Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Adam bilerek, durduk yere, hiçbir şey yokken kaymış arkadan basmış bileğe almış kırmızıyı. Sırf eli güçlensin de beni göndersinler diye.

Bizimkiler hala toplasan 10 maç oynayacak adamı kalsın diye ikna peşinde. Yüzümüze tükürse yarabbi şükür diyeceğiz. Kendi bile şaşırmıştır lan bunlar ne yapıyo diye.

Efsane olabilecekken nasıl bu kadar basiretsiz bir yönetime dönüştü bunlar ben anlamıyorum. Hakikaten tarih yazıyorlar ya. Sözde kimse Beşiktaş'tan büyük değilmiş.

Gitmek isteyen adama ne yalvarıyosunuz!

Çevrimdışı uğur07

Bence yedi numara( ismini bile söylemek istemiyorum, rahatsız oluyorum)nin bu kadar yönetim tarafından kalmasını istemelerinin sebebi ne futbolu ne de Şenol güneşin isteği. Tamamıyla seçim öncesi taraftar tepkisi. Apacilerini de kaybetmiyelim. Sesleri çok çıkmasın diye. Çok ucuz bir alışveriş yapıyorlar. Kendileri için değerli ama Beşiktaş'ın kendisi için çok ucuz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Bunu izlemenizi öneririm. Nuri naifliğinden net söyleyememiş. Ama TR futbol izleyicisin bu oyunu ahmaklık düzeyinde ne kadar bilmediğini aralarda defalarca söylemiş. Oyuncu yönetiminin oyuna etkisi, teknik direktörlerle oyuncuların fikir çatışmaları, özellikle kendisi gibi orta saha oyuncularının rolü üzerine bir oyuncu gözünden iyi tespitleri var. Kendisi ve Modric üzerinden hatta bunu EPL'de nasıl yapamadığı üzerinden verdiği örnek belki de bugün Liverpool'daki Fabinho, City'deki Fernandinho en çok da Chelsea'deki Jorginho'ya denk düşüyor. Tabii bunu anlatırken bizdeki futbol izleyicisinin hastalıklı bakış açısını güzel ortaya koymuş.

Cok mukemmel bir roportaj. Almanyaya geldikten sonra benim de is hayatinda gozlemledigim en buyuk fark herkesin bir master plani var.
Iki sene sonra 1 sene sonra 5 yil sonrasi icin planlari var ve bunlari duzgunce uygulayip, duzgun gitmiyorsa plani duzenlemeyi biliyorlar.

Biz de en buyuk yanlis o. Cok basit ornek : Takimin yaslandigi, Atibanin, Adrianonun, Gonulun bu yasa gelecegi belli degil miydi sanki. Bu adamlarin yerine 3 senedir hala bir yatirim yapilmadi.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yerli hoca olarak kimi isterdin?

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

yerli hoca almak gibi bir zorunlulukmu var.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abi yabancı hocalarla şampiyonluk gelmiyo epeydir o yüzden yerli demiştir.

Çevrimdışı yoruk

Herkes bir suçlu bulmuş ona yükleniyor devamlı.
 Taraftar yönetim teknik ekip oyuncular .Baştan aşağı sıkıntı arkadaşlar.Heyecan bitmiş.Yönetim olarak takım arasında bağlantı kopuk.Oyuncular gidiyor kamplara katılmayanlar kalıyor katılanlar gidiyor, sonra kanat oyuncuların gidiyor teknik adamın diyor ki ben transfer istemem.
 Hocayı eleştir, eleştirme demiyoruz.Ama hocaya yok adam kayırıyor yok genç düşmanı diye tüm sosyal medyanın konuşulduğu şeyleri söyleyip bir de hakaret edersen işte olmaz.Millet yazıyor yazıyor ezbere.Genç düşmanı diye.He arkadaş düşman.Sezon başında milyonluk Negredo'yu Love'ı kesip Larin'i direk 11 'e yazan 5-6 maç israr eden adam genç düşmanı değil mi ? 3 yıldır o oynar bu oynamaz yine laf atarsın Olcay oynar laf atarsın o oynar laf atarsın şampiyon olundu kupalar geldi oyuncular gitti yenileri geldi ama halen aynı ezbere laflar.Yarın gelecek adam içinde aynı şeyi yapacaklar bunlar ! 10 milyon taraftar var her kafadan ses çıkıp herkes bir halt bilince böyle oluyor işte.3 senedir kimin neden oynayıp neden oynamadığını kaç kere gördük. Halen Güven neden yok falan.3 ay önce 11'e yerleştiren ve 5 maç ısrar eden adam aynı oyuncuyu şimdi tercih etmiyorsa vardır bir neden değil mi ? 3 ay önce genç düşmanı değil idi şimdi bir anda oluverdi yani ? Mantıklı eleştir diye yazınca Şenolspor oluyoruz ! Ne demek ise artık.Ne yazarsan yaz hemen bir şeyci oluyorsun ! Yeni moda işte.
 Eleştireceğiz tabi.Ama mantıklı ve hakaret etmeden.Mesela gitsin mi ? Evet gitsin.Çünkü heyecan kalmadı ruh kalmadı.Yönetim hamle yapmıyor bile.Bu yüzden gitsin.Ama kim gelsin ? Yazıverin bari tartışalım falan yani.Guti-İlhan diyorlar...Nelerini gördün bu adamların ? Sergen diyorlar ? Sergen ne yapmış ? Adam rahat adam part time çalışıyor gelir mi buraya ? Necip neden oynar diyorsun ama Necip ile altyapıda çalışan adam Sergen yarın teknik adam olursa oynatmayacak mı sanıyorsun  adamı ? Bu sefer yine laf edecekler. :evillol:

Kim gelsin ? Yerli olarak aday yok.Yönetimde plan yapacak kafa yok.Önce yönetimin değişmesi lazım.Sonrasına bakılır planlara göre.Ama yerlilerden günümüz modern futboluna adapte olmaya çalışan isim Erol Bulut var biraz o kadar.Başka yok.

Çevrimdışı yoruk

Bence adam yok zaten.Yabancı kim olsun sence / sizce ?
Buyurun 2-3 cümle tartışalım.Ben 2-3 yıl başarı beklemeyelim, takım ile büyüyecek birini alalım derim.Ülke şartlarına direk ters bir düşünce ama böyle istiyorum.Malesef olmayacak bu öynetim kalırsa gelecek olan kişi 1.5 yıl sonra gider başkası gelir.

Çevrimdışı kyiv

Hoca yabancı olamaz. Buraya gelen yabancı Hoca 1.si para için geliyor, 2.cisi kariyerinde basamak olarak görüyor.En ufak bir başarıyla buradan sıvışmanın derdinde. Bilici gördük balkanlardan kültürü batı Avrupaya göre bize daha uygun gibi gözüken Hoca bile bir müddet sonra bizi yüzüstü bırakıyor. Türk Hocalarda hiç olmazsa aidiyet olayı daha fazla. Tamam Türk Hocalar yetersiz₁ olabiliyor ama yetersizlik₁ mı yoksa yüzüstü bırakılmak mı? Türkiyenin koşullarını iyi irdelemek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Buyurun 2-3 cümle tartışalım.Ben 2-3 yıl başarı beklemeyelim, takım ile büyüyecek birini alalım derim.Ülke şartlarına direk ters bir düşünce ama böyle istiyorum.Malesef olmayacak bu öynetim kalırsa gelecek olan kişi 1.5 yıl sonra gider başkası gelir.
2004 yilina donuldu keske arsiv olaydi da o yazdiklarimizi kaldirip koyaydik ortaya
2004ten bak neler olmus aynilari olacak iste
Isimler degisecek sadece

Çevrimdışı yoruk

Bu yüzden yazıyorum ya, birlikte gelişecek genç aç birini bulmak lazım.Yerli yabancı kim olursa.Tabi genç aç diye de hemen almak saçma olur  :D Şu son 2 yılda bir yabancı teknik adam olsa 10 kere gitmiş gelmiş 50 kere tazminat ödemiştik bile.Transfer gelmiyor adam durur mu
 Şu takımı Milne son dönemi ile başladım bilinç şekilde izlemeye,bugüne kadar hakkı yenilen keşke gitmeseydi dediğim 2 teknik adam oldu.Ve ikisinin de gerçekten hakkı yenildi, yazık edildi.Gitmelerine üzülmüştüm,halen de üzülürüm.Rasim Kara ve Hans Briegel.
Bir de Ertuğrul için keşke olsaydı diyorum.Yani kalsaydı falan gibisinden keşke değil bu ,keşke belli bir kaliteye ulaşabilseydi bize geldiğinde.Kayserispor'u çalıştırırken çok iyiydi.Şenol Güneş giderse teşekkür ederim başarılar dilerim o kadar , 5+ uzun sene daha izlemek isterdik ama olmuyor artık.Kalan 15 maç olabileceğini görürsek kalsın tabi.
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2019, 17:10:34 yoruk ]

