Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3760864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Liquidator

TFF: "Şenol Güneş ile yapılan anlaşma, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak."
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı caner.eryigit

TFF: "Şenol Güneş ile yapılan anlaşma, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak."
1 Mart olsun 1 Haziran değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gelsin ne kaybederiz ki, sonuçta conte falan gelemiyeceğine göre Sergeni deniyelim , hiç değilse hakemler bizi yaktığında serzenişte bulunur lafını esirgemez.

Bu da doğru :)

Çevrimdışı Akil Emre

Derhal tazminatı varsa tff tarafından ödenip yollar ayrılmalı, bu saatten sonra kaldığı her dakika zarardır. Bu kirli döngüde bize yaşattıkların başarıları için de herşeye rağmen teşekkürler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca zaten sezon sonu gidecekti de derhal şimdi gitmeli.versin bizden olan alacaklarını federasyon.öyle ya da böyle bu takım yarışıyor.olur ya da olmaz derhal yönetim gereğini yapsın ...

Çevrimdışı caner.eryigit

Çok güzel tiyatro.önce Beşiktaş gerisi hikaye!!!
İşin ilginç yanı tv de hocayı gömen tüm yorumcular şimdi hocayı övüyor.
Yönetim derhal gereğini yapsın yol öyle bir dünya.milla davaymış 2 maç göndeririz geçiniz abicim.ben öyle ya da böyle yarışıyorum arkadaş

TFF nin sezon bitmeden bu açıklamayı yapması son derece yanlış ve etik değil..

borcu kapatırız reyiz bırak oynasınlar :D
Sinan engin Sergenle bir anısını anlatmıştı

Normalde Otobüs Nevzat demirden yada Fulyadan saat 5 de çıkarmış yola Sergen için 5:30 da kaldırmışlar otobüsü At yarışı var diye :lol: :lol:

Bırakın adamın kafası rahat olsun yarışı izlesin öyle gidelim demiş Sinan engin :D

Çevrimdışı Maurizio

bu milli takım mevzuları yüzünden arada koca Beşiktaşla oyuncak gibi oynadılar. bunda başkanın da hatası var ama en büyük hata hocada, bana kimse son birkaç ayda hocanın full konsantre Beşiktaşa yoğunlaştığına inandıramaz. kafada bitmiş burası. hazirana kadar beklemenin hiç bir anlamı yok, en azından yeni yapılanma için uyum süreci olur bu aylar. o yüzden bence derhal hoca ile nezaket çerçevesinde yollar ayrılmalıdır.

basın toplantılarında da soru gelince artık kem küm etmeye gerek kalmadı... yazık valla.. ne diyeyim.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beklenen bişeydi ama ne oldu şimdi anlamadım. Bizim kulüpten hiç açıklama yok mu? Hemen görevi bırakıyor mu? Bırakmıyorsa da bıraktırılmalı. Madem anlaşmış bırakmış hemen gitsin.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Derhal tazminatı varsa tff tarafından ödenip yollar ayrılmalı, bu saatten sonra kaldığı her dakika zarardır. Bu kirli döngüde bize yaşattıkların başarıları için de herşeye rağmen teşekkürler.

Katılıyorum. TFF açıklamayı da yaptıktan sonra ki bunu bize danışmadan yapmamışlardır kesinlikle, hocanın kaldığı her saniye zarar. Bu açıklamanın arkasından hala takımın başında kalırsa bu takımın performansını da negatif yönde etkiler. Neticede sene sonunda takımın başında olmaması garanti bir hocayla ne kadar performans alınır takımdan.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Nartallo

Göz göre göre yalan konuşan yönetim ve hoca.

Sezon başından beri bel altı çalışan, basından, sosyal medyadan birbirinin kuzusunu kazan Fikret Orman ve Şenol Güneş.

Beşiktaş mı, canı çıksın Beşiktaş’ın.

Çevrimdışı mellfred

1 Haziran’da göreve başlayacak adamın duyurusu şimdi yapılıyorsa el çektirmek için de Haziran’ı beklemeye lüzum olmasa gerek
Kaybedecek neyimiz kaldı zincirlerimizden başka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Top artık yönetimde. Bir an önce gereken yapılmalı. Zaten sezon başından beri belli olan durumu sürdürmenin manası yok. Bu saatten sonra geleceğimizi düşünmekte fayda var. Gerekli adımlar bir an önce atılmalı  :money: 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Sinan engin Sergenle bir anısını anlatmıştı

Normalde Otobüs Nevzat demirden yada Fulyadan saat 5 de çıkarmış yola Sergen için 5:30 da kaldırmışlar otobüsü At yarışı var diye

Bırakın adamın kafası rahat olsun yarışı izlesin öyle gidelim demiş Sinan engin :D

bide kulüp ceza kesmiş ama cezayı yarıştan kazandığı parayla fazlasıyla ödemiş :D

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

time 2 sözleşme feshi

2 senedir tiyatro izliyoruz artık yeter yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Resmen aklımızla alay ediyorlar dalga geçiyorlar bizle.valla ayıp ya.2 taraf için de söylüyorum.kim şahsi menfaatlerini görev aldığı sürece Beşiktaş’ın önünde tuttuysa iki yakası bir araya gelmesin!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Fenerbahçenin fahri elçisi demirören de istifa etmiş, artık mayısta başkanlığa aday olup yarım bıraktığı Beşiktaşı nasıl bitiririm projesine devam edebilir

Çevrimdışı cursedofdragon

"Anlamıyorlar abi boşver" kısmını yanlış anladım o zaman kusura bakma arkadaşım.

yok abi estağfurullah :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben hocayı hep baş tacı gibi destekledim. Hocayı yönetimin istemediğini de biliyorum. Bunların dışında etkenler olduğunu da biliyorum ama Beşiktaş taraftarına yapılan ayıbı da görmeyecek kadar kör değilim.
Hoca madem bu yönetimin kendini istemediğini düşünüyordu, madem milli takım hedefi vardı, verecekti istifasını biz de oturup konuşacaktık. Şimdi hangi sebeple çıkacak o takımın başında maçlara? Verin parasını yarın gitsin..
Olay Budur!!
Futbolcusun 3 ay snr olmayacak bir hocayla çalışıyorsun profesyonellikmiş yerim öyle profluğu.2.lik ile 3.lük arasında ki maddi boyutu ceplerinden mi ödeyecek bu arkadaşlar çiftlik mi lan burası???

Çevrimdışı Liquidator

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, istifa etti.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Acaba fener maçını kazansak bu istifa gelecek miydi? Yoksa sözleşme çoktan imzalanmış çekmecede duruyor yarıştan kopana kadar bekletiliyor muydu? Şenol Güneş'in milli takıma geçişi açıklanmasaydı demirören yine bugün istifa edecek miydi? Şenol hocanın istifası ben takımdan ümidimi kestim ilk 2'ye bile giremeyiz demek değil mi? Bizim yönetim olaylardan haberdar mı? Öyleyse niye ilk açıklamayı kendileri yapmadılar? vs vs..

Çevrimdışı Liquidator

Neler oluyor?? YD mayista bashkanliga adayligini koymasin?)

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk