Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3760455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hoca dewre arası değişiklik yapsaydı şöyleydi böyleydi demek maç bitimi kolay ve normal ama dünyanın hiç bir yerinde devreye 3-0 giren takımda sakatlık yoksa oyuncu değişikliği olmaz. önce bu tesbiti şöle başköşeye koyalım.

ikinci yarı başı aslında iyiydik taki ilk gole kadar güven ve dorukhan yaptıkları presle topları kapıyordu fener bişey yapamıyordu gel görki bu 2 genç kaptıkları her topu rakibe verdiler kapılan topları pozisyona dönüştüremedik. yenilgide baş aktörlerden biri lens ise diğeri de güvendir. kanatlarda bu ikili olsun uçarız kaçarızcılar görmüştür gerçeği maç sonunda rakamlar yalan söylemez fenerin 300küsür pasına karşılık 158 pasta kalmışız trajik bi rakamdır bu. quaresma olmayınca hani pas takımına dönüşüyorduk? kimse kusura bakasın bu güvenden bi yol olmaz bu gelişim hızı ile en geç 2 seneye anadolu takımlarında bile oynayamayan orkan çınar vol.2 olur bu çocuk, dorukhan da kötü takımda iyi görüntü veriyor ama yanına birkaç klas adam gelse çok sırıtır gibi duruyor ama güven kadar kötü olmaz asla bi şekil kadroda yer bulur kendine.

maç 3-1e gelince orda ister kurt hoca deyin ister çakal futbolcu deyin öyle bir karakter lazımdı oyunu gerecek maçı durdurup soğutacak bir saha içi lider. golle birlikte momentum rakibe geçmişken bu yapılmalıydı biri atar kendini yere kasığını tutar bu işi en iyisi kaleci yapmalı zira sahadışı tedawi olasılıgı yoktur oyun itina ile soğutulur oesnada da değişiklikler gelir falan filan kimse bişey demiyor ama gg örneğin öyle arafta bırakıyor ki 1 değişiklik kontenjanını kenarda hangi hoca olsa gg için hep cepte tutmak zorunda kalıyor değişikliklerin gecikmesinde bu da bir etkendir. bu sıraladıgım kurt/çakal hamleler gelmeyince değişiklikler haliyle 60-65e sarkar durumu tespit ettin ısınmaya gönderdin çağırdın işlemi yaptın falan derken bir 10 dk geçiyor zaten sakatlıklarda acil ötesi değişikliklere bakın 3-4 dk sürer bizim durumda oyunu soğutmadan yapılacak değişiklikler hocanın yaptıgı dakikalara yakın denk gelir ama o arada da momentumu alan rakip kalecininde hataları ile golleri peşpeşe sıralamıştır.yan topları sıfır uzaktan şutlarda sıfıra yakın bir performansı var dün fenerin kaleyi tutan 3 bizim 5 şutumuz var karyus kaleyi tutan 3 topuda içeri aldı. 2. ve 3.golde dorukhanda hatalıdır ayrıca 2 golde ya topa düzgün çıkacan ya da sadıkın faulünü abartarak luganovari gösterecen faule maruz kaldım die vücut dilin bağıracak 3. golde pozisyonunu kaybettiği için hasan ali o şutu çıkarabilmiştir. vbvb

sondurumu toparlayacak olursak...

formül şöyle olmalı maç maç ilerleyip önümüzdeki 3 maçın sonucu beklenmeli şayet 3de 3 yaparsa hoca ile sezon tamamlanmalı ŞL kovalanmalı velev ki 3 maç sonunda gese farkı açarsa hoca hemen yollanıp guti ile son 8 maç oynanmalı o 8 maç ipuçları verecektir şayet ışık verirse seneye guti ile dewam denebilir şayet ışık vermezse de yeni hoca görüşmeleri ligin bitimine 3-4 maç kala yoğunlaştırılıp lig biter bitmez de açıklanmalıdır. bunu ister f.orman olsun istersede seçime girecek diğer adaylar olsun yapmalıdırlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

