Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739777 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Son Dakika 📌
Ahmetnur Çebi Beşiktaş Haber Ajansı’na konuştu
A. Çebi adaylığını şu sözlerle açıkladı :
Büyük Beşiktaş taraftarının yoğun isteği üzerine 2019 Mayıs ayında gerçekleşecek olan Beşiktaş Olağan Genel Kurulu seçiminde başkan adaylığı başvurusu yaptığımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm...

Ahmet Nur ÇEBİ Beşiktaş Başkan Adayı!
Yönetiminde ki isimler...
Erdal torunoğulları
Ibrahim altınsay
Hakan kalkavan
Emre kocadağ
Berk hacıgüzeller
Cemil kazancı
Levent erdoğan
Murat akdoğan
Murat aksu
Kenan öner

Bu doğru mu ?
InsAllah dogru degildir
Levent erdogan ney murat aksu ney allstar dogu kadrosu olmus bi ezik diyen ile sef sikat eksik

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi hep diyodun bu yonetim gelecegi satmadi yd gibi, diye
Geldiklerinden gelirler yoktu hep temlikliydi diye
Mayista secim var
50 milyon dolar loca gelirine temlik komuslar onu napacaz

Çevrimdışı 38life

Necip ve Tolga 1 yıldır para almıyormuş (via. fatih doğan)

Bu iki oyuncunun bu fedakarlığı göstermesi ne kadar takdire şayansa yönetimin böyle bir fedakarlığı geri çevirmemesi de okadar aşağılayıcı bir durum.

Çevrimdışı mylife1903

Necip ve Tolga 1 yıldır para almıyormuş (via. fatih doğan)

Bu iki oyuncunun bu fedakarlığı göstermesi ne kadar takdire şayansa yönetimin böyle bir fedakarlığı geri çevirmemesi de okadar aşağılayıcı bir durum.
Bu fatin doganin turkcesinde mi piroblem var yoksa piroblem bende mi

Çevrimdışı 38life

Bu fatin doganin turkcesinde mi piroblem var yoksa piroblem bende mi

Cümle benim cümlem. Sadece haberin kaynağını belirttim.

Çevrimdışı Librarius

Adamların planını övmüyorum, planları falan yok zaten. Doğru yaptıkları bir şey oldu, onu da söylemek lazım.

Herifler Maicon yetersiz diye Ozan'ı oynatıyor, biz Roco yetersiz, Vida cezalı, Mirin sakatlandı diye Necip-Medel tandemini oynatıyoruz.

Roco yetersizse, neden Fatih kiralık gönderiliyor?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çünkü Necip antremanlarda çok çalışıyor. Oynamasa ayıp olur çocuğa.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Abi nejip bizim ilk11 oyuncumuz degil
Yetisti bu camiadan elinden geleni de yaptigina hepimiz hemfikiriz
Bizim genclere fazla romantik yaklasiyoruz
Azicik bisi yapabilen oynar bu seviyede
Genc menc ugrasmamak lazim
Gidip alacan alamanyadan ikinci likten falan
Yetistirme isini beceremiyoru bence
Geleni de fazla tutmayacan parlayinca cakacan 3e 5e bakmafan
Seviye atlatip pahaliya sokustirmayi da beceremeyiz biz

Dorukhan niye oynamıyor diye yazanlara da aynı cevabı veriyordunuz. Şunu kabul edin: hoca sevdiği oyuncuya alan açıyor, alternatifleri kötülüyor. Dorukhan tutununca ortasahada bu sefer Necip için stoperde yer açtı. Hatta Dorukhan ortasahada çok iyi oynadığı bir maçtan sonra bile sağ bek başladı sonraki maç. Hoca adam kayırıyor. Nokta!

Çevrimdışı Librarius

ne alakası var adam ceza sahasınına 5 kere girer biri ikisi gol olur
sen 36 orta açarsın dağa taşa gider sorun kötü oyun değilki bizde
sorunumuz ne kadar iyi oynarsan oyna atakların ortalarla heba edilmesi
akhisar maçında 9 orta açıyoruz üç gol atıyoruz erzurum maçında 36 orta açıyoruz
beraberliği zor kurtarıyoruz. Kenarda çok orta açılınce maçı kazanacağını düşünen
hoca varken daha çok puan kaybederiz. işde çizgiye inip topu içeri gönderince
ya biri vurur ya rakibe çarpar girer ya senin oyuncuna çarpar girer.
bunun adı şans olmuyor.

