Kadro planlamasi sifir. Yazin yapilmasi gereken transfer hamlelerini kis transfer donemine birakan bir yonetim var. Sen ligin koskoca bir ilk yarisini cope atarsan tabi ki sampiyonluk yarisinda olamazsin. Bu senenin ilk 6 ayini cope atan Yonetimdir. Pepe-Negredo-Vagner-Babel'le devam edilmeyecegini bildigi halde lige bu oyuncularla baslayan, koskoca bir yaz transfer donemini ve dolasiyla ligin ilk yarisini cope atan Yonetimdir, hoca degil. Fabri'yi Tosic'i gonder yerine duzgun oyuncu alma, 6 ay sonra liderin 6 puan gerisine dustukten sonra aklin basina gelsin transfer yapmaya calis. Herseyi gectim, ligin basinda bari Burak'i getir, yok o da yok! Ama suclu hep hoca oluyor nedense.
Mazeret bulmuyorum, Tosic ve Fabri geri donsun, diger oyuncular da takimda kalsin, onumuzdeki sene Senol Gunes sampiyon yapar bu takimi. Ama herkesin tahmin ettigi ve soylemese de gizliden bildigi gibi Kagawa bu takimda kalmayacak, Adriano ayrilacak Caner'e mecbur kalacagiz. Kalede Karius devam edecek. Mirin idare eder denilecek hatta Mirin kalirken Vida satilacak yerine 350bin euroluk baska bir ayagi kotu eleman gelecek. Atiba yerine sacma sapan birini getirecekler, Atiba'yi mumla arayacagiz vs vs.. Isin daha kotusu yeni alacaklari elemanlar giden mevkileri doldurmadigi gibi takima da transfer doneminin son haftasinin son gecesi katilacak. Sonra muhtesem kadroydu da hoca oynatamadi da bilmemne.
hahahha gerçektenmi
diyorum ya sürekli hocayı korumak için mazeret üretmeye çalışıyorsunuz diye işde basit örneği
fabrinin yerine düzgün oyuncu alınmamış dostum şl finali oynayan kaleci alındı. performans vermemsi
sıradan anlamı taşımaz tosiç olsa oynayacakmıydı acaba elinde vida ve pepe gibi üst seviye stoper
var sonradan gelişen olaylara göre konuşmak kolay elinde ilk 11 için iki süper stoper varken
tosiçe teklif geldiyse değerlendirilir. fabri gönderilmedi adam gitmek için elinden geleni yaptı
sırf suçlamak için çabalamayın adam fifa kurallarını koyup satmazsanız giderim para kazanamazsınız
diyen adam unuttunuzmu. bazı şeyleri ısrarla görmek istemiyorsunuz gitmek istedi gitti kulüpde
para kazandı. tosiçde gitmek istedi gitti ikisininde yeri dolduruldu yönetim yapılması gerekeni yaptı.
yerlerini geçiştirmedi oyuncunun performans gösterememesi yönetimin suçumu oluyor
dünyanın en iyisinide getirsen sende performans göstermezse düzgün adam değil damgası yiyor
yada adı şanı duyulmamış birini alıyorlar alırken söylenmedik şey bırakılmıyor sonra iyi oynayınca
bu lafları söyleyenler deve kuşu gibi kafayı toprağa gömüyor. fabri marcelo alınırken tosiç
alınırken söylenenleri sen unutmuş olabilirsin ben unutmadım. Birilerini suçlamak için
istediğin kadar sebep yaratırsın birilerini korumak içinde istediğin kadar sebep yaratırsın ama bu sebepler sadece
kendini kandırmakla sonuçlanır. geçen sene ilk yarı verdik şampiyonluğu puan kayıplarıyla
aynı takım ikinci yarı mükemmel seviyede puan topladı takım kötü olsa ikinci yarı neden
puan toplar kötü kötüdür bu sezonda aynısı oluyor ilk yarı bıraktık puanları ikinci yarı
ne yaparsan yap.
