ŞL dediğin gelir mevcut borcun faizine gidiyor, insanlar bunu idrak edemiyor hala.
O gelmeyince borcu döndüremiyorsun.
Forma satışından kulübe çok bir şey kalmıyor. 500 bin forma satıyorsun, elde ettiğin kar 20 milyon lira (3-4 milyon euro)
Staddan gelen para da abartı değil, asıl para localardan geliyor ve onlar da stadın yapımında kullanıldı.
Fenerbahçe'ye oluk oluk para akıtan zenginler (Aydınlar, Ülker, Şahenk, Acun vs.) vardı Aziz döneminde. Seninkiler köstek oluyordu bir de.
Oyuncu satışından kar ediyor görünüyoruz, o karın önemli bir kısmı da menajer ve imza paralarına gidiyor.
@Necmi abi'ye de anlatmaya çalışıyordum, o da devamlı durumumuz iyi yazıp duruyordu.
Kulübün bilançolarında şampiyonlar ligine gidemediğimiz ilk sene cortlayacağımız belliydi, öyle de oldu.
Sene basi oturup baktik muhasebicilerlen
Tek kelime turkce bilmeyen insanlarla hatta futbol da bilmezler
Top gorse bomba sanacak tipler
50 milyon yuro koy kasaya eldeki herkesi sat kendinyaginda kavrul diye sonuc cikarttik. Mutevazi insanlar olarak oyle koca koca sirket yoneticisi degiliz.
Burdan cikan sonuc bu yonetimdekilerin yarisi bakkallik yapamaz
Bu yonetim serdar bilgili yonetimine donecek. Kufurle gidecekler daha da sitada giremeyecekler
Sotads giremeyeceklerini coook onceden soylemistim de kufur yiyeceklerini dusunmuyordum.
Olan sudur gelirler arttirilmistir ama gelen para carcur edilip yok edilmistir. Efenim 1 milyar bytcemiz var diye konusulurken dedik bu 1 sefer olur her sene tekrarlayamazsin.
Kulub gun itibariyla batiktir, bunun faizini bile dondurecek geliri zor bulurlar yakinda.
Guclu yknetim olsun, yonetici finansmani olsun dedik onu bile beceremediler
Taraftar senol gunesle quaresmanin kalip gitmesiyle mesgul obur tAraftan ici bosaliykr kulubjn.
Havuz piroblemi gibj 4-5 musluktan para akiyor
Yayin geliri
Tiribun ve loca
Isim hakki
Siponsorluklar
Futbllcu satisi
Bunlarin tl olani zaten yayin gelirinin belli kismi
Bunlar havuza akarken havuzun dibini dinamitlemisler gelen tiranzit geciyor hookp bankaya
Kulubun pos terminali bile temlikli
Neyse biz karismayalim isimize bakalim
Baskan yedi yetim, sorad, ben yaabdim, bu ekonomi benim diye doye uyutsun
2 haftada 3 penaltisi verilmedi besiktasin vara da gitmedi hakem taraftar baska kafalarda boyle taraftara az bile az