Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3761253 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Sinan66

adamlara moral motivasyon olduk :)

olan bize oldu  :)

insAllah tez toparlaniriz

Çevrimdışı 38life

Derbiyi kazanamadığımız için üzülün ama şampiyonluk yolunda geri düştük falan diye üzülmeyin boşuna. Öyle bir ihtimal zaten yoktu, hala yok. Yorumcuların gazına gelip şampiyonluk triplerine girenleri görünce üzülüyorum. Empati yapıyorum, yaşayacakları hayal kırıklığını düşünüyorum, üzülüyorum. 2.cilik muazzam bir başarı olurdu bu sezon.  Ama 2.cilik yarışındaki rakibimiz bizim kadar kötü top oynasa da "tanrılar"ın desteğiyle ligi önümüzde kapatacaklar.

Çevrimdışı Egos

Yediğimiz ilk golde düşen taraftar
lens’in berbat oyunu güvemin titreyen ayaklarına rağmen değişmeyen hocayı
Fabri gibi yıllar sonra bulduğumuz kaleciyi yollayan yönetimi
Hangisini suçlasak

taraftar uzun süredir ikinci yarılara çıkmıyor. artık biletlerin, kombinelerin 45 dakikalık olmasının zamanı geldi. ikinci yarı statta şenol güneş'in ne yapması gerektiğini bilen kırk bin kişi vardı, ama üçlü çekmeyi becerebilen tek kişi kalmamıştı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu Beşiktaş'ta futbolcu olmak ne kolay iş... Sen kendi sahanda, 3-0 öne geçip rekora gideceğin derbide, ikinci yarıda iki pas yapamamışsın, her attığın top ya rakibe ya taca gitmiş, ama tek sorumlu hoca, senin hiçbir suçun yok. 'Valla her birimiz harikayız, dört dörtlük top oynuyoruz, ama hoca top çevirin demediği için çevirmiyoruz, top bizde kalsın demediği için top bizde kalmıyor'. Nefis.
O zaman biz boşuna teknik direktöre para veriyoruz ilk onbiri taraftarda yazar.
Sen takımdaki iki yıldır aynı sorunları çözemiyorsan sorumlusun maalesef bu kadro bu Fener’den kötümü yada eşitmi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

ben niye izah ediyorum onu anlamadım.kenardaki hoca ne iş yapar.yoksa ben buradan oturduğum yerden maç 3-0 ken bile dorukhanın önceki maçlarının çok gerisinde olduğunu güvenin paslarda yön ve şiddeti ayarlayamadığını lensin çok tkisiz olduğunu mirin in topları taca bırakışını vidanın uzun isabetsiz paslarını görebliyorum.kenardaki adam uyarmayacak ben mi uyaracağım.bir iki de değil hepsi söylediklerimi en az 4-5 kere yaptı.hocayı savunuyor olsaydım hocayı varsa izahı savunurdum yoksa haklısınız derdim.futbolcuları savunmuşmuyum savunmamışım. şimdi oyuncularıda koruyacak halim yok.futbolcular suçsuzda dememişim kenardaki hoca ne iş yapıyor demişim.bir değil 2 değil yapamıyorsan bırakmayı bileceksin bu kadar net.

"bana hocanın rakibe nasıl bir önlem aldığını oyunu neden soğutamadığını bir açıklayın.her zaman ve her takıma karşı öne geçtikten sonra neden geri çekildiğimizi birisi izah etsin."

bu cümlende biri izah etsin dersen birileri de sana  biri izah etsin diyebilir  :D nie ben izah ediyormuşum die mızıkcılık yapma  :bandit:

maç başlığı da orada duruyor 90 dk oyuncularla ilgili tek tesbitin tek eleştirin yok birtek atibanın sol ayağını şaapmışsın o kadar. oyunculara tek söz etmiyorsun hatta toz kondurmuyorsun (quaresma hariç) asrın kadrosu düşüncesine de epey yakınsın. hiç öle oyuncu da eleştiriyordum filan deme abi öle bi iletin pek yoktur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigiter38

Şampiyonluk kaçtı diye üzülen çok arkadaş var,ben Şampiyon olamiywcagimizi az çok tahmin ediyordum .....benim hedefim 2.lik korkarım oda elden kaçacak bu Moral bozukluğu ile

Çevrimdışı 38life

Bir gslinin maç hakkında görüşü ve cevap veren fblinin olayı özetlemesi

- Benim mantığım bu skoru almıyor Beşiktaş'ın vadafone arenada 3.0 dan şu fenere maçı 3.3 bitirmesi mümkün değil..

- Vodafone Park'ın öyle bir şeyi yok ki hocam. Çok fazla çekirdekçi zengin tayfa var. O stad bizde veya sizde olsa varya inletiriz her maç bence. Stadın akustiği bence çok iyi, ŞL maçlarında gördük Beşiktaş'ın adamlar uğultudan oynayamamıştı.

Bu forumda da var sürekli taraftar savunan bi kafa. 3 senedir şunu okuyorum: "Mikrofon deplasman tribününün orada." Ben şampiyon olduğumuz 2 sene boyunca maçların %95'ine gittim, o dönem bile kanser oluyordum tribünde. Bugün daha da kötü duruma gelmiş durumda. Ateş yok, bilinçli destek yok. "Destek olsun diye destek" çıkmak yok. Sadece eğlenmek için, "kendilerine" atmosfer yaratmak için sallanan bir kitle var. 3-3 olduktan sonra taraftarlar bugün tribünü terketti. Bedenleri oradaydı sadece, daha doğrusu cesetleri...
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:50:11 38life ]

Çevrimiçi murat

"bana hocanın rakibe nasıl bir önlem aldığını oyunu neden soğutamadığını bir açıklayın.her zaman ve her takıma karşı öne geçtikten sonra neden geri çekildiğimizi birisi izah etsin."

bu cümlende biri izah etsin dersen birileri de sana  biri izah etsin diyebilir  :D nie ben izah ediyormuşum die mızıkcılık yapma  :bandit:

maç başlığı da orada duruyor 90 dk oyuncularla ilgili tek tesbitin tek eleştirin yok birtek atibanın sol ayağını şaapmışsın o kadar. oyunculara tek söz etmiyorsun hatta toz kondurmuyorsun (quaresma hariç) asrın kadrosu düşüncesine de epey yakınsın. hiç öle oyuncu da eleştiriyordum filan deme abi öle bi iletin pek yoktur.

genel olarak oyuncuların üzerine gitme gibi bir tavrım yoktur.futbolcunun pozisyon içinde kafasının rahat olması lazım.futbolcu hata yapmaktan korkar hale gelmemeli.atiba içinde maçın geneline bakarsak ayakta kalan beşiktaş adına en iyi oyuncu olduğunu da söylemiştim.atibanın pozisyonuda maç 3-3 ken kritik bir zamanda olduğu için yazmıştım.vurupta kaçırsa tek kelime etmezdim.yapmadığı için eleştirdim.

Çevrimdışı atalay

Saha içi ve saha dışında idari, mali, sportif açıdan miras derken ve sadece eleştirmeyip-çözüm önerisi sunarken bunlar nutuk çekmek gibi görülüyordu. O yüzden kazanırken oyun mirası her şeyden önemlidir. Kurumsal hafıza gibidir. O yüzden oyuncu geliştiren antrenör isterim, performans geliştiren değil. Senin liginin idari yöneticilerinin transfer algoritması zaten son ya da sondan bir önceki kontratını kovalayan-kariyeri aşağı doğru ivmelenen oyuncular. Bunlardan kısa vadede performans almak kolay iş. Fakat oyun ve oyuncu geliştirebiliyorsanız o anlamsız sirkülasyon ve saha dışı sportif kararlar biraz daha kolay tolere edilir. Bunlar yeni şeyler değil. Lakin kazanırken kimse umursamadı, o zaman bunu izlemeye devam edin.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:49:59 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Bu forumda da var sürekli taraftar savunan bi kafa. 3 senedir şunu okuyorum: "Mikrofon deplasman tribününün orada." Ben şampiyon olduğumuz 2 sene boyunca maçların %95'ine gittim, o dönem bile kanser oluyordum tribünde. Bugün daha da kötü duruma gelmiş durumda. Ateş yok, bilinçli destek yok. "Destek olsun diye destek" çıkmak yok. Sadece eğlenmek için, "kendilerine" atmosfer yaratmak için sallanan bir kitle var. 3-3 olduktan sonra taraftarlar bugün tribünü terketti. Bedenleri oradaydı sadece, daha doğrusu cesetleri...

