Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Kesinlikle katılıyorum. 2. bir şans falan, ekibi iyi olacak falan, H İ K A Y E !!!

Fikret Orman bir dönemin adamıydı iyi işler yaptı Allah razı olsun ama artık Beşiktaşın hayrı için değişim şart en büyük tehlike iştahsızlıktır. Fikret Orman doydu artık tok. Bize aç adam lazım. Ha aç adamında dezavantajları olacaktır fakat ben Fikret Ormanla 3 yıl riskine Ahmet Nur Çebi veya güvenilir bir başka aç isimle devam edilmesini tercih ederim.

Hem böylelikle Fikret Orman düşerse Beşiktaşın düşmeyebileceğini gösterme fırsatımız olur.

Şenol Güneş’ten hemen şimdi, Fikret Orman ve yönetiminden de Mayıs’ta kurtulmamız şart. Yoksa Yıldırım demirören yıllarına döneriz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aykut da olur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı kyiv

anlattıklarım sadece geçmişle sınırlı değil ben sana iyi olsanda kazandırmazlar diyorum sen iyi olsana diyorsun.Geçen sene sırf caner'e özel madde çıkardılar 1 gece de başka kimseye verilmedi ceza herkes küfür etti sonra maddeyi kaldırdılar anlatabiliyormuyum ? Bu sene 7-8 hafta VAR'a bakılmadı diyorum bursa maçında penaltımız verilmedi VAR'a bakılmadı antalya maçında bize özel UEFA madde çıkartmış ofsaytttan gol yedik sonra ki haftalarda benzer pozisyon oldu hakemler ofsayt verdi.Senin benim gördüğümü oyuncularda görüyor babel bu sene için  geçen sene ligde garip işler oldu demişti kör mü bu adamlar senin benim gördüğümü onlarda görüyorlar. Sen iyi olsan bile seni şampiyon yapmamak için ellerinden geleni ardlarına koymuyor adamlar.bunu anlatamıyoruz bi tarafta sen hem iyi olucaksın hem hakemi yenmeye çalışacaksın neden sürekli biz ? gs rezil durumda iken bile hakemler şampiyon yapıyor maç kazandırıyor bizim günahımız ne ?

bizim başarımız 1.ci sene ki şampiyonlukta mhk'nin başında yusuf namoğlunun olmamasıydı.2.ci şampiyonluk bi geldi ilk gs'yi ittirdi yine baktı ki gs çok ölü Beşiktaş olmasın başak olsun bari dedi son ana kadar ittirdi olmadı çok uğraştı ama olmadı.Trabzonla filan alakası yok yani.

Bir şey de aradığımız yok seneye en kral kadroyu kuralım mhk gitmediği sürece yine aynı sonuç olucak seni belki çok fazla etkielyemez güçlü olursan ancak rakipleri ittirir yapmadılar mı yaptılar ? Sende bir yerde takılırsın hop rakibin şampiyon yapılmış o kadar ittirme ile sonuna kadar getirilmiş senin oynadığın o kadar iyi futbol boşuna!

Ligde 16.ci 17.ci diye mevzu yok ligin 17.cisi akhisar'da evinde gs ile fb'ye 3 çaktı biz 3-0 yendik onları...

Senin elinde Gomez varken Aboubakar varken talisca varken yani kalite varken iştah istek varken problem var mıydı? Sana Negredo kazmasını al diye hakemler mi baskı yapıyor? Kırmızı kart görme ihtimali kabak gibi ortadayken quaresmaya bağlı kalmamızı hakemler mi yapıyor? Lens gibi bir başka yetersizi bize hakemler mi aldırdı? Şampiyonlar ligi bokuna geçen sene özellikle sezonun ilk yarısında Anadoluda doğru dürüst maç kazanamamızı hakemler mi yaptı? Başakşehir maçlarında bir türlü futbol olarak çözüm üretemeyen Şenol Günş mi hakemler mi? Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir Şenol Güneş Başakşehire karşı resmen ezildi. Bunun da mı suçlusu hakemler?

İyi yönetilmedik hem idari hem teknik anlamda. Beşiktaş Negredo yerine çözüm üretip Gomez veya Aboubakardan bir tık daha üst santrafor alsaydı bugün belki 4 te 4 için mücadele veriyor alacaktık.