@tangaz guti dışında hoca adayların kim abi?
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Keşke... :isad:

Galatasaray 5 puan önünde Başakşehirle maçın var. Şenol Güneşin Fenerbahçe ve Başakşehir fobisi ortada. Daha sonra Toki Arenaya gideceksin. Muhtemelen Galatasaray yarışın içinde kalsın diye çaba sarf edenler olacak. Böyle bir ortamda Galatasarayı yakalayacağımıza inanmıyorum. Evinde dağıttığın puanlara bak çay demle  :akuma: Antalya,Sivas,Trabzon,Erzurum,Fenerbahçe. Yahu evimizdeki 17 maçın 3te1ini kazanamamışız. Yani açıklanabilir bir tarafı yok.Böyle bir takımın kalan maçlarda 2. olabileceğine inanmak oldukça iyimserlik. Devre arasında şampiyon olabileceğimize bile inanmıştım ama evimizdeki maçları kazanamayacağımızı hesaba katmamıştım.Şenol Güneşin böyle başarısız bir tabloda çoktaaan istifa etmesi lazımdı.

Keşkelik bir durum yok.

gs'nin de başakşehirle maçı var  :alala: Fobi diye bir şey yok.2015 senesinde şampiyon olduğumuz ilk sene başağı 2-1 yendik onları.yarışın içinde kalsın diye bir çaba hep var zaten o çaba olmamış olsa gs şuan ligin orta sıralarındaydı.Ayrıca namoğlu gittikten sonra biraz o çabayı görmemeye başladım ben kendi görüşüm.Bizim oynadığımız oyun ortada,gs'nin oynadığı oyun ortada.Biz daha iyiyiz 2.ci yarının flaş takımıyız.Geçen hafta akhisarı evinde zar zor 90+99 da balık bir golle  yenebildi.Senin üstünde ki takımlarda puan kaybı yapıyor.

Kalan 11 maçın 6'sı evimizde.
gs'nin 11 maçının 5'i evinde.

Bizim kalan maçlar ;

Kayseri - Beşiktaş
Beşiktaş - Konya
Beşiktaş - Göztepe
Rize - Beşiktaş
Beşiktaş - Başakşehir
Sivas - Beşiktaş
Beşiktaş - Ankaragücü
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Alanya
Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Kasımpaşa

gs'nin kalan maçları ;

Erzurum - galatasaray
galatasaray - antalyaspor
Bursaspor - galatasaray
galatasaray - y.malatyaspor
fenerbahçe - galatasaray
galatasaray - kayserispor
konyaspor - galatasaray
galatasaray - beşiktaş
rizespor - galatasaray
galatasaray - başakşehir
sivas - galatasaray

Çevrimdışı tangaz

@tangaz guti dışında hoca adayların kim abi?

monacodan kovulan jardim vardı aklımda ama monaco geri aldı onu işe şuan hoca ismi geçemiyor aklımdan bize yakıştırdıgım yerli hoca yok piyasada en sakin ve soğukkanlı olan strese girmeyecek baskıyı takmayacak aday sergen yalçın bence adam dünya yansa strese girmez o konuda sıkıntı yok ekibini kurarken egoda yapmıyor doğru adamları anlaşabildiği ekibini çlıştırıyor yanında değişik bir profil tam bir lider aslında ama net olarak işte budur diyemiyorum.