3-3'ten sonra Beşiktaş deplasmanda oynadı maçı. Bunu bi düşünmeli... Birileri düşünmeli...

Çevrimdışı mellfred

Benim de şampiyonluk hedefim olmadı önce trabzon (o maçı taraftar çevirmişti) sonra Kasımpaşa maçıyla gitmişti zaten
Bu maçta şampiyonluk kaçtı diye üzülüyoruz diyenler sadece makyavelist tipler sanırım
Beşiktaş’ı Biz şampiyonluklar kazandı diye desteklemiyoruz
3-0’dan verdiğimiz  için üzülüyoruz
Fener’e Verdik diye üzülüyoruz
sanırım bunu anlayamamışsınız hala.
Şenol gider Samet gelir Samet gider gordon gelir... senin dediğin de gelir elbet
120 yıllık kulüp nihayet. Senin istediğin de gelir
biz onun mağlubiyetine de üzüleceğiz
sizin gibi şunun galibiyetine sevinmeyip bunun galibiyetine sevinecek kıstaslarla sevmeyi öğrenemeyeceğiz

Çevrimdışı tangaz

bülo da görevini fazlası ile yaptı

ilk devre penaltı pozisyonunda hasan aliye sarı çıkmalıydı
m.topal 18in önünde lense faul yaptı es geçti frikik ve sarı çıkmalıydı
zayc denen tipin ilk devre sonu mirine girişi ikinci sarıdan atılmalıydı
sonra sadıkın golünü vara gitmeden verip vara hiç gitmese ses çıkarmam ama o golde vara gidip bakıyorsan temas az çok demeyip faulü verip golü iptal edeceksin.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 00:53:34 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Hoca Fenerbahçeye karşı başarısızlığını bir türlü çözemedi.Rakamlar ortada öne geçtiği maçları koruyamamış.1 değil 2 değil 3 değil. Trabzonda yenememiş Beşiktaşa geldi şampiyon olduğu senelerde bile yenemedi. Hocanın Fenerbahçeye karşı kim ne derse desin psikolojik bir zaafı var. Bunun zararını da 4 senede gördük.

Çevrimdışı tangaz

genel olarak oyuncuların üzerine gitme gibi bir tavrım yoktur.futbolcunun pozisyon içinde kafasının rahat olması lazım.futbolcu hata yapmaktan korkar hale gelmemeli.atiba içinde maçın geneline bakarsak ayakta kalan beşiktaş adına en iyi oyuncu olduğunu da söylemiştim.atibanın pozisyonuda maç 3-3 ken kritik bir zamanda olduğu için yazmıştım.vurupta kaçırsa tek kelime etmezdim.yapmadığı için eleştirdim.

olsun gene de izah etsin biri (mesela sen)  :D

Çevrimdışı 38life

Saha içi ve saha dışında idari, mali, sportif açıdan miras derken ve sadece eleştirmeyip-çözüm önerisi sunarken bunlar nutuk çekmek gibi görülüyordu. O yüzden kazanırken oyun mirası her şeyden önemlidir. Kurumsal hafıza gibidir. O yüzden oyuncu geliştiren antrenör isterim, performans geliştiren değil. Senin liginin idari yöneticilerinin transfer algoritması zaten son ya da sondan bir önceki kontratını kovalayan-kariyeri aşağı doğru ivmelenen oyuncular. Bunlardan kısa vadede performans almak kolay iş. Fakat oyun ve oyuncu geliştirebiliyorsanız o anlamsız sirkülasyon ve saha dışı sportif kararlar biraz daha kolay tolere edilir. Bunlar yeni şeyler değil. Lakin kazanırken kimse umursamadı, o zaman bunu izlemeye devam edin.

