Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tosic varken de Tosic'i kayırıyor diyorlar idi yani ?  :evillol:
Boyko varken de toprakcilik yapiyordu
Sahsen ben ermeni diye arasi oynatmiyor demistim yani

Çevrimdışı mylife1903

şu samet aybabanın ne yaptığınıda bir öğrensek.adama bir yafta yapıştırdılar sanırım siyasi görüşü dolayısıyla.ben yıllardır araştırıyorum bulamadım bu samet aybaba olayını.tek bulabildiğim, doğru veya yanlış ziya doğanın ayağını kaydırmış diye...
Ziyayi kaydirmasi topculuk zamani be abi
Bunun mal mal konusmalari vardi riza gibi
Sonra kufurlesirdi inonude
Ustune tekme yumruk oynatirdi bizim maclari rakibe yatardi
Riza vol1

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko varken de toprakcilik yapiyordu
Sahsen ben ermeni diye arasi oynatmiyor demistim yani

hoca topracılık yapıyor tolga'yı oynatıyor boyko'yu oynatmıyor bakgözümde canlandı şimdi mazi :D

En çok yunus emre yakınıyordu o boykoyu bi başka sevmişti bi kamp yese düzelirdi aslında yazık oldu :D  :evillol: :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

Ziyayi kaydirmasi topculuk zamani be abi
Bunun mal mal konusmalari vardi riza gibi
Sonra kufurlesirdi inonude
Ustune tekme yumruk oynatirdi bizim maclari rakibe yatardi
Riza vol1
Ha bi de kardesinden defosu var
Adebayorun kardesi ile kapisir bununki

Çevrimdışı mylife1903

seneye dorukhan içinde aynı şeyleri yazmazsın umarım.
Dodonun kendisine de bagli abi
Sacma bi hatinun pesine dusup sahada ilyas salmana donerse ozzi gibi
Onu da hirpalariz

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Dodonun kendisine de bagli abi
Sacma bi hatinun pesine dusup sahada ilyas salmana donerse ozzi gibi
Onu da hirpalariz
bütün futbolcular mı hatun peşinde

Çevrimdışı yoruk

Nasıl ya ? Samet Aybaba hiç milli takımda oynamadı mı ?
O zamanlar çok az maç yapıyorduk bazılarının sayısı az bundan ama hiç giymemiş olmasına şaşırdım

Çevrimdışı yoruk

Eyvah..
Hafta boyu bir sürü saçma mesaj okuyacağım.Baksam şimdi başlamışlardır bile.Fenerbahçe bile bizi geçer goygoyu başlar şimdi. Fenerbahçe'yle puan farkımız 10, lider Başakşehir'le 11..Ama sorsan şampiyonluk şansımız yok, ama Fenerbahçe'nin geçme şansı var.

Vay arkadaş  :lol:

Çevrimiçi Rasim

Kagit imzaliyon kulup lisans aliyor iste normal pirosedur
Avukatlar ek sozlesme ile halleder o isi
Ama devamli soz verip soz verip odemeni yapmazsan, patlarsin
Pekto mesela neden ses etsin
Bu parayi bulamaz ama bugun ama yarin alacak zaten mangirlari
Iflas konusunda haklisin zaten
Gelecegin paralarini temlik ediyorlar suan localari 50milyon dolara
Belgesini de kodum sabah

Tamamen kulübün icini bosalttilar :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Bunu izlemenizi öneririm. Nuri naifliğinden net söyleyememiş. Ama TR futbol izleyicisin bu oyunu ahmaklık düzeyinde ne kadar bilmediğini aralarda defalarca söylemiş. Oyuncu yönetiminin oyuna etkisi, teknik direktörlerle oyuncuların fikir çatışmaları, özellikle kendisi gibi orta saha oyuncularının rolü üzerine bir oyuncu gözünden iyi tespitleri var. Kendisi ve Modric üzerinden hatta bunu EPL'de nasıl yapamadığı üzerinden verdiği örnek belki de bugün Liverpool'daki Fabinho, City'deki Fernandinho en çok da Chelsea'deki Jorginho'ya denk düşüyor. Tabii bunu anlatırken bizdeki futbol izleyicisinin hastalıklı bakış açısını güzel ortaya koymuş.