yabancı hoca şu ekonomik yapıda ne verir bilemiyorum oyuncuların geciken maaşları kendi geciken maaşı filan derken soru işareti çok olur öte yandan bizim lige hep C-D-E klas yabancı hoca gelir son 25 yılda B klas 2 hoca geldi biri daum diğeri lucescudur hatta lucescuyu B+ diye de kategorize edebilirim yeni nesil fantastik idealist  B ya da B+ klas bir hoca getiremeyeceksek adayım lucescu olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

formül şöyle olmalı maç maç ilerleyip önümüzdeki 3 maçın sonucu beklenmeli şayet 3de 3 yaparsa hoca ile sezon tamamlanmalı ŞL kovalanmalı velev ki 3 maç sonunda gese farkı açarsa hoca hemen yollanıp guti ile son 8 maç oynanmalı o 8 maç ipuçları verecektir şayet ışık verirse seneye guti ile dewam denebilir şayet ışık vermezse de yeni hoca görüşmeleri ligin bitimine 3-4 maç kala yoğunlaştırılıp lig biter bitmez de açıklanmalıdır. bunu ister f.orman olsun istersede seçime girecek diğer adaylar olsun yapmalıdırlar.

Gutinin çok da sağlıklı bir seçim olacağını sanmıyorum.İyi olursa haklı olarak Real Madrid ihtimali hep gündemde olacak.Muhtemelen de teklif geldiği anda koşa koşa gidecektir. Ben herşeye rağmen teknik taktikte yabancı hocaların epey gerisinde olsalar da Türk Hocadan yanayım. 2 alternatifim var Sergen Yalçın veya Okan Buruk. Sergen Yalçın beğeniriz beğenmeyiz bir Beşiktaş efsanesi olarak er ya da geç mutlaka teknik direktör olarak denenecektir kaldı ki genç oyunculara da soğuk bakan bir hoca değil. Yapımıza da uyabilir çabuk sıkılan ve zora gelmeyen kimseye eyvallahı olmayan bir yapısı var bu dezavantajı var.Onun dışında oyuncularla iletişiminin çok iyi olacağına eminim.Okan Burukun da Galatasaraylıymış şuymuş buymuşunu geçelim.Eğer Beşiktaşın başına geçerse Galaatsaraya bilerek yenilme ihtimalini komik bulurum. Ne olursa olsun bu insanlar kariyerlerini öncelikli düşünürler. Kaldı ki önünde uzun bir teknik direktörlük periyodu var.Ekmek yiyeceği yeri satacağını sanmıyorum hele ki çalıştıracağı takımın sıradan bir Anadolu takımı değil de Beşiktaş olduğunu düşünürsek.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2019, 00:01:14 kyiv ]

Çevrimdışı yoruk

Okan Buruk değil ama Erol Bulut gelsin isterim mesela.Bayram Bektaş'ı da bir süre dikkat etmiştim sonra vazgeçtim.

Guti ise bence şu anda yetersiz kalıyor artık bunu anladım direk kadroyu alırsa bir şey değişmez aynı oyun aynı kadro görmeye devam edeceğiz.Guti pek olumlu bakmamaya başladım

Çevrimdışı Liquidator

Ah be hoca bir az gözlerin açık olup ilk golden sonra doğru değişiklikleri yapsaydın bu gün bizden mutlusu olmazdı. İddia ediyorum, doğru değişiklikler olsaydı farka giderdik. Amma hoca çorba yaptı ve topu fenere hediyye etti. Buda sonumuz oldu

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mrred

Turk teknik direktor olsun dusuncesinin hicbir mantikli aciklamasi yok. Butun aciklamalar teknik ve bilimsellikten uzak. Ben olaya farkli bakmak istiyorum, eldeki turk teknik direktorler madem o kadar iyiler neden avrupadan hic teklif almiyorlar devamli istifa edip ya da kovulup sirayla butun super lig takimlari utanmadan calisitiriyorlar ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Mevcut Hocaların içinde Beşiktaşın büyüklüğünü en iyi bilen Sergen Yalçındır. Futbolculara ödenmeyen paralardan da tecrübelidir Türkiyedeki hakemlerin medyanın tavır tutumlarından da. Şimdi düşünüyorum diyelim ki jurgen Klopp geldi. Sizce başarı şansı nedir?Beşiktaşın durumu, ülkenin şartları düşünüldüğünde.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mrred