Şenol Güneşle 1-2 sene çalışan futbolcunun kodlarının bozulduğunu düşünüyorum. Ne düşünüyorsun bu konuda? Oyuncular uzun süreler boyunca yeterli ve doğru şekilde antrene edilmeyince yazılımları silikleşiyor, tembelleşiyor. @atalay

Çevrimiçi murat

olsun gene de izah etsin biri (mesela sen)  :D
tamam izah ediyorum kenardaki hoca futbolcuları maç içinde uyarmadı maçtan önce olası böyle durumlar için yapması gerekenleri oyunculara anlatmadı yada oyuncular anlamadı. :D hocaya diksiyon dersleri aldırmak lazım. :D

Çevrimdışı tangaz

bu dirarın sarı gördüğü pozisyon da kırmızıdır ozziye sallamış tekmeyi tutmamış ama tekme atmak veya teşebbüs etmek kırmızıdır

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Geçen bursa maçını yeni açık üstte izledim antipati oluyor galiba orası orta kısımdalar 150-200 kişi tahminimce kendilerine göre tezahürat yapıyor arada tüm tribünler birleşince bizde katılıyoruz filan başka türlü katılmak mümkün değil çünkü burak o maçta gol atıyor adamlar hırsız burak diye bağırıyor hatta tartışma cıktı burağı savunan 5-6 kişi vardı onlarla arbede yaşadılar tabi bunlar tribün olmak icin bahane değil tribünlere şöyle bakıyorum yeni açık alt sesi cıkmıyor bizim grup alt taraf alt taraf sesin cıksın diye bağırdı tezahürata başladı ses gelmedi 2-3 kere şaka gibi  :evillol: kapalı üste bakıyorum orası diğer gruplara göre daha çoklar tezahürat anlamında zaten onlar başlatırsa tezahürat başlatıyor diğer türlü yeni ve eski açık kendi kafalarına takılıyor bir ara sevemez kimse seni tezahüratına başladı tüm tribüler biz her an seni düşünürr diyoruz yeni açık sevemezz kimse seni benim sevdigim kadar diyor kapalı seni sevmekten beter diye bağırıyor yani hep bir anlaşmazlık ekran başından da bu fark ediliyor arada
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş her gelenin bir miras kattığı kusurlu ama potansiyel aralığı geniş bir oyun ve buna gerekli oyuncular yerine sınırlı ama kısa sürede kazandıracak oyunu *tercih etmese belki CL'de namağlup 14 puan alan ekip olmazdı. Belki bir sezon önce umutlarını Kiev deplasmanına bırakan takım da olmazdı. Fakat Arsenal, Tottenham ile başa baş oynayan Sporting ile kendi oyununu oynayıp, abandone olan bir ekip olarak kalırdı. Ve Monaco, Leipzig, Porto ile başka türlü başa baş oynayan bir ekip olmasını gelişerek beklerdik. Fakat bugün ligde üstü üste dördüncü şampiyonluğuna giden bir ekip olurdu. Cebinde de üstüne koyarak giden bir oyun alışkanlığı ile. Efendim, ülkenin dinamikleri, saha dışı unsurları falan diyorsanız nesiniz siz; yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot mu? Öyleyse neden her sene kombine-decoder alıp, olan-biteni takip ediyorsunuz? 
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2019, 01:29:15 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Lens futbolcu falan değil Ben Pektemeki izlemeye raziyim bu adam bırak 11 i bu takımın ilk 18 oyuncusu bile olamaz 65 dakika sahada kalması bile hata , ben 35.ci dakika çıkarırdım oyundan

Güven biraz daha kalabilirdi o çıkınca press kalitesi de düştü Atiba - Dorukhan yoruldu

Bir notta Karıus efendiye bi zahmet sene sonu Liverpoola dön , Fabriyi ne yapıp edip alalım

Adam yan top ve hava topu özgürlüsu bir topa da çik be adam bir topa da çik , sen kalecisin ceza sahası içinde dokunulmazlığın var Topa çıksan Sadık sana faul yapmış olacak sen armut gibi bekliyorsun kalede her yan topta

NOT : Armut kelimesi hakaret anlamında yazılmamıştır mecazi anlamda yazılmıştır :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

O zaman biz boşuna teknik direktöre para veriyoruz ilk onbiri taraftarda yazar.
Sen takımdaki iki yıldır aynı sorunları çözemiyorsan sorumlusun maalesef bu kadro bu Fener’den kötümü yada eşitmi.

