Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3755941 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi bugün saat 16:30'da olağanüstü toplantı kararı aldı.

Gelişmeler, gelişmeler. Hocayı artık Milli takıma yollamalı, ve emekleri için teşekkür etmeliyiz.

Ardından Fikret başkan TFF başkanlığına, Ahmet Nur Cebi Beşiktaş Başkanlığına.

İtirazı olan varmı?

Kabul edenler etmiyenler, kabul edilmişdir))))))) (İyi aile çocuğu filmi aklıma geldi)

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı caner.eryigit

Onun burada en ufak işi olmaz ama tam olarak prime dönem Pep Barça'sının oyun vizyonuna sahip. Keşke sezon sonu Barça'da görsek. Kendim gitmiş kadar mutlu olurum. Oyuncu yönetimi konusunda şüpheler dışında tahayyül ettiğim oyun Cruyff ekolüyle taban tabana uyuşuyor.
Uzun süredir takip ediyorum Barça cuk diye olur.yakın zamanda hoca olacak bence oraya da messi faktörü de var onay almadan zor..

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir de çebi hayranlığı neden var bu kadar herkeste?yarım dönem hariç Fikret orman yönetiminin en üst konumun da ki yöneticisiydi.artan borçtan abuk sabuk transferlerden kulüp içinde dönen orta oyunlarda o da görevdeydi hatırlatayım kimse masum değil

Çevrimiçi tolga1903

En çok merak ettiğim eğer fener maçı skandalı yaşanmasaydı hocanın haziran ayında geçerli olacak sözleşmesi bugünden istifa etmiş bir başkanı olan federasyon tarafından açıklanacak mıydı? Takımdan ümit kesilmişki açıklama ihtiyacı hissetmişler ama bizim hala daha ikincilik şansımız var ve şl ön elemesini geçmek diğer kulüplere nazaran bizim için daha yüksek ihtimal. Neden sallayan yok bu durumu merak ediyorum şenol güneş tecrübesinde adam istemeden milli takıma gideceği bugünden açıklanır mı ver istifanı da git hocam yaşattığın güzellikler adına kovmak yakışmaz seni.

Çevrimdışı cursedofdragon

İM Kayserispor-Beşiktaş: Suat Arslanboğa

gs maçında gs'yi kolladı bizim maça atamışlar yine aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi bugün saat 16:30'da olağanüstü toplantı kararı aldı.
Madem hoca gidecekti tff su fb macini seedeydi yani
Sis yanmasin kebap yanmasin bulodan belliydi bu haftanin hareketli gececegi
Yarin sabah feliks makat hocam gelsin calismalar baslasin
Sene sonuna kadar gebermeyen topcular ile yolumuza devam ederiz
Yonetim icin de iyi alacaklarina karsilik cenaze namazi kampanyasi

Feliks “no van haz daaayd” makat
Muzmin sakatlara da keci peyniri yedirir uj ogun

Çevrimiçi tolga1903

Gelişmeler, gelişmeler. Hocayı artık Milli takıma yollamalı, ve emekleri için teşekkür etmeliyiz.

Ardından Fikret başkan TFF başkanlığına, Ahmet Nur Cebi Beşiktaş Başkanlığına.

İtirazı olan varmı?

Kabul edenler etmiyenler, kabul edilmişdir))))))) (İyi aile çocuğu filmi aklıma geldi)

Yd 3 temmuz sürecindeki pislikleri temizleyici olarak kukla şeklinde geldi ve hem trabzon hem fener hem de doğal olarak bizim desteğimizi aldı. Fikret orman'ı kim niye seçsin federasyon başkanlığına niye desteklesinler? Ayrıca adam kendi söylüyor gözüm yok benim için en büyük mertebe burası diye neden illa federasyona iteleme çabası var anlamıyorum.

Çevrimdışı Liquidator

Yd 3 temmuz sürecindeki pislikleri temizleyici olarak kukla şeklinde geldi ve hem trabzon hem fener hem de doğal olarak bizim desteğimizi aldı. Fikret orman'ı kim niye seçsin federasyon başkanlığına niye desteklesinler? Ayrıca adam kendi söylüyor gözüm yok benim için en büyük mertebe burası diye neden illa federasyona iteleme çabası var anlamıyorum.