Dergiden daha güzel değil ama kanala da üye olmuştum fakat bu videoyu kaçırmışım. Bu arada Nurinin Liverpoolda oynarken oyun planında kendisine bir ara 10 numara pozisyonunda rol biçilmesini anlatırken şu cümleler çok trajikti "...Gerarrd o sene biraz geri gelmek istedi o yüzden bana da 10 numaralı pozisyon kaldı beni de oraya koydular. İlk maçlarda 2 gol 3 asist yapınca herkes böyle devam edeceğini düşünmüştü fakat daha sonraki haftalarda topu havada tenis topu gibi seyretmeye başlamıştım..."
Bu durum acaba bir yerden tanıdık geliyor mu ?
Selçuk İnan ve Oğuzhan kaderini yaşamış. Ama Selçuk ve Oğuzhan gibi Nuri'de çelimsiz ve bir kıza aşık oldu fiziğini de geliştirmiyordu demi pardon :D
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 23:02:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-nuri-sahin-hurriyete-konustu-oguzhani-alin-40713462/2

@atalay

Soru : Türk oyunculardan beğendiğin, gelecek vaat ettiğini düşündüğün, çalıştığın hocalardan biri arayıp sorsa kefil olacağın bir oyuncu var mı?

Cevap :Oğuzhan. Şu an telefon çalsın, hiç düşünmeyin hemen alın derim.

Nuri Şahin Söyleşisinden bir bölüm.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Cuma günki maçtaki değişiklikler oyuncu ve mevkii değişimi değil kavimler göçü sanki

Mirin çıktı Mustafa girdi Adem orta sahaya geçti medel savunmaya geçti mustafa ikinci santrafor gibi oynadı
Burak Yılmaz çıktı Caner girdi mustafa santrafor oldu adriano orta saha oldu caner sol beke geçti adem tekrar eski yerine döndü.
Adriano çıktı Larin girdi adem tekrar orta sahaya geçti Mustafa orta sahanın önüne geçti larin santrafor oldu.

Kavimler göçü gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Cuma günki maçtaki değişiklikler oyuncu ve mevkii değişimi değil kavimler göçü sanki

Mirin çıktı Mustafa girdi Adem orta sahaya geçti medel savunmaya geçti mustafa ikinci santrafor gibi oynadı
Burak Yılmaz çıktı Caner girdi mustafa santrafor oldu adriano orta saha oldu caner sol beke geçti adem tekrar eski yerine döndü.
Adriano çıktı Larin girdi adem tekrar orta sahaya geçti Mustafa orta sahanın önüne geçti larin santrafor oldu.

Kavimler göçü gibi

Ve bunu sıkışan her maçta yapıyor. En kahredici tarafı ise işe yaramadığı halde ısrarla bunu denemesi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kavimler göçü gibi
Ezogelin çorbası gibi oldu ne ararsan var :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Ezogelin çorbası gibi oldu ne ararsan var :lol: :lol:
Hayır benim anlamadığım antremanda bunları deniyor mu ? Antreman günde 2 saat sürse 1 saatini taktik antremanı yapsa haftada topu topu 5 saati var. Maç içinde mevkii ve dizilişle ilgili minimum 4 kez takımı değiştiriyor bu kadar değişimin pratiğini ne zaman yapıyor ? Cevap basit tabiki yapmıyor ya tutarsa mantığıyla gidiyor işte...
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kartal Ç

Q7 de yolcu olduguna göre zamaninda yapamadigimizi yapalim ve rahmetli Seba'nin 7 numarali formasini artik emekli edelim. Zira seneye burak falan ister o formayi yada simarik biri gelir giyer. Yeter bence emekli edelim.

Çevrimiçi tolga1903

Hayır benim anlamadığım antremanda bunları deniyor mu ? Antreman günde 2 saat sürse 1 saatini taktik antremanı yapsa haftada topu topu 5 saati var. Maç içinde mevkii ve dizilişle ilgili minimum 4 kez takımı değiştiriyor bu kadar değişimin pratiğini ne zaman yapıyor ? Cevap basit tabiki yapmıyor ya tutarsa mantığıyla gidiyor işte...

Yıllardır futbolun içinde bu adam teknik direktörlük değil şu yaptığı demek haddim de değil ama ben de çok şaşırıyorum artık bu keşmekeşe. Yahu sen kendin dağılırsan geriye düşünce yönetmeye çalıştığın takım ve oyuncular ne yapsın? Neden tek hamle yapmak yerine 5 hamle yapıp hepsinin yerini değiştirip işi daha da karmaşıklaştırıyorsun şuana kadar kaç kez sonuç aldın bu yaptığından hocam? Geldiğinden beri maç içerisinde genelde 20 dakika aralıklarla iki kanat oyuncusunun örneğin babel ve quaresma'nın yerini değiştiriyor daha bir tane maçta bu değişiklikten rakip beklerin afalladığını oyuncuların daha verimli olduğunu falan görmedim hala deniyor hoca 4 yıldır. Hayır kenarda yapma hoca bu kadar karmaşık hale getirince elde ettiğimiz bişey yok daha da geriye gidiyoruz diyen kimse yok mu onu çok merak ediyorum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

2004 yilina donuldu keske arsiv olaydi da o yazdiklarimizi kaldirip koyaydik ortaya
2004ten bak neler olmus aynilari olacak iste
Isimler degisecek sadece
Keşke dediğin gibi Luceye sahip çıksaydık. Bugün müzemizde uefa kupası ve daha fazla şampiyonluklar olurdu. Fakat o luce ile bugünkü Şenol Güneş arasında hocalık noktasında dağlar kadar fark var.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

Dorukhan konusu daha ilginc
Ikinci ligden gelen cocuk besiktasin ilk11ine giriyorsa onu takim kaptani ozzi dusunecek, durumcu tolgay dusunecek hoca degil.