Takim insa etmeyi ve genclerle calismayi bilen bir teknik direktor olsun. Ayrica oynatmak istedigi oyunu oyuncularina kabul ettirebilen mumkunse kalecisinden santraforuna kadar herkesin topa degdigi oynamaktan zevk aldiklari bir oyun kurgusunu insa edebilcek biri gelsin
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

monacodan kovulan jardim vardı aklımda ama monaco geri aldı onu işe şuan hoca ismi geçemiyor aklımdan bize yakıştırdıgım yerli hoca yok piyasada en sakin ve soğukkanlı olan strese girmeyecek baskıyı takmayacak aday sergen yalçın bence adam dünya yansa strese girmez o konuda sıkıntı yok ekibini kurarken egoda yapmıyor doğru adamları anlaşabildiği ekibini çlıştırıyor yanında değişik bir profil tam bir lider aslında ama net olarak işte budur diyemiyorum.

yabancı hoca şu ekonomik yapıda ne verir bilemiyorum oyuncuların geciken maaşları kendi geciken maaşı filan derken soru işareti çok olur öte yandan bizim lige hep C-D-E klas yabancı hoca gelir son 25 yılda B klas 2 hoca geldi biri daum diğeri lucescudur hatta lucescuyu B+ diye de kategorize edebilirim yeni nesil fantastik idealist  B ya da B+ klas bir hoca getiremeyeceksek adayım lucescu olacaktır.

sergen'in o rahatlık mevzusu sıkıntı yaratabilir işte sorun orada

yabancı hoca istiyorsak mali mevzuları takmayacak biri lazım ama çok zor, örneğin bielsa gelse 2.gün istifa eder bu halimizde :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi levitate

Gutinin çok da sağlıklı bir seçim olacağını sanmıyorum.İyi olursa haklı olarak Real Madrid ihtimali hep gündemde olacak.Muhtemelen de teklif geldiği anda koşa koşa gidecektir. Ben herşeye rağmen teknik taktikte yabancı hocaların epey gerisinde olsalar da Türk Hocadan yanayım. 2 alternatifim var Sergen Yalçın veya Okan Buruk. Sergen Yalçın beğeniriz beğenmeyiz bir Beşiktaş efsanesi olarak er ya da geç mutlaka teknik direktör olarak denenecektir kaldı ki genç oyunculara da soğuk bakan bir hoca değil. Yapımıza da uyabilir çabuk sıkılan ve zora gelmeyen kimseye eyvallahı olmayan bir yapısı var bu dezavantajı var.Onun dışında oyuncularla iletişiminin çok iyi olacağına eminim.Okan Burukun da Galatasaraylıymış şuymuş buymuşunu geçelim.Eğer Beşiktaşın başına geçerse Galaatsaraya bilerek yenilme ihtimalini komik bulurum. Ne olursa olsun bu insanlar kariyerlerini öncelikli düşünürler. Kaldı ki önünde uzun bir teknik direktörlük periyodu var.Ekmek yiyeceği yeri satacağını sanmıyorum hele ki çalıştıracağı takımın sıradan bir Anadolu takımı değil de Beşiktaş olduğunu düşünürsek.

real guti'yi sezon ortasında aniden td kovmadığı sürece çağırmaz bence

zaten guti'den önce o işe aday onlarca td var
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Takim insa etmeyi ve genclerle calismayi bilen bir teknik direktor olsun. Ayrica oynatmak istedigi oyunu oyuncularina kabul ettirebilen mumkunse kalecisinden santraforuna kadar herkesin topa degdigi oynamaktan zevk aldiklari bir oyun kurgusunu insa edebilcek biri gelsin

Mesela?

Turk teknik direktor olsun dusuncesinin hicbir mantikli aciklamasi yok. Butun aciklamalar teknik ve bilimsellikten uzak. Ben olaya farkli bakmak istiyorum, eldeki turk teknik direktorler madem o kadar iyiler neden avrupadan hic teklif almiyorlar devamli istifa edip ya da kovulup sirayla butun super lig takimlari utanmadan calisitiriyorlar ?