GS’nin attığı golü biz atamazdık. Herşey bal değil malesef. GS’nin golünde Feghuli’ye dikkat edin. Adam kanatta bomboş topu aldı, içerde Sinan vardı, herif Quaresma gibi orta yapmak yerine Mariano’nun içeri sızmasını bekledi, içeri sızar sızmaz önüne bıraktı ve Göztepe’nin defans dengesi bozuldu, gol geldi. Orda Q7 olsa pozisyon hiç edilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Dorukhan niye oynamıyor diye yazanlara da aynı cevabı veriyordunuz. Şunu kabul edin: hoca sevdiği oyuncuya alan açıyor, alternatifleri kötülüyor. Dorukhan tutununca ortasahada bu sefer Necip için stoperde yer açtı. Hatta Dorukhan ortasahada çok iyi oynadığı bir maçtan sonra bile sağ bek başladı sonraki maç. Hoca adam kayırıyor. Nokta!
Sitoperler pepe ile vidayken hatta tosic de varken
Nejipjan oynasaydi dedigin dogru olurdu
Elinde sadece iki tane sitoper varken havada kaliyor
Roko varmis, olmasaydi daha iyiymis

Dorukhan konusu daha ilginc
Ikinci ligden gelen cocuk besiktasin ilk11ine giriyorsa onu takim kaptani ozzi dusunecek, durumcu tolgay dusunecek hoca degil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Santos başkanı Jose Carlos Peres: "Adriano harika bir futbolcu. Onun durumu da Vagner Love'daki gibi. Beşiktaş ile sözleşmesini feshetmesini bekliyoruz. Onun için uğraşıyor."

paralar yatıyor herşey tıkırında.

Çevrimiçi tolga1903

Gs başkanı da bizim başkan da fener başkanı da bas bas bağırıyor 3 ayda bir borçsuzluk kağıdı almamız lazım oyunculardan diye. Nasıl oluyor da 1 yıl boyunca iki futbolcu para almadan alacağım yoktur yazısı imzalıyor midyatla seyfoyu mu gönderiyor bizim başkan bunlara? Yalanın da bu kadarı artık dünyanın neresinde iflas etmemiş bir işyeri 1 yıl para ödemez ve hangi çalışan buna sessiz kalır?

Çevrimdışı ferdi1903

Su görüntü icimi aciti ya, bu cocuk napti bunlari hak edecek, yazik lan üvey evlat gibi arkada kalmis, bu camia futbolcumuzu yumruklayan aurelio gibi bizi satip giden sergen gibilerini bile affeti, bu ne vijdansizlitir ayip hic yakismiyor

Çevrimdışı mylife1903

Su görüntü icimi aciti ya, bu cocuk napti bunlari hak edecek, yazik lan üvey evlat gibi arkada kalmis, bu camia futbolcumuzu yumruklayan aurelio gibi bizi satip giden sergen gibilerini bile affeti, bu ne vijdansizlitir ayip hic yakismiyor

Besiktas kaptanina kafa atip suratini kiran adam geldi buraya
Samet aybaba geldi beaa

Çevrimdışı ferdi1903

Abi söle irdelesek daha aklimiza gelmeyen daha cok var, malesef sosyal medyadaki zibidiler durumu buralara getirdi

Çevrimdışı mylife1903

Gs başkanı da bizim başkan da fener başkanı da bas bas bağırıyor 3 ayda bir borçsuzluk kağıdı almamız lazım oyunculardan diye. Nasıl oluyor da 1 yıl boyunca iki futbolcu para almadan alacağım yoktur yazısı imzalıyor midyatla seyfoyu mu gönderiyor bizim başkan bunlara? Yalanın da bu kadarı artık dünyanın neresinde iflas etmemiş bir işyeri 1 yıl para ödemez ve hangi çalışan buna sessiz kalır?
Kagit imzaliyon kulup lisans aliyor iste normal pirosedur
Avukatlar ek sozlesme ile halleder o isi
Ama devamli soz verip soz verip odemeni yapmazsan, patlarsin
Pekto mesela neden ses etsin
Bu parayi bulamaz ama bugun ama yarin alacak zaten mangirlari
Iflas konusunda haklisin zaten
Gelecegin paralarini temlik ediyorlar suan localari 50milyon dolara
Belgesini de kodum sabah

Çevrimdışı yoruk

Besiktas kaptanina kafa atip suratini kiran adam geldi buraya
Samet aybaba geldi beaa
Samet Aybaba ne yapmıştı ki ? 2 ayrı kişiden mi bahsettin ? Kafa atan adam ve Samet Aybaba mı yoksa Samet Aybaba kafa mı attı ?
Varsa öyle bir şey ben hatırlayamadım.İzlediğim kaptanları sayarsak düşünürsem Rıza-Recep-Şifo-Tayfur-İbo..Kim kafa yedi  Samet hocadan ?