Bir başkasının gitmesindense Fikret başkan gitsin daha iyi. O yüzden. Kollanma gereyi duymuyoruz amma en azından adaletli yönetir, (Hakaret Yasak) gibi sözde Beşiktaşlı diğil en azından.
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 16:16:05 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Nartallo

Genk maçından sonra, en kötü devre arası vedalaşılmalıydı ama her iki tarafın riyakarca hareketleri ile uzatıp durdular bu işi. Kayseri maçına dahi çıkmaması gerek bu saatten sonra.

Ama Beşiktaş’ta yönetim olmadığı için her türlü garabet beklenir.

Çevrimdışı mylife1903

Genk maçından sonra, en kötü devre arası vedalaşılmalıydı ama her iki tarafın riyakarca hareketleri ile uzatıp durdular bu işi. Kayseri maçına dahi çıkmaması gerek bu saatten sonra.

Ama Beşiktaş’ta yönetim olmadığı için her türlü garabet beklenir.
Simdi sureci nasil yonetecekler ona bakacagiz

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Mourinho mu Conte mi Zidane mı onu konuşacaklardır :D

Çevrimdışı yoruk

nihayet toplanacaklarmış.Okey falan oynamasınlar şimdi.Yönetemeyecekler süreci falan.Hiç umudum yok.Yukarıdan emir geldi de başkan değişti kim gelecek belli değilken(yersek tabi) teknik adam geldi.
Biz halen futbol tartışalım..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Mourinho mu Conte mi Zidane mı onu konuşacaklardır :D

Belki telefon ederler Conte'nin menajerine 750bin koyar bi yönetici başkan da 250 atar üzerine içeri gider gelir başkanım bitti transfer der  :lol: bizde planlama böyle yürümüyor mu?

Ahmet Kavalcı: "Güneş sezon sonuna kadar devam edecek. Federasyon bize yazı yazıp Mart'ta iki maçlığına izin istedi. Gitmez ise hoca ceza yer. Mecburen gidecek."

Çevrimdışı yoruk

Yasin Sülün ile birlikte sezon sonuna kadar idareli yönetecek olan birisi gelse ,şimdiden altyapıdan isimler yerleştirilse? Seneye teknik ekip şimdiden bu doğrultuda kurulsa ?
Çünkü şu anda kadroya 7-8 net adam lazım bunların alternatiflerini de alacaksın ayrıca.Çok çok zor iş.Mutlaka altyapıya yönelmemiz lazım artık bir fırsat daha geçti elimize.Ama bunu yapacak planlayacak yönetim lazım en başta.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan vekili Servet Yardımcı görevinden istifa etti.

bu güzel oldu.

Çevrimiçi Necmi

Kadro planlamasi sifir. Yazin yapilmasi gereken transfer hamlelerini kis transfer donemine birakan bir yonetim var. Sen ligin koskoca bir ilk yarisini cope atarsan tabi ki sampiyonluk yarisinda olamazsin. Bu senenin ilk 6 ayini cope atan Yonetimdir. Pepe-Negredo-Vagner-Babel'le devam edilmeyecegini bildigi halde lige bu oyuncularla baslayan, koskoca bir yaz transfer donemini ve dolasiyla ligin ilk yarisini cope atan Yonetimdir, hoca degil. Fabri'yi Tosic'i gonder yerine duzgun oyuncu alma, 6 ay sonra liderin 6 puan gerisine dustukten sonra aklin basina gelsin transfer yapmaya calis. Herseyi gectim, ligin basinda bari Burak'i getir, yok o da yok! Ama suclu hep hoca oluyor nedense. 