Ligin dinamiklerini bildikleri için.

Gelen yabancılar ligin dinamiğini çözemeden gidiyorlar.

Ligimizde sadece futbol oynanmıyor çünkü sadece rakiple uğraşmıyorsun hakem faktörü var gereksiz medya var.Var oğlu var.(gs hariç)

bak bu  da doğru demiş...

https://twitter.com/igdirBJK/status/1100169062678695936

bunu bende diyorum abi demiyormuyum ?

Gelecek olan hoca bunları kabul edecek mi ?

Süreki kadrodan eksik bölge olacak sağ bek'in 2 senedir olmayacak misal.
Sürekli oyuncular kampa geç katılacak.
Kadro kaliten günden güne daha kötüye gidecek.
Her sene kadrodan 10 oyuncu gidecek 10 oyuncu gelecek.

Böyle kim gelir göreceğiz ne kadar başarılı olacağız göreceğiz.Ama ben biliyorum yine klasik şu lafları duyacağız."Ya kadro yetersiz hoca iyi'de!" yada " Ya bu hoca'da iyi değil" gömlek değiştirir gibi hoca değiştiricez.Daha şimdiden başlandı guti'de yetersiz bu kadroyu alsa ne yapabilir denmeye şenol güneş'in şuçu ne o zaman ? Birazcık empati...

Çevrimdışı kyiv

Del Bosque, Tigana,Schuster,Scala,Aragones,Advocaat,Rijkard,Mancini,Toshack aklıma ilk gelenler...Agalar say say bitmiyor.Bu adamlar öyle eften püften teknik direktörler de değiller. 1 tanesi bile başarı yakalayamamış hadi başarıyı geçtim sistem oturtamamış. Son 25 yılda Lucescu haricinde bir Zico var bir de Karl Heinz Feldkamp. Ha Feldkampın gencini getirebilsek asla karşı çıkmam da o vizyon kim de var bizim kulüpte? Kaldı ki o adam senin para derdini duyduğu anda motivasyon yerle bir olacaktır.Buna %100 eminim.

Çevrimdışı tangaz

Ah be hoca bir az gözlerin açık olup ilk golden sonra doğru değişiklikleri yapsaydın bu gün bizden mutlusu olmazdı. İddia ediyorum, doğru değişiklikler olsaydı farka giderdik. Amma hoca çorba yaptı ve topu fenere hediyye etti. Buda sonumuz oldu

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

aslında denedi hoca fener sağdan dirar valbuşla gelirken baktı güven 2.devre top kaptırma rekoru kırıyor canerle değiştirdi. caner kenarda değişikliği beklerken 2.gol geldi rakip sağdan dalga dalga gelirken elde de caner varken hocanın oraya caneri adriye destek olarak koyması normaldir. bence hocanın geç kaldıgı nokta 3-2 olur olmaz lensi çıkarıp quaresmayı sürmeliydi bunu yapmaması 3.golü getirdi belki de. sonra 3-3 olunca 2 değişiklik birden yapma şansı yoktu hocanın biraz bekledi lensi çıkardı q7yi sürdü GG ilk devreden şaibeli dewam ediyordu mesela 75.de sakatlansa ve biz değişiklikleri tamamlasak uzatmalarla birlikte 22dk 10 kişi kalırdık sahada hal böyleyken hocanın lensden başka birini çıkarma şansı kalmamıştı  85de kagawa nie çıktı pektemek niye girdi deniyor bir de tese maçında pekto girdi 8 dk oynadı beraberliği kurtaran golü attı hocanın 85de forveti çiftleyerek gol araması da gayet doğaldır