Tabi ki sorumlu da, her şeyi hocaya yıkmak büyük kolaycılık ve haksızlık. Benim derdim o. Yoksa hocanın yaptığı hataları, eksiklerini ben de kendimce görüyorum. Ama devreye 3-0 önde giden takım, ikinci yarıda ayağında top tutamıyorsa, iki isabetli pas yapamıyorsa, bunu da komple hocaya yıkmak ayıptır. 35 yaşında bir hoca gelir, hayatında çalıştırdığı ilk takım Beşiktaş'tır, üç maça çıkar, onu böyle eleştirebilirsin canın isterse. Ama Şenol Güneş gibi bir adamı; bütün yaptıklarını, başarılarını, tecrübesini, yeteneğini bir kalemde silip 'senin yüzünden takım iki top yapamadı, 3-0'dan maçı verdi' diyerek eleştiremezsin, insafsızlık olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

tamam izah ediyorum kenardaki hoca futbolcuları maç içinde uyarmadı maçtan önce olası böyle durumlar için yapması gerekenleri oyunculara anlatmadı yada oyuncular anlamadı. :D hocaya diksiyon dersleri aldırmak lazım. :D

velhasıl kelam objektif olmak lazım tek tarafı suçlamak yanlış nasıl ki oyucu yazmam diyorsan o zaman hoca da yazmayacaksın yönetimde abi sonuçta unsurlar belli birini yazıp diğerlerini yazmamak olmaz

bi teknik analizimde layiçe giydirmek olsun şayet şu maç sahada olabilseydi bu maçı 6-0 alırdık tamam kagavanın klası özellikle ilk devre sahadaydı ama layiçin temposunun da çok gerisindeydi sahada burak arkası kagava layiç ikilisi ile  oynamak süper olur güvenle beceri fukarası lensle hiç bi şey olmaz medeli sahaya sürüp 3-4-3 ya da 4-3-2-1 oynamak en iyisi olacaktır.

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum. @38life Zaten bu süreleri görüp de yanlış oyundan doğru zamanda vazgeçen Ferguson ve bir-iki teknik direktör olmak üzere bir elin parmağını geçmeyecek kadar az teknik direktör var. Hatta bazen kendi oyunu mükemmelleştirmek bile tekdüzeliğe yol açan sorundur. Mesela Heynckes'nin nirvana oyunundan sonra üç sezonluk Pep Bayern'i gibi. Daha önce söylediğim gibi Pep o ve öncesi Barça ile kulüp ve milli birçok ekipe ilham kaynağı oldu, halen Pochettino, Conte ve Klopp ile birlikte İngiltere milli takımına etkisi büyük. Ama oyunu dönüştürememek her zaman tekdüzelik yarattırır. Antrene mevzusu da oyun ile aynı düzlemde. Mesela Beşiktaş oyuncuları antrenmanlarda çok keyiflidir. 5v2, kenar organizasyonu ardından yarım saat duran top çalışmak ile sürekli duran ve oyuncuların konumu konusunda takıntılı olan bir çift kale maç sonu, yarım saat maç analizlerini en ince detayına kadar ileri-geri saran bir maç toplantısı aynı olmaz. | Karakter konusuna değinmek bile istemiyorum. Kötü karakterli biri olarak buluyorum ama müritlerinden çekincem var. @solar 

Çevrimiçi murat

velhasıl kelam objektif olmak lazım tek tarafı suçlamak yanlış nasıl ki oyucu yazmam diyorsan o zaman hoca da yazmayacaksın yönetimde abi sonuçta unsurlar belli birini yazıp diğerlerini yazmamak olmaz

bi teknik analizimde layiçe giydirmek olsun şayet şu maç sahada olabilseydi bu maçı 6-0 alırdık tamam kagavanın klası özellikle ilk devre sahadaydı ama layiçin temposunun da çok gerisindeydi sahada burak arkası kagava layiç ikilisi ile  oynamak süper olur güvenle beceri fukarası lensle hiç bi şey olmaz medeli sahaya sürüp 3-4-3 ya da 4-3-2-1 oynamak en iyisi olacaktır.
kanat oyuncusu ve oyunu gereksiz birşey pozisyon içinde bazen top oraya aktığında forvet forvet arkası beklerin vs orayı doldurur.4-3-3 oynarsan kenardaki oyuncular içe kateden yada dışa açılabilen tipte gole dönük oyuncular olur yada 3-5 -2 de hem geri hem ileri destek veren ciğerli arkadaşlar olur eyvallahta 4-4-2   4-2-3-1gibi oynayıp ta sadece önündeki 30 metreden başka oyuna bir katkısı yoksa geçmiş olsun.zaten elinde kagawa ve layiç varsa 4321 en mantıklısı olur ama gg ve adriano kaldırırmı o yükü?