Mazeret bulmuyorum, Tosic ve Fabri geri donsun, diger oyuncular da takimda kalsin, onumuzdeki sene Senol Gunes sampiyon yapar bu takimi. Ama herkesin tahmin ettigi ve soylemese de gizliden bildigi gibi Kagawa bu takimda kalmayacak, Adriano ayrilacak Caner'e mecbur kalacagiz. Kalede Karius devam edecek. Mirin idare eder denilecek hatta Mirin kalirken Vida satilacak yerine 350bin euroluk baska bir ayagi kotu eleman gelecek. Atiba yerine sacma sapan birini getirecekler, Atiba'yi mumla arayacagiz vs vs.. Isin daha kotusu yeni alacaklari elemanlar giden mevkileri doldurmadigi gibi takima da transfer doneminin son haftasinin son gecesi katilacak. Sonra muhtesem kadroydu da hoca oynatamadi da bilmemne.
hahahha gerçektenmi
diyorum ya sürekli hocayı korumak için mazeret üretmeye çalışıyorsunuz diye işde basit örneği
fabrinin yerine düzgün oyuncu alınmamış dostum şl finali oynayan kaleci alındı. performans vermemsi
sıradan anlamı taşımaz tosiç olsa oynayacakmıydı acaba elinde vida ve pepe gibi üst seviye stoper
var sonradan gelişen olaylara göre konuşmak kolay elinde ilk 11 için iki süper stoper varken
tosiçe teklif geldiyse değerlendirilir. fabri gönderilmedi adam gitmek için elinden geleni yaptı
sırf suçlamak için çabalamayın adam fifa kurallarını koyup satmazsanız giderim para kazanamazsınız
diyen adam unuttunuzmu. bazı şeyleri ısrarla görmek istemiyorsunuz gitmek istedi gitti kulüpde
para kazandı. tosiçde gitmek istedi gitti ikisininde yeri dolduruldu yönetim yapılması gerekeni yaptı.
yerlerini geçiştirmedi oyuncunun performans gösterememesi yönetimin suçumu oluyor
dünyanın en iyisinide getirsen sende performans göstermezse düzgün adam değil damgası yiyor
yada adı şanı duyulmamış birini alıyorlar alırken söylenmedik şey bırakılmıyor sonra iyi oynayınca
bu lafları söyleyenler deve kuşu gibi kafayı toprağa gömüyor. fabri marcelo alınırken tosiç
alınırken söylenenleri sen unutmuş olabilirsin ben unutmadım. Birilerini suçlamak için
istediğin kadar sebep yaratırsın birilerini korumak içinde istediğin kadar sebep yaratırsın ama bu sebepler sadece
kendini kandırmakla sonuçlanır. geçen sene ilk yarı verdik şampiyonluğu puan kayıplarıyla
aynı takım ikinci yarı mükemmel seviyede puan topladı takım kötü olsa ikinci yarı neden
puan toplar kötü kötüdür bu sezonda aynısı oluyor ilk yarı bıraktık puanları ikinci yarı
ne yaparsan yap.
anlamadığınız şey eksikler olabilir ama bu takım hala ligin en iyi takımlarından biri ve asla
söylenecek hiç bir mazeret küme düşme hattında olan takımlara verilen puanları açıklamıyor
başak spora yenilirsin dersin kadro kalitesi yetmedi ama aynı mazereti erzuruma sivasa antalyaya kullanamazsın
sahanda yenemediğin takımlar bunlar realle falan oynamıyorsun ne kadro kalitesinden bahsedeceğiz
birilerini eleştireceğim yada birilerini koruyacağım diye Beşiktaşın değerini düşürüyorsunuz
bu kadra ne küme düşme potasındakileri yenemeyecek kalitede nede avrupanın köy takımlarını yenemeyecek kalitede
bir işi ya dip ya zirve kafasında görmeyin tamam realle bayernle city le oynarsın yenemezsin
kadro kalitemiz kötü dersin ama standartı bu sen erzurumu sivası antalyayı yenemeyip kadro kalitesinden
bahsediyorsun ne yani bunları yenemiyoruz kadromuz ikinci lig seviyesimi söylediğiniz bu
bir şeyi eleştireceksiniz az inandırıcı olmak zorundasınız yada birşeyi savunacaksanız bunu yaparkende inandırıcı olmak zorundasınız
geçen sene çok söyledim ilk yarı 30 puanda kaldık kadro kalitesi kötü dendi forvet yok dendi
o takım şl de gruplardan namağlup çıktı bizim ligimiz ya şl den daha üst seviye yada sizde bir sorun var.
yoksa şl ye yeten kadro ligi kalitesiz diye geride bitiriyorsa o zaman bu lig avrupanın en iyi ligi olmalı
ilk yarı kendi sahamızda yenildiğimiz antalyaya 6 attık ne oldu forvetimizmi vardı hatta tersine ilk yarıdan daha düşük bir kadromuz vardı
o kadro bile 6 atmaya yetti.
bence eleştirilerinizi sağlıklı bakış açısıyla yapmıyorsunuz ön yargılarla kendinizi ve başkalarını kandırıyorsunuz.
ama bu kandırmalarla elde edeceğin tek şey yeni başarısızlıklara yeni kılıflar uydurmaya çabalamak olur.
3-0 önde götürdüğün maçı ikinci yarı 3-3 e getirmenin açıklaması kadro kalitesi falan olamaz
ilk yarı iç sahada yenildiğin takıma ikinci yarı 6 atmanın açıklamasıda kadro kalitesi olamaz
biz kaç yıldır lige neden formsuz giriyoruzu hiç sordunuzmu kendinize takım form tutmak için ilk yarının bitmesini 
bekliyor. ilk geldiğinde en büyük özelliği koşmak olan medelin şimdi koşamadığını görüyormusunuz
Hocanın geldiği sene yada biliç döneminde 125 km koşan takımın şu anda 105 km lerde kaldığını
110 a çıkınca pilinin bittiğini görüyormusunuz. yaş deniyorda koşamayan oyuncularda yaşlı olanlar değil
bu hafta avrupada oynamış normalde bile 60 da pili biten takıma ikinci devre puan bıraktık
siz daha yönetim demeye devam edin sanki rakipler çok farklı senin üstünde şampiyonluk yarışı veren
başak ve gs nin ilk yarı forvetimi vardı sen kendine forvet alınmadı diye mazeret uyduruyorsun
maaşlar ödenmedi başka mazeret ama gördük gs şampiyon oldu adamlar bir senedir maaş alamıyormuş
geçen sene fener maçında dağıtıldık üstümüze oynandı ama bu sene gs fener maçında dağıtılmadı değilmi
adamlar yollarına devam ediyor bu sorunlar sadece bizim başımızdaykenmi sorun rakipler yaşayınca
sorun olmuyormu. yoksa bunları sorun diye bir şeylerin üstünü örtmek için bizmi kullanıyoruz.
sorun forvetsizlikmi bu gün hoca maçda 40 orta açtırsın ertesi gün yine forvetimiz yok diye çıkacaksınız
bizim sorunumuz forvetsizlik değildiki oynadığımız saçma oyun şekliydi.
ligin en fazla atan takımı ilk yarı sıfır forvetle oynadı bana göre hala forvetsiz ama maçlarını saçma sapan ortalar
açarak oynamıyorlar. dünyanın en iyi oyuncularını al onları oynatacak sistemi kuramazsan çöp olur.
barca kadrosunu komple getir sağ açığa quaresmayı koy bütün topları ona atacaksınız orta açacak de gör bakalım barça ne oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yıldırım Demirören :