Çevrimdışı yoruk

2004 yilina donuldu keske arsiv olaydi da o yazdiklarimizi kaldirip koyaydik ortaya
2004ten bak neler olmus aynilari olacak iste
Isimler degisecek sadece
Malesef abi ,gidişat bunu gösteriyor.Farkında olan kişi çok az taraftar gruplarından.Sanki 4 yıl önce bu takım müthiş toplar oynuyor müthiş maçlar çıkartıyormuş kupalar alıyormuş gibi yazıyorlar.Ne maçlar ne teknik adam faciaları gördük yani bunlar nedir ki ?

Çevrimdışı mylife1903

Malesef abi ,gidişat bunu gösteriyor.Farkında olan kişi çok az taraftar gruplarından.Sanki 4 yıl önce bu takım müthiş toplar oynuyor müthiş maçlar çıkartıyormuş kupalar alıyormuş gibi yazıyorlar.Ne maçlar ne teknik adam faciaları gördük yani bunlar nedir ki ?
Yaa semtin ortasinda sitat dolmuyor 5 sene basarisiz olalim 6. Sene dolar sitat
Bizim aci cekmemiz lazim
Rahat batiyir
Sonra ertesi sene gene baslariz yuventus ula yeniden dogduk ula bizi gorduler ula diye
Sonra hop hop iki operasyon sil bastan al geri

Çevrimdışı f_madida

Hoca yabancı olamaz. Buraya gelen yabancı Hoca 1.si para için geliyor, 2.cisi kariyerinde basamak olarak görüyor.En ufak bir başarıyla buradan sıvışmanın derdinde. Bilici gördük balkanlardan kültürü batı Avrupaya göre bize daha uygun gibi gözüken Hoca bile bir müddet sonra bizi yüzüstü bırakıyor. Türk Hocalarda hiç olmazsa aidiyet olayı daha fazla. Tamam Türk Hocalar yetersiz₁ olabiliyor ama yetersizlik₁ mı yoksa yüzüstü bırakılmak mı? Türkiyenin koşullarını iyi irdelemek lazım.

Yabanci hoca olarak tek tercihim Atiba Hutchinson olur, gitsin bir hocalik kursuna bitirsin gelsin baslasin.

Turklerden de Sergen Yalcin ama Sergen'le uzun vadeli basari biraz zor gibi yine de Sergen'i digerlerine tercih ederim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

hiç farketmez tutup birini getirsinler Şenol Güneşden daha kötü yönetemez herhalde
kulübede stoperin varken Necipi stoper yapmaya uğraşmaz en azından Roco kötü stopermiş
necipden daha kötü olamaz herhalde.
stoperin sakatlanıyor yerine pektemek sokmak hocalık dehasımı. sıkıştığın her maçta orta saha
boşaltıp hücum oyuncusu almak hocalık dehası olsa gerek.
heleki bunu yıllardır sürekli deneyip her seferinde hüsran olsada tekrar terar denemek büyük deha ister
2,5 yıldır her maç 40 orta açıp gol kısırlığı çekerken hala orta açmadan medet ummak büyük hocalık dehası
gerektiriyor sanırım.
şu maçta açılan 36 ortanın hiç bir açıklaması yok. ligin en fazla kafa golü atan takımıymışız
sanki başka alternatif üretebilecek çaremizmi var.
sahada iki yıldır ne yaptığını bilmeyen bir takım var ne savunma organizasyonu yapabiliyoruz ne hücum organizsayonu
orta sahayı zaten geçtik hoca için gereksiz bir bölge orası
eskiden takımlar mağlup son dakikalara girdiğinde doldur boşalt yapardı biz çağ atlattık buna
90 dakika yapıyoruz. hocasız çıksak maçlara şu oynadığımız oyundan daha kötü oynama şansımız yok.
oyuncu değişiklikleri bile oyunun gidişine göre veya oyuncu düşüşlerine göre değil standartlaşmış
değişiklik mesela rakip bizle oynamadan önce hiç bizim üzerimizde çalışmasına gerek yok sor rakip hocaya bir hafta öncesinden planını
yapmışdır nasılsa kimin oynayacağını hangi dakkada kimin çıkartılıp yerine kimin sokulacağını
%99 ihtimalle biliyordur önlemlerinide almışdır.
oyuncu değişikliği neden yapılır takım kötü gider toparlamak için yaparsın biz oyuncu değişiklikleriyle iyi oynayan takımı bozuyoruz
bir oyuncu değişikliği yapılıyor 4-5 oyuncunun maç içinde yeri değişiyor. bir anda takım çöküyor
bunu kenarda göremeyen ve süreklide yapmaya devam eden bir hoca var. ha değişiklikleride
maçın gidişine göre değil gönlünde kimin forma giymesini istiyorsa ona göre yapıyor o nedenle zaten
stoper sakatlanır yerine pektemek girer. Çünkü sorun maçı kazanmak değil pektemeğin forma giymesi lazım
hocanın maç öncesinde kafasında oynayacak isimler belli oyun gidişinde olmadık oyuncu sakatlanmış
farketmez kafasındaki isim girer sahaya aynı mevki oyuncusuymuş önemli değil
stoperin sakatlanıyor necip medel yapıyorsun sahada takımı stopersiz bırakıyorsun hadi mecbur kaldın diyelim ama ne yapıyorsun
birde bunun üstüne takımı orta sahasız bırakıyorsun necip medel stoper önleri bomboş ondan sonra
ha birde üstüne azda olsa pres yapıp stoperleri çıkartmayan burakı çıkartıyorsun ligin dibindeki erzurum dalga dalga
üstüne gelmeye başlıyor. kendi kalenden rakip kaleye kadar bütün hattı boşaltıyorsun tabi kafandaki tek dert orta açmak olunca böyle
oluyor.
Bunları yapmak için hoca olmaya gerek yokki. hocasız çıksan sahadaki oyuncu orta sahayı böyle boşlamaz.

