desteklemek için eldekilerin iyi olması gerekiyor. Tolgayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
ama tolgayın bu duruma gelmesinde hocanın payı ne kadar en basın toplantısında tolgaya verip veriştiren benmiydim
hoca sürekli oyuncularını basının önüne atıyor. sonrada sahada onlardan verim istiyor
kadroyu koruyun demek kolay kardeşim korumak zor. Çebi demedimi cenkin gitme isteği elimizi daralttı diye en basiti
gerçek Beşiktaşlı cenkden bahsediyoruz hadi koru nasıl koruyacaksın töre ben bu takımda oynamak istemiyorum diyor
hadi koru. fabri benim önümü açın ben gideceğim diyor buyur gönderme taliscaya çin takımı 10 M maaş veriyor hadi tut elinde
tutabiliyormusun. Bunları yapabileceksen yapmıyor yapamıyor diye yönetim eleştirirsin. Yönetim kadroyu
korumalıydı demek işin basiti mesela ben hiç istemem kadronun korunmasını hep eldekinin daha iyisinin peşinde koşulsun
isterim gelişme böyle olur durağanlık aslında gerileme demektir. Gelişeyim derken her zaman 12 den vuramazsın bazen ıska geçmende
mümkün mükemmel bir şey yok en hassas cnc tezgahların bile hata payı vardır. dışardan olayları gözlemleyip
yanlışlar yapıldıktan sonra eleştiri kolay iş orda oturup karar verebilmektir. 6 yıllık geçmişinde 110 yıllık tarihimzde olmadığı kadar transfer başarısı sağlanıyor ama sorarsan yönetim transferi bilmiyor oyuncu tutarsa hoca başarısı tutmazsa yönetim başarısızlığı
yönetim transfer yapmayı bilmiyor tosiç fabri alınır alındı diye sövülür sonra satılır bu seferde satıldı diye sövülür.
şimdi burda yanlış ne almasımı satmasımı sonuçta her türlü sövüldüler.
eleştirelim toz konduralım ama bunu haklı nedenlerle yapalım doğru yaptıklarını eleştirirsen yanlış yaptıklarında bunu vurgulayamazsın
bu yönetim ve başkan yusuf abi dediği için eleştirilir taraftar mhk ile mücadele ederken tam tuş edecekken son nefesini verirken
suni teneffüs yaptığı için eleştirilir. yöneticilerin saçma sapan verdiği demeçleri eleştiririz. yönetici yada başkan Beşiktaşa
yakışmayan bir duruş içindeyse eleştirilir ama lütfen ya ben gideceğim diyen oyuncuyu neden tutmadı diye eleştirmeyin
eleştirilecek şey var eleştirmeyecek şey var insanların hayatta belirlediği sınırlar olmalı ölü yapraklar rüzgarın estiği yöne gider
yapraksan dalındaki yaprak ol rüzgar seni haraket ettirsede yerinde sabit kalırsın.
kaldıki şu yönetimden sevdiğim tek bir isim yok hepsi istifa etse sadece mutlu olurum
ama bu benim onları yerli yersiz eleştirmem hakkını doğurmuyor. insanlar işlerini hakkaniyetle yapmalı
duyguları işin içine karışmamalı yoksa attığı hiç bir adım doğru olmaz hep önyargılarla
haraket eder. hakim karşısına çıksan sana içi ısınmadığı seni suçlu gördüğü için içeri tıksa mutlumu olursun
sizin yaptığınız bu neden tek bir iyi şeyi alkışlamıyorsunuz hep eleştirmek için hazır oluyorsunuz
konu Beşiktaş menfaatiyse Beşiktaşa bir yudum su veren sırtta taşınır.
quaresmayı sevmem bir dakika bile Beşiktaş forması giysin istemem ama her zaman savunduğum şey adam kendine bakıyor
35 yaşında ama 25 yaşındaki oyuncudan diri buna hiç laf etmedim ve taktirde ettim siz takım yaşlı dedikçe en yaşlı oyuncular
ayakta kalanlar dedim.
mesela twitterdeki fenomen Beşiktaş hesapları bundan birbuçuk ay kadar önce birileri düğmelerine basmış gibi aynı anda R
yaptılar yönetime başkana laf söyletmezler söylemeye kalkan linç edilirdi aynı anda aynı saatlerde hepsi birden söz etmiş gibi başkana saldırmaya başladılar. bu tip haraketler eleştiri değildir insanlar bu kadar R yapmaz evet fikirler değişir ama bunun izleride olur
sen bunu öncesinde görürsün insanın bir çizgisi vardır.
anlatmak istediğim sürekli olur olmaz eleştiri dürüstlük değildir burda amaç Beşiktaş olmuyor Beşiktaşı düşünen doğruyada doğru
diyebilmeli. Beşiktaşın seçilmiş başkanı ve seçilmiş yönetimi var aslolan onlar değil Beşiktaş
ben olaya bu açıdan bakarım yarın seçimde bu yönetim gider yerine başka yönetim gelir benim için yine Beşiktaşın seçilmiş
başkanı ve yönetimi olur. yargılarımıda hep bunu gözederek yaparım. Beşiktaş yönetimi benim düşmanım değil dostumda değil
bağlılığım yönetimede değil benim bağlılığım Beşiktaşa çok başkanlar çok yönetimler gördüm Sebayıda eleştirdim şimdi kimse
toz konduramıyor ama bugün otursam artılarından fazla eksilerini koyarım ortaya
Fikret orman içinde aynısı değişmiyor benim için eğer ortaya çıksam artılarından fazla eksilerini koyarım çok eksisi var
ama bu onu bu ülke koşullarında başarısız yapmıyor. sürekli eksilerine bakıp artılarını görmezden gelmiyorum
tanımam etmem siyasi görüş olarak bana tamamen zıt biri normal hayatta arkadaş olabilirmiyiz hiç sanmıyorum
siyasi olarak zıt olduğu için değil böyle bir sürü çok değer verdiğim arkadaşım var. ama bunları değerlendirirken
yaptıklarını yok sayamam. Metinle ürkmezgille bırakın arkadaşlığı aynı mekanda durmak istemem o derece hoşlanmadığım
tipler ama bu burda onlara ileri geri laf edilmesine göz yumacağım anlamı taşımaz. yusuf namoğlu bir kaşık suda boğacağım zihniyette
biri ama burda ona hakaret edenler ceza alıyor. şimdi onu korumuşmu oluyorum toz kondurmamışmı oluyorum.
istediğiniz gibi eleştirinizi yapıyorsunuz kim engellenmiş herkes istediğini söylüyor nasıl toz kondurmuyorum
sizin fikirlerinizi söyleme hakkınız varda benim yokmu. Birilerini fikirlerini beyan ettiği için engellemeyemi çalışıyorum
sizinle aynı bakış açısında bakmak zorunda değilim sadece beni kendi fikrimden olmayanlara söz hakkı vermediğimde eleştirir haklı olursunuz. çünkü fikrimi söylemem başka konu sizin fikirlerinize müdahale edip yaptırım uygulamam başka konu diğerinde
bulunduğum konumu kötüye kullanmış olurum.