"TFF Başkanlığı'ndan İddaa, Misli. com'un, Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

hahahha gerçektenmi
diyorum ya sürekli hocayı korumak için mazeret üretmeye çalışıyorsunuz diye işde basit örneği
fabrinin yerine düzgün oyuncu alınmamış dostum şl finali oynayan kaleci alındı. performans vermemsi
sıradan anlamı taşımaz tosiç olsa oynayacakmıydı acaba elinde vida ve pepe gibi üst seviye stoper
var sonradan gelişen olaylara göre konuşmak kolay elinde ilk 11 için iki süper stoper varken
tosiçe teklif geldiyse değerlendirilir. fabri gönderilmedi adam gitmek için elinden geleni yaptı
sırf suçlamak için çabalamayın adam fifa kurallarını koyup satmazsanız giderim para kazanamazsınız
diyen adam unuttunuzmu. bazı şeyleri ısrarla görmek istemiyorsunuz gitmek istedi gitti kulüpde
para kazandı. tosiçde gitmek istedi gitti ikisininde yeri dolduruldu yönetim yapılması gerekeni yaptı.
yerlerini geçiştirmedi oyuncunun performans gösterememesi yönetimin suçumu oluyor
dünyanın en iyisinide getirsen sende performans göstermezse düzgün adam değil damgası yiyor
yada adı şanı duyulmamış birini alıyorlar alırken söylenmedik şey bırakılmıyor sonra iyi oynayınca
bu lafları söyleyenler deve kuşu gibi kafayı toprağa gömüyor. fabri marcelo alınırken tosiç
alınırken söylenenleri sen unutmuş olabilirsin ben unutmadım. Birilerini suçlamak için
istediğin kadar sebep yaratırsın birilerini korumak içinde istediğin kadar sebep yaratırsın ama bu sebepler sadece
kendini kandırmakla sonuçlanır. geçen sene ilk yarı verdik şampiyonluğu puan kayıplarıyla
aynı takım ikinci yarı mükemmel seviyede puan topladı takım kötü olsa ikinci yarı neden
puan toplar kötü kötüdür bu sezonda aynısı oluyor ilk yarı bıraktık puanları ikinci yarı
ne yaparsan yap.
anlamadığınız şey eksikler olabilir ama bu takım hala ligin en iyi takımlarından biri ve asla
söylenecek hiç bir mazeret küme düşme hattında olan takımlara verilen puanları açıklamıyor
başak spora yenilirsin dersin kadro kalitesi yetmedi ama aynı mazereti erzuruma sivasa antalyaya kullanamazsın
sahanda yenemediğin takımlar bunlar realle falan oynamıyorsun ne kadro kalitesinden bahsedeceğiz
birilerini eleştireceğim yada birilerini koruyacağım diye Beşiktaşın değerini düşürüyorsunuz
bu kadra ne küme düşme potasındakileri yenemeyecek kalitede nede avrupanın köy takımlarını yenemeyecek kalitede
bir işi ya dip ya zirve kafasında görmeyin tamam realle bayernle city le oynarsın yenemezsin
kadro kalitemiz kötü dersin ama standartı bu sen erzurumu sivası antalyayı yenemeyip kadro kalitesinden
bahsediyorsun ne yani bunları yenemiyoruz kadromuz ikinci lig seviyesimi söylediğiniz bu
bir şeyi eleştireceksiniz az inandırıcı olmak zorundasınız yada birşeyi savunacaksanız bunu yaparkende inandırıcı olmak zorundasınız
geçen sene çok söyledim ilk yarı 30 puanda kaldık kadro kalitesi kötü dendi forvet yok dendi
o takım şl de gruplardan namağlup çıktı bizim ligimiz ya şl den daha üst seviye yada sizde bir sorun var.
yoksa şl ye yeten kadro ligi kalitesiz diye geride bitiriyorsa o zaman bu lig avrupanın en iyi ligi olmalı
ilk yarı kendi sahamızda yenildiğimiz antalyaya 6 attık ne oldu forvetimizmi vardı hatta tersine ilk yarıdan daha düşük bir kadromuz vardı
bence eleştirilerinizi sağlıklı bakış açısıyla yapmıyorsunuz ön yargılarla kendinizi ve başkalarını kandırıyorsunuz.
ama bu kandırmalarla elde edeceğin tek şey yeni başarısızlıklara yeni kılıflar uydurmaya çabalamak olur.
3-0 önde götürdüğün maçı ikinci yarı 3-3 e getirmenin açıklaması kadro kalitesi falan olamaz
ilk yarı iç sahada yenildiğin takıma ikinci yarı 6 atmanın açıklamasıda kadro kalitesi olamaz
biz kaç yıldır lige neden formsuz giriyoruzu hiç sordunuzmu kendinize takım form tutmak için ilk yarının bitmesini 
bekliyor. ilk geldiğinde en büyük özelliği koşmak olan medelin şimdi koşamadığını görüyormusunuz
Hocanın geldiği sene yada biliç döneminde 125 km koşan takımın şu anda 105 km lerde kaldığını
110 a çıkınca pilinin bittiğini görüyormusunuz. yaş deniyorda koşamayan oyuncularda yaşlı olanlar değil
bu hafta avrupada oynamış normalde bile 60 da pili biten takıma ikinci devre puan bıraktık
siz daha yönetim demeye devam edin sanki rakipler çok farklı senin üstünde şampiyonluk yarışı veren
başak ve gs nin ilk yarı forvetimi vardı sen kendine forvet alınmadı diye mazeret uyduruyorsun
maaşlar ödenmedi başka mazeret ama gördük gs şampiyon oldu adamlar bir senedir maaş alamıyormuş
geçen sene fener maçında dağıtıldık üstümüze oynandı ama bu sene gs fener maçında dağıtılmadı değilmi
adamlar yollarına devam ediyor bu sorunlar sadece bizim başımızdaykenmi sorun rakipler yaşayınca
sorun olmuyormu. yoksa bunları sorun diye bir şeylerin üstünü örtmek için bizmi kullanıyoruz.
sorun forvetsizlikmi bu gün hoca maçda 40 orta açtırsın ertesi gün yine forvetimiz yok diye çıkacaksınız
ligin en fazla atan takımı ilk yarı sıfır forvetle oynadı bana göre hala forvetsiz ama maçlarını saçma sapan ortalar
açarak oynamıyorlar. dünyanın en iyi oyuncularını al onları oynatacak sistemi kuramazsan çöp olur.
barca kadrosunu komple getir sağ açığa quaresmayı koy bütün topları ona atacaksınız orta açacak de gör bakalım barça ne oluyor.
Yav abi sende yanlışı savunuyorsun adamın koca sezonda akılda kalan tek performansı Alanya maçı

Kalite ve yetenek var ama performans yok iste daha neyi konuşalım ?