Valla şu durumda hocanın neden düşünmemesi gerektiğini bir türlü çözemedim. İki oyuncu verimsiz, elinde daha verimlisi var. Islık yükselene kadar tercih etmiyor. Sonra bir anda 90 dakikalık bir oyuncu kazanıyoruz. Oyuncu da şu ana kadar hiç 2. lig topçusu gibi görüntü vermiyor ve hatta oyun açıklarını kapatıyor. Demek ki antrenmanda pek bir şey gördüğü yok Şenol Hocanın.

Çevrimdışı mylife1903

Tamamen kulübün icini bosalttilar :akuma:
Bi kulagimizin arkasi kaldi abi
Gecen ucakla yunan adalarinjn ustunden uctum valla iki elimle kapattim kulaklarimi zeval gelmeson doye

Çevrimdışı mylife1903

Darısı, pektemek, necip, tolga, utku, larin, tolgay, töre , ozi ve lens in başına işallah.
Zaten mayısa yönetiminde gitmesini bekliyorum hiç deilse yeni yönetim için hareket alanı kalır.

Yeno yonetim gelse nolur
Adamlara gelir birakmamislar

Çevrimdışı mylife1903

Dergiden daha güzel değil ama kanala da üye olmuştum fakat bu videoyu kaçırmışım. Bu arada Nurinin Liverpoolda oynarken oyun planında kendisine bir ara 10 numara pozisyonunda rol biçilmesini anlatırken şu cümleler çok trajikti "...Gerarrd o sene biraz geri gelmek istedi o yüzden bana da 10 numaralı pozisyon kaldı beni de oraya koydular. İlk maçlarda 2 gol 3 asist yapınca herkes böyle devam edeceğini düşünmüştü fakat daha sonraki haftalarda topu havada tenis topu gibi seyretmeye başlamıştım..."
Bu durum acaba bir yerden tanıdık geliyor mu ?
Selçuk İnan ve Oğuzhan kaderini yaşamış. Ama Selçuk ve Oğuzhan gibi Nuri'de çelimsiz ve bir kıza aşık oldu fiziğini de geliştirmiyordu demi pardon :D
Oguzhan kadar sunepe, zayif karakterli, 15 yasinda ergen vucutlu, tek omuzla sumuk gibi yere yapisip, cektigi sut kaleye yetismeyen baska bir besiktas takimi kaptani gormedim.
10numarayi giyen daha tartismali topcular oldu ahmet dursun olcay falan
Bu ozzi kadar guzellenen baska futbolcu da olmadi

Nuri sahin ile ozzinin tek benzer yani turkce konusabilmeleridir herhalde

Tinerci diyorlar kiziyoruz. Ozzi 150 milyon

Çevrimdışı mylife1903

Keşke dediğin gibi Luceye sahip çıksaydık. Bugün müzemizde uefa kupası ve daha fazla şampiyonluklar olurdu. Fakat o luce ile bugünkü Şenol Güneş arasında hocalık noktasında dağlar kadar fark var.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ama senol gunes gidince gelen icin de 10 sene sonra aynisini yazacaksin

Çevrimdışı mylife1903

Valla şu durumda hocanın neden düşünmemesi gerektiğini bir türlü çözemedim. İki oyuncu verimsiz, elinde daha verimlisi var. Islık yükselene kadar tercih etmiyor. Sonra bir anda 90 dakikalık bir oyuncu kazanıyoruz. Oyuncu da şu ana kadar hiç 2. lig topçusu gibi görüntü vermiyor ve hatta oyun açıklarını kapatıyor. Demek ki antrenmanda pek bir şey gördüğü yok Şenol Hocanın.
Besiktas taraftari romantikligi daha dun gelmis cocuk kaptani kesiyor
Cocugun iyi olmasindan degil bu ozzinin rezalet olmasindan kaynaklaniyor
OZinin yerlerse surunmesinin de hocayla taktikle falan ilgisi yok
Adam fit degil guclu degil diri degil, cektigi sut kaleye varmiyor bacaklari kalkmiyor

Bu sene dodoyu sisiriyoruz seneye onu da aliriz asagi