Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3750798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Biz burada kendimizi yiyelim topçular 2 gun izin yapsınlar. Neden? Cok mu yoruldular? Ne yaptilar da 2 gun izin yapiyor bu adamlar ya?

Bir tanesinin umrunda mi acaba su durum?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senol Gunes hocamız da dinlenir, cok yoruldu çünkü. Belki bu araya fırsat bilip milli takim icin kulis yapar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

saka maka Senol Gunes'in Fatih Terim'den iyi bir hoca oldugunu düşünüyordum. Meger benimkisi romantizmden ibaretmiş. Malesef, Terim Senol Gunes gibi 10 hocayi cebinden cikarir. Bugun aldıkları galibiyet bile bunu gösteriyor. Bal var diyoruz ama bal cesur insanların yanında olur.

Andrea Pirlo yazdığı 'I Think Therefore I Play' adlı kitabında, bir dönem Milan'ı çalıştıran Fatih Terim'e sert eleştirilerde bulunmuştu. Pirlo kaleme aldığı kitabında "Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı" demişti.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 21:19:56 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

saka maka Senol Gunes'in Fatih Terim'den iyi bir hoca oldugunu düşünüyordum. Meger benimkisi romantizmden ibaretmiş. Malesef, Terim Senol Gunes gibi 10 hocayi cebinden cikarir. Bugun aldıkları galibiyet bile bunu gösteriyor. Bal var diyoruz ama bal cesur insanların yanında olur.
Yaw ne cesareti biz son saniye sitoper soksak
Giren kendi kalesine atar
Gene sivariz sonra neden sitoper sokuyon topu obur tarafa gonder falan diye
Hocadan yonetimden bagimsiz camia moduyla alakali bu isler

Çevrimdışı mylife1903

Su kulubu sahibi olsam, Fikret Orman CEO olsa bugun isine son verirdim.
Kac senedir yaziyorum ayni seyi
Patron olsan cagirsan bi senol gunesi bi fikret ormani dinlesen
Hop yeni ceo gelir senol gunes devam eder bir sonraki degerlendirmeye kadar

Çevrimdışı kyiv

En azından ligi 3. bitirme şansımız var. Şenol Güneş derhal gönderilse yerine hiç fark etmez Tamer Tuna olur İbrahim Üzülmez olur bu ligi ve Beşiktaşı bilen bir hoca ile anlaşsan bundan kötü olmaz.Şenol Güneş bu saatten sonra Beşiktaşa zarardan başka hiçbir şey vermez. Keşke kendinden bırakacak delikanlılığı gösterse...

Çevrimdışı ferdi1903

Ulan patlamaya hazir volkan gibiyim su geberik gs nin kadrosu bizimkinden iyimi ya? Icimden neler saydirmak geliyor ama forum iste, senol terimden iyimis peh peh görüyoruz, terim denen bi sekilde takimini ayakta tutuyor bizimki arap saci yapti sonra bi corba oldu kendide cözemedi, kadro yeterli olmayabilir ama su rezil tablo olacak kadarda deil, yönetim ve hoca takimin icine ettiler elbirliğile, sezon sonu birinizde kalmamasi dileğile

Çevrimdışı f_madida

Skora gore yorum yapan Turk futbol taraftari.. Antalya macindan sonra Maicon'u ileri gonderdi muthis is yapti diyen aklievvellerden zerre farki yok su yazdiklarinin.

Hakem Goztepe'li oyuncu yerdeyken niye oyunu durdurmadi bir de onu yazsana mesela. Dun bizim macta cok daha ilerideki bir pozisyonda sirf oyuncu iki saniye yere dustu diye hucumu kesti hem de 3.bolgedeyken.

Ayni sekilde Goztepe hucumdayken topu daglara taslara vuran seref yoksununa niye tek bir uyari bile niye yapilmiyor? Soz konusu Senol Gunes oldugunda rakibin teknik hatasini niye uyarmadi diye 10 gun yorum yapanlar Goztepe hucumunda rakip teknik direktor topu niye daga tasa vuruyor, bununla ilgili tek kelime birsey yazmiyorlar.

The world is better in black and white, and red.

Skora gore yorum yapan Turk futbol taraftari.. Antalya macindan sonra Maicon'u ileri gonderdi muthis is yapti diyen aklievvellerden zerre farki yok su yazdiklarinin.

Hakem Goztepe'li oyuncu yerdeyken niye oyunu durdurmadi bir de onu yazsana mesela. Dun bizim macta cok daha ilerideki bir pozisyonda sirf oyuncu iki saniye yere dustu diye hucumu kesti hem de 3.bolgedeyken.

Ayni sekilde Goztepe hucumdayken topu daglara taslara vuran seref yoksununa niye tek bir uyari bile niye yapilmiyor? Soz konusu Senol Gunes oldugunda rakibin teknik hatasini niye uyarmadi diye 10 gun yorum yapanlar Goztepe hucumunda rakip teknik direktor topu niye daga tasa vuruyor, bununla ilgili tek kelime birsey yazmiyorlar.

imza : :claps: :claps:

görmezler görmek istemezler  :)

Çevrimdışı Librarius

Andrea Pirlo yazdığı 'I Think Therefore I Play' adlı kitabında, bir dönem Milan'ı çalıştıran Fatih Terim'e sert eleştirilerde bulunmuştu. Pirlo kaleme aldığı kitabında "Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı" demişti.

Evet Terim gittikten sonra Pirlo'lu milan show yapti degil mi? Begen veya beğenme adam bu ülkeye Uefa kupası getirdi, 7 şampiyonluğu var. Terim müthiş bir hoca olmayabilir ama Senol Güneş'ten cok daha iyi bir hoca.

Çevrimdışı Librarius

Kendi sahanda Erzurum'u yenemiyorsan bahanelere siginmayacaksin. Hakem tetikçiydi ama sen once kendine bak. 2. yarıya basladigimiz oyun sistemini 5 yaşındaki cocuk uygulamaz.

Çevrimdışı mylife1903

Evet Terim gittikten sonra Pirlo'lu milan show yapti degil mi? Begen veya beğenme adam bu ülkeye Uefa kupası getirdi, 7 şampiyonluğu var. Terim müthiş bir hoca olmayabilir ama Senol Güneş'ten cok daha iyi bir hoca.
Ft secilmislerden yahu
Onun arkasindaki lobi senol gunesi birak rasim karada olaydi simdiye 25 tane sampiyonlugumuz olurdu
Su yazdigini renkliler yazar normalde
Adamlarin sampiyonluk posterine mehmet agarlar falan girdi yahu
Ne sampiyonluklarimizi caldi adamlar, ayiptir
Tek basina hakan sukur fetocu olan 19 tane penalti golu atti haginin falan attiklari haric

Çevrimdışı autopsy

Hocayı gömmek adına sıra Fatih Terim güzellemelerine kadar geldi. Bir sonraki aşamayı merakla bekliyorum, çıta nereye kadar çıkacak bakalım.

Çevrimdışı Librarius

Yahu evinde Erzurumu yenemiyorsun nelerden bahsediyorsun. Hakemleri burda benden daha fazla yazan yoktur. Fakat Erzurum yahu bu Erzurum. Erzurum'u yenemiyor bu takim. Cunku hocamız yetersiz kardeşim. Bunu kabul edin. Yoksa hasar daha da büyüyecek. Bugunden tezi yok gönderilmeli.

Çevrimdışı ferdi1903

Bu senenin teselisi bari gassaray olmasin kim sampiyon olursa olsun

aboo ? Senin beyin göçmüş.

Serie A'da pirlo 493 maç 58 gol 64 asist yapmış 2001-2011 arası milanda oynadı adam 10 yıl.