Yetenek , kariyer ve kalite anlamında Fabri ve Muslerayi donunda sallar ama.performans olarak bu 2 adamın çeyreği kadar performansı yok

Boyko da Uefa finali oynamış kaleciydi , Buda S.L finali oynamış kaleci , sonuç = Ikisi de olmadi ikisi de performans gösteremedi ve yine ikisi de Çizgi kalecisi

Su takıma çizgi kalecisi ALMAYIN !!!

Fulham düştü sayılır Fabri de 3.cü kaleci konumunda hemen getirsinler sezon sonu yolumuza bakalım bu Karıus da yallah Liverpoola

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an içinde bulunduğumuz durum bana geçen sene basketbol takımında yaşadığımız sıkıntıyı hatırlattı. Geçen sene Ufuk Sarıca milli takım ile anlaşmış ancak biz göndermek istememiştik. Geçici olarak gönderdik ama sene sonu devam etti. Sonra şubenin kötü gidişinden sonra yollarımızı ayırmak istedik. Bu sefer de hoca bir sonraki sene olan alacaklarını istedi. Uzun süren karşılıklı soğuk savaştan sonra yüklü bir miktar para ödeyip hoca ile yolları ayırdık. Tabi bu sırada ne takım kurabildik ne yeni bir koç ile anlaşabildik. Anlaştıktan sonra da çok geç olmuştu ve bazı önemli oyuncularla anlaşmamıza rağmen elimizden kaçırmıştık. Kurulan kadro ile sezon başında çok kötü başladık ve sezonun geri kalanına bu sirayet etti. Bunu Şenol Güneş ile de yaşamayız umarım. Bu sene önümüzdeki sezonun gidişatını belirleyecek 11 maçımız var önümüzde. Yapacağımız veya yapmayacağımız hamleler bunu belirleyecek. Umarım doğru adımlar atılır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Alanya'da ki atak futbol anlayısı bence .  :D
Gelir 10 maç sonra sıkıldım der giderse işte o zaman sapa otururuz  :lol:

@Necmi abi şu kosullarda Bilic iş yapar mı sence?
Kadrolar arasında dağlar kadar fark var ilk geldiğinde.
Senol Hoca ile ne kısalıp ne uzucaz bu saaten sonra.
daha önce söyledim ya dostum Biliçin gelmesini istemem ben denenmişi tekrar deneme taraftarı değilim
bundanda öteye Biliç Beşiktaşın büyüklüğünü kaldıramadı bunu anlayamadıda
ama onun yanında biliç iyi hoca takımı iyi hazırlıyor ve saha parzelisyonunu iyi yapıyor sistem oturtuyor
bizdeki iki büyük hatası biri Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamamış olması ikinciside bütün planlarını epl ye gitmek üzere kurması Beşiktaşı bunda basamak olarak kullanması oldu. Beşiktaşda gelse iyi şeyler yaparmı bence yapar
ama bu ilk teklifte Beşiktaşı satarmı dendiğinde satmaz diyemem.
diğer taraftan ne o günkü feda şartları var neden kadro o günkü kadro değil ama sıfırdan bir hocayla başlayacaksan
gidip kendini kanıtlamış iyi bir hocayla başla artık macera arayacak durumda değiliz rakiplerin durumu belli bunu fırsata çevirmek lazım
bunun için ne yapılması gerekiyorsa onu yapsınlar. Eğer bunu biliçle başarırız diyorlarsa biliçle devam ederler
başka hoca ile olsun diyorlarsa öyle yapsınlar ama bir an önce karar versinlerki yeni hoca takımı izlesin
eksikleri tesbit etsin bir sezon daha kaybetmeyelim. bu sezon gitti bari bunu gelecek sezon için kullanalım.