Çevrimdışı mylife1903

Samet Aybaba ne yapmıştı ki ? 2 ayrı kişiden mi bahsettin ? Kafa atan adam ve Samet Aybaba mı yoksa Samet Aybaba kafa mı attı ?
Varsa öyle bir şey ben hatırlayamadım.İzlediğim kaptanları sayarsak düşünürsem Rıza-Recep-Şifo-Tayfur-İbo..Kim kafa yedi  Samet hocadan ?
Kafa atan ali tandogan
Sametin olayi riza gibi olmasi

Çevrimdışı yoruk

Burak Yılmaz'ın işi daha zor artık.
Misyonu daha çok 17 maç gollerini atıp en kötü ilk 2'ye girecektik.Böyleydi ,ama daha 2.maç oldu şampiyonluk yolu zorlaştı.2.olmak bile sıkıntı.Burak daha 2.maçında daha takıma alışamadan ihtiyac olmayan kişi durumuna geldi.Önümüzdeki seneleri de düşünürsek tabi.

Çevrimiçi murat

Son Dakika 📌
Ahmetnur Çebi Beşiktaş Haber Ajansı’na konuştu
A. Çebi adaylığını şu sözlerle açıkladı :
Büyük Beşiktaş taraftarının yoğun isteği üzerine 2019 Mayıs ayında gerçekleşecek olan Beşiktaş Olağan Genel Kurulu seçiminde başkan adaylığı başvurusu yaptığımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm...

Ahmet Nur ÇEBİ Beşiktaş Başkan Adayı!
Yönetiminde ki isimler...
Erdal torunoğulları
Ibrahim altınsay
Hakan kalkavan
Emre kocadağ
Berk hacıgüzeller
Cemil kazancı
Levent erdoğan
Murat akdoğan
Murat aksu
Kenan öner

Bu doğru mu ?
levent erdoğan ve murat aksu?

Çevrimdışı yoruk

Kafa atan ali tandogan
Sametin olayi riza gibi olmasi
Ha işte.Ali Tandoğan konusu evet.Ben de Burak geldiğinde aynı şeyi yazdım.Ali Tandoğan hiç sevmezdim, geldiğinde de sevmedim.Caner'e bile ses etmedim etmem ama Ali Tandoğan başka.
Samet hoca ise Rıza gibi değil aslında.Bilemem sen daha iyi bilirsin tabi eskileri.

Çevrimiçi murat

InsAllah dogru degildir
Levent erdogan ney murat aksu ney allstar dogu kadrosu olmus bi ezik diyen ile sef sikat eksik
:D
aynı isimlere takılmışız.

Çevrimdışı yoruk

Ikinci ligden gelen cocuk besiktasin ilk11ine giriyorsa onu takim kaptani ozzi dusunecek, durumcu tolgay dusunecek hoca degil.
Tosic varken de Tosic'i kayırıyor diyorlar idi yani ?  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

Kagit imzaliyon kulup lisans aliyor iste normal pirosedur
Avukatlar ek sozlesme ile halleder o isi
Ama devamli soz verip soz verip odemeni yapmazsan, patlarsin
Pekto mesela neden ses etsin
Bu parayi bulamaz ama bugun ama yarin alacak zaten mangirlari
Iflas konusunda haklisin zaten
Gelecegin paralarini temlik ediyorlar suan localari 50milyon dolara
Belgesini de kodum sabah

Abi 1 yıl ya gerçekten inandırıcı gelmiyor gitsinler federasyona falan başvursunlar o zaman bunların da aileleri yatırımları hayatları var 1 yıl para alamamak olur mu zaten gerçekse bitmişiz biz. 50 milyonluk loca temliği belgeni görmedim bakacağım ona hemen.

Çevrimiçi murat

seneye dorukhan içinde aynı şeyleri yazmazsın umarım.

Çevrimiçi murat

şu samet aybabanın ne yaptığınıda bir öğrensek.adama bir yafta yapıştırdılar sanırım siyasi görüşü dolayısıyla.ben yıllardır araştırıyorum bulamadım bu samet aybaba olayını.tek bulabildiğim, doğru veya yanlış ziya doğanın ayağını kaydırmış diye...
https://fourfourtwo.com.tr/samet-aybaba-neden-milli-formayi-giyemedi-hor-mu-goruluyor/
şu röportaj türkiye gerçeğini anlatıyor.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 21:43:51 MURAT ]