Del Bosque, Tigana,Schuster,Scala,Aragones,Advocaat,Rijkard,Mancini,Toshack aklıma ilk gelenler...Agalar say say bitmiyor.Bu adamlar öyle eften püften teknik direktörler de değiller. 1 tanesi bile başarı yakalayamamış hadi başarıyı geçtim sistem oturtamamış. Son 25 yılda Lucescu haricinde bir Zico var bir de Karl Heinz Feldkamp. Ha Feldkampın gencini getirebilsek asla karşı çıkmam da o vizyon kim de var bizim kulüpte? Kaldı ki o adam senin para derdini duyduğu anda motivasyon yerle bir olacaktır.Buna %100 eminim.

yabancı getireceksen genç başarıya aç taktiği tekniği iyi olacak yalnız bi 10 sene sabretmek gerekiyor.Sabredilir mi tabi ki hayır maximum 2 sene sabredilir bizde.

Dediğim gibi ligin dinamiklerini çözemeden gidiyorlar.

Çevrimiçi levitate

yabancı getireceksen genç başarıya aç taktiği tekniği iyi olacak yalnız bi 10 sene sabretmek gerekiyor.Sabredilir mi tabi ki hayır maximum 2 sene sabredilir bizde.

Dediğim gibi ligin dinamiklerini çözemeden gidiyorlar.
ligde taktik olarak çok dinamik yok yav

hücüm konusunda güçlü ve çeşitli olan kazanıyor

ama dış etkenler çok fazla o ayrı konu, orayla yönetim ilgilenmeli ama nerdee :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ligde taktik olarak çok dinamik yok yav

hücüm konusunda güçlü ve çeşitli olan kazanıyor

ama dış etkenler çok fazla o ayrı konu, orayla yönetim ilgilenmeli ama nerdee :(

belirttim zaten 1 önceki mesajımda.

"Ligimizde sadece futbol oynanmıyor çünkü sadece rakiple uğraşmıyorsun hakem faktörü var gereksiz medya var.Var oğlu var.(gs hariç)"

Çevrimdışı tangaz

bunu bende diyorum abi demiyormuyum ?

Gelecek olan hoca bunları kabul edecek mi ?

Süreki kadrodan eksik bölge olacak sağ bek'in 2 senedir olmayacak misal.
Sürekli oyuncular kampa geç katılacak.
Kadro kaliten günden güne daha kötüye gidecek.
Her sene kadrodan 10 oyuncu gidecek 10 oyuncu gelecek.

Böyle kim gelir göreceğiz ne kadar başarılı olacağız göreceğiz.Ama ben biliyorum yine klasik şu lafları duyacağız."Ya kadro yetersiz hoca iyi'de!" yada " Ya bu hoca'da iyi değil" gömlek değiştirir gibi hoca değiştiricez.Daha şimdiden başlandı guti'de yetersiz bu kadroyu alsa ne yapabilir denmeye şenol güneş'in şuçu ne o zaman ? Birazcık empati...

yönetim değişmeli bence daha evvel başkan kalsın yönetim değişsin diyordum ama artık başkana da destegim kalmadı taraftara camiaya gider yapıp yusufa abi çeken kişi bize başkan olmasın lütfen

bakın 2-2 biten gese febe maç sonu gese camiası taç taç die ağladı günlerce o maçdan beri en az 7-8 kırmızıları es geçildi geselilerin bizim bu maç 3-0ken mirinin ayağını kırabilecek hamle geldi direkt kırmızı olmalı en kötü zayc 2.sarıdan atılmalı pozisyon ne wara gitti ne yan hakem uyardı ne de YÖNETİMDEN TEK SES ÇIKMADI.

yola çıkarken yanında yürüyenleri yolda bulduklarınla.....

https://twitter.com/BjkBey1903/status/1100289940632625153

bunlar gitti yerine ;

Taraftara "ezik" diyen yöneticilerimiz geldi.
Başkanıda kendilerine benzettiler zamanla "taraftar işine baksın" demeye başladı başkanda.