Çevrimdışı yoruk

Yabanci hoca olarak tek tercihim Atiba Hutchinson olur, gitsin bir hocalik kursuna bitirsin gelsin baslasin.

Turklerden de Sergen Yalcin ama Sergen'le uzun vadeli basari biraz zor gibi yine de Sergen'i digerlerine tercih ederim.
Beşiktaş'lı olması şart değil ya.Yoksa şart mı ?  :D

Çevrimiçi Necmi

bunu futbol görüşüylemi söylüyorsun yoksa gönül görüşüylemi atibanın yada sergenin Beşiktaş hocası olacak
nasıl bir meziyetini gördün hadi sergen hocalık yapmış bir tecrübesi var atibanın nesi var.
sergende 3 maç çıkıp 4. maç ya ben sıkıldım gidiyorum demeyeceği garantisimi var.

Çevrimiçi Necmi

bildiğiniz gibi gs nin içinde liseli ve liseli olmayan ayrımı var. hangisi bize daha zararlı tartışması vardı, @Necmi abiye göre liseli olmayan tayfa ne zaman yönetimde olsa beşiktaş daha çok zarar görmüş...

sosyal çevrenize dair bazı ipuçları olur, nerede doğduğunuzdan hangi okullara gittiğinize hatta cenazenizin hangi camiden kalktığından hangi mezarlığa gömüldüğünüze kadar... bizim başkan f.orman ın mezun olduğu lisenin yönetim kurulunda beşiktaş ve galatasaraydan eski yöneticiler var, enteresan...

https://www.fmv.edu.tr/web/4-21-1-1/fmv_tr/hakkimizda/hakkimizda/yonetim_kurulu

ne zaman dedim bunu :alala: hiç hatırlamıyorum

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu yonetim q7'yi ikna ederse gozumde tamamen bitecek.

Serdal Adali'yi eskiden severdim ancak adam q7'yi getirdi diye oglum muamelesi yapip, koruyup kollamasi beni deli ediyor. Yani kisisel munasebetlerini Besiktas'in onune koyuyor.

Ben getirdim, Adanali adam sozunun arkasinda durur, zart zurt ayagina kendi egosunu tatmin edecek.

Yaptigi bunca sorumsuz, disiplinsiz hareketlere karsi q7'ye bir yaptirim uygulanmamasi beni cileden cikartiyor. Adam takimi, arkadaslarini satiyor, bunlar hala bunu ikna pesinde.

Hele bir gitsin arkasindan kufur edicem forumdan uzaklastirilsamda...