Çevrimdışı Librarius

Hocamız Necip’i başarılı bulmuş ama Ljajic kötüymüş. Quaresma ise baş tacı. Bu hocadan başarı beklenir mi?

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1088910842148634631?s=21

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu karakteri bozuk futbolcunun bu gune kadar kadro disi birakilip, kovulmamasi yuz kizartici Besiktas adina.

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman, Hasan Türk seviyesinden aldığı kadroyu Gomez, Aboubakarlardan tekrar Larin seviyesine getirdi. 7 yıllık bir döngü. Bravo  :claps:

Çevrimiçi tolga1903

Gs kadrosu bizden net iyi kadro biz kendimizi çok abartıyoruz sorun burada. Adamların elinde hem çok atletik hem zeki oyuncular var kontratak silahları fazla ve hep oradan vuruyorlar rakipleri set oyunu oynamasına gerek yok biz oynuyoruz da ne oluyor 50 orta. Şenol güneş vs fatih terim yapacak durum yok çünkü aynı şartlarda çalışmıyorlar. Gs'nin sadece forveti yok yangın yerine çevirdi taraftarı biz tepki falan da veremiyoruz şu kadro reva görülüyor hala necip var ya stoper rotasyonunda hala mustafa pektemek atılıyor sahaya. Trabzon başakşehir gs üçünün de kadro kalitesi bizden iyi trabzon'da onazi gitti gerçi de tam kadro olsalar onlar da iyi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs kadrosu bizden net iyi kadro biz kendimizi çok abartıyoruz sorun burada. Adamların elinde hem çok atletik hem zeki oyuncular var kontratak silahları fazla ve hep oradan vuruyorlar rakipleri set oyunu oynamasına gerek yok biz oynuyoruz da ne oluyor 50 orta. Şenol güneş vs fatih terim yapacak durum yok çünkü aynı şartlarda çalışmıyorlar. Gs'nin sadece forveti yok yangın yerine çevirdi taraftarı biz tepki falan da veremiyoruz şu kadro reva görülüyor hala necip var ya stoper rotasyonunda hala mustafa pektemek atılıyor sahaya. Trabzon başakşehir gs üçünün de kadro kalitesi bizden iyi trabzon'da onazi gitti gerçi de tam kadro olsalar onlar da iyi.
Gs taraftarı bizim yerimizde olsa ne yönetim ne hoca kalmıştı şu ana kadar acı ama gerçek.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın Fikret Orman dönemindeki punları :

2012-2013.........16G 10B 8M 63AG 49YG 14AV 58P
2013-2014.........17G 11B 6M 53AG 33YG 20AV 62P
2014-2015.........21G  6B 7M  55AG 32YG 23AV 69P
2015-2016.........25G  4B 5M  75AG 35YG 40AV 79P
2016-2017.........23G  8B 3M  73AG 30YG 43AV 77P
2017-2018.........21G  8B 5M  69AG 30YG 39AV 71P
2018-2019.........8G    6B 5M  32AG 24YG 8AV  30P (19 HAFTA SONUCU)

Kalan 15 maçımızı kazansak bile 75 puan yapabiliyoruz. Eğer Şenol Güneş ile devam edersek Bilic döneminden ve hatta Samet Aybaba'nın genç tecrübesiz kadrosundan daha kötü bir tablo ile karşı karşıya kalacağız. İnadına quaresma, inadına şenol güneş, inadına fikret orman !!! Rakiplerinin transfer kısıtlaması var ve sen bu rezil tablodasın. Düşündükçe sinir oluyorum çıldırıyorum sinirlendikçe düşünüyorum.