anlamadığınız şey eksikler olabilir ama bu takım hala ligin en iyi takımlarından biri ve asla
söylenecek hiç bir mazeret küme düşme hattında olan takımlara verilen puanları açıklamıyor
başak spora yenilirsin dersin kadro kalitesi yetmedi ama aynı mazereti erzuruma sivasa antalyaya kullanamazsın
sahanda yenemediğin takımlar bunlar realle falan oynamıyorsun ne kadro kalitesinden bahsedeceğiz
birilerini eleştireceğim yada birilerini koruyacağım diye Beşiktaşın değerini düşürüyorsunuz
bu kadra ne küme düşme potasındakileri yenemeyecek kalitede nede avrupanın köy takımlarını yenemeyecek kalitede
bir işi ya dip ya zirve kafasında görmeyin tamam realle bayernle city le oynarsın yenemezsin
kadro kalitemiz kötü dersin ama standartı bu sen erzurumu sivası antalyayı yenemeyip kadro kalitesinden
bahsediyorsun ne yani bunları yenemiyoruz kadromuz ikinci lig seviyesimi söylediğiniz bu
bir şeyi eleştireceksiniz az inandırıcı olmak zorundasınız yada birşeyi savunacaksanız bunu yaparkende inandırıcı olmak zorundasınız
geçen sene çok söyledim ilk yarı 30 puanda kaldık kadro kalitesi kötü dendi forvet yok dendi
o takım şl de gruplardan namağlup çıktı bizim ligimiz ya şl den daha üst seviye yada sizde bir sorun var.
yoksa şl ye yeten kadro ligi kalitesiz diye geride bitiriyorsa o zaman bu lig avrupanın en iyi ligi olmalı
ilk yarı kendi sahamızda yenildiğimiz antalyaya 6 attık ne oldu forvetimizmi vardı hatta tersine ilk yarıdan daha düşük bir kadromuz vardı
o kadro bile 6 atmaya yetti.
bence eleştirilerinizi sağlıklı bakış açısıyla yapmıyorsunuz ön yargılarla kendinizi ve başkalarını kandırıyorsunuz.
ama bu kandırmalarla elde edeceğin tek şey yeni başarısızlıklara yeni kılıflar uydurmaya çabalamak olur.
3-0 önde götürdüğün maçı ikinci yarı 3-3 e getirmenin açıklaması kadro kalitesi falan olamaz
ilk yarı iç sahada yenildiğin takıma ikinci yarı 6 atmanın açıklamasıda kadro kalitesi olamaz
biz kaç yıldır lige neden formsuz giriyoruzu hiç sordunuzmu kendinize takım form tutmak için ilk yarının bitmesini
bekliyor. ilk geldiğinde en büyük özelliği koşmak olan medelin şimdi koşamadığını görüyormusunuz
Hocanın geldiği sene yada biliç döneminde 125 km koşan takımın şu anda 105 km lerde kaldığını
110 a çıkınca pilinin bittiğini görüyormusunuz. yaş deniyorda koşamayan oyuncularda yaşlı olanlar değil
bu hafta avrupada oynamış normalde bile 60 da pili biten takıma ikinci devre puan bıraktık
siz daha yönetim demeye devam edin sanki rakipler çok farklı senin üstünde şampiyonluk yarışı veren
başak ve gs nin ilk yarı forvetimi vardı sen kendine forvet alınmadı diye mazeret uyduruyorsun
maaşlar ödenmedi başka mazeret ama gördük gs şampiyon oldu adamlar bir senedir maaş alamıyormuş
geçen sene fener maçında dağıtıldık üstümüze oynandı ama bu sene gs fener maçında dağıtılmadı değilmi
adamlar yollarına devam ediyor bu sorunlar sadece bizim başımızdaykenmi sorun rakipler yaşayınca
sorun olmuyormu. yoksa bunları sorun diye bir şeylerin üstünü örtmek için bizmi kullanıyoruz.
sorun forvetsizlikmi bu gün hoca maçda 40 orta açtırsın ertesi gün yine forvetimiz yok diye çıkacaksınız
bizim sorunumuz forvetsizlik değildiki oynadığımız saçma oyun şekliydi.
ligin en fazla atan takımı ilk yarı sıfır forvetle oynadı bana göre hala forvetsiz ama maçlarını saçma sapan ortalar
açarak oynamıyorlar. dünyanın en iyi oyuncularını al onları oynatacak sistemi kuramazsan çöp olur.
barca kadrosunu komple getir sağ açığa quaresmayı koy bütün topları ona atacaksınız orta açacak de gör bakalım barça ne oluyor.