Fatoş gibi 1 sene durup kovulmadı milandan yani  :ok:

Nerden geliyor bu imPARAtor aşkı :D

Ben bizi dünya 3.cüsü yapan şenol güneş'i beğeniyorum  :bandit: CL'de nağmalup lider çıkartan en yüksek puanı toplayan hoca'yı beğeniyorum  :bandit:

2000 yılında uefa kupası aldığında yendiği takımları kes :D

1999-2000
3.Tur
23.11.1999 Bologna - Galatasaray:1-1
09.12.1999 Galatasaray - Bologna:2-1
4.Tur
02.03.2000 B. Dortmund - Galatasaray:0-2
09.09.2000 Galatasaray - B. Dortmund:0-0
Çeyrek Final
16.03.2000 R. Mallorca - Galatasaray:1-4
23.03.2000 Galatasaray - R. Mallorca:2-1
Yarı Final
06.04.2000 Galatasaray - Leeds United:2-0
20.04.2000 Leeds United - Galatasaray:2-2

finale kadar 1 tane güçlü rakip yok :D  :evillol: :kop:

Çevrimdışı Librarius

Ft secilmislerden yahu
Onun arkasindaki lobi senol gunesi birak rasim karada olaydi simdiye 25 tane sampiyonlugumuz olurdu
Tek basina hakan sukur fetocu olan 19 tane penalti golu atti haginin falan attiklari haric

Rasim Kara olayı baska. O icimde bir yaradır. Terim'in lobisi falan eyvallah ama Senol Gunes'in gecen yıl kaybettiği şampiyonluk, bu sene sergilediği kotu performans sadece lobisizlikle açıklanamaz. Ayni hatalarda Israr eden bir hoca. Kenara top atıp cezasahasina orta yapmayi futbol zanneden bir hoca, gol lazımsa ileri uca adam alıp ortasahayi boşaltarak cozum bulmaya calisan bir hoca. Sırf antremanda kocuyor,calisiyor diye oyunculara forma veren bir hoca.

Çevrimdışı Librarius

Hocayı gömmek adına sıra Fatih Terim güzellemelerine kadar geldi. Bir sonraki aşamayı merakla bekliyorum, çıta nereye kadar çıkacak bakalım.

Siz de hocanin övülecek taraflarını yazın, belki göremediğimiz birşeyler vardır, fikirimizi değiştiririz.

Çevrimdışı mylife1903

Kendi sahanda Erzurum'u yenemiyorsan bahanelere siginmayacaksin. Hakem tetikçiydi ama sen once kendine bak. 2. yarıya basladigimiz oyun sistemini 5 yaşındaki cocuk uygulamaz.
Hakemi konusamadik sonuctan sonra
Rahatsiz edici kararlari vardi herifin
Ustelik aceminin tekiydi guzel gazlamislar deplasman takimini ezdirme falan diye
Taraftarda da kabahat yakalamisin boyle hKemi ensesine bineceksin bunun
Bizimkiler kendilerini dagitiyoe

Çevrimdışı kyiv

Fikret Ormanla geçen 7 senede sadece 2 şampiyonluk. Onun haricinde 1 kupa yok, Avrupada 2 sene başarı gerisi boş daha gruptan çıkamıyorsun.

Beşiktaşı mahkeme kapılarından almış eyvallah kulübe bir şeyler kattı peki, stat yaptı davaları temizledi diyerek yapılan yanlışları göz göre göre yapılan hataları görmeyecek miyiz? Yani bizim kıstasımız Yıldırım Demirörenin rezalet ötesi yönetimi mi olacak? Mustafa Cengizle dalga geçiliyor santrafor alamıyor ama adamın takımı öyle veya böyle hedefin civarında dolanıyor. Biz ne yapıyoruz? Bu içinde bulunduğumuz motivasyonsuzluğun sebebi Fikret Orman&Şenol Güneş A.Ş. değil midir? Ahmet Nur Çebi motivasyonsuzluktan gönderiliyorsa ligde ilk 5 e bile girmeyi beceremeyen kulüp başkanı ve teknik direktör neden ve nasıl görevine devam eder? Bu sene yapılacak seçimi eminim Fikret Orman kazanacak. Ama Beşiktaş taraftarını biraz tanıyorsam 3 yıllık görevini tamamlayamaz, tamamlasa da Şenol Güneşe edilmeyen küfürleri kendine işiterek tamamlar.

Çevrimdışı Librarius

aboo ? Senin beyin göçmüş.

Serie A'da pirlo 493 maç 58 gol 64 asist yapmış 2001-2011 arası milanda oynadı adam 10 yıl.

