Sabaha kadar denetlen komisyon alan varsa cikmaz ortaya.
50 sefer anlatiyorum
Denetleme belge denetler
Gidip mesela abuhakipe 5.5 milyon bonservis veriyorsun, neden verdin bunun ederi 500bin demez. 5.5 vermissin bu para tiransfer edilmis mi, dekontu gorur bakar. Sonra gidip sumenkalesiporu denetleyemez bagimsiz denetleme.
Denetlese bile adam hesaba giren 5.5 gorur.
Is sonra baslar asil is
Ihaleye giryorsun 2myon teklif veriyorsun daire baskanina 200bin Atiyorsun sakal, denetleme yakalabiliyor mu?
Besiktasin imajina zarar veren camianin modunu dusuren de bizzat baskanin kendisidir. Kuculecegiz diye ben mi dedim, baskan dedi
Baskana kimsenin hirsiz falan dedigi yok, elestiri yapiliyor. Paralar nerde diyen de aldin yedin demiyor
Baskan da sagolsun odun atiyor altina. Negronun menejeri gelecek aciklama yapacak diyor, menejer gelmiyor. Bu besiktas baskanlik makamina zarar vermiyor mu?
Besiktas baskani gucsuz olabilir, lobisi olmayabilir ama soyledigini yapar ya da yaptirir.
Taraftara posta koymakla itibar olmaz.
Babasindan harclik alan beni elestiriyor falan diyor, baskan uslubuna dikkat etmezse karsiligini gorur taraftardan, hatayi kendinde Arayacak fikret orman.
Bu taraftar sebaya kufur etmis tAraftar kimse unutmasin bunu. Serdar bilgiliye ana avrat sovup kacirmis bu tAraftar.
Ben fikret orman yonetimi dikkat etmezse kendi yaptiklari sitada giremeyecekler diyordum 1 sene once bah olay nerelere geldi. Muhalefet cetesi falan bunlar besiktas baskanina yakisAn konusmalar mi?
cidden merak ediyorum negrdonun menejeri gelecek demişde gelmemişse ne olmuş
sen bunu senden başka takan falanmı olduğunu sanıyorsun burdan ne çıkartmaya çalışıyorsun
bunuda anlamıyorum. Negredonun menejeri gelmedi diye başkanlık makamı neden zarar görsün.
bırak artık öküzün altında buzağı aramayı.
Yönetime bir tepki var elbet ama bu tepki başkana değil direk Başkanın hala büyük bir desteği var
sonrası ne olur bilemem ama şu anda Beşiktaşdaki en sağlam koltuk onunki bu gün seçim olsun adaylığını koyduğu anda karşısına kim çıkarsa çıksın hiç bir şansı yok.
seçimlerden beklentisi olan arkadaşlar varda kim aday olacak Çebi diyorlar ama %99.9 adaylığını koymayacak. Zaten koysada kazanma şansı yok bunu bilirken böyle bir kartı oynamaz. Tek rakibi vardı
daha önce sildi geçti oda adalı şimdi kendi yönetiminde zaten yönetim değişikliği Beşiktaşa şu anda
birşeyde kazandırmaz yeterki alt kadrosunu iyi seçsin diyeceğim ondanda ümidim yok
Aşağı yukarı bu isimlerle 3 sene daha devam edeceğiz. Görünen o.
ne desin küçüleceğiz demeyip büyüyerek borcu ödeyeceğizmi bu seferde burdan vurursunuz.
sorun ne dediği değilki sizin ne anladığınız.
sebaya taraftar küfür etmedi belli kesim etti ve neden ettiğide belli aynı kesim kendisini kombineye satılığa çıkarırsa herkese eder. Bunlar ediyor diyede küfürü yiyen kişi hak etmiş olmuyor.
Beşiktaşın kanseri olmuş bir yapı üzerinden Beşiktaş başkanınımı vuracaksın.
sebaya küfredilmesimi savunduğun şey. tersine o küfredenlere karşı başkan savunulmalı
paralar nerde diyende o küfredenler değilmi. Bedava bilet alamadığı için Beşiktaş başkanına küfredenleri örnek gösterip bak küfür ediliyor demek ayıptır. O edilen küfürler itibar kaybettirmemeli tersine itibar kazandırmalı. Ben onların saldırdığı başkan yada yöneticilerden biri olduğunda ne oluyor diye sorgulamam bile bu güne kadar Beşiktaş adına attıkları her adımı kendi menfaatleri için atan insanlara pirimmi verelim.
yanlış yerden giriyorsun sebayada küfredildi bak diye kötü bir örnek olmaz. o örnek falan değil bizim utancımız.