daha önce söyledim ya dostum Biliçin gelmesini istemem ben denenmişi tekrar deneme taraftarı değilim
bundanda öteye Biliç Beşiktaşın büyüklüğünü kaldıramadı bunu anlayamadıda
ama onun yanında biliç iyi hoca takımı iyi hazırlıyor ve saha parzelisyonunu iyi yapıyor sistem oturtuyor
bizdeki iki büyük hatası biri Beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamamış olması ikinciside bütün planlarını epl ye gitmek üzere kurması Beşiktaşı bunda basamak olarak kullanması oldu. Beşiktaşda gelse iyi şeyler yaparmı bence yapar
ama bu ilk teklifte Beşiktaşı satarmı dendiğinde satmaz diyemem.
diğer taraftan ne o günkü feda şartları var neden kadro o günkü kadro değil ama sıfırdan bir hocayla başlayacaksan
gidip kendini kanıtlamış iyi bir hocayla başla artık macera arayacak durumda değiliz rakiplerin durumu belli bunu fırsata çevirmek lazım
bunun için ne yapılması gerekiyorsa onu yapsınlar. Eğer bunu biliçle başarırız diyorlarsa biliçle devam ederler
başka hoca ile olsun diyorlarsa öyle yapsınlar ama bir an önce karar versinlerki yeni hoca takımı izlesin
eksikleri tesbit etsin bir sezon daha kaybetmeyelim. bu sezon gitti bari bunu gelecek sezon için kullanalım.
Jorge Jesus boşta mi ? Yoksa hala Lisbonun başında mi ?

Çevrimdışı f_madida

hahahha gerçektenmi
ne yaparsan yap.

Ben cok net yazdim, kadroyu koruyup ustune sagdan soldan yeni transfer de degil, bildigimiz Fabri ve Tosic'i getirseler bu takimi seneye sampiyon yapar diye ama hala mazaret uretildigini iddia ediyorsun.

Mazaret yok, Rezalet var, rezaletin mimari da yonetim. Toz kondurmadigin yonetim.

Negredo-Babel-Vagner gidecekti de neden yazin basinda satilmadi, gonderilmedi? Buna verecek cevabi var mi yonetimin? Yok. Besiktas neden her sene ilk yarilari cope atacak sekilde ligin 4. haftasi geldiginde zorla transfer yapiyor, bunun cevabi var mi? Yok. FFP bahanesiyle yonetim kendini kenara cekiyor, butun plansizligi, basiretsizligi hocanin ustune yikiyor. Aldiklari oyuncular cogu zaman mac formundan uzak geliyor ama yine de ilk mactan ilk 11 baslamazlarsa haftalara boyunca azina geleni yazmak serbest.

The world is better in black and white, and red.

Alıntı

Yönetim içinde özellikle 2 kişi hocayı istemedi..
Resmî olarak hocaya kimse şu şartlarda şu kadar yeni kontrat yapalım demedi..
Federasyon hocaya teklif yapacağı zaman hoca bunu başkana sordu..
Başkan görüşebilirsin dedi..
Görüştü ve 4 senelik anlaştı..
Bugün de resmî olarak açıkladılar..
Sosyal medyadan gitsin diye çanak tutacağına 2 ay önce kapının önüne koysaydın hem yeni planlama hem de devam eden sezonu kurtarmak adına bir şansın olurdu..
Bu yanlışın faturası yine Beşiktaş’a kesildi..
Beşiktaş üzerinden pr yapan adamlar kendi şirketleri 1 lira zarar etse ortalığı yıkarken koskoca kulübün kaderiyle oynarken kılları kıpırdamıyor..
Arkasında durmuyorsan teşekkür et yolla..
Neyi beklediniz..
Şuradaki 10 yaşındaki taraftardan 60 yaşındaki taraftara kadar herkes herşeyin farkındaydı..
Yine olan Beşiktaş’a oldu..
Bir zahmet sene sonunu beklemeden gerekeni yapın da tepemizin tasını daha fazla attırmayın..
İte köpeğe bizi meze ettiğiniz yeter..
Yönettiğiniz Beşiktaş kulübü , bakkal dükkanı değil..

Çevrimdışı mylife1903

hahahha gerçektenmi
ne yaparsan yap.
Barca takimini getir suarezin yanina da levayi koy kalelerine de bi kumbara koy 5 atsa 5 yerler