Fatoş gibi 1 sene durup kovulmadı milandan yani  :ok:

Nerden geliyor bu imPARAtor aşkı :D

Ben bizi dünya 3.cüsü yapan şenol güneş'i beğeniyorum  :bandit: CL'de nağmalup lider çıkartan en yüksek puanı toplayan hoca'yı beğeniyorum  :bandit:

2000 yılında uefa kupası aldığında yendiği takımları kes :D

1999-2000
3.Tur
23.11.1999 Bologna - Galatasaray:1-1
09.12.1999 Galatasaray - Bologna:2-1
4.Tur
02.03.2000 B. Dortmund - Galatasaray:0-2
09.09.2000 Galatasaray - B. Dortmund:0-0
Çeyrek Final
16.03.2000 R. Mallorca - Galatasaray:1-4
23.03.2000 Galatasaray - R. Mallorca:2-1
Yarı Final
06.04.2000 Galatasaray - Leeds United:2-0
20.04.2000 Leeds United - Galatasaray:2-2

finale kadar 1 tane güçlü rakip yok :D  :evillol: :kop:

Senin beyin ve gozler göçmüş. Pirlo'lu milan ne yapmış onu bize anlat hele.

Ft secilmislerden yahu

bende sormak istiyorum nerde bu arif ve hakan şükür formalarını giyip sokağa çıksınlar retro yapsınlar biraz :D

Ankaragücü maçı 8-0 adamların mazisi tarihi uzayda ki kara delik gibi kapkaranlık terim'i övmüyorlar mı bide :D

Geçen sene terimi itekledikler şampiyon yaptılar ondan sonra kral fatoş diye naralar atılıyor orta da :)

Siz de hocanin övülecek taraflarını yazın, belki göremediğimiz birşeyler vardır, fikirimizi değiştiririz.

şenol hoca'yı kötüleyebilirsin sevmiyebilirsin buna lafım yok da bir çok kişi sevmiyor forumda renkli takımın hocasını övmen biraz garip oldu!

Çevrimdışı mylife1903

Ertugrul guzellemesi olabilir
Ya da riza
Samet diyenler var sosyal medyada
Fikret ormanin en buyuk gunahidir o sameti bu camiaya sokmak
Borclar fakan sacma salan tiransferler degil samettir benim affedemedigim baskani
Oleydim de sameti gormeyeydim
Samet “gizli hedef” aybaba kiripto fbli midir nedir

Çevrimdışı mylife1903

Yahu evinde Erzurumu yenemiyorsun nelerden bahsediyorsun. Hakemleri burda benden daha fazla yazan yoktur. Fakat Erzurum yahu bu Erzurum. Erzurum'u yenemiyor bu takim. Cunku hocamız yetersiz kardeşim. Bunu kabul edin. Yoksa hasar daha da büyüyecek. Bugunden tezi yok gönderilmeli.
Gitme sirasinda senol gunes onlerde degil,
Once ezik diyen renkli hayrani aylit kocaman kombineli yonetici gitsin sonra metin safak umut falan

Çevrimdışı mylife1903

Rasim Kara olayı baska. O icimde bir yaradır. Terim'in lobisi falan eyvallah ama Senol Gunes'in gecen yıl kaybettiği şampiyonluk, bu sene sergilediği kotu performans sadece lobisizlikle açıklanamaz. Ayni hatalarda Israr eden bir hoca. Kenara top atıp cezasahasina orta yapmayi futbol zanneden bir hoca, gol lazımsa ileri uca adam alıp ortasahayi boşaltarak cozum bulmaya calisan bir hoca. Sırf antremanda kocuyor,calisiyor diye oyunculara forma veren bir hoca.
Gecen seneyi cok tartistik ama gecen sene ronaldo ile lewa beraber gelse bas edemezdi bu yonetim olanlarla en cok 3. Olurduk kirmizi kart ve ceza sayimiz tavana vururdu. Kolay degildi gecen sene bize yedirmeyecekleri pastayi belliydi aslinda biz zorladim mucadele ettik ama saha disinda gucumuz yetmedi ve zaten yetmezdi onu da eklemek lazim