Bu tablo bu zihniyet ile önümüz de karanlık!!!
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 23:26:32 kyiv ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ft secilmislerden yahu
Onun arkasindaki lobi senol gunesi birak rasim karada olaydi simdiye 25 tane sampiyonlugumuz olurdu
Su yazdigini renkliler yazar normalde
Adamlarin sampiyonluk posterine mehmet agarlar falan girdi yahu
Ne sampiyonluklarimizi caldi adamlar, ayiptir
Tek basina hakan sukur fetocu olan 19 tane penalti golu atti haginin falan attiklari haric

Geriden gelerek okuyordum iyi unutmayan biri çıkmış ben yazacaktım imPARAtor ünvanını FT 96-97 de feto ağar ulusoy lobileriyle Rasim hocadan çalarak almış biri başaktan başka rakibi yok diye ligin efendisi gibi lanse ediliyor. Ne zaman kadro iyi gelir takımın başına ya da ağırlığı var istediği transferleri yaptırır üstüne de her türlü alengirli yola başvurup şampiyon olur. Geçen sene o kadar desteğe rağmen gomis olmasa şampiyon olamayacaklardı.

Şenol Güneş i eleştirenlere lafım yok haklılar da herife iyi kadro verildi şampiyon yaptı. Her sene en etkili oyuncuları satıldı veya gitti yedek kulübesine bakıyor utku necip pektemek larin güven muhayyer roco vs sonra da Güneş hoca değil ft efsane vs. Herif sihirbaz değil ha başkan olsam şu saatten sonra ben de çalışmazdım o ayrı da böyle efsane kadro da kurup kucağına bırakmazdım...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi tolga1903

Gs taraftarı bizim yerimizde olsa ne yönetim ne hoca kalmıştı şu ana kadar acı ama gerçek.

Öyle zaten onlar fazla şımarık ama herifler istediğini yaptırabiliyor bizim başkan taraftar işine baksın diye fırça çekiyor taraftara onlar da karşılığında paralar nerede diye cümle aleme rezil edercesine hırsız muamelesi yapıyor etkiye tepki ama olan kulübe oluyor şampiyonlar ligi gelirinden mahrum bir yıl daha geçireceğiz inanılmaz zararlar ediyor kulüp seneye muhtemelen yeni feda sezonu geliyor. Korkum o ki tekrar ffp'ye alacaklar bizi. Fikret orman ve hocaya teşekkür edip mayısta ikisiyle de yollarımızı ayırmalıyız.

Çevrimdışı scarfright

Hocamız Necip’i başarılı bulmuş ama Ljajic kötüymüş. Quaresma ise baş tacı. Bu hocadan başarı beklenir mi?

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1088910842148634631?s=21
Ljajic i taraftar da eleştirmiş bu maç ama anlamadım adam çok kötü değildi. Bikaç kere araya saldı pozisyon değerlendirilmedi. Bi tane de asist yaptı. Ben zaten daha fazlasını beklemiyordum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Geriden gelerek okuyordum iyi unutmayan biri çıkmış ben yazacaktım imPARAtor ünvanını FT 96-97 de feto ağar ulusoy lobileriyle Rasim hocadan çalarak almış biri başaktan başka rakibi yok diye ligin efendisi gibi lanse ediliyor. Ne zaman kadro iyi gelir takımın başına ya da ağırlığı var istediği transferleri yaptırır üstüne de her türlü alengirli yola başvurup şampiyon olur. Geçen sene o kadar desteğe rağmen gomis olmasa şampiyon olamayacaklardı.

Şenol Güneş i eleştirenlere lafım yok haklılar da herife iyi kadro verildi şampiyon yaptı. Her sene en etkili oyuncuları satıldı veya gitti yedek kulübesine bakıyor utku necip pektemek larin güven muhayyer roco vs sonra da Güneş hoca değil ft efsane vs. Herif sihirbaz değil ha başkan olsam şu saatten sonra ben de çalışmazdım o ayrı da böyle efsane kadro da kurup kucağına bırakmazdım...

Rasim Kara konusunda hata Süleyman Sebadadır maalesef. Beşiktaş tarihinin en başarılı performanslarından birine sahip hocanın arkasında duramadı/durmadı. 1 senede adamı gönderdik. Dilekolay 88 gol atmışız. 3 yabancı da faydalı Yankov, Mrmic, Amokachi. Yerine toschack geldi Beşiktaşa hiçbirşey vermeden parasını alarak Real Madride gitti. O yüzden yabancı hocaları her ne kadar katacakları olsa da anında satma potansiyelleri yüzünden istemiyorum. Hoca ister kapasiteli ister kapasitesiz olsun ama türk olsun.

Çevrimdışı Orhan_

Ljajic i taraftar da eleştirmiş bu maç ama anlamadım adam çok kötü değildi. Bikaç kere araya saldı pozisyon değerlendirilmedi. Bi tane de asist yaptı. Ben zaten daha fazlasını beklemiyordum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi performansı bekledikleri için beğenmiyorlar. Takım Barcelona olduğu için Adem bize az geliyor tabii. Şaka gibi.

Gömülmedik oyuncu kalmadı. Çok enteresan bir noktaya gidiyor taraftar.

Çevrimiçi tolga1903

Abi bir de şu quaresma'yı gönderin lütfen gönderin artık. Verecek birşeyi yok bu adamın bize takımı şampiyon veya ikinci yapamayacağına göre salın gitsin şu adamı zaten 2 3 maç ceza alır kaldı surada 15 maç bırakın nerede istiyorsa oynasın bikmadiniz mı taraftarı ikiye bölmekten keyif için takımı on kişi bırakıyor ve bu herife Beşiktaş'ın isyanı itirazıdır q7 falan yazan var ne kafalar ya. Git quaresma lütfen git yerine kimse alınmayacak mı yine de git.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Rasim Kara konusunda hata Süleyman Sebadadır maalesef. Beşiktaş tarihinin en başarılı performanslarından birine sahip hocanın arkasında duramadı/durmadı. 1 senede adamı gönderdik. Dilekolay 88 gol atmışız. 3 yabancı da faydalı Yankov, Mrmic, Amokachi. Yerine toschack geldi Beşiktaşa hiçbirşey vermeden parasını alarak Real Madride gitti. O yüzden yabancı hocaları her ne kadar katacakları olsa da anında satma potansiyelleri yüzünden istemiyorum. Hoca ister kapasiteli ister kapasitesiz olsun ama türk olsun.

Ekonomik durumlardan dolayı birkaç sene daha yabancı hocalarla şampiyon olan çıkmaz zaten. Eskiden başarısız olunca gelen yabancı td, ertesi sene değişiyordu bir ton transfer sonuç yine aynı doğru hocayı bulup sistemine göre doğru oyuncuları alacaksın kritik bölgeye paraya harcayacak doğru adamı alacaksın ve sabır göstereceksin taraftara hayal satmak yerine. en iyilerini satıp aynı parayı harcayıp çeyrek katkı vermeyecek adamları almaya devam edersek Şenol Güneş de olsa en iyi Türk hoca da gelse fark etmeyecek...

Tahta kapanmadı bu saatten sonra yapılacak iş maliyet getirmeyen şef scout metin albayrak ın olumsuz rapor verdiği Almanya alt yapılı Gurbetçi çocukları fransa görmüş afrikalı gençleri bulabiliyorsan da kuzeylerden veya balkanlardan fizikli sert oyuncuları getirip Adriano ve Atiba nın tedrisatından geçirerek bu seneyi kapatmak. 2-3 tane Dorukhan gibi 18 e yazılacak oyuncu bulsak kar gerisini ver sağa sola kiraya tutan çıkarsa para kazan tutmayanları da sal gitsin yeni sene de kalite gereken yerlere bütçeye göre en iyileri almaya bakmak lazım. Elde ki takımla bağı kopmuş veya bu takım seviyesinde olmayan vasat oyuncuları elden çıkartmak da bir o kadar önemli 3-4 gün süre var doğru kullanılmazsa seneyi de kaybettik şimdiden dolayısıyla 3-4 sene daha veda dönemi sürer.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Librarius

Quaresma merkezli oyundan kurtulmamıza az kaldı. Fakat hocanın kalması durumunda hiçbir şey değişmez. İngiltere’den bir kanat oyuncusu gelecekmiş. İddia ediyorum hoca en az 3 hafta oynatmaz. Şenol Güneş gönderilmeyecekse transfer falan yapmasınlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hiç kimse kusura bakmasın Lens ve Negredo Şenol Güneş’in öğüttüğü iki kaliteli oyuncu. Negredo gittiği takımda 11 maçta 9 gol atmış. Bak bakalım Şenol Güneşle bu ilgin golcüsü Burak kaç gol atabilecek. Adamın orta kafa dışında çizdiği bir plan yok. Ljajic çok top kaptırıyor diye yol yapıyor kesmek için. Güven geriye gidiyor diyerek genç oyuncuyu bitiriyor. Bitik Larin’e gelişiyor diyor. Necip ve Mustafa’yı övüyor.  Bakın bu takıma Suarez gelse çöp görünür. 36 orta saçmalığı nedir kardeşim? Çıldırmamak elde değil. Adam aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor.
Lens deme bana abi ya valla tüylerim diken diken oluyor