Çevrimdışı f_madida

bunu futbol görüşüylemi söylüyorsun yoksa gönül görüşüylemi atibanın yada sergenin Beşiktaş hocası olacak
nasıl bir meziyetini gördün hadi sergen hocalık yapmış bir tecrübesi var atibanın nesi var.
sergende 3 maç çıkıp 4. maç ya ben sıkıldım gidiyorum demeyeceği garantisimi var.

meziyeti olan zaten gelmiyor, gelse ya ligi anlamiyor ya klubu begenmiyor. yabanci olup da meziyetli is yapacak hocanin Besiktas'ta kalmasi imkansiz.

Atiba'nin is ahlaki var, ozellikle pozisyon alma konusunda Turkiye'deki belki de en zeki oyuncu, uluslararasi tecrubesi var, tabi bir de takimi ve Turk ligini taniyor. Ideal mi? Degil ama yari yolda birakmaz, Hollanda/Belcika takimlarina benzer bir yapilanmayi yonetebilir ve basarili olursa cekip gitmez.   

Sergen giderse bilmiyorum. Sergen'in nazini cekmek beceriksiz bir adamin kahrini cekmekten yegdir bence. Benim gozumde Sergen'in asil sikintisi birakip gitmesi degil, Sinan Engin gibi tipleri tekrar klube sokmasi olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

ne zaman dedim bunu :alala: hiç hatırlamıyorum

aslında arkadaşın tahlil edemediği bir şey daha var biz en fazla darbe aldığımız dönemler liseli olmayanların yönetimde ve başkanlıkta hakim olduğu dönemlerdi gs li gs lidir. çöpe atsan çöp kabul etmez diplomana bakayım falanda demez.

bunu yazmışım ama burdaki ana vurgu birinin liseli olup olmaması değil gs li olması yeter anlamında
kullandım yoksa bütün pislikleri yapmak zorunda oldukları dönemler liseli olmayanları başkan seçmiş
yönetime almış yürü demişlerdir. şimdi nefretle andığın gs lilere bakınca liseli olmadıklarını görürsün
bu biraz gs politikası oluyor. yoksa kongrelerinden liseli olmayan biri liselilerin isteği dışında zor başkan olur.
yoksa ne zaman gs dibi görür çıkmak için her türlü pisliği yapmak zorunda kalırlar o zaman kongre olur
liseli olmayan biri başkan olur. liselilerde arka planda yolları açarlar düze çıktıkları andada onu postalar bir liseli
getirirler.
mesajımdaki ana fikir aslında koyu punto yaptığım yerdi.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada stad zeminide hiçde hafta arası düşen fotolar gibi değildi eski açık kale önü biraz sararmış onun dışındaki yerler gayet iyiydi
hatta eski açık kale önünü görmek için çocuklardan foto istemişdim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son Dakika 📌
Ahmetnur Çebi Beşiktaş Haber Ajansı’na konuştu
A. Çebi adaylığını şu sözlerle açıkladı :
Büyük Beşiktaş taraftarının yoğun isteği üzerine 2019 Mayıs ayında gerçekleşecek olan Beşiktaş Olağan Genel Kurulu seçiminde başkan adaylığı başvurusu yaptığımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm...

Ahmet Nur ÇEBİ Beşiktaş Başkan Adayı!
Yönetiminde ki isimler...
Erdal torunoğulları
Ibrahim altınsay
Hakan kalkavan
Emre kocadağ
Berk hacıgüzeller
Cemil kazancı
Levent erdoğan
Murat akdoğan
Murat aksu
Kenan öner

Bu doğru mu ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Son Dakika 📌
Büyük Beşiktaş taraftarının yoğun isteği üzerine 2019 Mayıs ayında gerçekleşecek olan Beşiktaş Olağan Genel Kurulu seçiminde başkan adaylığı başvurusu yaptığımı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm...

Erdal torunoğulları
Ibrahim altınsay
Hakan kalkavan
Emre kocadağ
Berk hacıgüzeller
Cemil kazancı
Levent erdoğan
Murat akdoğan
Murat aksu
Kenan öner

Bu doğru mu ?

değil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Umarım doğrudur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı sEuL

Son Dakika 📌

Erdal torunoğulları
Ibrahim altınsay
Hakan kalkavan
Emre kocadağ
Berk hacıgüzeller
Cemil kazancı
Levent erdoğan
Murat akdoğan
Murat aksu
Kenan öner

Bu doğru mu ?

Hicbir haber sitesinde boyle birsey yok, gecende sosyal medya hesaplarindan aday olacagi aciklanmisti ama haberi yalanladilar.
Sanmiyorum dogru oldugunu, ama umarim dogrudur.