Çevrimdışı murat baltacı

Gelinen noktada sezon sonu yönetimde hocada gitmeli sezon sonuna kadar bi faydaları dokunacaksa gereksizleri yollayıp dorukhan gibi tutacak yerli yabancı dört beş genç alsınlar.

Gelelim kim hocamız olsun sorusuna kesinlikle yerli olmalı Ersun ve avcı beğendiğim hocalar avcıyı test etme şansımız var yönetim elinden geleni yaptı bu kadroyu şampiyon yaparsa çökmek lazım yapamazsa direk Tamer tunayi getirelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yazik oldu ambargo koyacak takim vardi.. Avrupa Ligi'nde yari finali penaltilarla kaciran takimdan ne hallere düstük... Yine de Orman'in en büyük hatasi Q7'yi geri getirmesidir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ah be hocayi adi milli takimla gectigi zaman birakacaktik. Simdi belki Nisan'da sampiyon olur muyuz diye tartisiyor olurduk.

Besiktas kalibresinde hangi hocayi getirirsen getir takim bundan kotu olamazdi zaten. Takim bile diyemiyorum cunku biz takim degiliz. Takim olamadan, en iyi kadroya sahip olsan ne olur.

Ben futbolcu olsam Senol Gunes gibi futbolcusuna basin onunde ayar veren, azarlayan, dedikodu yapar gibi butun sirlari ortaya doken adama saygi duymam. Ben futbolcularin Senol Gunes'i TD olarak sevdiklerini hic dusunmuyorum. Takimdaslik olgusu gitti kayboldu, en son 15/16 sezonunda gormustuk.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu arada her zaman dile getirdigim birsey var q7 bu takimin kimyasini sadece oynayarak degil, VARLIGIYLA bozuyor. Bunun bulundugu ortamin bereketi kacar, oyle bir kisilige sahip. Gittginde ufak bir duzelme bekliyorum takimdaslik konusunda.

Iyi bir hocayla seneye Dorukhan, Guven, Burak, Adem, Mirin gibi oyuncular uzerine iskelet kurulabilir. Artik yasi gecmis yildizlari getirmesinler su kulube. Genclerle basari yakalamak tek caremiz. Batti batacak bu gemi.

Hocayi bu gece yollasalar Besiktas'in yararina olur.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu arada hoca da kusur bulmayan butun sucu yonetim ve kadro kalitesi (oyuncularda) arayan arkadaslar. Sozde Elit hocamiz Senol Gunes Besiktas'i yarin biraksa hangi buyuk takim isteyecek kendisini ?  Trabzonspor.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada hoca da kusur bulmayan butun sucu yonetim ve kadro kalitesi (oyuncularda) arayan arkadaslar. Sozde Elit hocamiz Senol Gunes Besiktas'i yarin biraksa hangi buyuk takim isteyecek kendisini ?  Trabzonspor.
Soru yanlis
Ftyi gs biraksa hangi buyuk takim isteyecek
Turkiye dinamikleri biraz farklidir
Mesela aykut son zamanlarda agzina hakim olabilse mahalle karisi gibi sacma sapan konusmasa belki besiktas kapisi olabilirdi babasindan dolayi
Senol gunes tirabzon efsanesidir bizde calisabiliyor musait durumda olaydi fbde de calisacakti ali sen doneminde ft ittirilmemis olaydi gsde de calisma firsati bulurdu ama artik zor.
Mustafa denizli 3 takimda da calisti yakin zamandan tek ornek

Soyle genisletelim konuyu bizim kadroyu komple serbest biraksan hangi buyuk takim kac oyuncu alir burdan